Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizverdi merye iyi akşamlar denizverdi sınavın iyi geçmiş ne güzel onparmağında on marifet hatum helal sana
slm kizlar size bir sorum olcak,sizin basiniza geldimi?ben tam tüpe basladim iyneler velen sonra yumurtalar toblancakti ama benim yumurtalar hic gelismemis ama vardi gene 12 cm yetmedi iptal ettiler.simdi iki ay hormon haplari kulancam.sonra bakacaklar.iyi olduysa ´gene tüpe baslarmisim.lütven cevap yazin
ii akşamlar arkadaşlar tüp bebek tedavisinde hybrid programı duydunuzmu ? kısa protokol ve lucrin var programın içinde benim bu defa uygulayacağım protokol
sobe canım denizverdi nasılsın
Günaydın
ZarpDeniz bende anlamadım canım haftaya ayrıntılı ultarsona gittiğimde drumla konuşcam telde konuştuk vajinadan al dedi idrar kültürünüde mutlaka yaptır dedi idrar tahlili ile kalmayalım dedi. saol canım seninde testine az kaldı hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar bildirirsin.
Merye enaz 2 litre su içiyorum geceleri hiç saymıyorum ama sanırım daha da artırıcam. sana söylenen uyarılara bende dikkat edeyim zaten şimdiden ayakta duş alıyorum vücut ısısındaki suyla ve en fazla 10 dk sürüyor maksimum 20 dk duşta kalabilirmişiz bunuda kurstaki hoca söylemişti, yürüyüşüme dikkat ederim , haftasonları derse giderken gelirken öğlenleride eve gelip gidiyorum bunu da ayarlayayım en iyisi öğlen eve gelmeyeyim. yağ konusunuda sen gibi yapayım duş almadan sürüp yatayım saol canım
DenizVerdi saol canım, sizde de ev tatlı telaş başlamış ne güzel