38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabam zaten bende 200 mg lık pregaston kullanıyorum gunde 3 kere 2 fıtıl ama bugun kanamam bıraz daha arttı boyle canım ya napıcamı bılmıyorum benımde esımınde moralımız cok bozuk hemen sımdıden baska merkezler ı arastırmaya basladık rabbım rast getırsın ınsallah:85:
hayırlısı olsun canım ama kanda baktırmadan kesinleşmez. biliyosun kanamayla 9 ay hamilelik geçirenler var. tedbiri elden bırakma emi. fitile devam kanda ne zaman bakılcak ben kaçırdım sanırım. soranlar olmuş ama cevabını göremedim. ne zaman yaptırcan testi.
toanacım yanlış hatırlamıyorsam alabama acıbademede tedavi gördü
valla bravo nisacım evet ben yaptırdım acıbadem maslakda yapıldı iki tedavimde. ikincide allah bana Merti verdi çok şükür. hastane otel gibi heralde şuan istanbulun en güzel beş hastanesinden biridir. otel yanında halt etmiş ancak benim tedavi olduğum ekibin başındaki doktorum Özkan öztürk idi kendisi ingiltereden gelmişti altı ay falan kaldı ve tekrar ingiltereye döndü şu an ingilterede dolayısıyla doktor tavsiyesinde bulunamıyorum Toanacım. ancak hastane ekipman falan gayet süper. eğer istersen sana ingilteredeki adresini falan verebilirim ben de vardı.
herkese gunaydınnn
bugun karlı ve soğuk bır ankara sabahına uyandım .. her yer bembeyazz..inceden ınceye de kar yagıyor .tozuyor yanı ..salon balkonuna kumrular geldı .. resmen cagırıyorlar benı ..acıktık dıye .. bır kac dılım ekmek attım onlar da uçuşarak yediler.. bugun arkadaşlarda bır toplantı var .. ama araba karlarla kaplanmış .. sımdı kım onu ınıp temızleyecek .. :18:
neyse.. hallederız bişeylerrr..
zarpdenız kontrolu ıyı gecmıs .maaşallah ..her sey yolunda gıtsın .saglıcakla kucagına al bebegını ..
toana umarım hamılesındır .. bozma moralını .
denızverdı .. cok yogunsun .. senı bulana aşk olsun ..
tekrar guzel bır hafta sonu dılıyorum ...
ay ne güzel keşke ben de bu görüntüyle uyansam kar yağsa çok seviyorum kar ve manzarasını. sen taksiyle git hayatım benim şoförlüğüm süperdir sağlam araba kullanırım ama karda asla arabamı çıkarmam. ne uğraşcam etrafta bi dünya mal var bide yerler buz olunca ohooo işin iş yani. sana iyi muhabbetler. benimde akşam üstü kuzenimle kocası gelcek Merti ziyarete evdeyiz yanii.

banucugum ben hollanda dayim canim iyimi acibadem giden varmiki arkadaslardan

Canım gerçekten güzel bir hastahane bende istedim ama rapor geçmiyor.Alman hastahanesi ve memerial da düşüne bilirsin hele bir karar ver burda olacağına daha detaylı araştırsın.

hayırlısı olsun insallah 29 unda güzel haberini almak nasip olur canım

evet veremi tam iki aylık olunca cuma günleri yapıyorlar önceden arayıp aşı için özel randevu alıyosun çünkü dediğin gibi bu aşının paketi çoklu aşı sayısına göre alıyorlar açıncada ogün tüketilmesi gerekiyor önceden ayarlayıp ve ucret almıyorlar . sen rotayı yaptırırken veremide yaptırabilirdin. bence sen bugün karmayıda yaptır aşı işi hallolsun. ateş vs artık olmuyormuş huzursuzluk belki olur belki kusma ki bizde bi kere kustu ve uyku hali oldu ki oda süper oluyo kafanı dinlersin. sadece karmaya para vericen. tabi kontenjan dolu değildir insallah. 3 haftayı bilmiyorum aşılar arası. ben tc ile baktım cıkmadı. apartman gorevlisine sordum bizim siteye hala aile dr kimseye atanmamış. saglık ocağına gidip konuscam bi ara.

hemen üzülme canım acaba idrar testi yapsan diyorum bende de cok hafif lekelenme olmustu ınsallah artmaz.

evet acelem yok ama yardımcı sart annem calışıyo arada bakacak kimsem var ama herkesin bi hayatı var kimse hergün düzenli gelip gidemezki. haftalık tmizliğe kadın geliyo ama hem bebek hem yemek günlük ev işi camasır yıka ortalık topla falan aksama kadar dagılıyosun bıde yarım gün calişırsam mecburen yardımcı alacagım. hayırlısı bakalım.

kanda ne zaman bakılcak toana

super fitili sakın bırakma hatta ıkı katına cıkar benim dr oyle yaptı

dün aşıları olduk. 10 lira verdim salı günü olduğumuzla toplam 35 lira tuttu. sağlık merkezi artı memorial git gel taksilere daha fazla ödedim. :37: madem bu sene sağlık sigortası aşıları karşılıyor (işten sigorta seneye ne yaparlar belli olmaz) memorial da yaptiracağım artık. hem işe başlayınca hem kontrole hem sağlık ocağına götürecek vakti de bulamam. batu kahramanım korktuğum kadar ağlamadı. evde de bir sıkıntı olmadı şükür. :nazar: darısı diğer aşılara

birkaç gündür akşam 7-8 gibi durmuyor devamlı kucakta gezdirmak gerekiyor. sizde de var mı böyle bir durum?

umarım istediğin yardımcıyı bulursun biran önce. umarım ben de. cüzdandan para eksildiğinden beri takipteyim ve içim rahat değil. bir de fazla güçsüz batu 6 aylık vs olunca taşıyamaz kendi bırakır belki işi. valla yatılı çalışmak isteyen biri çıkarsa bana da yönlendirebilirsin.

Arkadaslar Merhaba:71:

Super hizlisin.:nazar: Oku oku bitiremedim.

Benim nabzimda ve tansiyonumudaki yukseklik nedeni ile bugun doktora geldim yine ama biraz daha izlenecek. Tansiyon 13 ve yukari olursa ancak o zaman endiselenebilirmisiz, simdilik bu agrilarla arkadas olmaya calisacagim.:53:
geçmiş olsun. başka tansiyon problemi yaşayan arkadaşlar da oldu. iyi takip edildiği sürece sıkıntı olmuyor gerekirse ilaca başlanıyor.

Toana, umarim bu lekelenme tutunma lekelenmesidir. Istersen guvenilir bir gebelik kiti alip evde idrarda deneyebilirsin.

Baharnaz, detayli bilgiler icin cok tesekkurler canim. Bugun tansiyonum normal ama nabzim 86, vudum dengesiz ve basim feci agriyor agri enseden yukari hatta gozlerime burnuma kadar iniyor, anlamadim gitti. Nabiz gebeyken daha yuksek atarmis, sizinkiler kac acaba ki?
Demek oglusa babalar isim koyacak ve iki isimli olacak sizinki yarisma gibi olmus, eminim sizin de seveceginiz isimler onereceklerdir.Bugunku yiyecegim portakali oglusunun sagligina yiyecegim.:16:

Denizverdi, sen kizlari daha cok sevdigin icin kiz yazmissin, hayrili ve saglikli bir evlat olsun canim. Sen de lutfen bir an evvel doktorunla konus bence esin dogru soyluyor. Ondan sonra tam olarak ne yapacaginiza hem psikolojik hem de madden hazirlanmaya baslarsiniz canim.

Deniz Bulut, kanaman umarim duzene girmistir. Bak hala yumurtan var, guzel degil mi? Kendini disari atttigina sevindim fakat akabinde bir kayip para meselesi yazmissin umarim bir sey almisindir ve hatirlamiyorsundur, yoksa daha dakika bir gol bir....Umarim dusundugun gibi degildir canim.

Hulya, tamam Folbiol'e devam, haftaya kontrolumde diger vitaminleri de soracagim, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.:16:

Herada, herseyin yolunda olduguna sevindim. Donem donem agrilarin yeri degisiyor sanirim, bakalim bende haftaya neler olacak... Gunes kizimiz evinize gunes gibi dogsun, size ve yuvaniza harika piriltilar sacsin.:16: Karamel den de umarim yakinda sevincli haberler aliriz.

Patikler, umarim operasyon sonrasindaki sikintilar duzelmistir canim, zeytin gozlerinle piril piril bakiyorsundur.

Altinyunus, evet canim donus telasi ve hazirliklari basladi. Haftaya Istanbul'da ikili test ve ondan sonra da ayriliyoruz canim. Sana ve Umut'a iyi dileklerimi gonderiyorum.:16:

Baharnaz ve Herada, Elevit ve demir ilaclarina sanirim herkes farkli zamanlarda baslamis gibi degil mi? Benim okudugum bilgilerde demir takviyesine 3.aydan sonra baslanir diye yaziyor. Bana henuz bir sey soylenmedi ama haftaya soracagim.Kalsiyum takviyesinin de bir haftasi var mi yoksa doktorunuz degerlerinize gore mi veriyor merak ettim?

Alabama, demek catik kaslimiz artik annecigine gulucukler saciyor. :nazar: Keyif almana cok sevindim darisi bizlere insallah. Sen de bakici aramaya baslamissin Allah yardimcin olsun.

Limon kabugu, iyi haberlerine sevindim. Bilgiler icin tesekkurler canim. :16:

Nisa-mai, Cans, Banu, Lenova:9:

doktorun verdiği ilaçla kanama azaldı. haftaya kontrole gideceğim. kiste de bakılacak. 50 yaşından önce menapoza girmek istemem bu nedenle yumurta olması güzel ama tekrar evlenip 50 yaşında batu ya kardeş yapmayacağıma göre ne önemi var ki! :27:

denizim sana birsey danisicam tatli bu acibadm diyorlar istanbulda merkezin adi oranin tekniyini duydunmu yani benim okudugum kadariyla yeni teknik uyguluyolarmis ozellikle 35 yasi ustu hamilelik yuksekmis yani tutuyomus diyolar ama nasil biryer bilgin varmi canim ya
deniz diyince karışıyor sanırım sen denizverdi yi kasdettin ama ben de yazayım şu ara orada tedsvi olan yok. alabama maslak acıbadem de tedavi olmuştu ama tüm ekip değişti. genelde herkes memorial dan memnun. ben de son kez yaptırsam kesin orada yaptıracaktım. denizverdi de orayı düşünüyor son kez kısmet olursa. herada son denemede orada hamile kaldı. memorial şişli merkez bu arada semra hanım ve ekibi oldukça iyi.

Son düzenleme:
denizbulut geçmiş olsun maşallah batuya:nazar: artık aşılar bebeleri eskisi kadar etkilemiyo sanırım. inşallah tüm aşılar böyle geçsin. sigortanın ödemesi de süper olmuş inşallah limitin hepsini karşılar.
valla mert genelde yine maşallah sakin ve ağlamayan bir çocuk :nazar::nazar: ama günü gününe tutmayabiliyo bazen aralıklar sıklaşıyo bazen öğleden itibaren gece biz yatana kadar uyumuyo bazen uyuyo ne yaptığı belli değil. ama uyanıkken huzursuz ağlayan bi bebek değil. ayrıca tabiiki kucakta evin içinde gezinmeye bayılıyo. ben hariç kimin kucağında olursa kaldırtıp gezdirtiyo benim kucağımda ise benle birlikte oturuyo.ama ben özellikle kucağımda elimde sırtüstü yüz üstü değişik şekillerde evde yürüyorum ona hareket oluyor hareket olunca da kakasını yapıyo rahat gaz çıkartıyo.

Son düzenleme:
Patikler geçmiş olsun en yakın zamanda pırıl pırıl gözle bakarsın sürekli damla filan kullanılıyor galiba onlarda sıkıntı veriyor sanırım en yakın zamanda toparlanırsın inşallah.

Toana patikler kabızlık yazmış ama ben hiç ama hiç kabız olmadım, o dönemde kuyruk sokumu kemiği ağrım oldu.

Hülya evet şu ilaçlar işe yaradı canım ama bazen yinede nolduğu belli olmuyor takmıyorum. Seninde ilacın bitip sorun çözülünce tedavine başlarsın inşallah. Nerde başlıycaksın?

DenizBulut sağ ayak, sağ el, sağ parmak sıkıntısı yaşamışsın ilaçların faydası oldumu sana?Nerox kullandınmı?faydasını ben göremedim içmiycem ilaçlardan bööö oluyorum artık
Ruh halini yazmışsın çizmişsin Allah yardımcın olsun banada bu piyangonun bir kısmı şimdiden vurmuş durumda. Doğumdan sonra birçok rahatsızlık gibi buda geçer inşallah diyoruz

Herada dün kontrolün güzel geçmiş Maşallah evet hep normal doğumdan yanaydım Nur hnda kontrollere ve gelişen durumlara göre demişti kendimi yaşa takıntım olmadan hazırlıyordum (38)Şİmdiki drumlada birşeye karar vermedik henüz. Sezaryen olabilir dedi. Bebişte dönmüyor, ilk doğumun uzun sürmesi, tansiyon vs beni korkutuyor. hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum sezareyn şıkkı artıyor. Bende epidural tercih edicem hayırlsıı bakalım sağlıkla o günlere gelelim inşallah. Sen hiç ilaç kullanmıyormusun? demir, vitamin vb. şimdi merak ettim canım. Ağrı kesici olarak bir ara Parolü tüketiyordum ama başağrım çok şiddetli oluyordu o zamanlar. Ama şimdi diğer ağrılar için kullanmıyorum.
İsim konusundada kaplumbağa hızındayız şimdilik yarı finale kalacaklar belirleniyor (Biz eşimle anlaştık babalarımız isim koysun diye :)) bekliyoruz canım.

Denizverdi bu kadar ümitsiz olma canım bir emarını filan bir çektir, tahlilini yaptır bakalım hayırlısı. dru izlerken uyuyakalmışım ama özetle anladığım ilaçlar düzenli içilecek :) risk alınmayacak

Limon Kabuğu dün kontrolün vardı uğramamışsın?

herkese merhaba
denizbulut, ben nemlendirici umut daha eve gelmeden aldım sürekli çalıştırıyorum gece gündüz.ama bebeklerde yazın bile olurmuş.bu ara iyi biraz daha.dediklerin doğru aslında.ama işte insan bazen dibe vuruyor.bugün daha iyiyim ama.

zarpdeniz, hoş geldin.iyi olduğuna sevindim.senin dönüş telaşların da başlamıştır şimdi.

herada, iyi dileklerin için teşekkürler.

lenova, hoşgeldin.

patikler, geçmiş olsun arkadaşım sana da.

patiklercanım geçmiş olsun.allah acil şifa versin...

bize de memorial dan günden 3-5 kez damlatabilirsiniz demişlerdi. gerçekten öyle yapınca bir işe yaramıyor. bunu söylediğin iyi oldu. dün akşam sabaha karşı nem cihazına rağmen tıkandı biraz ben de üst üste birkaç kez damlattım. sabaha az yumuşamıştı ama açılmamıştı. sanırım açılana kadar 3-5 dakikada bir tekrar etmek gerekli de aralarda uyuyor uyanıyor zor oluyor damlatmak.

evet canım yaşadığım lohusa deprseyonundan biraz daha fazla. normal lohusa depresyonu ilk 40 günde olup geçiyormuş. geç lohusa deprsyonu var ki geç başlıyor (benimki gibi) ve zor geçiyor. benim de yaşadıklarım ile bu geç lohusa depresyonuna girmemem mucize olurdu. inşallah toparlanışım hızlı olur.

bakıcı kısmında da dün cüzdandan para aldığından şüphelendim. ben tam takip edemem cüzdanı ama evvelsi gün taksiye 50 lira verip 2 adet 20 lira alınca ve bir gün sonra 1 tane 20 lira bulunca (başka 20 ler olsaydı anlamazdım da tesadüf yoktu) arada harcamadım ki oldum. belki 10 ve 5 liralardan da gitmiştir ama onlar çoktu farkında değilim. arada tek eczaneye gidip 3 liralık ilaç almıştım da 20 lira vermemiştm. şimdi emin olmak için takibe başladım. 1 ay çok sıkı takip edeceğim. birşey görürsem yine yardımcı arama kısmı başlayacak offff :18:

öyle dolaşmayla herşey düzelse keşke :37:

geçmiş olsun. darısı en kısa zamanda bana inşallah

evet nemlendirici devamlı çalışsa da her zaman işe yaramıyormuş. bakalım bir de hülya nın dediği gibi serum fizyolojiki sık damlatmayı deneyelim. sanırım özellikle ilk 6 ay olacak bu dert.

selam kızlar arada girip okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum evde yanlızım koşturup duruyorum. çok şükür bi sıkıntı yok ama bende bakıcı aramaya hatta görüşme yapmaya başladım. henüz kimseyi beğenemedim. aramakla bulunmuyor mutlaka birinin tavsiyesiyle oluyor inşallah tavsiyeyle birini bulabilirim. bu akşam bi tavsiye ile biri gelcek bakalım hayırlısı. aslında ben bakıcıdan çok bana yardımcı arıyorum. çünkü hiçbirzaman tam gün çalışmayı düşünmüyorum işe başladığımda yarım gün çalışıp 2 den sonra evde olmayı ve o saatten sonra kendim ilgilenmeyi düşünüyorum o yüzden bulacağım insanın hem ev işi yapması hemde ben yokken oğlanla ilgilenmesini istiyorum inşallah gönlüme göre birini bulurum. Mert iyi çok şükür her geçen gün büyüyor maşallah. aşı olayını atlattık. işte ne zaman oturcak ne zaman oynayacak ne zaman şunu yapcak bunu yapcak diye oyalanıyorum. bu arada bana gülücükler atmaya iyice gözleriyle takip etmeye hatta gülücük atarken sesle iletişime geçmeye çalışmaya bile başladı. gülüşü dünyaya bedel. şu hayatta en büyük istediğim hepinizin bu mutluluğu en kısa zamanda yaşaması. ve hiçbir bebeğin zamansız annesiz kalmaması.

denizbulut sen bakıcından memnunmuşsun darısı başıma oh bari ordan yüzün gülsün. nazar değmesin. sen aşıları yaptırmadın daha değil mi? ben aile hekimimi bulamıyorum dolayısıyla sağlık ocağıyla nasıl irtibata geçeceğimi bilmiyorum. sağlık bakanlığına eşim ulaşmaya çalışıyor nafile yoksa bende o yolla aşıları yaptırmak istiyorum. bir muayene ve rota ile karma aşılara 300 lira verdim. verem aşısını devlet veriyormuş bu sigorta indirimli hali. biz ayakta sigorta yaptırmadık hepimiz yatarak limitsiz sigortalıyız. o yüzden ödemeler cepten. neyse bakalım bu işi bi şekilde çözcem.

denizverdi canım son tahlil ve son durum ne zaman belli olacak. senin için umutlanmak senin tedavini takip etmek senin için dua etmek istiyorum ve asla aslayı kabullenmek istemiyorum. inşallah seninde en azından bir şansın daha olur tabi sağlıkla hayırlısıyla. bana tarih ver ne zaman belli olcak son durum.

patikler canım salı günü oldun değil mi çok geçmiş olsun tecrübeli arkadaşlar yazmışlar en kısa zamanda toparlanır çok daha iyi görerek güzel haberlerini verirsin inşallah.

limoncum kontroller iyi gitmiş maşallah size inşallah sonuna kadar herşey harika geçer.

baharcım meryecim sizlerde iyisiniz maşallah bebelere iyi bakıyorsunuz az kaldı hayırlısıyla sizde kucaklarınıza alıp harika duyguyu tadacaksınız. baharcım senin hamilelik metanetli geçti ama inşallah kucağına aldığında rahat edip hepsini unutcaksın sonra bol bol turşu yemeye devam.

herada maşallah sana vallahi bende aynı şeyleri düşünerek hafta hafta ilerledim insan son gün bile inanamıyor anca kucağına alıp evine gelince vay be diyorsun. allahın izniyle o günleri de görcen sen ve tüm arkadaşlarım herşeyin en iyisine en güzeline layıksınız. sen isme karar verdin mi peki yada verdiniz mi ? meraklı melahat sorayım hemen :)

zarpcım senden de güzel haberler aldım oh maşallah size inşallah hamileliğin heep süper geçsin bizde bu haberlere sevinelim. bizi fazla merakta bırakma emi.

hülyacım sende yoğunmuşsun kolay gelsin canım. arda nasıl iyi mi öp onu benim için.

lenova arkadaşım hoşgeldin inşallah seninde güzel haberlerini okumak takip etmek bize nasip olur.

toana canım içime doğdu işte ne biliyim kasık ağrılarım var dedin ya üçüncü günden itibaren benim de olmuştu aynen 3.günden itibaren o yüzden dedim ki toana hamile inşallah canım.

banu sakın hayata küsme tekrar ayağa kalk ve yola devam et. malesef bize hayat zormuş madem öyle bize söke söke savaşa savaşa alırız istediğimizi bu hayattan.

nisacım sen nasılsın nasıl keyifler

cans canım eşin ne zaman geliyo şubat da geleceğini hatırlıyorum planlar programlar gerçekleşmeye az kaldı. özlemişsindir kocacığını.

başka başka kimler var unuttuğum var mı bi düşünüyümmm

altınyunus canım sende lohusa kervanına katıldın demek ki ama canım senin de yaşdığın azbuz değil allah sabır versin kötü günler geride kaldı bu günlerde geçecek vücudumuzun dengesi bozulmaya başlayalı çok oldu bebek geldikten sonra ise tamamen darma duman oluyo zor ama allah sabrını da gücünüde veriyor. inşallah sen de yavaş yavaş toparlanırsın.

öpüldünüzzzzz

erverdicim,sadece kur-an dinletmeyeceğim..bugün arkadaşım mail olarak ollayaca anne karnında dinletilen müzikler varmış onlarıda dinleticem...renklilik olsun ;)
dağınıklığa şuan kendimi alıştırmam mümkün değil,ancak bizim oğlan dünyaya geldiğinde alışabilicem sanırım...elimde olan bir şey değil...
erverdicim,o kuklalarla neler yapıyorsunuz?biraz palaşırsan sevinirim..başka bir forumda bir arkadaşım kuklalarla kızına piyes hazırlardı..o kuklalarla uyduruk masallar anlatırdı...kuklaları sizmi hazırladınız?yoksa satılıyor mu?
benim yaşadığım yer küçük bir yer ve sizin gittiğiniz gibi kurslar yok...kendimi bu konuda çocuğuma nasıl hazırlamalıyım bilemiyorum..sanırım bende çok okumalıyım..
kurstaki birikimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim erverdicim...

bana o kadar bile şans vermiyorlardı lenova ama şuan hamileyim Rabbime şükürler olsun...%10 bile olsa çok büyük şans,inşallah sende benim yaşadığım mucizeyi yaşarsın.

kontrolmüz çok şükür iyi geçti canım...
ben ilk 3 ay elevitten dolayı çok iştahlıydım ve 4 kilo aldım...son zamanlarda eleviti gündüz içmeyi bırakıp gece yatmadan önce içmeye başladım..iştahımda normale döndü:)
folik asiti sormuşsun,ben 4 ay boyunca günde bir tane aldım ama son kontrolümüzde doktorum elevitte içiyorsun onda da folik asit var,folik asit depoların dolmuştur bundan sonra yarım iç dedi..dozu düşürdük ama bırakmadık...

:53::53::53::53:
gözüm korktu..banyo bile yapamayıp,üst değiştiremediğimizi okuduğumda inanmıyorum dedim..çünkü biz eşimle 2.çocuğu bile konuşmaya başlamıştık...bu tedaviyle oldu birdakini de Rabbim verir diyorduk..korunmayı düşünmüyordum açıkcası ama msjını okuduktan sora birkaç sene korunsak sanırım iyi olucak diye düşünmeye başladım...bekara eş boşamak kolay gelirmiş,eşimle bana da doğmamış çocuğa bakmak kolay gelmişti açıkcası..

heradacım,kontrolümüz güzel geçti sizinki de güzel geçmiş maşallah :nazar: tahlil sonuçlarında temiz çıkmış..çok sevindim..
heradacım,senin hamilelikte okuduğun kitaplar var mı?sanırım ben biraz geç kaldım ama zararın neresinden dönülürse kardır diyorum...okuyup memnun kaldığın,önerebileceğin kitap varsa tavsiyelerini bekliyorum...tabi diğer arkadaşlarımdan da bekliyorum..memnun kaldığınız kitap önerilerini...:34:
sen kızının ismini düşündün mü heradacım?

patikler,geçmiş olsun..ameliyatın başarılı geçmiş çok sevindim...
bulanık görmek annemde de olmuştu,kısa süre sonra geçti ama..seninde geçicektir..:34:

Toana, umarim bu lekelenme tutunma lekelenmesidir. Istersen guvenilir bir gebelik kiti alip evde idrarda deneyebilirsin.

Baharnaz, detayli bilgiler icin cok tesekkurler canim. Bugun tansiyonum normal ama nabzim 86, vudum dengesiz ve basim feci agriyor agri enseden yukari hatta gozlerime burnuma kadar iniyor, anlamadim gitti. Nabiz gebeyken daha yuksek atarmis, sizinkiler kac acaba ki?
Demek oglusa babalar isim koyacak ve iki isimli olacak sizinki yarisma gibi olmus, eminim sizin de seveceginiz isimler onereceklerdir.Bugunku yiyecegim portakali oglusunun sagligina yiyecegim.:16:

Denizverdi, sen kizlari daha cok sevdigin icin kiz yazmissin, hayrili ve saglikli bir evlat olsun canim. Sen de lutfen bir an evvel doktorunla konus bence esin dogru soyluyor. Ondan sonra tam olarak ne yapacaginiza hem psikolojik hem de madden hazirlanmaya baslarsiniz canim.

Deniz Bulut, kanaman umarim duzene girmistir. Bak hala yumurtan var, guzel degil mi? Kendini disari atttigina sevindim fakat akabinde bir kayip para meselesi yazmissin umarim bir sey almisindir ve hatirlamiyorsundur, yoksa daha dakika bir gol bir....Umarim dusundugun gibi degildir canim.

Hulya, tamam Folbiol'e devam, haftaya kontrolumde diger vitaminleri de soracagim, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.:16:

Herada, herseyin yolunda olduguna sevindim. Donem donem agrilarin yeri degisiyor sanirim, bakalim bende haftaya neler olacak... Gunes kizimiz evinize gunes gibi dogsun, size ve yuvaniza harika piriltilar sacsin.:16: Karamel den de umarim yakinda sevincli haberler aliriz.

Patikler, umarim operasyon sonrasindaki sikintilar duzelmistir canim, zeytin gozlerinle piril piril bakiyorsundur.

Altinyunus, evet canim donus telasi ve hazirliklari basladi. Haftaya Istanbul'da ikili test ve ondan sonra da ayriliyoruz canim. Sana ve Umut'a iyi dileklerimi gonderiyorum.:16:

Baharnaz ve Herada, Elevit ve demir ilaclarina sanirim herkes farkli zamanlarda baslamis gibi degil mi? Benim okudugum bilgilerde demir takviyesine 3.aydan sonra baslanir diye yaziyor. Bana henuz bir sey soylenmedi ama haftaya soracagim.Kalsiyum takviyesinin de bir haftasi var mi yoksa doktorunuz degerlerinize gore mi veriyor merak ettim?

Alabama, demek catik kaslimiz artik annecigine gulucukler saciyor. :nazar: Keyif almana cok sevindim darisi bizlere insallah. Sen de bakici aramaya baslamissin Allah yardimcin olsun.

Limon kabugu, iyi haberlerine sevindim. Bilgiler icin tesekkurler canim. :16:

Nisa-mai, Cans, Banu, Lenova:9:

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gözüm şimdi daha iyi, birkaç güne kalmaz iyice iyileşirmiş. Sizleri yine ayrıntılı okuyamadım n'olur kusura bakmayın, bu nedenle neler yaşadığınızı kaçırdım. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmm:16::16::16:

Son düzenleme:
Toana canım hiç belli olmaz doktoru arayıp söyledinmi belki bir ilaç falan verir umarım adet kanaması değildir.Eğer öyleyse bile pes etmek yok hep beraber yola devam sonunda başarıcağız.

banu merhaba..:nazar:iyi gördüm moralli gördüm.
isnin olursa birşey sormak istiyorum.. sen iki yumurtam var.biri 16 biri 18 mm diye yasmıştın en son... öyle hatırlıyorum..yanlışsam düselt..sonrasında da hemen transferden sös etmiştin.senin yumurtalar kaç mm de toplandı?söylemişlermiydi?

denizcim benim ik denememde boyle olmustu hayatim burda hemen gidip turkiyedeki gibi ozel kiliniklerde yaptiramiyonki hem ozel kilinikte yok burda anca doktor gonderir oyle kanini alirlar ya simdi bnim kullandigim fitillerde sanki kanamami cogaltiyo gibi geldi bana ama fitilide kullanmasamda olmuyo rabbim yardimcimiz olsun sagol canim yaa moral verdiyin icin neden boyle oluyo bilmiyorum tutmamasinin sebebi yas olabilirmi diye dusunuyorum soylede duyunca kac yasindakiler doguruyo anacim ya acaba merkezmi degistirsem diyorum bakalim hayirlisi :59::59:

toanaanım son durumun ne?merak ettim.okudum biras ama yasamadım hiç.inşallah tutunma kanamasıdır..hamilelerimisin göbüşleri büyüdü maşallah.:nazar:hadi inşallah en tasesi sen olursun.. şimdi top on listenin başında sarp hoca var.en tase en yeni hamile olarak...karıştırdığım yok değil mi güller?:26:

alabamacımokkuyunca öğreniyorum.maşallah mert beyimis seni pek üsmüyormuş.. hep öyle gitsin canım.. yeni yeni resimler bekliyorum.tabii denisden de.
son tahlili mi yaptırdım bugün.. dr u aradım.ama yurt dışındaymış.akşam 6 dan sonra görüşeceğim.

Herkese selamlar iyi hafta sonları. Kızıma bulduğum isimle ilgili içten dilekleriniz için çokkk teşekkür ederim, gerçekten çok mutlu oldum.

Toana, bilmiyorum kan testi yaptırdın mı ama Türkiye'de denemenden bahis geçmiş. Burada gerçekten iyi merkezler var. Herşey gönlünce olsun.

Banu umarım daha iyisindir arkadaşım.

Deniz Bulut'çum, bravo Batu'ya, maşallah cesur adamına. Aşı konusu bu ay için hallolmuş, geçmiş olsun. Küçük yerde yaşamanın artısı işte, bizim buradaki sağlık ocağı gayet iyi duruyor şimdilik. Sadece bana bakan ebe sanırım 20 yaşında filan, iki kere konuştuk, bazen ben konuşuyorum o dinliyor:-) Aşıya çözüm de bulmuşun, bir konu eksildi kafandan. Bakıcı bakıyormuşsun ama şimdikiyle durum nasıl gidiyor, umarım korktuğun gibi değildir. Magnezyum bilgisi için de sağolasın.

Alabama'cım, maşallah Mert Bey'e. Hep böyle uslu olsun, hiç üzmesin anneciğini. Demek gülmeler de başladı, benim için de kokla o bal küpünü.

Bu arada bebekleri için alışverişte olan arkadaşlara, belki biliyorsunuzdur ama yine de söyleyeyim, sağolsun Waterss haber verdi Mothercare indirimi biraz daha arttırmış ve basic ürünler hariç neredeyse tüm ürünler %50 indirime girmiş, bilginize. Umarım dileyen herkes tez bebekleri için alışverişte olur.

Baharnaz'cım, sen nasılsın, bir sonraki kontrol ne zaman? Dedeler güzel isimler seçmişler, ne güzel. Senin gönlün hangisinden ya da hangilerinden yana?

Zarpdeniz, geçmiş olsun arkadaşım. Tansiyonun düzenli takip edilmesi iyi birşey, içini rahatlatır. inşallah sıkıntıların da çabucak geçer. Demir hapına 20. haftada başladım ben, elevit de 13. haftadan itibaren yazılmıştı. Kalsiyumu da 20. haftada o da sütü eksik içtiğim günler olduğunda kullanayım diye yazmıştı ama almadım. Bu haftaki kontrolde tekrar yazdı. Ancak bu tür takviyeleri pek sevmiyor benim doktorum, doğal olarak aldığınız müddetçe kalsiyum ya da balık yağı hapı v.s. gibi takviye yapmanıza gerek yok diyor. Sen ikili test için kan vereceğini yazmıştın. Sonuçlar çıktı mı? Eminim iyi gelecektir sonuçlar, keyifle de devam edersin hamileliğe. Nabzımı ben de bilmiyorum, bir bakayım bir ara. İnşallah Karamel'in güzel haberlerini tez zamanda vermek de bana nasip olsun.

Patikler'cim, önemli bölüm geçmiş. Güle güle gör herşeyi şeker...

Denizverdi'cim, testin bugündü değil mi? Sonuç ne zaman çıkacak? Herşey güzel gönlünce olsun...Deniz elbette güzel isim...

Son düzenleme:
sarphocamgirebilmişsinis...tansiyon arada sisi de yokluyormuş... hayırlısı ile bir doğursanıs da tansiyon illetinden kurtulsanıs. bahar da limon da sen de hocam.. evet hocamm... sisin artık bir çiselge yapma samanınıs gelmedimi?kalp atışını da duyduk:nazar:.. koyalım artık :))

herkese gunaydınnn
bugun karlı ve soğuk bır ankara sabahına uyandım .. her yer bembeyazz..inceden ınceye de kar yagıyor .tozuyor yanı ..salon balkonuna kumrular geldı .. resmen cagırıyorlar benı ..acıktık dıye .. bır kac dılım ekmek attım onlar da uçuşarak yediler.. bugun arkadaşlarda bır toplantı var .. ama araba karlarla kaplanmış .. sımdı kım onu ınıp temızleyecek .. :18:
neyse.. hallederız bişeylerrr..
zarpdenız kontrolu ıyı gecmıs .maaşallah ..her sey yolunda gıtsın .saglıcakla kucagına al bebegını ..
toana umarım hamılesındır .. bozma moralını .
denızverdı .. cok yogunsun .. senı bulana aşk olsun ..
tekrar guzel bır hafta sonu dılıyorum ...

ah hocamm.. keşke gününüs bitmeseymiş.proramınıs olmasaymış.. devam etseymişinis yasınısa :))

demek kar var.. benim için de bir kere tülü açıp as isleyin.. çokkk severim ben karı..tatlı tatlı yağan karı gördümmü hemen çekerim tüllerimi bir kenara... camın içinden görünmes olup çıkmak yağan kara sarılmak isterim..çok sor biriyim değil mi?hep olmadık şeyler istiyorum:17:
hocam;iki gündür annemin kısıydım.bugün evdeyim..biras rahatsısdım şükür iyiyim.
sisin eşinis yola çıkmaya hasırlanıyordur herhalde... şurda şubata ne kaldı.şimdiden allah kavuştursun

Son düzenleme:
dün aşıları olduk. 10 lira verdim salı günü olduğumuzla toplam 35 lira tuttu. sağlık merkezi artı memorial git gel taksilere daha fazla ödedim. :37: madem bu sene sağlık sigortası aşıları karşılıyor (işten sigorta seneye ne yaparlar belli olmaz) memorial da yaptiracağım artık. hem işe başlayınca hem kontrole hem sağlık ocağına götürecek vakti de bulamam. batu kahramanım korktuğum kadar ağlamadı. evde de bir sıkıntı olmadı şükür. :nazar: darısı diğer aşılara

birkaç gündür akşam 7-8 gibi durmuyor devamlı kucakta gezdirmak gerekiyor. sizde de var mı böyle bir durum?

umarım istediğin yardımcıyı bulursun biran önce. umarım ben de. cüzdandan para eksildiğinden beri takipteyim ve içim rahat değil. bir de fazla güçsüz batu 6 aylık vs olunca taşıyamaz kendi bırakır belki işi. valla yatılı çalışmak isteyen biri çıkarsa bana da yönlendirebilirsin.

geçmiş olsun. başka tansiyon problemi yaşayan arkadaşlar da oldu. iyi takip edildiği sürece sıkıntı olmuyor gerekirse ilaca başlanıyor.

doktorun verdiği ilaçla kanama azaldı. haftaya kontrole gideceğim. kiste de bakılacak. 50 yaşından önce menapoza girmek istemem bu nedenle yumurta olması güzel ama tekrar evlenip 50 yaşında batu ya kardeş yapmayacağıma göre ne önemi var ki! :27:

deniz diyince karışıyor sanırım sen denizverdi yi kasdettin ama ben de yazayım şu ara orada tedsvi olan yok. alabama maslak acıbadem de tedavi olmuştu ama tüm ekip değişti. genelde herkes memorial dan memnun. ben de son kez yaptırsam kesin orada yaptıracaktım. denizverdi de orayı düşünüyor son kez kısmet olursa. herada son denemede orada hamile kaldı. memorial şişli merkez bu arada semra hanım ve ekibi oldukça iyi.

deniscim:nazar:batu da aşılarını olmuş.. kahraman oğlun:emir_bebek:bakıcı işine çok üsüldüm..hala devam ediyormu kötü huy.. gösün üserindedir.. yokk yok olmas..böyle de devam edemes.. insan uyuyamas.. güven çokk önemli..inşallah eli yüreği temis biriner denk gelirsin yakında...hem çok iyi biri olur,belkki sağlık ocağına bile o götürür aşılarına... allah temis insanlarla karşılaştırsın.
ne geldi aklıma... önceleri kanaman çok olsun diye uğraş.. adet kanaman.şimdi ise kanama olmasın diye kisti takip et... benim iş gibi :)) ! dr lardan ne yaparsan yap kurtuluş yokk.
batuyu öp benim için.. yeni resimlerini bkliyorum..bu arada.kıskardeşimin bilgisayarından eski adresteki(açılmayan msn)maillere baktım.resimleri gördüm.tüm gönderdiğin iletiler oraya gitmiş.yeni gördüm.

bahar kurs nasıldı bugün?oğlan rahat verdimi sana?
bis yarın kkaragösle hacivatı sahneleyeceğis...şimdiye kadar ne kadar etkinlik yaptıysa hepsini götüreceğis not alacağıs... sen 150 sorudan bahsetmiştin.bisim hoca bisimle kursiyerlerle anlaşıyor.yaptığımıs etkinliklere not veriyor.çocuk gelişim raporu hasırladık.son yapılanlar bisde.kukla çeşitleri,deneyler,tekerlemeler,hikayelerdi..

ilk burayla paylaşıyorum.gelecekteki kısım için ilk olarak bugün birşey aldım..içinde 3 küçük masal olan.anlatımlı resimli ve de her hikayenin resmi mini bir yapbos olan bir masal disisi..yakamos yayıncılıktan çıkıyor...ilgisi olanlara...

baharim sagol tatlim ama bu sabah test oldum malesef hamile deyilim cok istiyordum ama olmadi moralim cok bozuk goz yasim durmadi :43:sabah beri sagolun canlarim:59:

kizlarr ben simdi yeni merkez arastiriyorum burda buruksel de son sistem yani tson teknoloji uyguluyolarmis 38 yas ustu, turkiyede de varmis ayni sistem ama baya katmerli oluyomus burda bruksel 5ooo euro diyo hemen hemen ama hersey varmis son teknoloji diyolar zaten bizede benim burda gittiyim merkezde bir hemsire dedi merkezim iyi olsa zaten tavsiye etmezdi benim zoruma gidende buya bosuna zaman kaybi oldu okdar ilac aldim hepisi bosa gitti bugun cok kotuyum valla napicami bilmiyorum ,ya tabiki turkiye iyidir ama bilemiyorumki rabbim rast getirsin
kizlar negibi arastirma yapiyolar yani acibadem olsun ,memoriyal olsun negibi ilaclar veriyolar bana bilgi verirmisiniz bilenler oralarda tedavi goren arkadaslarim ricam sizlerden

denizverdiciyim sagol ama hamis deyilim malesef yani baska bahara kaldi moralim cok bozuk sabah beri salya sumuk basim agridi iste boyle hayatim ya cok zormus gercektenn :14:

Back
X