- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.540
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke daha önce yapsaydım dediğine göre çok acı çekmş olmasın allah yardımcın olsn zor bir dönemde geçecn ama sen çok rahatlamşsan o kadar zor olmayacak inş.ama inş.bebşine iyi baba olur boşanmalar hiç svmdğim konulr ama olmuyrsa zorlamanın yaraırı yok inş.herşey sizin için çok güzl olur
hiç
canım ya sen hiç uyumuyon mu sabah sabah valla çok dinamiksin ben o saatte uyuyamasmda bildgsayarı açmam
günaydın canım inş.yakında sen de aramıza katılırsın
ben yaptım canım bunu yapıyorsun ve bird aha hayatın boyunca o iğneyi yapmana gerek kalmıyr dr yapabilirsin demişti
allaha şükür sende inş.herşy yolundadır
biz progestanı 12 haftya kadar aldık ama ben jelini kullnadım ve de hapını iğnesini kullnmdım
saç boyamaya gelince ben valla boya yapmanı istemem ne bileyim ben birz şu kimyasal ürünlere karşıyım hele hamileyken yok anam yok yapma şu deterjanları bile kullnmak istemiyorum ama elimizden birşey glemiyor
canım inş. senin ikili testin de iyi geçer ikli idi demi yoksa as mı ydı
bugün foto çekmeye gittim vesikalık foto ya bakınca ne kadar yaşlanlğımı gördüm içim biraz acıdı ama genç ölmmekten iyidri dedim
deniz verdi canım hadi hayırlı olsun evdeki yenilik heyecen var desene![]()
Günaydın Arkadaşlar,
Selam Denizverdi, online görüyorum seni. Nasılsın? Bugünlerde testlerin var diye hatırlıyorum, umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Müjdeli haberlerin olacak inşallah.
Toana sağolasın arkadaşım. Dün de yazdım, hep dualarımdasınız zaten, için rahat olsun.
Patikler'cim, selamını geç aldım, kusura bakma. Sen nasılsın, böbreklerle ilgili testten sonra içinin rahatlamasına sevindim. İnşallah bir denemeye gerek kalmadan bebeğin sürpriz yapacak. Kızını sormuyorum ne zamandır, nasılsınız, neler yapıyor?
Baharnaz, tetanozu doktora sordum. Yapılabilir dedi ama illa ki gibi bir tavırla söylemedi. Özellikle bahçe işiyle uğraşanlar için gerekli olduğunu vurguladı. Bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağı zaten bununla ilgili peşinize düşecektir dedi. Ben vakti gelince yaptırayım diye düşünüyorum açıkçası. Fetal ekokardiyografiyi de sordum, perinatologtan yapılsın tarzı bir tavsiye gelmediği müddetçe gerek yok dedi. İstiyorsanız yaptırabilirsiniz tabii dedi, yok dedim kalsın, inşallah ona gerek kalmasın kimse için.
Alabama'cım, aaa atlamışım. Kız evi naz evi şekerim, bakarız artıkPAtikler'in dün yazdığı öneriye bayıldım, çok hoşuma gitti gerçekten. Mis kokulunu benim için de kokla olur mu?
bende boyatmaktan yanayım ama farklı görüşlerde kafamı karıştırmıyor değil...salı gün ki kontrolümde doktoruma da sorucam..cevapladığın için teşekkür ederim...tetanoz aşısını okuduğum çoğu kasım hamilesi yaptırmıştı. saçlara gelince benim dr 3 aydan önce bile boyatabilirsin dedi. ben normal boyayla 6 haftada bir boyattım.
boya konusunda her doktor farklı birşey söylüyor...eğer kendi doktrum da boyatma derse mecbur boyatmayacağım...dün siteden bahçeci kliniğinin bir doktoruna msj atmıştım hamileyim saçımı boyatmam da herhangi bir sakınca olur mu diye?doktor 12.haftadan sonra boyatabilirsiniz yazmış...Limon Kabuğu saol canım. Aşı konusunda da şimdi bir hemşire arkadaşı aradım yaptır diyor henüz karar vermedim. Boya konusunda da beyazlarım hala benle çokta fazla ama boyatmadım drumda boyatma demişti bende boyama taraftarı değildim aklını karıştırmayayım ama 4.aydan sonra boyatanlar olduğunu okumuştum.
İkili testin inşallah güzel çıkar.
meryecim,evet ikili test yaptırıcam.sağolasın iyi dileklerin için..boya konusunda da son sözü doktorum söyleyecek canım...biz progestanı 12 haftya kadar aldık ama ben jelini kullnadım ve de hapını iğnesini kullnmdım
saç boyamaya gelince ben valla boya yapmanı istemem ne bileyim ben birz şu kimyasal ürünlere karşıyım hele hamileyken yok anam yok yapma şu deterjanları bile kullnmak istemiyorum ama elimizden birşey glemiyor
canım inş. senin ikili testin de iyi geçer ikli idi demi yoksa as mı ydı
denizverdicim,demek evini yeniden düzenliyorsun..seninde tatlı telaşların başlamış.kolaylıklar diliyorum...iyiyim canım çok yiyim maşallah banagünüm güel geçiyor.hele ki kursta iken.bir de güel geçsin demişsin ya.bak bir güellik söyliyeyim sana.evimi yenileyeceğim yeni hayatım için.yeniden düenliyeceğim.aıcık ucundan başladık.çok yeni.
denizverdiim,dikkat etmez olurmuyum hiç,adım atarken bile korkar oldum artık...bugün tam 3. ayımız doldu Rabbime şükürler olsun..limon kabuğu;canlı bir iyi geceler..
aman ne korkutmuştun o bidon olayı ile.. senin nikini görünce hemen alıma geliyor.artık daha dikkatlisin değil mi?
haftaya kontrol varmış.cinsiyeti de belli olur mu?şimdi kaça kaçsın?
boya konusunda pek bilgim yok.deni rahatlatmış seni....
kızına bayıldım..maşallah diyeyimHerada'cım kızım gayet iyi. 2.sınıfa gidiyor. Çok Atatürkçü bir çocuk. Odasının duvarlarına özel Atatürk posteri, gençliğe hitabesini kocaman çerçeveler yaptırıp astırttı bize. Her gece yatmadan önce Atatürk'ün hayatını okuyor bana. Okuyabildiğine inanamıyorum. Sık sık tiyatroya götürmeye çalışıyorum ve bunun gibi şeyler.
Çok komik birşey anlatacağım. Tüp denemesinin başarısız sonuçlanmasından sonra doktorla konu ile ilgili görüşmemiz vardı. Yanımızda Mina'da vardı. Neden tutmadığı ile ilgili sohbet ederken doktorum yumurtalarımdan filan bahsetti konu içinden. Oradan ayrıldık ve bana sorduğu ilk soru. Anne ''ben biliyorum benim neden kardeşim olmuyor, hep senin yüzünden, çünkü sen hiç yumurta yemiyorsun'' demez mi!!! O gün bu gündür beni hep yumurta yiyeyim diye zorluyor. Çocuk yumurta ile böyle bir bağlantı kurmuş kafasında. Nerede hamile görse ''anne bak bu da yumurta yemiş'' deyip duruyor. Aaah keşke bu kadar kolay olsa da bol bol yumurta yesek :):):)
Limon'cum senin hatırını sormayı unutmuşum. Sen de iyisindir inşallah. Boya konusuna gelince. Bu kadar heryerde duyduğumuza göre demek ki hamileyken boyatmak az ya da çok bilmiyorum ama sakıncalı gibi geliyor bana. Ben hiç boyatmamıştım. Olsun kötü görünsün ne var ki bunda. Boşver önemli olan sen bir can taşıyorsun en güzeli bu işte :):):)