38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patikler bu çiçekler sana :71::71::71:

ZarpDeniz devlet hastanesine gittiğimde bebişimi hiç göremiyorum dersem inanırmısın sadece birinde atan kalbini gösterdi dr ilk gittiğimde bu kadar canım :))
Sancılarım enfeksiyondan dolayı dedi 2.tahlilim biraz daha temiz çıkınca tedaviden kalan yumurtaların büyüdüğü için onlarda kasıklarına baskı yapıyor olabilir dedi. Ama dinlenme, progestan hepsine devam canım Memorıaldaki drumla haftaya görüşücem ( bugünlerde tel ile görüşüyorum ilgisini hiç kesmiyor aradığım zaman bana hemen dönüyor) o ne diycek bakalım kan tahlilim den dolayı kan hapını 2 ye çıkardık içim dışım hap oldu ağrı kesici bile kullanmazdım ben bebiş sağlıkla gelsinde içeriz ama bu hapların bir zararı yoktur inşallah bebişe 2. hapı akşamları eleviti alırken alıcam.
isim konusunu daha hiç açmadık dersem inanırmısın hiç isim mevzusu geçmiyor evde :)) akşamları böğürtü ve kusmalarım yine başladı bunlarla uğraşıyoruz.

İnşallah yarın tahlilin sonucu çok güzel çıkar ve sonunu sağlıkla getirirsin canım. Sağlıkla kucağına alırsın.

ayy ayy ayyy denizverdi canım çiçekleri aldım :71: bunlarda sana :71::71::71::71::71:
gecenin bu saatinde özgeçmişmi hazırladın canım.
İlaçların içinde öyle bir şey olduğunu yazmışın ki ıyyyyyyyhhhh

LimonKabuğu açıklıkla ilgili birşey söylemedi kendi druma gitmemiştim devlet hastanesine gitmişitim sancılarım için, 3lü test için kan almaya kadar vardı sonuç yani :)

Kızkardeşin ve annen için geçmiş olsun inşallah iyidirler şimdi.

GÜNAYDIN hadi herkes kalksın çiçeklerini alsın

bugün ne güzel şımartmış herkes birbirini değilmi bahar ? özgeömiş taslağı hazır ama en küçük bir hata olsun istemiyorum .kızımı vermezler sonra bana:((

Denizverdi, cok tesekkurler. Halayina bayildim. Sen de yakinda kizina beklenenden cok daha erken kavusursun insallah. Dualarini hala bekliyorum, daha onumuzde cokkk katedecek yol var.:16:

teşekkür ederim hocam.inşallah..dualarımız karşılıklı.ben herkese diyorum.ayıramıyorum.herkesin gönlündekini versin inşallah Allah.AAAAAAAAAAAAMİİİİİİİİİNNNNNNNNNN

altınyunus umutun kilo almaya başlamış.maşallah ona.yakında da yanındaymış:nazar::nazar:
akşam herkese yazdım.hiçbiri gitmemiş.sonra da işlerime gömüldüm.öyle..
akşama görücekmişsin...hadi güzel haberlerini getirmeye devam et...

ayyyy bu perşembeleri mahvediyor beni. okul nöbeti mahvediyor valla 18'lik bebeklerim laf anlamıyor ama olsun onlarla uğraşmak yinede hoşuma gidiyor beni gençleştiriyor.... :51::36::37::4::52:
nisa bende teşekkür ederim ... zarpdeniz sanada teşekkür ederim arkadaşım ....

evet canım bu gün erken geldim sorma çok işim var iş yerimi başka yere taşıyorum yarın boya yapacam sonrada yerleşecem kısmet olursa

zarpdeniz,canımmm çok sevindim..ben zaten sonucun pozitif çıkacağını tahmin ediyordum..çok umutluydum senden..Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah:nazar: :nazar: :nazar:

alabamacım,çok kötü şeyler yaşamışsınız,geçmiş olsun canım çok üzüldüm..Rabbim tekrarını yaşatmasın...

denizverdi,şiirini çok beğendim,yüreğine sağlık...seninde tatlı telaşların başlamış ne güzel..

heradacım,iyiyim canım..sende iyisindir inşallah..birkaç gündür buraya yazamadım, sebebini aşağıda anlatıcam ..

baharnazcım,rahim ağzında açılmamı varmış?doktorun neden dinlenmeni istedi..sebebini yazdıysan da gözden kaçırmış olabilirim..meraklandım şimdi bak..

patiklercim,çok geçmiş olsun canım..iyiki çapadaki doktorunu dinleyip tekrar çektirmişsin ultrasonu yoksa boşu boşuna üzülecektin...herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler,çapada çektirmendeki hayır da buymuş demek ki...inşallah herşey daha da iyi olur canım...

altınyunus,demek bebeğin kilo almış..maşallah UMUT'umuza..:nazar: inşallah herşey daha da güzel olur...

merye,cans,hülya,deniz bulut,toana,nisa mai,gül1973,inşallah sizlerde iyisinizdir..unuttuğum kimse var mı acaba??,varsa şimdiden özür diliyorum :71:

birkaç gündür foruma giriyordum ama okuyamadan hemen çıkmak zorunda kalıyordum,dün kızkardeşimi beline vuran şiddetli sancı sebebiyle acile kaldırmışlar..tabi bana söylememişler telaşlanırım diye,çok geç haberim oldu...bugünde annem katarakt ameliyatı oldu,yarın kontrolü var bakalım..inşallah herşey yolunda gider..
10 gündürde kayınvalidem buralada,bende kalmıyor kaynımda kalıyor ama süreki gelip gitmek zorunda kalıoruz..bu sebeplerden dolayı 2 gündür yazamamıştım foruma..ama bu gece 2 güzel haber aldım çok mutlu oldum..

geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum

Deniz Bulut, Batu, umarim doyup guzelce uyumustur. Dun eczanede kan sulandirici igne alirken senin ve Altinyunus'un bahsettigi sut artirici " Still Cayini" gordum ve sizlere iyi dileklerimi gonderdim. Umut Bebegimiz iki hafta icinde annesinin ozenle hazirladigi odasina gelecekmis, cok sevindim. Tum yeni bebeklerimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah bu sefer kucağında görecksin bebeğini (bebeklerini). benim süt durumu ümitsiz gibi. ne bulsam içiyorum ama süt 2 damla :43:stresten sen kaçırdın diyorlar. yaaa ne stresi kaçacak olsa yaşadıklarıyla altınyunusun ve alabamanın kaçardı allah korusun. artık takmamaya çalışıyorum ama sağolsun çevreden izin vermiyorlar. batu mama bebeği olacak gibi. umarım sağlıklı olur ve obez olmaz.

deniz, oğlumu dün eşim gördü.sabahta süt götürmeye gittiğinde görmüş.internet şifrelerini vermişler ama ben evde açamadım.sanırım akşam görmeye gideceğim.biraz grip gibiyim hoş içeri giremeyeceğim ama olsun şimdilik cam arkasında da olsa şükür bunada.

alabama, sağol arkadaşım.evet prematüreler mücadeleci oluyor.benim oğlumda ufak ama mücadele ediyor kahramanım benim.

deniz, benim sütümde birkaç gündür azaldı.bunda şu an yaşadıklarım etken ama ısrarla çoğaltmaya çalışıyorum.dediğin gibi tek düşüneceğimiz bu olsun.ama benim sütüm oğlumun tek ilacı.pes etmeye niyetim yok.:34::63:

maşallah oğluna canım :nazar: mücadelesini kazanmak üzere 2 haftaya eve gelecekmiş değil mi? dokunamasanız da görebilmeniz de çok güzel. inşallah kısa bir süre sonra kucağında olacak. sütüne de dikkat et oğluşunun çok ihtiyacı olacak. :9:

ah.. teadüf etti deniz...nasılız?sağlığın iyimi.ya batunun?olsun mama bebeği olsun.hayırlı ,sağlık olsun da...doysun da...sen elinden geleni yapıyorsun.çeşmeden ne damlarsa artık.
haaa.bir türlü söyliyemedim.o gün,doğum yaptığın gün.sanki daha bir güzellik gelmişti yüzüne...batu şimdiden yaradı sana...peki duruma alışabildinmi.annelik nasıl gidiyor?uykuyla aran nasıl?batu uykucumu annesine izin veriyormu dinlenmesi için.ne çok sordum.görünce:27:

Kızlar ıyı aksamlar bende ayın 16 sına ıgnelerıme baslıyorum allah ızın verırse bısey sorucam cıcekler:71:benım ucuncu deneme genelde kacıncı defada tutuyo bu bebeısler ya bılenınız varsa ltfen yazın ıhtıyacım var opuldunuz:54:

Back
X