Alabama, Masallah Mert'e, artik gulucukler havada ucusuyor.

Yeni ticker'iniz super olmus! Soyledigin isimlerden Nehir'i ben de seviyorum, yanliz degilsin yani...
Deniz Bulut, Batu ile fotonuz harika! Masallah,

darisi biz siradakilere...
Denizverdi, cokkk gecmis olsun, hakikaten her sey cok ust uste gelmis canim. Artik biraz dinlenme zamani ve doktlarin istedigi testleri yapma zamani. Enerjini biraz daha topla ve kendini hazir hissedince yaptir canim. Sanirim bu aralar cok strese de girdin. Tum hastaliklar ve stresler ucup gitsin arkadasim.:13:
Baharnaz, seker testi yaptirmisim, anladigim kadariyla yenilenecek. Detayi simdi ben de not aliyorum bana da lazim olacak, sagol bilgi icin canim. Kilolari simdi cok dert etme, bir kismi dogumla gidecek, geriye kalanlari da sen azminle ustesinden geleceksin canim. Masallah bebis de buyumus.

4'lu teste hangilerine bakiliyor, isimlerini bana vaktin olunca yazar misin canim?
Limonkabugu, Masallah istahin yerindeymis, afiyet olsun, bebisine kilo saglik olarak donsun canim. Benim de cok yerinde!

Ben tedavideyken Memorial'in dergisinde bitkisel caylar ve hamilelik ile ilgili yazida 2 kupayi gecmemek kaydiyla icilebilecegi yaziliyordu. Zencefil, nane, adacayi gibi yogun kokulu caylarin rahim kasilmasina daha cok neden olacagi yaziliydi ve dikkatli olunmasi gerektigi belirtiliyordu. Eger ihlamur sende rahim kasilmasi yapmiyorsa biraz icebilirsin. Tum sebzeleri de sirkeli suda bekletip oyle pisiriyorum yada salata yapiyorum, tavsiye ederim.
Patikler, iyilestin mi canim? Hastane konusunda fikrin kesinlesti mi?
Nisa Mai,Hulya
Altinyunus, nasilsiniz? Umarim her sey yolundadir, sen de pek girmemissin.
Banu, simdiden gecmis olsun. Safra kesesi operasyonlari icin kolaydir denilir ama sonucta yine de operasyon, her seyin yolunda gitmesi dilegiyle. Uyuyup uyanacaksin, hic korkma.:13:
Mualla, Gabrielle, Ekin, Hosgeldiniz!
Cans, gozunaydin, esin geliyormus. Umarim dedigin gibi esin geldiginde tum hormonlarin normale iner, kendini daha iyi hissedersin.
Merye, son haftalar demek...Biraz daha sabir arkadasim. Dogumdan sonra insallah kus gibi ferahlayacaksin. Ayaklarinin altina yastiklar koytup uzanmak iyi gelir sisligini giderirsin. Nst nasil cikti?
Herada, sen de ugrayamamisin canim. Umarim her sey yolundadir.
Sevgiler herkese.