Alabama'cım, Memorial ile devam edeceksen sağlık sigortası için Allianz'ı öneririm. Ayakta tedavide %50 indirimi var. Benim poliçe hamilelik takiplerini de kapsıyor, mesela 180 TL'lik muayene 90 TL üzerinden hesaplanıyor ve %20 katılım payıyla 18 TL ödüyorum. Dermatoloğuna da gittim hastanenin, orada da aynı hesap üzerinden ödeme aldılar, o yüzden aklında olsun istedim.
Benim iyi gidiyor Allaha şükür. Valla kardeşim, sinirlendirmeyene sinir olmuyorum, durum şimdilik böyle
İş yerindekiler üzerinde dikkat hamile ve hormon etkisi altında yazan bir t-shirt almışlar, hala biraz biraz sinirli olmamın etkisi vardır ihtimal bu göndermede tabii
Gerçi itiraf edeyim daha mutluyum, gün içerisinde gülüyorum filan. İlk üç aydaki o gerginlik azaldı sanki. Haklısın, hatırlıyorum krem ve gebelik vitaminleri üzerine yaptığımız konuşmayı. Gerçekten benim için hayal ötesiydi, başıma geleceğine asla inanmıyordum. Allah'ın izniyle bu hafta 20 bitecek ve ben hala şaşkınım diyeyim. Kızım uslu, bana bir rahatsızlığı yok. AS sonucu da hafta ortasına kaldı, herhangi bir gerginlik yaşamadan bekliyorum sorunsuz geleceğine inanarak.
Deniz Bulut, geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ishal sorunu da yakında geçer. Hem senin hem de Alabama'nın dediklerinizi kaydediyorum bir yere, bir ara lazım olacak tekrar sormayayım diye.
Benim iyi gidiyor Allaha şükür. Valla kardeşim, sinirlendirmeyene sinir olmuyorum, durum şimdilik böyle

Deniz Bulut, geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ishal sorunu da yakında geçer. Hem senin hem de Alabama'nın dediklerinizi kaydediyorum bir yere, bir ara lazım olacak tekrar sormayayım diye.
Son düzenleme: