38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denızverdı ...ıyı akşamlar canım ..
zarpdenız .. cok sevındım .. tebrık ederım .. ben sana demedım mı senın embrıyolarına memleket havası ıyı gelecek dıye ... allah mutlulıgunuzu daım etsın ..saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ..

denızverdı ..dıgıturk de benjamın button dıye bır fılm ızlıyorum .. yaşlı olarak dunyaya gelıyor ve gıderek genclesıyor .. ılgınç bır kurgusu var ...tavsıye ederım ...

denızverdı ..dıgıturk de benjamın button dıye bır fılm ızlıyorum .. yaşlı olarak dunyaya gelıyor ve gıderek genclesıyor .. ılgınç bır kurgusu var ...tavsıye ederım ...

digitürkümüz yok hocam..benim biraz sonra yaprak dökümüm başlıyacak.üzülüyorum bitevek yakında.:((

ama önce zarp hocamı kutlıyayım.haberini almıştım.ama girememiştim.hocammm.tebrikler tebrikler tebrikler.Allah kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.sağlıkla..
şimdi kutlamaya başlıyalım.:8::8::64::64:
hocam bakın size halay çekiyorum.hem de ne ile:74: :74: :74: :92: :92: :92:

ayyy.... nü kaldım.:17::52:

iyi akşamlar denizverdi evet dizi başlicak birazdan bizde sömüklü böcek olacaz yine bende o baba karakterini beğeniyorum

zarpdeniz,canımmm çok sevindim..ben zaten sonucun pozitif çıkacağını tahmin ediyordum..çok umutluydum senden..Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah:nazar: :nazar: :nazar:

alabamacım,çok kötü şeyler yaşamışsınız,geçmiş olsun canım çok üzüldüm..Rabbim tekrarını yaşatmasın...

denizverdi,şiirini çok beğendim,yüreğine sağlık...seninde tatlı telaşların başlamış ne güzel..

heradacım,iyiyim canım..sende iyisindir inşallah..birkaç gündür buraya yazamadım, sebebini aşağıda anlatıcam ..

baharnazcım,rahim ağzında açılmamı varmış?doktorun neden dinlenmeni istedi..sebebini yazdıysan da gözden kaçırmış olabilirim..meraklandım şimdi bak..

patiklercim,çok geçmiş olsun canım..iyiki çapadaki doktorunu dinleyip tekrar çektirmişsin ultrasonu yoksa boşu boşuna üzülecektin...herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler,çapada çektirmendeki hayır da buymuş demek ki...inşallah herşey daha da iyi olur canım...

altınyunus,demek bebeğin kilo almış..maşallah UMUT'umuza..:nazar: inşallah herşey daha da güzel olur...

merye,cans,hülya,deniz bulut,toana,nisa mai,gül1973,inşallah sizlerde iyisinizdir..unuttuğum kimse var mı acaba??,varsa şimdiden özür diliyorum :71:

birkaç gündür foruma giriyordum ama okuyamadan hemen çıkmak zorunda kalıyordum,dün kızkardeşimi beline vuran şiddetli sancı sebebiyle acile kaldırmışlar..tabi bana söylememişler telaşlanırım diye,çok geç haberim oldu...bugünde annem katarakt ameliyatı oldu,yarın kontrolü var bakalım..inşallah herşey yolunda gider..
10 gündürde kayınvalidem buralada,bende kalmıyor kaynımda kalıyor ama süreki gelip gitmek zorunda kalıoruz..bu sebeplerden dolayı 2 gündür yazamamıştım foruma..ama bu gece 2 güzel haber aldım çok mutlu oldum..

limon kabuğu;yazmışsın.bende diyordum nerelerde?kızkardeşin ve annene geçmiş olsun.kızkardeşin de hamile mi?sancı deyince...belli bir yaşta yapılan sağlık ameliyatlerı artık normal karşılamalıyız diye düşünüyorum.50 ve üstünün kalp ameliyatı tansiyon problemi gibi.yada göz ameliyatları.bunlar yaşlanmaya bağlı rahatsızlklarımz.tabiii yine ihmal etmemeli erken teşhise önem vermeli.
eşimm erken teşhisle ilgili düşüncelerimi anlamaz dr a gitmeyi çok sevdiğimi düşünür :((

beni uyku tutmadı.özgeçmiş hazırlamam lazım .zorlanıyorum

baharcım;ateş basmaların.progestan dan.ben de öyle oluyordum.aynı menopozdaki kadınların şikayetleri oluyordu.bir gazete ile yeller serinlemeye çalışırdım.yüzüm de kıpkırmızı olurdu.hamile kalmak için kullandığımız ilaçların yapımında menopoz dönemindeki kadınların idrarı bulunuyor diye okumuştum bir yerde...doğru olabilir.

yalancı şiirimi beğenmişsiniz.o anda geldi.bende buraya döktüm.

tatlı uykularda olun.

bu gece.çiçekçinin ışıkları açık kalmış.merak ettim meğer uykuda olan hamilelere özel sipariş varmış.mesaidelermiş.bunlara onlara.
:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

çok geç kalkmayın hamişler;kapıda kalmasın solmasınlar

bunlar da en taze hamileye zarp hocaya :71: :71: :71: :71::49: :49: :49: :nazar: :nazar:

e bunlar da bizeee.adaylara.bizim başımız kel mi?:71: :71: :71::71: :71: :71::71:

tazecik sütlü annelere de uyku gönderiyorum:31::31::31::31:

ayy ayy ayyy denizverdi canım çiçekleri aldım :71: bunlarda sana :71::71::71::71::71:
gecenin bu saatinde özgeçmişmi hazırladın canım.
İlaçların içinde öyle bir şey olduğunu yazmışın ki ıyyyyyyyhhhh

LimonKabuğu açıklıkla ilgili birşey söylemedi kendi druma gitmemiştim devlet hastanesine gitmişitim sancılarım için, 3lü test için kan almaya kadar vardı sonuç yani :)

Kızkardeşin ve annen için geçmiş olsun inşallah iyidirler şimdi.

GÜNAYDIN hadi herkes kalksın çiçeklerini alsın

Günaydın 38 in gülleriiii:71::71::71::71::71::71::71::71: Bunlar tüm arkadaşlara beni hatırlayan yada hatırlamayan herkese gönderiyorum:103::103::103::103::103::31::31::31::31::31::31:

Back
X