38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam

Denizverdi emarın çekilmiş haftaya drdan ne çıkıcak canım hayırlısını diliyorum. Evdeki kargaşa durumunu bilirim birşeylerin üzerinden hoplayarak iş yapmak ıyyhhhh Sana kolaylıklar diliyorum canım.

Maiumut denizverdi koşmakla olmuyor demiş ya ona biraz güldüm canım :1: güzel haberlerini bekliyoruz

Altınyunus oğluşuna Maşallah uykusu gözüne aklı başına :) :nazar:

Ekin- bende bol bol dinlenmiştim ilk 3 gün fazlaca dikkat etmiştim eğilmek uzanmak zıplamak gibi şeyler yapmadım hep kaplumbağa hızında hareket ettim bol su içtim, protein ağırlıklı beslendim ve günlük bir avuç kabak çekirdeği tüketmiştim. Kabız olmamak için sabahları kurukayısı, erik, incir yada 1-2 kaşık kayısı kompostosu içmiştim.

Edanur az kalmış inşallah güzel haberler alırız

akideciknane hoşgeldin tedavin sanırım tüplerin açılmasına yönelik değil sanırım. İnşallah sende bebeğine kavuşursun inşallah.

ZarpDeniz uğramışsın saol canım elim yanmadı. Çok şükür herkes iyi. Sadece hamişlikten çoğunun bacağına vuran şikayetler benim elllerime vurdu, top masaj fayda etmiyor. Çok kullanamıyorum, elime aldığım şeyleri tutamıyorum ağır kaldıramıyorum geceleride uyutmuyor kramp olmadığı için magnezyumuda tüketmiyorum canım. Ayrıntılın inşallah güzel geçicek.

Deniz Bulut haklısın hep düşündükçe insanın aklına hep eksik geliyor. İhtiyaç dışı birşey almamak içinde biraz düşünüyorum galiba.

Merye naptı acaba?

teşekkür ederim baharnaz.az kaldı kucaklamana ben de gün sayıyorum senle beraber valla.:74:

denizbulut, 21 ocak düzeltilmiş yaşı.aslında oğlum tam 1 aylık oldu.:64:
denizverdi, oğlumun o tulumu ayıcıklı.uzaktan leopar gibi gözüküyor.favori giysim benim de.:61:

Son düzenleme:
günaydın,günaydın.günaydın 38 in gülleria.s.a.s.a.s.
bugün hava serin
olsun siz üzülmeyin
öğleye doğru açar
güneş ışığını saçar
bu deli erverdi
uykulu
gözlerini zor açar.
kalkıyiiim çayımı koyiiimm
kinderi de karşıma alıyiiim
siz de oradan öyle bakmayın.
yarım saat sonra soframa atlayın ..hoşçakalıııınn.

sabahın delisidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

erverdi baaaak bir tane daha:9:

Limon kabugu, seni merak ediyordum. Iyi randevu almisin, umarim o zaman kadar sorunun kaybolup gider sen de detayli bir sekilde bebegini gormus olursun.:emir_bebek:

Altinyunus, senden haberler almak guzel, Umut'un buyuk fotosunu istiyoruz.:34:

Denizverdi, umarim evin biraz toparlanmistir. Biz biraz yol katettik diyebilirim, yemek yapmaya basladim hatta elimi bile yakmayi basardim! Istanbul'a gelirsem sanirim Mart'in sonlarina denk geliyor.

Baharnaz, cok gecmis olsun. Umarim herkes simdi cok iyi. Elini mi yaktin? madecassol diye bir yanik kremi var cok iyi geliyor, aklinda olsun.

Alabama, yerim ben o kucuk Fener'liyi...:nazar:

Deniz Bulut, masallah Batu ne kadar guzel buyumus, cok iyi bakiyorsun.:nazar: Ben bu aralar
2li, 3lu, 4lu testler ile ilgili ihtisas yaptim sonuc boyle cikinca... Eger yarinki randevumuza gore 4luyu burada yaptirabilersek hemen yaptiracagiz, bir de daha detayli ultrasonda bebegimizi goremyi umut ediyoruz. Ondan sonra da Istanbul'a gelip gelmeyecegim kesinlesecek. Bebeklerimizi cok zor bulduk, o yuzden herseyi detayi ile bilmek istiyorum. Istanbuldaki doktorum endiselenecek bir sey yok dedi ama gelde bize sor. Bakalim, hakkimizda hayirlisi...

Herada, Merye, Patikler, Hulya, maiUmut:16: :16:

Bunlarda unuttugum varsa onlara...:16::16::16:

yok hocam yook.. daha toplanmadı:84:elinisi yakmışınıs geçmiş olsun..sise bir hemşire gönderiyorum hemen iyi olursunus.. :94:şimdi martta 4 aylıkmı olacak kısımıs?inşallah endişeler son bulacak hocam.. inşallah.. :emir_bebek:

patikler uğramamış....
hülyanın da nikini gördüm bir ara aşağılarda.umarım keyifler iyidir...
cans hocam sis de iyisinis inşallah.
herkese iyi geceler hayırlı geceler.mutlu umutlu bir sabaha uyanışlar olsun...bebeklilere de derin uykulu bir gece olsun... yavrularınıda sis de mışıl mışıl uyuyun.:31:

gününüz aydın olsun yeni umutların yeşerdiği bir gün olsun

bu şubat gülleride benden size armağan olsun:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

bahar nardesin canım eskiden sende sabah eşlik ederdim ama uyuyorsan sorun yok idare ederiz.

gününüz aydın olsun yeni umutların yeşerdiği bir gün olsun

bu şubat gülleride benden size armağan olsun:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

bahar nardesin canım eskiden sende sabah eşlik ederdim ama uyuyorsan sorun yok idare ederiz.

günaydın güller günaydın nisa:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

evet bahar?neredesin?inşallah iyisinis oğlunla....

meryeeee.... ses ver güselim.doğurdun mu yoksa:26:

gunaydin arkadaslar benim bugun transferin 11.gunu dayanamadim test yaptim ikinci cizgi silik bir sekilde gorunuyor ben anlamadim geciktigimde test yapardim kagit gibi beyaz gorunurdu sevinsemmi yoksa ikigun sonraki test icin beklesemmi bilemedim simdi hamile miyim yoksa bazi testler boylemi gosteriyor

gunaydin arkadaslar benim bugun transferin 11.gunu dayanamadim test yaptim ikinci cizgi silik bir sekilde gorunuyor ben anlamadim geciktigimde test yapardim kagit gibi beyaz gorunurdu sevinsemmi yoksa ikigun sonraki test icin beklesemmi bilemedim simdi hamile miyim yoksa bazi testler boylemi gosteriyor

canım inşallah hamilesin.ama 2 gün daha sabret kanda baktır bhcg ne.. garantile...o saman kesin sonuç belli olur..ille de dayanamıyorsan bugün de kan testini yaptırabilirsin. sanırım.bir fikir verir çıkan değer...inşallah hamilesin..:49:

Edanur, bence hemen bir lab'e git ve kan testi yaptir, en kesin sonuc kan testinde cikiyor. (Bhcg gebelik testi) Hic daha fazla bekleme derim, ben 10.gunde kan testi yaptirmistim, hatta doktoruma 12 gun bekleyemem, 10.gun yapacagim demistim, O da bana gulumsemisti ama dedigimi yaptim.

Arkadaslar, biz dun yeni doktorumuzla tanistik ve onu sevdigimize karar verdik. Ultrason da oncekine gore cok cok daha iyiydi.
Aramiza " Minik bir prenses daha katiliyor". %99 kiz bebek denildi.:103: Esim yakinda evde her yer pembe olacak diye bana takiliyor.:1:
Haftaya burada 4'lu test yapilacak ve 20.hafta da da detayli ultrason yapilacak, eger tatmin olmazsak hemen Istanbul'a gelip bir de orada yaptiracagim.

Denizverdi, dualarin tuttu canim. Darisi sana ve siradaki tum diger arkadaslara... Evet canim, haftaya 4 aylik oluyoruz, ben de yakinda cizelgeyi yapsam iyi olacak.

Son düzenleme:
Back
X