zarpdeniz,canımmm çok sevindim..ben zaten sonucun pozitif çıkacağını tahmin ediyordum..çok umutluydum senden..Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah
alabamacım,çok kötü şeyler yaşamışsınız,geçmiş olsun canım çok üzüldüm..Rabbim tekrarını yaşatmasın...
denizverdi,şiirini çok beğendim,yüreğine sağlık...seninde tatlı telaşların başlamış ne güzel..
heradacım,iyiyim canım..sende iyisindir inşallah..birkaç gündür buraya yazamadım, sebebini aşağıda anlatıcam ..
baharnazcım,rahim ağzında açılmamı varmış?doktorun neden dinlenmeni istedi..sebebini yazdıysan da gözden kaçırmış olabilirim..meraklandım şimdi bak..
patiklercim,çok geçmiş olsun canım..iyiki çapadaki doktorunu dinleyip tekrar çektirmişsin ultrasonu yoksa boşu boşuna üzülecektin...herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler,çapada çektirmendeki hayır da buymuş demek ki...inşallah herşey daha da iyi olur canım...
altınyunus,demek bebeğin kilo almış..maşallah
UMUT'umuza..

inşallah herşey daha da güzel olur...
merye,cans,hülya,deniz bulut,toana,nisa mai,gül1973,inşallah sizlerde iyisinizdir..unuttuğum kimse var mı acaba??,varsa şimdiden özür diliyorum
birkaç gündür foruma giriyordum ama okuyamadan hemen çıkmak zorunda kalıyordum,dün kızkardeşimi beline vuran şiddetli sancı sebebiyle acile kaldırmışlar..tabi bana söylememişler telaşlanırım diye,çok geç haberim oldu...bugünde annem katarakt ameliyatı oldu,yarın kontrolü var bakalım..inşallah herşey yolunda gider..
10 gündürde kayınvalidem buralada,bende kalmıyor kaynımda kalıyor ama süreki gelip gitmek zorunda kalıoruz..bu sebeplerden dolayı 2 gündür yazamamıştım foruma..ama bu gece 2 güzel haber aldım çok mutlu oldum..