38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar ıyı aksamlar bende ayın 16 sına ıgnelerıme baslıyorum allah ızın verırse bısey sorucam cıcekler:71:benım ucuncu deneme genelde kacıncı defada tutuyo bu bebeısler ya bılenınız varsa ltfen yazın ıhtıyacım var opuldunuz:54:

hayırlı olsun tedavin gülüm....

canımm....bunu kimse bilemiyor be gülüm.kiminin ilkinde kiminin 3 5 ....devam ediyor.inşallah son olur senin..herkesin..

sen şimdiye kadar hangi tahlillerini yaptırdın.kan pıhtılaşman var mı?fsh ın kaç?kaç yıllık evlisin.belki ilk başlarda yazmıştın unutmuş olabilirim.sanırım iptal olmuştu.dr lar tam olarak sizin için ne diyorlar.tek çözüm tüpmüymüş.kaç yumurtan oluşuyor aldığın hormonlarla..takip yaptırdınmı hiç...spontan foliklül sayını biliyormusun...eşinin spermlerinde sorun var mı?rahim filmi çekildinmi hiç?tüpler açıkmı?aklıma ilk gelenler.....

Günaydın

herkese hayırlı cumalar nisa mai, denizverdi ve bütün kızlar

Toana tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu denemede bebişlerine kavuşursun Bazı durumları denizverdi yazmış bunlar önemli

ZarpDeniz bugünkü taklil sonucun inşallah güzel mutlu edicek şekilde çıkar canım

Deniz Bulut sen yinede batuyu emzirmeye devam et emzire emzire belki gelir, olmasa mamayla devam edersin.

Bugün dışarılarda olucam diyetsiyene filan gidicem, okula uğruycam.

Patikler bu çiçekler sana :71::71::71:

ZarpDeniz devlet hastanesine gittiğimde bebişimi hiç göremiyorum dersem inanırmısın sadece birinde atan kalbini gösterdi dr ilk gittiğimde bu kadar canım :))
Sancılarım enfeksiyondan dolayı dedi 2.tahlilim biraz daha temiz çıkınca tedaviden kalan yumurtaların büyüdüğü için onlarda kasıklarına baskı yapıyor olabilir dedi. Ama dinlenme, progestan hepsine devam canım Memorıaldaki drumla haftaya görüşücem ( bugünlerde tel ile görüşüyorum ilgisini hiç kesmiyor aradığım zaman bana hemen dönüyor) o ne diycek bakalım kan tahlilim den dolayı kan hapını 2 ye çıkardık içim dışım hap oldu ağrı kesici bile kullanmazdım ben bebiş sağlıkla gelsinde içeriz ama bu hapların bir zararı yoktur inşallah bebişe 2. hapı akşamları eleviti alırken alıcam.
isim konusunu daha hiç açmadık dersem inanırmısın hiç isim mevzusu geçmiyor evde :)) akşamları böğürtü ve kusmalarım yine başladı bunlarla uğraşıyoruz.

İnşallah yarın tahlilin sonucu çok güzel çıkar ve sonunu sağlıkla getirirsin canım. Sağlıkla kucağına alırsın.

Sana kolay gelsin canım...Tekrar geçmiş olsun...

ayyyy bu perşembeleri mahvediyor beni. okul nöbeti mahvediyor valla 18'lik bebeklerim laf anlamıyor ama olsun onlarla uğraşmak yinede hoşuma gidiyor beni gençleştiriyor.... :51::36::37::4::52:
nisa bende teşekkür ederim ... zarpdeniz sanada teşekkür ederim arkadaşım ....

Bluestar sana da kolaylıklar dilerim minnoşlarınla...

inşallah bu sefer kucağında görecksin bebeğini (bebeklerini). benim süt durumu ümitsiz gibi. ne bulsam içiyorum ama süt 2 damla :43:stresten sen kaçırdın diyorlar. yaaa ne stresi kaçacak olsa yaşadıklarıyla altınyunusun ve alabamanın kaçardı allah korusun. artık takmamaya çalışıyorum ama sağolsun çevreden izin vermiyorlar. batu mama bebeği olacak gibi. umarım sağlıklı olur ve obez olmaz.

Canım sütün gelmesinde en büyük etken herzaman için su dur. Ama gelmiyorsa da yapacak birşey yok, tamamiyle yapı ile alakalı... Kimi çok yer içer gelmez, kimi de çok dikkat etmez gümbür gümbür gelir. Hiç dert etme, önemli olan senin elinden geleni yapıyor olman....

Kızlar ıyı aksamlar bende ayın 16 sına ıgnelerıme baslıyorum allah ızın verırse bısey sorucam cıcekler:71:benım ucuncu deneme genelde kacıncı defada tutuyo bu bebeısler ya bılenınız varsa ltfen yazın ıhtıyacım var opuldunuz:54:

Canım hayırlı uğurlu olsun. Bu arada memnun oldum yeni tanışıyoruz.

ah.. teadüf etti deniz...nasılız?sağlığın iyimi.ya batunun?olsun mama bebeği olsun.hayırlı ,sağlık olsun da...doysun da...sen elinden geleni yapıyorsun.çeşmeden ne damlarsa artık.
haaa.bir türlü söyliyemedim.o gün,doğum yaptığın gün.sanki daha bir güzellik gelmişti yüzüne...batu şimdiden yaradı sana...peki duruma alışabildinmi.annelik nasıl gidiyor?uykuyla aran nasıl?batu uykucumu annesine izin veriyormu dinlenmesi için.ne çok sordum.görünce:27:
sen girerken ben çıkmışım canım. maşallah şu ara tek derdimiz süt. olmadığı için de mama düzenini oturtmak. mama yediği için uyuyunca (her zaman derin dalamıyor) 2-3 saat arası uyuyor. o nedenle akşamları kalk yat da olsa 4-5 saat arası uyuyorum. sabahları da 1-2 saat uyumaya alışabilsem süper olacak.

erverdi yazmış. keşke sihirli bir sayı olsa. 1-12 arası desem?

Günaydın

herkese hayırlı cumalar nisa mai, denizverdi ve bütün kızlar

Toana tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu denemede bebişlerine kavuşursun Bazı durumları denizverdi yazmış bunlar önemli

ZarpDeniz bugünkü taklil sonucun inşallah güzel mutlu edicek şekilde çıkar canım

Deniz Bulut sen yinede batuyu emzirmeye devam et emzire emzire belki gelir, olmasa mamayla devam edersin.

Bugün dışarılarda olucam diyetsiyene filan gidicem, okula uğruycam.

Canım sütün gelmesinde en büyük etken herzaman için su dur. Ama gelmiyorsa da yapacak birşey yok, tamamiyle yapı ile alakalı... Kimi çok yer içer gelmez, kimi de çok dikkat etmez gümbür gümbür gelir. Hiç dert etme, önemli olan senin elinden geleni yapıyor olman....

Canım hayırlı uğurlu olsun. Bu arada memnun oldum yeni tanışıyoruz.

dr 4 litre su iç dedi. tabii sadece su olmuyor. su+humana still tea+rezene+komposto+boza+bulgur pilavı+yeşil soğan+ dereotu şeklinde sulu ve katı gıdalar alıyorum. değişiklik yok:59:daha ne yapsam bilmiyorum. :84:sanırım kabullenmem gerek artık:19::5:

Patikler bu çiçekler sana :71::71::71:

ZarpDeniz devlet hastanesine gittiğimde bebişimi hiç göremiyorum dersem inanırmısın sadece birinde atan kalbini gösterdi dr ilk gittiğimde bu kadar canım :))
Sancılarım enfeksiyondan dolayı dedi 2.tahlilim biraz daha temiz çıkınca tedaviden kalan yumurtaların büyüdüğü için onlarda kasıklarına baskı yapıyor olabilir dedi. Ama dinlenme, progestan hepsine devam canım Memorıaldaki drumla haftaya görüşücem ( bugünlerde tel ile görüşüyorum ilgisini hiç kesmiyor aradığım zaman bana hemen dönüyor) o ne diycek bakalım kan tahlilim den dolayı kan hapını 2 ye çıkardık içim dışım hap oldu ağrı kesici bile kullanmazdım ben bebiş sağlıkla gelsinde içeriz ama bu hapların bir zararı yoktur inşallah bebişe 2. hapı akşamları eleviti alırken alıcam.
isim konusunu daha hiç açmadık dersem inanırmısın hiç isim mevzusu geçmiyor evde :)) akşamları böğürtü ve kusmalarım yine başladı bunlarla uğraşıyoruz.

İnşallah yarın tahlilin sonucu çok güzel çıkar ve sonunu sağlıkla getirirsin canım. Sağlıkla kucağına alırsın.

Baharnaz, ben de gebelik testlerini devlet hastanesinde yaptirdim. Hastanede vajinal ultrasonografi yokmus, 2 hafta sonra kese+kalp atisi icin doktorun ozel muayenesine gidecegiz insallah. Ikinci test sonucu da ikiye katlamis cok sukur, darisi diger guzel gelismelere...Orasi buyuksehir devlet hastanesi niye oyleymis anlamadim, burasi kucuk yer ancak bu kadari var. Ilaclarini duzenli al lutfen, elevit sanirim E vitamini demek, ne zaman vermislerdi bunu? Ben simdi sadece kan sulandirici igne ve crinone vajinal jel kullaniyorum. Doktorum baska bir sey demedi, size neler vermislerdi?

Ayy su kusma ve bogurtulerin bir gecseydi, kilon nasil? Umarim onlar baslamadan vucudun yediklerinin vitaminini aliyordur. Tamam ismi sonra dusunuruz oglusa...

Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim arkadasim.:16:

Bluestar, onlarin kani deli akiyor canim......:13:

Altinyunus, Umut'u ziyaret edebildin mi? Bizim de merakla bekledigimizi kulagina sonra fisilda lutfen tamam mi?

Deniz Bulut, sen elinden geleni yaiyorsun canim. Mama ile de bebekler buyuyor o yuzden sutum az diye kendini lutfen hirpalama ve uzulme. Sen de bir ay sonra mam ile beslendigini yazmistin. Artik hazir mamalarinda neredeyse anne sutu gibi cok saglikli oldugunu okuyoruz. Ikısı de Batu'ya yarasin canim.:16:

Denizverdi, ozgecmisin bitti mi, umarim istedigin gibi olmustur, ne zaman bir kez daha gorusmeye gidiyorsunuz?:10:

Toana, tedavin simdiden hayirli olsun. Denizverdi sana guzel sorular sormus, kacincida tutacagi yumurta ve spermlerin kalitesi, daha once yapilan testler, tedaviye nasil cevap verecegin-verdigin, doktorunun ve embriyologun tecrubesi ve lab'in kalitesine bagli seyler. Ondan sonrasi da Allah'in takdirine kaliyor. Hangi merkeze karar verdiniz, spesifik bir sorununuz varmiydi? Gideceginiz merkezde IMSI'nin yapildigina lutfen dikkat edin ve iyi bir merkezde yaptirin. Bol sanslar.:71:

Patikler, bobrek kontrolunun disinda bir sey mi gecirdin, ben bir seymi kacirdim canim?

Arkadaslar Merhaba:71:

Bugun ikinci kan sonucumu da katlayarak aldim cok sukur, :nazar:darisi diger guzel gelismelere insallah.
Once kan testi gununu beklemistik simdi de keseyi ve kalp atislarini gormek icin bekleyecegiz, tek her sey yolunda gitsinde beklemeye raziyim.

Arkadaslar Merhaba:71:

Bugun ikinci kan sonucumu da katlayarak aldim cok sukur, :nazar:darisi diger guzel gelismelere insallah.
Once kan testi gununu beklemistik simdi de keseyi ve kalp atislarini gormek icin bekleyecegiz, tek her sey yolunda gitsinde beklemeye raziyim.

Canım çok çok sevindim. İnşallah hep olumlu olarak ilerler... Ne mutlu sana:71::64::66:

Böbrek ile ilgili şöyle Zarpdeniz'cim. Doktorum çapa da film çektirmemi istemişti. Bense oralar sıkıntılı diye özel bir yere yönlendirmesini istemiştim. Özel yerde çektirdim. Hani hatırlıyormusun seninle buluştuğum an ve yerde çektirmiştim, sonrasında buluşmuştuk seninle. İşte o sonucum geçen seneki değerlere göre %5 daha düşük çıktı yani kötüye doğru bir gidişti. Ancak eşimin ısrarı sonucunda bir de çapada çektirelim dedik ve bu defa geçen seneye göre %1 daha iyi bile çıktı. Yani şu an bundan dolayı çok mutluyum. :32:

Son düzenleme:
BAHAR, LİMON KABUĞU.uğramamış.diyetisyene gidecektin değil mi bahar?

ZARP HOCAM;çok sevindim.sonucun ikiye katlamış.:nazar::nazar::nazar:

birazdan kendi özgeçmişimi yazacağım.ne zormuş yaaa.iş başvurusu da değil ki..en küçük bir hata yapmak istemiyorum.çok dikkatli olmalıyım.şimdi referanslarımızı gözden geçiriyorum.hakkımızda hayırlısı..bugün ilk defa elime bir çocuk nevresi i aldım bıraktım...hani hiçbirşey almak istemiyordum ya...elime aldım.sonra hemen bıraktım niyeyse.korktum sanki..boş yere umutlanmamak adına yıllardır en küçük bebek giysisine ya da eşyasına bakmıyordum.
şu evrakları tamam edip bir randevu alsaydık:26:o zaman daha bir net olacak sanırım vuslat günü.en az 6 ay sonra maksimum 2 3 yıl...

PATİKLER;açık gördüm seni.selam:3:

evet ALTINYUNUS;gördünmü umudunu...

DENİZ ;Batu mama bebeği olacak sanırım.artık olduğu kadar ne yapalım.. ne gelirse zorla sağ canım.bir damla bir damladır..

ben de iki gündür hastanelrdeyim.tirotimin tahlilini yeniledim.bu gün de kan pıhtılaşmasının.ikisi de iyiler.ellerinizden öperler:34:haaa

CANS HOCAM;aklıma geldiniz.hani siz demiştiniz ya anti tpo düşmüyor diye...yok hocam düşüyor.benim ilk öğrendiğimizde 231 di sanırım.küsüratını hatırlamıyorum.35 te olabilir.sonra yüzlere sonra 70 e derken 60 lara düştü.dün de baktık.50 olmuş.yani düşüyor.ama bu kişiden kişiye değişir mi bilmem.levotiron kullanıyorum.hergün yarım.

şimdi masa başına ödevlerime...

herkese hayırlı akşamlar olsun.:3:

ALABAMAAAAAA;kız üzümlü kek aradım seni.o yabancı no benim...merak etmiştim de...denizzz seni de aradım...sanırım sütlüler vakit bulamıyorlar..aman yanıbaşınızda olsunlar da ben burdan alırım iyi haberlerinizi..

zarpdeniz arkadaşım çokkk svindim tekrar tebrik ederim önümüzdeki iki-üç haftanın kıy*****i bil seninde aşermelerin başlarsa en azından şimdi biraz keyfini çıkar derim haydi bakalım kesecik ve pıt pıt cık için hayırlısı:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

bugün yeni doğum yapmış iki aylık bebeği olan arkadaşıma ziyaret ettim oğluşu bir tatlı maşallah tosuncuk olmuş , oommmiiisssss gibi kokusunu çektim içime kokladı kokladım nasıl etkilendim yüce rabbime dua ettim hepimiz için :49::49::49::49::49::49: inşallah bizde görürüzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese merhaba
hepiniz sağolun destekleriniz için.oğluşumu sabah 11 gibi gördüm.camın arkasında jaluzilerin arasından.:61:
buna da şükür olsun.küçücük oğlum tayzeleri.görünce acık ağladım 15 sene bekledim ne yapayım?kıyafet istediler onları verdik.sonra boynu bükük döndük.neyse sayılı gün.pazar günü 3 hafta olacak şaka gibi geçti zaman.:34:

gözünaydın olsun altınyunus görmüşsün yavrunu:70:
geçicek geçicek... bu günler de geçicek.gelecekte sen şöyleydin sen böyleydin bu kadarcıktın muhabbetleri olacak.Umudun sabırsız çıktı.bütün bunlar o yüzden:34:

herkese merhaba
hepiniz sağolun destekleriniz için.oğluşumu sabah 11 gibi gördüm.camın arkasında jaluzilerin arasından.:61:
buna da şükür olsun.küçücük oğlum tayzeleri.görünce acık ağladım 15 sene bekledim ne yapayım?kıyafet istediler onları verdik.sonra boynu bükük döndük.neyse sayılı gün.pazar günü 3 hafta olacak şaka gibi geçti zaman.:34:

altınyunus

seni merak ediyordum faceden de mesaj attım ama sanırım görmedın...az kaldı oğluşuna kavuşmana
ağlaman normal dile kolay 15 sene .. öpüyorum

Back
X