38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sarp hocam;evet hocam evett.. sıra bende.. ama henüs sıarmı öğrenmedim:50:sanırım 4 ay sonra belli olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:sise yetişir herhalde.yani akran olurlar gibi geliyor bana.alabamaya denise hepinise yetişir inşallah..sisinkiler 1 1buçuk yaşlarında iken sanırım benimki de o aralarda olur.hayırla gelsinn...
evinis toplanmış.. eksik bitmes..her yeni gün yeni birşeyler çıkıyor..allah önce can sağlığı versin...ah hocam ahh... basen öyle çileden çıktığım anlar oluyor ki elime bir ... alıp herşeyleri kırasım parçalayasım geliyor.. şükür bugün bitecek inşallah... dün takıldı dolaplar..ordan atla burdan atla.. cambas oldum..her yerimi vurdum çürüttüm:37:

Son düzenleme:
oğlum bugün 3 aylık oldu. bi çeyreklik :nazar::emir_bebek:
6kilo 600 gram olmuş oğlum ve 64 cm. doktorumuz anne sütüne devam dedi. pnömokok aşısı oldu herşey yolunda.

alabamacım;maşallah merte:nazar:demek o kadar oldu ha.. çok şükür üsüntülerin son buldu... artık doyasıya yaşa yavrunu...yeni resim yok mu?
dr a önümüsdeki hafta gideceğim. memoriale hematoloğa... ama öncesinde nöroloğa da göstereceğim..hayatımı dr lara bağlamıyacağım.biras ondan biras benden..daha çok benim isteğim doğrultusunda... şimmmmdi sabah esanı okunuyor..dua edeyim sise..önce yavrunu sağlıkla sana bağışlasın... tüm yavruları annelerine bağışlasın allah.. meryecim nerdesin?allah seni de bir avasda kurtarsın derler ya.. hayırlısı ile sorunsus getir inşallah kısını meryemi dünyaya..

limon;inşallah herşey yolunda.girmemişsin.allah yavrunu sana bağışlasın..
bahar;sen de girmemişin... sana da sağlık diliyorum.sağlıkla doğur yavrunu inşallah.müjdeli gününü bekleyenlere müjdeler olsun inşallah.
sarp hocam;allah sise de sağlıkla kısınısı bağışlasın.usak,,,çok usak yolun yolcusu bu kıs... iyi ki kıs:))
denis altınyunussisler de bibililerinisle usun yıllar geçirin inşallah.
umudunu arayanlara da allah çok aratmasın tes samanda tattırsın inşallah.
allahım... beni de mahcup etme inşallah.allah utandırmasın..amin..

cans hocam;hayırlısı ile olun ameliyatınısı kurtulun... belki böylece tüpe hiç gerek kalmas kendi gelir yavrunus.. önce sağlık...can sağlığı...sonra herşey olur..çok geçmiş olsun

hülya;uğramışsın... hiç kendinden bahsetmemişsin.. spontan denemeler devam mı?martta mı denemeyi düşünüyordun tüpü?öyle ise as kaldı:emir_bebek:

ekin;hayırlı olsun transferin. yüsünü güldürsün.. duam herkes için ..

toana; daha dönmedin mi?herşey yolunda umarım..

artık gideyim.bir iki hayvan resmi daha çiseyim....herkese mutlu sabahlar olsun.. hava soğuk ama sisin yüreğinis hep sıcak olsun.tatlı uykularda olun.:3::3::3::3::3::3::3:

günaydın herkese
bahar sanada canlı bir günaydın iyisin inşallah :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
şimdi ben çıkıp biraz yürüyeyim gerçidnizverdi yürümekle olmaz dedi ama.......:9:

Günaydın

Denizverdi Maiumut sabahları buluşamıyoruz ellerim açılmamış oluyor o yüzden gelemiyorum, birde geceleri uykusuzluk başladı ağrılarım oluyor ama kalbimdesiniz.

Denizverdi görüşmelerden çıkıcak sonucu merak ediyorum, herşeye hazırsında tedavi konusunda (tüp) kararsız gibisin herşeyin sağlıkla hayırlısını diliyorum. Duaların için Allah razı olsun, sende hayırlısıyla kızına kavuşur, sağlıkla da bebişine kavuşursun ( uzak gibi durmasın lütfen herşey kısmet)
Canım ciciler almaya çalışıyoruz işte. Fuarda süslülerin kıyafetleri çorapları herşeylerini dantellerle kaplamışlar, onlara baktım bende, ya ne şirin şeyler :)

Endokrinoloji uzmanı ve bebişin druyla randevum vardı. Sancılarımdan dolayı NST ye bağlandım, tansiyonum 14 8 lerde, dün hiç ölçmedim, troitle ilgili ultrason kan vs testle yine. Drla bugünde randevum var ultrason raporu temiz yazıyor bakalım dr ne diycek ilacı (levotironu)boşunamı içiyormuşum :((

ZarpDeniz süslümü geliyor Maşallah. Drundan memnun olmanda çok iyi inşallah diğer kontrolerinde güzel geçicek, sağlıkla süslünü kucağına alacaksın. Tabii eğer sizi şaşırtıp ayrıntılıda yakışıklı olmazsa :)
Dün magnezyum kullanmaya başladım tozunu gece yatmadan içiyorum rahimdeki bağlardaki ağrılara, ve kolumun rahatlamasında işe yararmı bilmiyorum canım. İlaç, ilaç, ilaç ama bir karar aldım bugün endokrinle dr işleri son diyorum sadece doğum druma gidicem başkada gitmiycem Doğum şuanki gittiğim hastanede olucak gibi öyle görünüyor hayırlısı.

Merye sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz

Cans inşallah ameliyatla en kısa zamanda sağlığına kavuşur, sonrada bebeğine kavuşursun.

Ekin 2 gün önce test yaparsın günleri sayma boşver canım zamanlarını doldur.

Edanur inşallah bebeğine kavuşursun sonucunu merakla bekliyoruz

Altınyunus Saol canım

Hulya, Patikler sizdeki gelişmeler noldu?

günaydın herkese
bahar sanada canlı bir günaydın iyisin inşallah :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
şimdi ben çıkıp biraz yürüyeyim gerçidnizverdi yürümekle olmaz dedi ama.......:9:

Günaydın canım bu yürüyüşlerinde faydası olucaktır ama başka haberler bekliyoruz :)

pc dondu pek donmazdı sitedemi sorun var acaba,

merhaba arkadaşlar;

dün medipol Hakan beyle ranevumuz vardı detaylı ultrason için....biraz korku ve tedirginlik içindeydim..doktor,beyinden başlayarak tüm organ ölçümlerini tek tek yaptı...Allah'a şükür bebeğimle ilgili sorun çıkmadı....plasentamın aşağıda olduğunu bu doktorda söyledi,erken doğum yapma riskin var,o yüzdende tam teşekküllü bir hastane seç dedi..eğer plasentam rahme yapışıksa rahmim alınabilirmiş,bu şimdilik bu bir risk ama böyle olucak diye bir kaide yok dedi,birde amniyo sıvım fazlaymış..şekerin yüksek olabilir..bu da erken doğum riskini artırır dedi..
hareketlerimi kısıtlayayım mı diye sordum..o da plesanta previa seninle ilgili bir durum değil,senin yapabileceğin birşey yok,yürüyüşünü yapabilirsin,günlük aktivitelerine devam edebilirsin dedi..tabi ben yinede çok dikkatli olmaya çalışıyorum..tedbiri elden bırakmamak lazım...

zarpdenizcim,beni merak etmişsin çok sağolasın...bizde haberler böyle,sen nasılsın?herşey yolunda mı?

erverdicim,sende beni merak etmişsin çok teşekkür ederim..seninde başına olmadık işler gelmiş,çok üzüldüm..evin içi o haldeyken insan çk gerginoluyor..inşallah biran önce eski düzenine kavuşursun...

baharcım,sen nasılsın?fuara gitmişsin,İstanbulda yaşamanın avantajlarından yararlanabiliyorsun ne güzel..çok istiyordum fuara gitmeyi ama kısmet olmadı..birşeyler alabildin mi tatlım?

altınyunus,bebeğin aslan parçası olmuş maşallah..:nazar: kaç kilo oldu ?

maiumutiyi dileklerin için çok teşekkür ederim..sen bizim nisa mai'mizmişsin yeni öğrendim :34: :1:

alabama,mert' maşallah..sert erkeğimiz kocaman olmuş...:nazar: doğuştan fenerbahçeli demek...:1:

ekin,transferin hayırlı olsun..inşallah güzel habelerini alıcaz seninde :34:

edanur,idrar tahlilinde pozitifi görmüşsün...eğer testte bir bozukluk yoksa,şimdiden tebrik edeyim seni hamilesin :) kanda ne zaman baktırıcaksın?merak ettim

herada,uzun zamandır yazmamışsın...herşey yolunda mı?merak ettim seni....:44:

meryecim,seninde sesin çıkmıyor?herşey yolunda mı?

denizbulut,cans,hülya,patikler, sizler de iyisiniz inşallah..herkezi öpüyorum...:70: :71:

Selam canım.Nasılın ne haber.Seni gördüm ama fırsat bulamadım bir türlü yazmaya.Mert'in foto.'sunu da gördüm çok büyümüş maşaşllah.Kocaman adam olmuş.Allah size bağışlasın canım.

saol bitanem büyüyo çok şükür herşey yolunda.amin hepimizinkini allah sahibine bağışlasın. sen yoğunsun galiba pek gelemiyosun özletme kendini arada bi ce de.

alabamacım;maşallah merte:nazar:demek o kadar oldu ha.. çok şükür üsüntülerin son buldu... artık doyasıya yaşa yavrunu...yeni resim yok mu?
dr a önümüsdeki hafta gideceğim. memoriale hematoloğa... ama öncesinde nöroloğa da göstereceğim..hayatımı dr lara bağlamıyacağım.biras ondan biras benden..daha çok benim isteğim doğrultusunda... şimmmmdi sabah esanı okunuyor..dua edeyim sise..önce yavrunu sağlıkla sana bağışlasın... tüm yavruları annelerine bağışlasın allah.. meryecim nerdesin?allah seni de bir avasda kurtarsın derler ya.. hayırlısı ile sorunsus getir inşallah kısını meryemi dünyaya..

limon;inşallah herşey yolunda.girmemişsin.allah yavrunu sana bağışlasın..
bahar;sen de girmemişin... sana da sağlık diliyorum.sağlıkla doğur yavrunu inşallah.müjdeli gününü bekleyenlere müjdeler olsun inşallah.
sarp hocam;allah sise de sağlıkla kısınısı bağışlasın.usak,,,çok usak yolun yolcusu bu kıs... iyi ki kıs:))
denis altınyunussisler de bibililerinisle usun yıllar geçirin inşallah.
umudunu arayanlara da allah çok aratmasın tes samanda tattırsın inşallah.
allahım... beni de mahcup etme inşallah.allah utandırmasın..amin..

hadi hayırlısı hayatım allah utandırmasın gönlüne göre versin tum dualarına aminnnn

bahar canım iyi olmana sevindim meraktaydık bi de meryeden haber alsak rahatlıcaz.

herada tatlım nerelerdesin inşallah iyisindir seni çok merak ediyorummm

limoncum ayrıntılını olmuşsun hadi hayırlısı dediğin gibi sen dikkatli ol canım tedbiri elden bırakma.

Kusura bakmayın merak ettirmişim. İşler çok yoğun ve koşturmacalı geçiyor bu aralar. Aralarda girip biraz bakayım dedim ama tam okuyamadım bile değil yazmak. Biz iyiyiz çok şükür, şeker yüklemesi iyi geldi, kan değerlerimde hafif bir düşme var, ancak önlem alınmasını gerektirecek bir boyutta değil, yine de özellikle kırmızı eti attırmam gerekiyormuş filan. Minik kuzum bir kiloya yaklaşmış, ancak bir türlü göstermiyor kendini, ne zaman doktora gitsem yüzüstü yatıyor, kafasını ellerinin arasına almış oluyor. iyi olsun da, yüzü de sürpriz olsun ne yapalım.

Ekin, hayırlı uğurlu olsun transferin. Sayılı gün çabuk geçer derler ama transfer sonrası en ağır geçeni. İnşallah güzel haberlerinle keyifleneceğiz biz de.

Edanur'dan bir haber var mı arkadaşlar ben mi atladım?

Alabama , Deniz Bulut, Altınyunus, maşallah diyeyim oğluşlara. Kocaman adam olmuşlar yahu. Keyifle büyüsün kuzucuklar. Umut bebeğin anne bakımıyla serpildiği nasıl belli. Allah'a emanet olsun kuzucuklar.

Merye'cim, az kaldı hayırlısıyla, nasılsın?

Denizverdi, test sonucu sana müjdeli bir haber verip hadi bakalım hazırsın bir denemeye diyecek gibi geliyor. Herşey gönlünce olsun.

Zarpdeniz, oleyy topiğe bir kız daha geliyor demek maşallah. Son doktor randevun da iyi geçmiştir umarım. Bayağı olmuş sen yazalı ama AS yaptırmış biri olarak, şimdiki aklım olsaydı hiç olasılık hesaplarına girmez, burun kemiği ölçümü yaptırır ve direkt AS'ye giderdim diyorum. Ancak söylemeliyim, herkesin içini rahat ettirecek çözüm başka olabilir. Ben yıllardır birgün hamile kalırsam AS yaptırırım diyordum. Doktoruma da en başından beri AS'ye sıcak baktığımızı söylemiştim. AS sonucunu beklerken de, belki de bekleme gerginliğinden kendimi azat etmek için, bu ikili testlerle insanların kafasını gereksiz yere bulandırıyorlara kadar getirdim işi. Gerçekten de öyle ama... Bu istatistiklere bakarsan, sanki elini sallasan bir down'lu yada edwards sendromlu bebek var der insan, o açıdan bakarsan çok saçma. Çok ama çok yüksek riskli sonuçlarla bile sağlıklı çocuk doğuran o kadar çok var ki. Özellikle yurt dışı sitelerinde hayretle okumuştum ikili zamanı. İkili genel sonucu down için 1:2 veren, AS sonucu sağlıklı gelen örnekler okumuştum mesela. İçin rahat olsun, özellikle burun kemiği ölçümü, diğer ultrason ölçümleri zaten yeterince şey söylüyor. Sağlıkla gelecektir bebeğin, eminim.

Limon, canım çok geçmiş olsun. İlk moralsiz mesajlarından sonra daha bir morallisin gibi algıladım mesajlarını. Olasılıklar gözünü korkutmasın, oğlun biricik anneciğini üzmeyecek bence, hayırlısıyla vaktinde gelecektir. Hem detaylı da iyi gelmiş, kuzucuğun gayet iyi maşallah. Güzel şeyler düşünelim, güzel şeyler olacak inşallah.

Baharnaz'cım, canım ya, geçmiş olsun arkadaşım. Biraz sıkıntılı da olsa çok önemli dönemeçlerden geçtin, hayırlısıyla vaktinde gelecek bebeğin. Hazırlıklara tam gaz devam anladığım kadarıyla. Keyifle tamamlansın bebeğinin eksikleri. Yunus Kaya bebek diyeceğim geliyor, isim konusunda var mı bir gelişme? Magnezyum almaya başlamışsın, umarım ağrılarına iyi gelecektir.

Biraz daha bakınayım geçmişe şimdi.

Son düzenleme:
herada selam canlı bir selam.:3:
kusucun.kısın 1 kiloya yaklaşmış he..oy yavru oyy.. halaa inanamıyorum.maşallah ona:nazar::nazar::nazar:allah tamamına erdirsin.demek yüsünü göstermedi...çoğu gitti ası kaldı. herbir yeriyle kucağında olacak hayırlısı ile..sağlıkla kalın. benim için de ...... teysesinden selam söyle... şöööyle ofalayıver e mi :))

Sağolasın Erverdi teyzesi, selamını ilettim :-) O da öpüyor seni :-) Doğru diyorsun, ben de hala inanamıyorum, Allah'a şükürler olsun, darısı sizlerin başına olsun inşallah.

Toana, nerelerdesin, nasılsın, senden de ses yokmuş bugünlerde.

Hülya'cım, nasılsın arkadaşım, neler yapıyorsun?

Banu, iyileşmişsindir diye umuyorum. Yeni ameliyat tarihi belli oldu mu?

Cans, bugünlerde değil mi progesteron testi? Sonucu yaz lütfen. Tiroidin bir an önce toparlanır umarım. FSH çok iyi değil ne demek, deli misin, maşallah. Tiroid hallolsun, inşallah kendiliğinden gelsin bebeğin.

Patikler, nasılsın arkadaşım. Az kaldı denemeye hayırlısıyla. Kızın nasıl? Yumurtacı güzeli diye kaldı aklımda prensesin...

Akideciknane, hoşgeldin, tedavin başlamış olmalı. Herşey gönlünce olsun inşallah.

Umutmai, teşekkürler arkadaşım. Sen nasılsın?

Şimdilik yine kaçarım, sevgiler...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;

dün medipol Hakan beyle ranevumuz vardı detaylı ultrason için....biraz korku ve tedirginlik içindeydim..doktor,beyinden başlayarak tüm organ ölçümlerini tek tek yaptı...Allah'a şükür bebeğimle ilgili sorun çıkmadı....plasentamın aşağıda olduğunu bu doktorda söyledi,erken doğum yapma riskin var,o yüzdende tam teşekküllü bir hastane seç dedi..eğer plasentam rahme yapışıksa rahmim alınabilirmiş,bu şimdilik bu bir risk ama böyle olucak diye bir kaide yok dedi,birde amniyo sıvım fazlaymış..şekerin yüksek olabilir..bu da erken doğum riskini artırır dedi..
hareketlerimi kısıtlayayım mı diye sordum..o da plesanta previa seninle ilgili bir durum değil,senin yapabileceğin birşey yok,yürüyüşünü yapabilirsin,günlük aktivitelerine devam edebilirsin dedi..tabi ben yinede çok dikkatli olmaya çalışıyorum..tedbiri elden bırakmamak lazım...

zarpdenizcim,beni merak etmişsin çok sağolasın...bizde haberler böyle,sen nasılsın?herşey yolunda mı?

erverdicim,sende beni merak etmişsin çok teşekkür ederim..seninde başına olmadık işler gelmiş,çok üzüldüm..evin içi o haldeyken insan çk gerginoluyor..inşallah biran önce eski düzenine kavuşursun...

baharcım,sen nasılsın?fuara gitmişsin,İstanbulda yaşamanın avantajlarından yararlanabiliyorsun ne güzel..çok istiyordum fuara gitmeyi ama kısmet olmadı..birşeyler alabildin mi tatlım?

altınyunus,bebeğin aslan parçası olmuş maşallah..:nazar: kaç kilo oldu ?

maiumutiyi dileklerin için çok teşekkür ederim..sen bizim nisa mai'mizmişsin yeni öğrendim :34: :1:

alabama,mert' maşallah..sert erkeğimiz kocaman olmuş...:nazar: doğuştan fenerbahçeli demek...:1:

ekin,transferin hayırlı olsun..inşallah güzel habelerini alıcaz seninde :34:

edanur,idrar tahlilinde pozitifi görmüşsün...eğer testte bir bozukluk yoksa,şimdiden tebrik edeyim seni hamilesin :) kanda ne zaman baktırıcaksın?merak ettim

herada,uzun zamandır yazmamışsın...herşey yolunda mı?merak ettim seni....:44:

meryecim,seninde sesin çıkmıyor?herşey yolunda mı?

denizbulut,cans,hülya,patikler, sizler de iyisiniz inşallah..herkezi öpüyorum...:70: :71:

büyüdü teyzesi 4,5 kilo oldu oğlum:64:

ben geldim

Limon Kabuğu ayrıntılın güzel geçmiş sevindim, drun rahatlatıcı şeylerde söylemiş güzel şeyler düşünelim. İnşallah vaktinde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Şeker yüklemen ne zaman? Amnios sıvının ölçümü nedir? İstanbulun avantajları dezavantajları var. Fuara uzak olsaydım gitmezdim yakın diye gittim :)
Orjinal şeyler vardı. Aklımda kalan yıkanabilir bebek bezi çok eski bir ürünü bayaa geliştirmişler.

Herada seninde iyi olmana sevindim çok yorma kendini artık kansızlık halsizlikte yapabilir, çarpıntıda inşallah yapmaz. Süslüne maşallah. Bizim isim henüz belli değil :) büyüklerimizden isim bekkliyoruz :)

edanur kan testi yaptırabildinmi?

Endokrinoloji uzmanında idim sonuçlar için 25 mcg aldığım ilaç son durumla 50 ye çıkarıldı. Ultrason normal, TSH, T3 normal T4 düşük dedi, AntiTPAO sınırın üstünde dedi bu değerlerle genetik bir hastalık almış oluyomuşum büyüklerimden :) Doğumdan sonrada takip edilmem gerekiyormuş, hızlı kilo almamın sebebide buymuş durumlar böyle kontrole devam dedi. Bu rahatsızlık bugüne kadar niye çıkmadı? yada defalarca tahlil yapılıyorda drlar niye demiyorki birde AntiTPAO na bakalım. Hep 3 tahlille bakıp yolluyorlar. Kızlar bazen gerçekten bilmek gerekiyor sağlıkla ilgili durumları neyse...

Hormonlarım zirve yapıcak yine :))

Back
X