evet canım sevgisi gün geçtikçe artıyor. arkadaşlarım anne dediği gün dünyanın durduğunu söylüyorlar inşallah rabbim hepimize o günleri gösterir. alışveriş kısmında da her kadın alışverişi sever. ben şimdi kndimden çok oğlum için seviyorum. her çıktığımda bebek mağazalarına bakıyorum ama daha kendim için bakmadım bile. şu an en çok 6 ay tulumlarını abartmışım. 9-12 ay pek yok ne zaman geçeceğimiz belli olmadığından ama % 50 indirimi görünce nasılsa seneye kışa 1,5 yaşı giyecek bir şekilde diye dayanamadım. ne alırsan al bazen fazla ve hiç giyilmeden eskiyecek şeyleri de alıyorsun ama ihtiyaç da hiç bitmiyor. allahım sana da kısmet etsin bu alışverişleri. ben erkek olunca fazla özenmek gerekmez tasarruflu olacak ileride 3 tişört 2 pantalon büyür demiştim! kız olsaydı napcaktım bilmem :18:
valla ben özel hiçbirşey yapmadım. sadece yiyemedim. canım istemedi. sabah mesela 1 tost yiordum öğlene acıkmamış oluyordum. öğlen 2 kaşık birşey yiyordum akşama kadar acıkmıyordum. arada acıkırsam da faydalı diye meyve yemeye çalışıyordum. tatlı ve çikulata çok severim. hamileliğim boyunca hiç istemedim hatta tiksindim. 3-4 kere anca yemişimdir. yalnız benim ağzımda hamilelik belirtisi denen metalik tat 9 ay boyunca azalarak olsa da sürdü bu nedenle çok fazla durmadan su içtim. belki iştahı bu kesmiştir. günde 3-4 litre sıvı aldım. o metalik tatın buna katkısı çok oldu. benim önerim her yemekten önce ve acıktığını hissettiğinde önce 1 bardak su iç. belki yeme isteğini bastırır. bir de demişsin zaten tatlı kızartma ve hamur işini az yemeğe çalış. bir de sen zayıfsın galiba zayıfların kilo alması gerekiyor. ben şişkoydum zaten. 72,5 kiloda kilo almasan da sağlıklı hamilelik yaşanabiliyor. keşke şimdi de canım tatlı hamurişi istemese 60 kiloya düşmüş olurdum![]()
denizcim topiğe uzun zamandan beri uğrayamıyordum o yüzden uzak kalmıştım herşeyden
o kadar sevindim ki bebişinle mutlu fotoğraflarına baktım uzun uzun herşeye her sıkıntıya değmiş sonunda çok şükür.. bu arada yanlış anlamadıysam eşinden ayrılmışsın, eminim çok sıkıntılı bir dönem olmuştur ama belki de böylesi daha iyi olmuştur her ikiniz için de. çünkü birliktelikler mutluluk verdiği ve paylaşımlar sürdüğü sürece anlamlı, zorlamayla yıpranma ve katlanmayla sürecek ilişkiden kimseye hayır gelmez. bebeğinle sana mutlu bir hayat diliyorum. belki bir gün görüşürüz. sağlıcakla kal....