38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyi akşamlar herkese:71:
ben bugün oğluşumu kucakladım.hemşire kısa bir eğitim verdi bana.mis kokulumu kucakladım.emzirmeye çalıştım ama emmedi.isterseniz bugün taburcu edelim dediler.bizde yarın sabah alalım dedik.yapmamız gereken işler vardı.kıssacası oğluşum yarın çıkıyor.bu gece geçmez artık.haberi aldığım sabah saatlerinden beri yerde miyim gökte miyim bilemiyorum.
hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım.2011, sağlıklı, mutlu, umutlu, doğru kararların alındığı bir yıl olsun hepimiz için.:34:

altınynus senin adına çok sevindim.hep yılbaşına oğlunun yanında olmasını istemiştim.çok sevindim.yanında olacakmış...göünaydın der kaçarım.. sevgilerle..:3:

HİÇ KARETTA GÖRDÜN MÜ?
Ben bir karettayım
Yumurtamdan yeni çıktım
Çırpınıyorum
Denize.................ulaşmak için
Ben yavaş yavaş ona doğru çırpınırken
O geliyor üstüme
Tamam diyorum
Çırpınmalar bitecek
O beni içine çekecek
Ama yasak...
Beni daha gerilere itiyor
Bu gelgitler
Benbir karettayım
Ben haalaa çırpınıyorum
Ona ulaşmak için.
Kimbilir?
Birgün varırmıyım?
kızlar bu şiir bana ait.birgün bir belgesel izliyorum.karettaları.kendimi onlara benzetmiştim.o anda bunlar dökülmüştü gönlümden.bazen duygulanınca gelir ama hiç saklamam o an gelir yazarım sonra atarım.eser kalmaz.şimdi de bir not defterim vardı doldu atmak üzereyim.bugün biri bana sakla dedi....amaaaaaaann.şairmiyim ben.....o an gelir sonra uçar gider.defteri atmadan yazmak istedimbakarak yazdım.burada kalsın bari.unuturum zaten.hatta şiirn başında uygun kelime bulamadığım yer olmuştu.orayı da noktalı bıraktım.kafanızı şişirdiysem affola...şu birkaç gündür efkar vardı..akşam bir neskafe,biraz çikolatalı gofret biraz da kibariye yaptım....az da gözyaşı..çok değil ama.türk insanı işte.acıyı seviyor.yarına birşeyim kalmaz..hoşçakalın güzeller.....(kendimi en iyi en rahat burada anlatabiliyorum.sıkmadım umarım.sıkıcı geldiyse atlayıverin bir sayfa sonrasına)
canım ne güzelmiş şiirin unutma mücadele eden kazanır:16:

günaydın herkese:71:
der kaçarım.. çaya:52:
nisa;canımsın yaa..akşam seni unuttummu acaba diye düşünürken şiirimi bulup yasmışsın.unuttuysam affola..herkes aklımda ama yasıya dökmemiş oolabilirim.çaydan sonra bakacağı m unutmuşmuyum diye

ah nisaa... evet yaa.unutmuşum seni.. ama aklımdaydın.dile gelmemiş...seni de okudum canım.destek veren yasılarını.:70:
eskilerden şiirimi bulmuşsun.bu sabah bana güel bir süpris oldu.mutlu oldum..taaa ne saman yasdığım şey bugün karşıma çıktı..sen de mutlu ol inşallah.kursta hocamıs bunları ysmamı bir yerde toplammamı istedi.ben de boş bir anımda gerilere gidip yasmayı düşünüyordum.iyi oldu.bunu yasarım.

bugün sümüklüböcekliği bırakıp yeni fikirler türetmeye çalışacağım.bu konuda neler yapabilirim diye.şimdi ağlama amanı değil.olayları akışına bırakmalıyım.amanı gelince ağlamam gerekirse o aman ağlarım.şimdiden ağıt yakmanın bir anlamı yok..yeni bir yıla giriyorus.herşeyin hakkımıda hayırlı olmasını dileyerek umut edererk gireceğim.şimdiden herkesin yeni yılını kutlarımm.herkese umut dolu bol yumurtalı.kalitelisinden ama.süper hıslı spermli çiçek gibi açan çoğalan bol hücreli annesine yapışkan mı yapışkan yılışık bir embriyolu anneler olmayı diliyorum..rüyasına kavuşanlarda hayırlısı ile büyütsünler,emeklerini boşa çıkarmayan evlatları olsun inşallah.

çayım da bitti.. soframı toplıyayım:3:

Günaydın

Denizverdi, Nisa mai bu sana :71: buda sana :71:
bunlarda :71::71::71::71::71::71: bunlarda diğer arkadaşlara :71::71::71::71::71:

Altınyunus yıla yavrunla giriceksin Maşallah ona :nazar:, annesinin kollarında olucak çok şükür. Çok mutlu oldum güzel bir haberdi.

Denizverdi canım bencede sümüklü böcük olma Rabbim hakkımızda hayırlısını versin böyle düşün canım. Kahvaltın çay keyfin erken bitmiş. afiyet olsun.

çiçeklerinii aldım kabul ettim baharım sütlü baharım... nisacım....işlerden 2 dakika çaldım bakayım dedim..şimdi mutfağa kaçarım...

güller...........
bugün için planlarını var mı?bi eşimle annemde olacağı yeni yıla girerken...tabiii menosplu teyselerim de:1:

büyüdümmü?
bir yaş daha büyüdümmü
saçıma bir ak daha düştü mü
ya çigiler?
çisgilere bir kalem daha çekildi mi?
merdivenlerdeki basamakların sayısı mı çoğaldı
ben mi eksildim
ya yollar?
yollar daha mı uadı
ben mi geride kaldım?
dostluklar arkadaşlıklar paylaşımlar
eksildi mi?yoksa çoğaldı mı?
acılar yere mi serdi?yoksa ben mi onları?
..................
bugün hala acılara nanik yapabiliyorsam
hayır... daha büyümedim..
yeni yürüyorum daha
adımlarım çok yeni
sendeliyeceğim
arada düşeceğim de
bir karşı komşum tuttacak elimden
sonra bir yakınım
belki menoposlu teyselerim
bir arkadaşım ,bir güllerim
elbetteki hayat arkadaşım
tutacak elimden
sonra yürüyeceğim.
yürümeyi öğrendimmi,sonrası kolay...
yeni yılda ilk adımımı atacağım.bu gece adım çöreğine beklerim...:52::52:

diyorum her aman.. yalancı şairim diye...
bu da hemen şimdi geldi.hatta telim çaldı bakmadım.sonra gidecek...yeni yıl heyecanlandırır beni..as önce de ayağıma jel sürmüştüm.baktım.damar atıyor.mutlu oldum.hala yaşıyorum ben.yaşıyorum yaa.lütfenn si de yaşayın güller....38in gülleri:70:

Denizverdi benim program az sonra alışverişe gitmek aklıma esen şeyleri almak akşamda eşim ve kardeşlerimizle ( eşim ve benim kardeşim burda :) tv karşısında oturmak yemek içmek gaz sıkıntısı yaşamak :1: bugünlerde bana çok sıkıntı :27: karnım o kadar büyüyorki göğüslerimi kaldırıyor hiç sarkmıycak bunlar :)) :60::60:

Denizverdi canım adım çöreği hımmm güzel di şiirinede bayıldım az önce krize girdim de birşey yazamadım. Menoposslu teyzelerinle neşe içinde huzurla sevinçle geçsin akşamınız, mutluluk ve umutla girin yeni yıla canım.

selam kızlarr
bugün bizim için hem yılın en son günü hem oğlumun 40 ının çıktığı gün. hayırlısıyla 40 banyosunu dualarla yaptık artık alemlere akabiliriz ;)) darısı hepinize önce denizbuluta sonra hepinize.

denizverdi canım hakkında hayırlısı olsun. biliyorsun yazıda kaderde ne varsa o olur hayırlısını iste bence. patikleri okudum da haklı aslında bilemiyorum o doğru bu doğru diyemem ama gönlünün kalbinin sesini dinle ama ucunu da hafif açık bırak çok da inat etme. sonra bulgurdan da olmayalım dimi. bide bu soru katimidir yani kız istiyorum diyince sıran gelse mesela erkek olsa sıran atlıyor mu? anlamadım. yada kız sırası ayrı erkek sırası ayrı mı ille kesin bir karar mı vermen lazım. eğer öyleyse dediğim gibi zor karar ama sen ne istediğini biliyorsun sonuçta allah iyi yazılar versin.

altınyunus çooook sevindim sizin adınıza allah muhabbetinizi artırsın. mis kokulunla buluşmuşsun ve bugün evinize gidiyormuşsunuz çok sevindim. çoook.

kızlar anladığım kadarıyla toana nın tedavisi uzun protokol. bildim kadarıyla uzun protokol da yumurtaları baskılamak için regl olana kadar bir tedavi uygulanıyor. bu arada yeni gelecek yumurtalar gelişmeden sayıları belli oluyo zaten. regl olunca bir önceki döllenemeyen yolcu yumurtalar gidiyo. toanın bahsettiği yeni gelenlerin sayısı. ve regl olduktan sonra yeni gelenler geliş tirilmeye başlanıyo. ve bunun için de regl olması lazım onu bekliyo. hadi hayırlısı toana bi bakıyorsun hamileymişsin iyi mi? olur olur ben bunu beklerken hamile olduğunu öğrenen okumuştum. hakkkında hayırlısı.

limon sonuçlar iyimiş çok sevindim canım. ille 3 lü 4 lü yapcan diye birşey yok hayatım. ben 2 li sonucçlarım çok iyi çıkınca daha da birşey yaptırmadım. tabi 2 defa ayrıntılı ultrasona girdim doktorum gerek yok dedi ve çok şükür bugünlere.

eveeeet kızlar 2011 HEPİNİZE AİLELERİMİZE MUTLULUK GETİRSİN. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ENNN GÜZEL DİLEKLERİMİ YOLLUYORUM SİZE.

bugün kendinise birşey alın,güsel bir şey
3 4 portakal sıkın bir bardak için ya da
bir çiğnem sakıs alın
alın işte yapın bişeyler
ne seviyorsanıs onu
bugün yalnı kalmayın
bugün olsun kalmayın
bugün sevdiğini biriyle olun.
yanınısda olmasada
birisine sevdiğinisi söyleyin.
bugün herşeye inat gülün
gelecek yeni yılın nasıl olmasını istiyorsanıs öyle karşılayın bugün
tutmadı mı?
seneye beraber kahrederis

artık dünya işlerine döneyim...meyve suyum da bitmek üere.alabamacıım ben de seni ve tüm gülleri seviyorum.oğlunla hep mutlu olun.o konu ile ilgili detayı daha sonra yasarım.. seneye yasarım:27:

tekrar;çocuklu çocuksus.hamile ya da değil.herkesin yeni yılının kutluyorum...burayı seviyorum.... sii seviyorum 38 in güllerhoşçakalın:3::3::3::3::3::3:

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

altınyunus bebeğinize bugün kavuşuyormuşsunuz hayırlı olsun allah bir daha ayırmasın :9:en iyi yeni yıl armağınını alıyorsun desene:66:

alabama 40 ını çıkarmışsınız hayırlısı olsun. bizim de salı günü çıkıyor. keşke baharda yazın doğsalardı da hergün dolaştırmaya çıkarsaydık. ne yapalım biz de güzel havaları bekleyeceğiz azıcık. güzel havaları beklerken gecelere aksak mı? :32:

denizverdi kız mı erkek mi kısmında gönlünün sesini dinle hayatım. eminim eline aldıktan sonra ikisinin de sevgisi aynıdır ama ben de seçebilsem kız isterim. tabii bekleme süresi çok, bence 3 yılı göze almak lazım o nedenle en iyi kararı sen verirsin.

zarpdeniz bulantılar başlamış. ben çok istemiştim hamile olduğumu hissedeyim diye ama bende hiçbirşey olmamıştı. umarım çok rahatsız etmeden geçer.

limon sana da test sonucun için hayırlı olsun dememiştim herhalde. 2 li testin güvenirliği daha fazla o nedenle 3 lüyü yapmıyor çoğu dr. artık bir tek ayrıntılı ultrason kaldı. inşallah geri kalan zamanda da herşey problemsiz geçecek.

rüzgar deniz oğluna geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsınız. sana cevap yazacağım hala inşallah birazdan vaktim olur.

herkese mutlu huzurlu bir yeni yıl dilerim. hmileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar diğer arkadaşlar da biran önce hamile kalsınlar

Arkadaşlar Selamlar,

İnşallah 2011 size gönlünüzdekini getiren bir yıl olur.

Bebişler sağlıkla büyüsünler, hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar, bekleyenler inşallah bu sene sıpalarına kavuşsunlar.

Karamel

babysmell kız naber özel günlerin haricinde de gelsene buraya madem buralardasın. özlettin kendini. hadi artık sıra sana gelsin sende misskokulunu 2011 de kucağına al inşallah. seni seviyorum karamelimm.
2011 sana yağmurunsesine hülyaya cansa denizverdiye badenura toanaya bluestara nisaya tayfa elanura evlat olma yolunda pozitif sonuçlar versin inşallahh. ve tüm bu yolda savaşan anne olmak isteyen yüce kadınlara inşallah. unuttuklarım varsa affola. tabi evladı karnında olanlarında yavrularını kucaklarına almalarını da canı gönülden istiyorum canlarım.

Son düzenleme:
rüsgar denis;;pencerelerini ahşapsa pimapen değilse eğer sünger çekebilirsini çerçevelere...ya da çekomastik çkebilirsini hava gelen yerlere..

limon kabuğubebeğinin ölçümleri iyiymiş. göünaydın.kanda da iyi çıkacak inşallah.tetanos aşısını ben de herhangi bir metal batmasına karşı yapılıyor önlem olarak.diye biliyorum.
hem okuyup hem yasdığım için;canım sonucun temis çıkmış:nazar:
geç alınmış bir merhaba olsun.. teğet gemiş.girmi çıkmışım.
yaprak dökümü beni de fena ağlattı.saten yaşım haır bekliyordu.sebep oldu:((

meryetelaş yapmışsın senin kı biras tembellik yapınca..çok şükür iyi...yatak konusunda bir karar verememişsin.bana bile şimdiden vermek isteyen var.ama benim belli değil biliyorsun.bilinmeslik var.hem kaç yaşında olacağı da belli değil..gün ola harman ola...tanıdığının beşiğini beğenirsen alabilirsin.neden almayasın?hiç eskimiyor saten beşikler..tanıdığım biri hemen hemen hiç kullanmadan elden çıkarmış.
kpss ye girmiştim.doğru hatırlıyorsun.2 gündür kıskardeşim de abla bak sonuçlara deyip duruyor.açıklanmış ta..

altınyunusumudunun yanında olması an meselesi sanırım..inşallah bir daha ki ysdığında artık yanımda diye müjdelersin.

cans hocayine ce.ee der gibi uğramışsınıs..burdayım hocam..selam çaktım dimdik ayaktayım.

toanacanım.. senin tedaviyi anlayamadık gitti be arkadaşım.bir ara karşılılı denk gelsek te anlatsan... bak hepimise farklı geldi.her nasıl ise sana bebeğini getirsin de hayırlısı ile...desteğin için sağollll....oğluma ıs bakmak ha... hoş! ama bana göre değil.herkes kendi bulsun:19:

kıs çocuğu konusunda sanırım herkes benimle hem fikir.limon k.istihareye yat demiş.mrye de başksaına yaptır demiş.ben pek fasla itikat etmiyorum böyle şeylere.bilmiyorum.tuhaf geliyor..
baharcımyasdığın fıkran ile çok tatlıydın.saten ağlıyordum okurken.üstüne güldüm.. ağlamakla gülmek kardeşmiş..

herkese iyi geceler:3:

evet bazılarına tuhaf geliyr neyse canım sen bilersin allah gönlüne göre versn
aama canım hakket şiirlerin çok gzl yaşamın içinden ben pek şiirle aram iyi değl ama seninkilerde hakket hayat kokusu var çok içerden yazlmş ve bence de tpla şiirlerini

ben bugün oğluşumu kucakladım.hemşire kısa bir eğitim verdi bana.mis kokulumu kucakladım.emzirmeye çalıştım ama emmedi.isterseniz bugün taburcu edelim dediler.bizde yarın sabah alalım dedik.yapmamız gereken işler vardı.kıssacası oğluşum yarın çıkıyor.bu gece geçmez artık.haberi aldığım sabah saatlerinden beri yerde miyim gökte miyim bilemiyorum.
hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım.2011, sağlıklı, mutlu, umutlu, doğru kararların alındığı bir yıl olsun hepimiz için.:34:

ah canım çok güzel senin için en güzel yeni yl hediyesi alah acısını göstermesin canım nice yıllarınız geçsin mutlu mest inş.

büyüdümmü?
bir yaş daha büyüdümmü
saçıma bir ak daha düştü mü
ya çigiler?
çisgilere bir kalem daha çekildi mi?
merdivenlerdeki basamakların sayısı mı çoğaldı
ben mi eksildim
ya yollar?
yollar daha mı uadı
ben mi geride kaldım?
dostluklar arkadaşlıklar paylaşımlar
eksildi mi?yoksa çoğaldı mı?
acılar yere mi serdi?yoksa ben mi onları?
..................
bugün hala acılara nanik yapabiliyorsam
hayır... daha büyümedim..
yeni yürüyorum daha
adımlarım çok yeni
sendeliyeceğim
arada düşeceğim de
bir karşı komşum tuttacak elimden
sonra bir yakınım
belki menoposlu teyselerim
bir arkadaşım ,bir güllerim
elbetteki hayat arkadaşım
tutacak elimden
sonra yürüyeceğim.
yürümeyi öğrendimmi,sonrası kolay...
yeni yılda ilk adımımı atacağım.bu gece adım çöreğine beklerim...:52::52:

diyorum her aman.. yalancı şairim diye...
bu da hemen şimdi geldi.hatta telim çaldı bakmadım.sonra gidecek...yeni yıl heyecanlandırır beni..as önce de ayağıma jel sürmüştüm.baktım.damar atıyor.mutlu oldum.hala yaşıyorum ben.yaşıyorum yaa.lütfenn si de yaşayın güller....38in gülleri:70:

kız ruh var şiiirlerinde allah var çok beğendim bunları

selam kızlarr
bugün bizim için hem yılın en son günü hem oğlumun 40 ının çıktığı gün. hayırlısıyla 40 banyosunu dualarla yaptık artık alemlere akabiliriz ;)) darısı hepinize önce denizbuluta sonra hepinize.

denizverdi canım hakkında hayırlısı olsun. biliyorsun yazıda kaderde ne varsa o olur hayırlısını iste bence. patikleri okudum da haklı aslında bilemiyorum o doğru bu doğru diyemem ama gönlünün kalbinin sesini dinle ama ucunu da hafif açık bırak çok da inat etme. sonra bulgurdan da olmayalım dimi. bide bu soru katimidir yani kız istiyorum diyince sıran gelse mesela erkek olsa sıran atlıyor mu? anlamadım. yada kız sırası ayrı erkek sırası ayrı mı ille kesin bir karar mı vermen lazım. eğer öyleyse dediğim gibi zor karar ama sen ne istediğini biliyorsun sonuçta allah iyi yazılar versin.

altınyunus çooook sevindim sizin adınıza allah muhabbetinizi artırsın. mis kokulunla buluşmuşsun ve bugün evinize gidiyormuşsunuz çok sevindim. çoook.

kızlar anladığım kadarıyla toana nın tedavisi uzun protokol. bildim kadarıyla uzun protokol da yumurtaları baskılamak için regl olana kadar bir tedavi uygulanıyor. bu arada yeni gelecek yumurtalar gelişmeden sayıları belli oluyo zaten. regl olunca bir önceki döllenemeyen yolcu yumurtalar gidiyo. toanın bahsettiği yeni gelenlerin sayısı. ve regl olduktan sonra yeni gelenler geliş tirilmeye başlanıyo. ve bunun için de regl olması lazım onu bekliyo. hadi hayırlısı toana bi bakıyorsun hamileymişsin iyi mi? olur olur ben bunu beklerken hamile olduğunu öğrenen okumuştum. hakkkında hayırlısı.

limon sonuçlar iyimiş çok sevindim canım. ille 3 lü 4 lü yapcan diye birşey yok hayatım. ben 2 li sonucçlarım çok iyi çıkınca daha da birşey yaptırmadım. tabi 2 defa ayrıntılı ultrasona girdim doktorum gerek yok dedi ve çok şükür bugünlere.

eveeeet kızlar 2011 HEPİNİZE AİLELERİMİZE MUTLULUK GETİRSİN. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ENNN GÜZEL DİLEKLERİMİ YOLLUYORUM SİZE.

sanada canım en güzel dilekleimzle nice kırklar yaşayın canım bebşle inş.bizlerde yaşarız bunları

babysmell kız naber özel günlerin haricinde de gelsene buraya madem buralardasın. özlettin kendini. hadi artık sıra sana gelsin sende misskokulunu 2011 de kucağına al inşallah. seni seviyorum karamelimm.
2011 sana yağmurunsesine hülyaya cansa denizverdiye badenura toanaya bluestara nisaya tayfa elanura evlat olma yolunda pozitif sonuçlar versin inşallahh. ve tüm bu yolda savaşan anne olmak isteyen yüce kadınlara inşallah. unuttuklarım varsa affola. tabi evladı karnında olanlarında yavrularını kucaklarına almalarını da canı gönülden istiyorum canlarım.

amin canım

Lımon kabugu ben 15 gun oldu ıgne kullanıyorum ondan bu yumurtalıklar gelıstı hayatım yanlız daha buyumedıler cunkı adetımı beklememın sebebı gonal f kulanmam onemlı yanı yoksa ayın ıkısıne kadar muddet verdı doktorum adet:59: Olmadıkca gonal f kullanma dedı yoksa tedavım durdurulacak benım adetten tık yok ya kafam bozuldu yıne tedavım durdurulmasın dıye dua edıyorum:2::2:
tonacım,sizin orada prosedür biraz farklı gibi geldi bana..
önemli olan bu yolda harcadığın emeklerin karşılığını alabilmek..inşalllah sende alırsın..yeni yıl bu anlamda sana ve tüm isteyenlere şans getirsin inşallah...
Kızlar sızlere hepınıze mutlu yıllar canlarım ınsallah 2011 hepınızın hepımızın bebeıslerını getırır ınsallah rabbım ınsallah gonlunuzdekı ısteklerınızı versın 2011 de arkadaslarım hepınızı opuyorum :54::54::54::54::54::54::54::54:
sana da mutlu yıllar toana,yeni yılda kalbinden ne geçiyorsa olsun inşallah...
Limon Kabuğu zeytinyağını sürüyorum leke yapmıyor denedim iççamaşırıma bile leke yapmıyor her türlü denedim. sadece biraz kokusu oluyor ama o kadar rahatsız edici değil yatmadan bikaç saat önce sürdüğüm için eşim kokuyu alıyor ama napıyım :) katlanıcak.
geceleri yatmadan önce sürmek çok mantıklıymış,tamam mutlaka deneyeceğim.
bir arkadaşımda vazelin sürüyormuş... vazelinin içeriğini bilediğim için kararsız kaldım sen ne düşünüyorsun bu konuda baharcım?
limon kabuğubebeğinin ölçümleri iyiymiş. göünaydın.kanda da iyi çıkacak inşallah.tetanos aşısını ben de herhangi bir metal batmasına karşı yapılıyor önlem olarak.diye biliyorum.
hem okuyup hem yasdığım için;canım sonucun temis çıkmış:nazar:
geç alınmış bir merhaba olsun.. teğet gemiş.girmi çıkmışım.
yaprak dökümü beni de fena ağlattı.saten yaşım haır bekliyordu.sebep oldu:((
çok sağolasın erverdicim..
yazılarından anladığım kadarıyla şimdi daha iyisin sanırım..herşeyi oluruna bırakmak en güzeli,
bu arada şiirlerin harika,okumaktan büyük keyif alıyorum...
alınyunus,gözün aydın arkadaşım..Rabbim bir daha hiç ayırmasın
selam kızlarr

alabamacım,40'ınız hayırlı olsun..
yeni yılını da kutluyorum,2011'in sana,eşine ve oğluna sağlık,mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle...

doktorum bana 3'lü taramadan filan bahsetmedi aslında ben burada okuduklarıma dayanarak yazmıştım, darısı o testlerin başına diye...eğer doktorum gerek görmezse tabi ki yaptırmam...ayrıntılı ultrasona girmek isterim ama bizim merkezde de vardır sanırım..yoksa da olan bir yer bulup mutlaka girmek isterim...kaçıncı ayımda girmem lazım?
limon sana da test sonucun için hayırlı olsun dememiştim herhalde. 2 li testin güvenirliği daha fazla o nedenle 3 lüyü yapmıyor çoğu dr. artık bir tek ayrıntılı ultrason kaldı. inşallah geri kalan zamanda da herşey problemsiz geçecek.

herkese mutlu huzurlu bir yeni yıl dilerim. hmileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar diğer arkadaşlar da biran önce hamile kalsınlar

denizbulut,çok teşekkür ederim..ayrıntılı ultrasonu biliyordum azönce alabamada yazmış,onu araştırıp mutlaka girmek isterim..

20011 sana ve bebeğine de sağlık,mutluluk ve huzur getirsin inşallah....

Back
X