erverdicim,sadece kur-an dinletmeyeceğim..bugün arkadaşım mail olarak ollayaca anne karnında dinletilen müzikler varmış onlarıda dinleticem...renklilik olsun

dağınıklığa şuan kendimi alıştırmam mümkün değil,ancak bizim oğlan dünyaya geldiğinde alışabilicem sanırım...elimde olan bir şey değil...
erverdicim,o kuklalarla neler yapıyorsunuz?biraz palaşırsan sevinirim..başka bir forumda bir arkadaşım kuklalarla kızına piyes hazırlardı..o kuklalarla uyduruk masallar anlatırdı...kuklaları sizmi hazırladınız?yoksa satılıyor mu?
benim yaşadığım yer küçük bir yer ve sizin gittiğiniz gibi kurslar yok...kendimi bu konuda çocuğuma nasıl hazırlamalıyım bilemiyorum..sanırım bende çok okumalıyım..
kurstaki birikimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim erverdicim...
bana o kadar bile şans vermiyorlardı lenova ama şuan hamileyim Rabbime şükürler olsun...%10 bile olsa çok büyük şans,inşallah sende benim yaşadığım mucizeyi yaşarsın.
kontrolmüz çok şükür iyi geçti canım...
ben ilk 3 ay elevitten dolayı çok iştahlıydım ve 4 kilo aldım...son zamanlarda eleviti gündüz içmeyi bırakıp gece yatmadan önce içmeye başladım..iştahımda normale döndü:)
folik asiti sormuşsun,ben 4 ay boyunca günde bir tane aldım ama son kontrolümüzde doktorum elevitte içiyorsun onda da folik asit var,folik asit depoların dolmuştur bundan sonra yarım iç dedi..dozu düşürdük ama bırakmadık...

gözüm korktu..banyo bile yapamayıp,üst değiştiremediğimizi okuduğumda inanmıyorum dedim..çünkü biz eşimle 2.çocuğu bile konuşmaya başlamıştık...bu tedaviyle oldu birdakini de Rabbim verir diyorduk..korunmayı düşünmüyordum açıkcası ama msjını okuduktan sora birkaç sene korunsak sanırım iyi olucak diye düşünmeye başladım...bekara eş boşamak kolay gelirmiş,eşimle bana da doğmamış çocuğa bakmak kolay gelmişti açıkcası..
heradacım,kontrolümüz güzel geçti sizinki de güzel geçmiş maşallah

tahlil sonuçlarında temiz çıkmış..çok sevindim..
heradacım,senin hamilelikte okuduğun kitaplar var mı?sanırım ben biraz geç kaldım ama zararın neresinden dönülürse kardır diyorum...okuyup memnun kaldığın,önerebileceğin kitap varsa tavsiyelerini bekliyorum...tabi diğer arkadaşlarımdan da bekliyorum..memnun kaldığınız kitap önerilerini...

sen kızının ismini düşündün mü heradacım?
patikler,geçmiş olsun..ameliyatın başarılı geçmiş çok sevindim...
bulanık görmek annemde de olmuştu,kısa süre sonra geçti ama..seninde geçicektir..