Arkadaslar Merhaba
En yogun dusukler 10. haftaya kadar oluyormus, biz de simdi 9'u daha yeni bitirdik, insallah bu bebegimizi saglikla devam ettirecegiz, dualarinizi bekleriz. Endislerim bitmiyor tabi, ne kadar endiselenmeyim de desem kendimi alamiyorum malesef... Allah hakkimizda hayirlisini versin bize bebegimizi bagislasin.
Altinyunus, umarim kabizlik probleminiz cabuk cozulur, buyuklerde bile sikinti yaratan bir sey...bebekleri dusunemiyorum, Deniz ile bir haberlesin sanirim simdi onlar Batu'nunkini cozduler, darisi tez zamanda size canim. Izin meselesinde de haklisin, sanirim ucretsiz izin almak bu asamada daha iyi olacak degil mi? En uygun karari verecegine inaniyorum.
Deniz Bulut, ayyy ne guzel seyler yazmissin oyle....Insallah siradaki hamileler ve tedavideki tum arkadaslar da bu duygulari derinden tadarlar. Unlu bir Cinli yazar:
" Dunyada tek guzel cocuk vardir ve butun anneler de O'na sahiptir." demis. Demek o kadar kiyafet aldin, iyiki kizin olmamis artik ona uygun sac taci, dantelli kulotu-corabi, fiskoslu elbiseler, ona uygun ayakkabilar filan alirdin!
Alabama, Mert'in gulumsemeli fotografini da bekliyoruz canim ama boyle de uzaktan seviyorum ben O'nu... Kilolari biraz birak daginik kalsin canim daha cok yeni dogum yaptin ve emziriyorsun, emzirmeyi kesince kilo verilir der eskiler mutlaka duymussundur.
Heradacim, artik sac taci, dantelli kulotu-corabi, fiskoslu elbiseler, bunlara uygun ayakkabilar alirsin, ayyy dusununce bile cok sekerler, pembe pembe... Ben gecen haftaya gore daha iyi olmaya calisiyorum ve su an tek bebegim var ve ona sıkı sıkı sarilmak zorundayim baska yok. Insallah saglikla gebelige devam ederiz canim.
Limon kabugu, kilo ile yazdiklarin beni epey guldurdu, Allah da seni guldursun. Sen o boyla merak etme Akrep Nalan olamazsin. Umarim tansiyon gecicidir. Doktorum bana bir kitapcik verdi, her trimesterde farkli sorunlar bekliyor, hazirlikli olmak lazim diyecegim ama yinede de zor biliyorum canim.
Baharnaz, oglusla konus canim, su an bulundugu yerden biraz yukarilara kıprassin. Demekki pozisyonu cok rahat o sekilde...Bugun canim tursu istedi ve senin kulaklarini cinlattim, hatirliyor musun deli gibi tursu suyu iciyordun.
Denizverdi, siirler dokturmussun yine canim. 6 ayi beklerken geldi gecti degil mi halbuki ne kadar uzun geliyordu basladiginda...Ben de kiz bebek icin o kadar uzun surecegini sanmiyorum, sen belirledigin hedefte devam et canim.
Cans, ohhh ne guzel spor yapmissin, aferin sana.
Merye, hangi hastanede dogum yapacagini filan dusundun mu? Dogum cantasini hazirlamak lazim sanirim, belkide hazirlamisindir.
Hulyacim, buyuk yumurtan ne oldu canim?
Patikler, merkeze kesin karar verdin mi canim?
Banu, OPU'n umarim iyi gecmistir, kac yumurta toplandi? Spermlerinize de IMSI yapildi degil mi?
Nisa-Mai, nasilsin?
Toana, tedavide hangi asamadasiniz simdi? Umarim her sey yolunda gider.
Arkadaslar size bir sey danismak istiyorum. Bir arkadasim 7.denemede gebe kaldi su an arada kanamali da olsa 17.haftaya geldiler cok sukur ve Anadolu yakasşnda oturuyorlar. Dogum icin SGK'si var fakat ayni zamanda ozel hastanleri de arastiriyor ve ozel sigortayi da arastiriyor. SGK'li olup ta iyi bir hastane ve ekibini oneren var mi acaba, bilginiz varsa goruslerinizi bilmek isterim. bazi doktorlar da SGK'lari yerlere dogum icin geliyormus ve o zaman da doktora extra para odeniyormus, bu konuda bilgisi ve iyi bir onerisi olan var mi acaba?