Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selam, güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Darısı isteyen dileyen herkese; hepimize sağlıkla kucağımıza alıp sağlık ve keyifle büyütmek nasip olsun inşallah.
Merye'cim, az kaldı hayırlısıyla, kolaylıklar diliyorum sana da, aşağıda taşımak zor olsa gerek. Haftamı sormuşsun 18 bitmek üzere. Keseydi, kalpti, devam ediyor mu, ikiliydi, AS'ydi derken yolu ha gayret yarılamışım, hala inanamıyorum açıkçası. Bundan sonrası sağlıkla devam etsin inşallah.
Zarpdeniz, çarşamba güzel gün, en güzel melodi kulaklarına dolacak. İkiz olması ayrı bir heyecan. Alabama ne güzel söylemiş çifte kavrulmuş diyerek. SAğlıkla, keyifle devamı gelecek inşallah, yüreğini ferah tutmaya gayret et e mi? Ben bir hamile kalayım 2 günde bir doktora giderim diyordum ama benim kaşınmam, doktor görmem lazım demem iki haftayı buluyor, 10 gün olursa daha iyi, acayip ferahlamış çıkıyorum o zaman doktordan.
Toana tedavin tekrar hayırlı olsun, gelişmelerden haberdar et olur mu?
Alabama'cım, Allah kolaylıklar versin. Gerçekten çok doğru şeyler söylemişsin. Haklısın, ileriki dönemlere göre kolay gibi algılansa da o alışma dönemi zorlu geçer diye tahmin ediyorum ben de. Allah yardımcın, yardımcınız olsun güzelim.
Herkese Merhaba,
Öncelikle yeni doğum yapan arkadaşlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. Hamilelerde keyifle geçirsinler. Umuda yolculuğa çıkacaklara bol şanslar.
Deniz bulut ; süt için bol marul,roka tavsiye ediyorum. Sabahları kahvaltını muhakkak saat 7 gibi yap. Çünkü sütün oluşumu 2 saati buluyor. Ve en önemliis uyku. Ben uyumadığım zaman sütüm az oluyordu. kızımın 3 ayı yeni bitti. İlk haftadan sonra hep yalnız kaldım. Beni tanıyıp hissetmesi için. ve Hem rahat lohusalık geçirdim, hem kilolar gitti. Hemde kızımla birbirimize alıştık. Artık a dese ne dediğini anlıyorum. Bizimkide emmedi. 2 saatte br sağıp veriyorum. Çok şükür bugüne kadar doydu hep.Sende sağmayı bırakma. 10 cc de gelse mamasına kat ver. sütün çoğalacak düzenli sağman halinde... Kızımda anne sütü almasınarağmen 1.5 aydır kabız. Hiç bir çözüm bulamadık.( masaj-kulak çöpü,rezene varsa önerileriniz çok sevinirim.)
Sevgili bahar, en doğru kararı vereceğine eminim. Bende çok zorlanmıştım. Hem 2li hemde 4lüde ds riski çıkmıştı. İnşallah sağlıklı doğacaktır cocuğun.. Rabbim ona ömür vermişse , hiç kimse bunun önünde duramaz.
allah hiç kimseyi mücadelesinde utandırmasın. Rıza bey çok iyihocadır... Ona gitmen iyi olmuş..
Tedaviye başlayacak arkadaşlara kesinlikle başlamadan önce arısütü-bal-polen karışımını özellikle öneriyorum..
Herkese sevgiler...
deniz evet canım ben yanlızım tek başına bakıyorum Merte ama eşim saolsun evde olunca elinden geleni yapıyor. kaynanam görümcem gelip gidiyorlar ellerinden geleni yapıyorlar yemek vs. ama ben de Mert uyurken yemeğimi evimin işini yapıyorum çamaşır ütü vs. genel temizliğe kadınım geliyo. ama bir kaç ay sonra bakıcı tutup yarım gün işe gideceğim. mama işi zordur tabi. sütün gelmemesi ilginç ben aldığım eğitimde tüm doktorlar aynı şeyi söyledi sütün gelmemesi gibi bir durum yok dedi hepsi eğer talep olursa arz olur sütüm yok deyip vazgeçmeyin dediler ve ben sütümün olmayacağına hiç inanmadım hastanede oğlum 7 gece hayatla mücadele ederken bile sular seller gibi ağladım üzüntümün haddi hesabı yok ama yinede sütüm gitcek demedim çok şükür maşallah nazar değmesin hastanede sağdığım sütleri bile bağışladım. ha bu arada mama olmasının da bi sakıncası yok zorluklarını bilemiyorum tabi ama mamayla büyüyen ne filinta delikanlılar ne manken hatunlar var gayet sağlıklı insanlar sonuçta. bence senin öncelikle huzurlu olman lazım bunun da yolu kocandan geçiyo belki biraz da senden çünkü sende pek iyimser bakmıyorsun hayata biraz kötümser gibisin allah ağzınıza sağlık muhabbet afiyet versin ne diyim. stres sıkıntı olmassa herşey güzel olur.
iyi akşamlar canım ödevime devam (okumaya)canl bir iyi akşamlar nisa![]()
iyi akşamlar canım ödevime devam (okumaya)
sagol denizcim iyiyim sen nasilsin ignelerimi vurunuyorum uslu uslu bakalim nolucak ALLAHIM BUYUK:81: