38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

patikler;servisi beklerken okuyorum da... bugün ev işin tamam inşallah...allah güle güle ,ağıs tadıyla oturmayı nasip etsin
kısının neresi minnoş.. :nazar:genç kıslığa aday.. şimdikiler çok çabuk ergenliğe geçiyorlar...hiç şaşırma...yumurtacı güseli!

Canım evet öğleden sonra iş halloldu artık ev bizim oldu... Allah tüm isteyenlere hem ev hem de bebek versin inşallah. Şimdi tadilat zamanı sanırım en az iki ayımızı alır çünkü evde herşeyin değişmesi gerek. Sen neler yapıyorsun arkadaşım, ne zamandır sizleri takip edemedim inşallah çok şey kaçırmamışımdır...

Selam

Limon Kabuğu ağrıların varmış canım benim az kaldı geçicek hepsi sağlıkla oğluşunu kucağına alacaksın bende bu hamiliğin altın dönemi dedikleri zamanı pek yaşamadım, sağlıkla gelsin bebişlerde boşver yaşamayalım. Hamileik yastıklarından almıştı eşim bana büyük olanı kullanamadım iade ettim, fakat göbek kenarına konulan göbeğin bir tarafa düşmesini engelleyen köşemsi yastıkla çok rahat ediyorum benim de göbüş çok büyük olduğu için tavsiye ederim hatta hep sola yatıyorum sağ kolum çok problem uzun zamandır sağa yatmıyorum ve o yöndeki rahim bağlarım hep sancı yapıyordu şimdi yastıkla rahatladım birde bacak arasına evdeki küçük yumuşak yastıklardan kullanıyorum çok şükür bel ağrısıda hiç yaşamadım halbuki bu kilo ve göbeğe şaşılacak durum en son 97 olmuştum şimdi kaçım bilmiyorum..Dr ve hastane konusunda seçici davranmanda iyi olmuş canımi dr duymadığım için yorum yapamıycam. Bol bol dinlen

Patikler maşallah prensesine çok tatlı bu yıl iyice serpilmiştir, yeni evinde prensesinle, prenslerinle huzurlu yıllar canım.

ZarpDeniz ne kadar sıcakmış Allah yardımcın olsun, sanırım ben bu halimle yaz mevsiminde hamişliği çekemezdim diyorum. İlaçların inşallah işe yarar. Ben normal doğum taraftarı biri olmama rağmen konuşulanlar ve bebişin ters oluşu sezaryene yönlendirdi beni. Hayırlısı bakalım.

Alabama neden epidural istemiyorsun, ne isterdin?

Denizverdi hayırlı olsun güle güle kullan. Dr işlerinide ihmal etme bu süreçte

Çok teşekkür ederim Bahar'cım iyi dileklerin için. Dediğin gibi arkadaşım bebeğin sağlıklı olsun da senin problemlerin illaki son bulacak inşallah...

patiklerr o ne güzel bir prenses öyle maşallah :nazar: ona nazar değmesin. genç kız olmuş vallahi. bi de oğlun olur inşallah canım.

baharcım ben sezeryan için çok düşünüp çok araştırmıştım videolar vs seyrettim. tecrübe edenlerle konuştum. ve oğlumu doğar doğmaz göreceğim ve ağrısız olduğu için epidurala karar verdim. ancak o heyecan ve uyuşukluk insanı zaten bi tuhaf yapıyor ayık olduğumu söyleyemem gözlerim açıktı belki ama doğru dürüst hiçbirşeyi algılayamadım. zaten görüş alanın çok dar acayip uyuştum bel üstünü bırak ben beynime kadar uyuştum sarhoş gibi oldum. tek teselli oğlumu görmekti belki ama şimdi düşünüyorum da uyuyup uyanmak oğlumu beş on dakka sonra görmekten bi zarar gelmezmiş. ağrı dersen tamam uyuşukluk akşama kadar hatta gece yarısına kadar devam ediyo belki ama bence ağrıyı kesmiyor sadece acayip uyuşturuyor.normal sezeryanda uyuyup uyanınca da ağrın oluyor epiduralda uyuşukluk geçincede ağrın oluyor.aynı sıkıntıları zaten çekiyorsun. beynen bu kadar yorulmaya gerek yokmuş diyorum ben. tam anlatamadım belki ama o katedralden uyuşturucu veriyorlar ağrı kesici vermiyorlar. ben akşamına katedrali kapattırdım ağrım olursa ağrı kesici vurursunuz dedim. özelliklede sordum bu katedralden ağrı kesici veriyor musunuz diye yok dedi hemşire. e kapatın o zaman dedim. sonrası bunların hepsi fasa fiso. tek olay gaz sancıları o gaz sancılarından kurtulmak için ayağa ne kadar erken kalkarsan o kadar iyi. yoksa illaki bi hafta on gün sağa sola yatarken dönemiyorsun ağrın sancın oluyor tuvalete çıkmak vs zorlaşıyor. bilmiyorum bence kolay doğum yok ne sezeryan ne normal hepsi zor. ikinciye kararım normal sezeryan canım.

limoncum kolay gelsin hayatım belki pozisyonunu değiştirirse rahatlarsın yani bilemiyorum öyle aklıma geldi. allah yardımcın olsun. herşey rağmen iyi olmana sevindim.

herada tatlım teklemeler büyüdü mü? nasıl gidiyo hazırlıklar tamamlandı mı? evde oda vs hazırlık yapıyo musun yapacak mısın? Güneş imize neler aldın. kan değerlerinle ilgli bişi yazmışsın ciddi birşey değil demişsin inşallah bi sıkıntı yoktur ne demekmiş o değişiklik?

Alabama'cım çok teşekkür ederim. Şu epidural konusunda sana katılıyorum. Oldum olası çok korkmuşumdur epidural den doktorum zamanında bana, hayatta epidural yapmam sana, en riskli doğu doğum şekillerinden birirdir demişti. Allah korusun iğne omuriliğe filan denk gelirse felç olunabilir demişti. O günden beri hep soğuk bakmşımdır epidurale.

Selamıma karsılık veren tum arkadaslara tesekkurler :) :)

Omer Yigitim 7,5 aylık oldu kızlar , bu aralar bronşolit ile cebelleşiyoruz ki sormayın:(
iki gecedir hastanelerdeyiz ama bugun daha iyi tatlı kurbağam benim :)

Bu arada bu sene tam sayfamıza layık oalcagım yani 38 yasına basacagım :)

İyi yaşlar canım, bu arada çok geçmiş olsun ne yazıkki küçükken çok hastalanıyor çocuklar ama büyüdükçe inanılmaz derecede azalıyor...

PATİKLER ... kızın cok guzel maaşallah .. allah hepımızın cocuklarına uzun omurler versın .. saglıklı mutlu ve guzellıkler dolu bır hayat nasıp etsın... cocuklarının yolunu bekleyen arkadaşlarımıza da bır an once bu duyguları yaşatsın...

evınız hayılı olsun canım .. saglıkla ve huzurla oturun ..

LİMONKABUĞU ... agrıların varmıs ..kolaylıklar dılıyorum .. mumkun oldugunca az hareket canım ..dr konusunu ıyı dusunmussun ..saglıcakla alacaksın inşallah kucagına..

BAHARNAZ ... antı tpo dan bahsetmıssın .. bu sen de haşımato tıroıdı oldugunu gosterır canım ...vucudunda tıroıdlerıne saldıran ve yabancı gıbı algılayan antıkorlar var ne yazık kı... cogunlukla genetık bır mıras ama bazen vucudun ve bagısıklık sıstemınının zayıf oldugu durumlarda harekete gecebılıyor .. en azından basıt bır ılacla tıroıd degerlerını yerıne koyabılıyorsun canımmm tekrar gecmıs olsunnnn

HEREDA ... artık senın de dogumuna az kaldı .. hayırlısıyla kucagına alman dılegıyle...

ERVERDI... atom karınca gıbısın valla:nazar:.. ben tam keyıf ehlıyım ...işler hep gozumde buyur ..makınen hayırlı olsun .. ıcınde guzel kızının ve esının camaşırları hiç eksık olmasın ..

ZARPDENIZ .. sanırım senın eşın nato subayı .. bu kadar gezdıgınıze gore .. yenı ulkenızın sıze sımdıdın ugurlu geldıgı kesın .. guzel kızına bır an once kavusman dılegıyle

ESTERYA.. hoşgeldın ..ogluna cok gecmış olsun...

HULYA... cok selammmm. ardaya da kocaman opucukler...

DENIZBULUT,ALABAMA ,MERYE , NİSAMAİ ,TOANA... ( bu arada merak edıyorum kendısını ) SELAMLARRRR

unutttuğum varsa affola.....

Cans sağ ol arkadaşım . Evet allah tüm isteyen arkadaşlarımıza bu duyguyu tattırsın inşallah...

Esterya, Hosgeldin! Masallah:nazar: oglus kocaman olmus, darisi siradaki arkadaslara. Bu arada cok gecmis olsun.

Patikler, kizinin simasi cok degismis. Sac rengi haric simdi sana cok benziyor.:nazar: Yeni eviniz simdiden hayirli -ugurlu olsun bir de kizina erkek kardes getirsin.

Limon Kabugu, sana da gecmis olsun arkadasim. Kilo alma konusunda yanliz olmadigini
bilesin.:34: Bazilari erkek bebek hamileliklerinde karnin one dogru sivrildigini soyler demekki seninki oyle oldu, dedigin gibi de diger kisimlar kilo almadigi icin beline agirlik daha fazla biniyor. Bebeginin iyi olmasini dusunerek kendini biraz rahatlatmaya calis canim. Bol bol dinlenmek de gerekiyor, hala calisiyor musun, izinli misin? 2. trimester'a hamileligin " Altin donemi" deniliyormus ama bize de ugramadi. :50:Tek bebeklerimiz iyi olsun da ne yapalim dayanacagiz. Benim bir hamilelik kitabim var ilerleyen donemler icin daha baska agrilardan da bahsediliyor, sanirim kisiden kisiye de degisebiliyor. Doguma hazirlik adina kalca kemikleri de esneklesirken yine baska agrilar da cikabiliyormus ve rahim gitgide buyudugu icin onun da agrilari var. Universite hastanelerinde hem arastirma cok yapildigi icin hem de hasta sayisindaki fazlalik nedeniyle tecrubenin de daha fazla oldugunu kabul edersek memnun kalacagini dusunuyorum, umarim sen doktoruna; doktorun da sana alisir, saglikla bebegine kavusursun canim.:13:

Herada, evet bana verilen fiyatlar, sigortasi olmayanlar icin verilen fiyatlardi cunku bizim TR'de bir saglik guvencemiz yok. Sigortanin olmasi buyuk avantaj bence, umarim yakinda gidip hastaneyi de gorursun canim.

ZarpDeniz'cim senin de kızın olacakmış öyle mi? Ay ne güzel bir haber bu. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada ülkenden birazcık sıcaklık yollasan buraya iyi olur canım :)

denizverdi havasını bozcak kadar saçı yok sıpamın önde yeni yeni saçları çıkıyo arkalarda biraz var ama çok az.

Çok çok daha güzelleşmiş valla bu kerata... Maaşallah ona:nazar:

Herada'cım senin de Güneş'in gitgide büyüyor ha.... Maaşallah ona:nazar:

Merye'cim sana da allah kolaylıklar versin canım. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın...Dualarım seninle...

patikler iyi akşamlar eviniz hayırlı uğurlu olsun mutlu sağlıklı bir ömür geçirin ailece inşallah arkasından bebek:emir_bebek:gelir

esterya;hoşgeldin canım:71:oğluna geçmiş olsunşimdi daha iyimiş.sevindim:))

limon;ağrıların üsücü... ama şükür yavrun iyi... annelik daha anne olmadan başlıyor işte.. fedakarlık,katlanmak..doğana kadar allah sabır versin.inşallah asalır acıların..herada hamilelik kemerinden bahsetmiş.. esterya da kullanmıştı hamilelğinde.yanılıyorsam düselt esterya:))
o sana bilgi verir bu konuda...araştırma yapman çok iyi..inşallah hayırlısı ile sen de yavrunu alıcaksın kollarına

herada;teşekkürler....giden makinam 18 yıllıktı.. muciseydi sanırım...yuh.demem demem. bis de iki kişiyis ama başkalarından daha çok çalışır benim makina:1:

baharnas;canım dün sabah yoktun... dedim yine dr dadır kesin:((
dr işi haftaya kaldı.. kafam o kadar dolu idi ki bu ara..kendimden çok emin çıkmak istiyorum hematoloğun karşısına..biras boşaltayım öyle..hem tahlillerimi de tarih sırasına düsenlemem gerek.. 6 aylık!ellerine şifa diliyorum yine...

göndereyim de sonra devam edeyim..

esterya;hoşgeldin canım:71:oğluna geçmiş olsunşimdi daha iyimiş.sevindim:))

limon;ağrıların üsücü... ama şükür yavrun iyi... annelik daha anne olmadan başlıyor işte.. fedakarlık,katlanmak..doğana kadar allah sabır versin.inşallah asalır acıların..herada hamilelik kemerinden bahsetmiş.. esterya da kullanmıştı hamilelğinde.yanılıyorsam düselt esterya:))
o sana bilgi verir bu konuda...araştırma yapman çok iyi..inşallah hayırlısı ile sen de yavrunu alıcaksın kollarına

herada;teşekkürler....giden makinam 18 yıllıktı.. muciseydi sanırım...yuh.demem demem. bis de iki kişiyis ama başkalarından daha çok çalışır benim makina:1:

baharnas;canım dün sabah yoktun... dedim yine dr dadır kesin:((
dr işi haftaya kaldı.. kafam o kadar dolu idi ki bu ara..kendimden çok emin çıkmak istiyorum hematoloğun karşısına..biras boşaltayım öyle..hem tahlillerimi de tarih sırasına düsenlemem gerek.. 6 aylık!ellerine şifa diliyorum yine...

göndereyim de sonra devam edeyim..

Evet cnm ben hamilelik kemeri kullandım , göbegim cok asagida idi zor tasıyordum ve 21 kg falan aldım ben tum hamileligim boyunca. Bacak kalınlıgım hayatımın rekorunu kırmıstı :)

Bütün hamilelere tavsiyem cok fazla kıyafet almayın bebeginize cok ama cok cabuk kuculuyor.. mesela yan yatma yastıgı diye bir zımbırtı satılıyor bebekler icin asla almayın hiçbir işe yaramıyor bende arkadasımda kullanamadık.
Hastaneye yanınızda en az 4 takım gecelik veya pijama götürün. Kirlenebiliyor kolayca..
ve baska sormak istediginiz bişi olursa sayfayı her zaman acamıyorum ama ozelden mesaj bırakırsanız elimden geldigince cevaplarım..
Birde eviniz eger cok aşırı buyuk degilse asla bebek telsizi almayın, benim işitme sorunum var cihaz kullanıyorum kulak arkası, %60 duyma kaybım var. Evim aşırı buyuk degil yakalsık 130 mkare , Aman bebek aglar duymam diye aldım bebek telsizi. Ama inanın işitme cihazımı takmamıs olsam bile öyle bir duyuyorum ki apartman inliyor :) Paranızı boşa harcamayın derim :)

Günaydın

Alabama detaylı yazdığın bilgi için çok teşekkür ediyorum.
Maşallah yakışıklına bilmiş bilmiş bakıyor teyzelerine :nazar:

Patikler yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Cans evet genetik bir hastalıkmış canım :( bu dönemden sonra değer değişirmi merak ediyorum hep ilaçmı kullancam diye bakalım ilerleyen aylarda zaman ne göstericek sen de ameliyata kadar şimdilik ilaç alıyorsun sanırım.

ZarpDeniz ayda bir dondurma iyi kısıtlanmışsın uyabilirmisin.

Denizverdi canım haftay perşembe dr kontrolümüz var şu sıralar uzak duruyorum hatta burdaki hastanedeki dr kızkardeşimle haber yollamış geçen gün kan tahlilerinin vakti geldi neden gelmiyor diye gitmiycem ya usandım :50: ellerime duan için saol ama çekiyorum ellerimden öyle böyle diil :( canım. haftaya dr kontrolünü yazarsın inşallah herşey yolunda gider.

Meryem için bende dua ettim belkide şimdi kızını kucağına almıştır :nazar:

MaiUmut senden haberler varmı bugünlerde sanki bir görünüp bir kayboluyor gibisin

Esterya bilgiler için tşkler oğluşuna çok geçmiş olsun. :nazar:

maiumut baharnas patikler esterya canlı bir merhaba:3:
mutfaktan kaçtım da:1:ama hemen uçacağım

Bu arada bende kan pıhtılasması sorunu vardı. Mhtfr 1298 homozigot gen mutasyonu. Cleaxane igne kullandıgım hamileligim boyunca. Daha once 2 dusuk yapmıstım yani gelismeyen gebeligim olmustu fakat teshis edildikten sonra bu igneyi kulkanarak hamileliğim devam edebildi ve Omer dogdu :)

Allah burdaki veya burda olmayan tum evlat sahini olmak isteyenlere evlat versin.. Inanın doguma girene kadar hep böyle dua ettim, hatta burdaki arkadaslara isim isim dua ettim :)

Herkese Merhaba,:71:

Denizverdi, bir an evvel dosyani tarih sirasina gore hazirla canim, nasil olsa evin de biraz toparlandi, makinen de geldi degil mi ama? Zaten bilgi yuku ile gideceksin, her iki secenegi de gitmeden iyice dusun cunku doktorun karsina emin cikmak istiyorum demissin. Hakkinizda hayirlisi olsun canim, her seyden once sagligin cok daha onemli. Cok sukur basvurunuzda yapildi, insallah her sey istediginiz gibi olacak canim.:13:

Baharnaz, mecbur kisitlamam lazim, internetteki ve benim hamile kitabimdaki kilo alma baremlerine bakinca ben fazla kilo almis durumdayim canim. Bakalim kac ile bitirecegiz.:26: Ellerine uzuluyorum ama magnezyum da demek ki cok fayda etmedi. Bir kac hafta daha sabredersen canim, oglus geliyor, ondan sonra herseyin acisini unutacaksin gibime geliyor.:13:

Alabama, Mert artik kaslarini catmiyor, guzel guzel bakmis masallah!:nazar: Sen bir dahakine normal sezeryan demissin, Patikler, doktorunun bunun icin cok riskli oldugunu soylemis, himmmm ne yapacagiz simdi dusunmeye basladim iyiden iyiye....:61:

Nisa-Mai:3:

Esterya, ben de su an sabah-aksam kan sulandirici igne yapiyorum. Gobegim de beze ve morluklar artinca, bir kac gundur bacagimdan yapmaya basladim ve benim de tum hamilleik suresince devam edecek. Bebegim tek saglikla gelsin de ben zaten hazirim. Omercik'e gecmis olsun tekrar.:16:

Merye'cim, insallah kizina saglikla kavusursun canim, yakin zamanda guzel haberlerini ve Meryem'in hemen fotograflarini bekliyoruz.:16:

Hulyacim, hu hu nerelerdesin? Takiplerin ne oldu canim, ne asamadasiniz?

Deniz Bulut, uykulariniz ve Batu nasil canim?

Günaydın

Alabama detaylı yazdığın bilgi için çok teşekkür ediyorum.
Maşallah yakışıklına bilmiş bilmiş bakıyor teyzelerine :nazar:

Patikler yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Cans evet genetik bir hastalıkmış canım :( bu dönemden sonra değer değişirmi merak ediyorum hep ilaçmı kullancam diye bakalım ilerleyen aylarda zaman ne göstericek sen de ameliyata kadar şimdilik ilaç alıyorsun sanırım.

ZarpDeniz ayda bir dondurma iyi kısıtlanmışsın uyabilirmisin.

Denizverdi canım haftay perşembe dr kontrolümüz var şu sıralar uzak duruyorum hatta burdaki hastanedeki dr kızkardeşimle haber yollamış geçen gün kan tahlilerinin vakti geldi neden gelmiyor diye gitmiycem ya usandım :50: ellerime duan için saol ama çekiyorum ellerimden öyle böyle diil :( canım. haftaya dr kontrolünü yazarsın inşallah herşey yolunda gider.

Meryem için bende dua ettim belkide şimdi kızını kucağına almıştır :nazar:

MaiUmut senden haberler varmı bugünlerde sanki bir görünüp bir kayboluyor gibisin

Esterya bilgiler için tşkler oğluşuna çok geçmiş olsun. :nazar:

Amin Bahar'cım amiiinnnn.....

maiumut baharnas patikler esterya canlı bir merhaba:3:
mutfaktan kaçtım da:1:ama hemen uçacağım

:16::71:

Denizverdi, bir an evvel dosyani tarih sirasina gore hazirla canim, nasil olsa evin de biraz toparlandi, makinen de geldi degil mi ama? Zaten bilgi yuku ile gideceksin, her iki secenegi de gitmeden iyice dusun cunku doktorun karsina emin cikmak istiyorum demissin. Hakkinizda hayirlisi olsun canim, her seyden once sagligin cok daha onemli. Cok sukur basvurunuzda yapildi, insallah her sey istediginiz gibi olacak canim.:13:

Baharnaz, mecbur kisitlamam lazim, internetteki ve benim hamile kitabimdaki kilo alma baremlerine bakinca ben fazla kilo almis durumdayim canim. Bakalim kac ile bitirecegiz.:26: Ellerine uzuluyorum ama magnezyum da demek ki cok fayda etmedi. Bir kac hafta daha sabredersen canim, oglus geliyor, ondan sonra herseyin acisini unutacaksin gibime geliyor.:13:

Alabama, Mert artik kaslarini catmiyor, guzel guzel bakmis masallah!:nazar: Sen bir dahakine normal sezeryan demissin, Patikler, doktorunun bunun icin cok riskli oldugunu soylemis, himmmm ne yapacagiz simdi dusunmeye basladim iyiden iyiye....:61:

Esterya, ben de su an sabah-aksam kan sulandirici igne yapiyorum. Gobegim de beze ve morluklar artinca, bir kac gundur bacagimdan yapmaya basladim ve benim de tum hamilleik suresince devam edecek. Bebegim tek saglikla gelsin de ben zaten hazirim. Omercik'e gecmis olsun tekrar.:16:

Merye'cim, insallah kizina saglikla kavusursun canim, yakin zamanda guzel haberlerini ve Meryem'in hemen fotograflarini bekliyoruz.:16:

zapdenizcim, iğneleri mumkun odlugu kadar 45 derece açıyla yap o zaman hiç morarmadıgını göreceksin. Asla dik olarak yapma canım

Selam arkadaşlar,

Öncelikle Merye'ye sağlıklı ve keyifli bir doğum diliyorum. Ne heyecanlıdır kimbilir. Analı babalı büyüsün minik Merye.

Alabama'cım, vallahi güzelim bir daha baktım fotoğrafa, çokkk yakışıklı bu oğlan. Bana daha çok seni anımsatıyor gibi geldi. Çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın. Pijama önerisi için sağolasın, ben dikişlerden dolayı filan pijama daha zor olur diye düşünüyordum, yanlışmış, teşekkürler canım.

Esterya, Ömer nasıl oldu. Önerilerin için sağol. Almayın dediğin iki şeyi de almış bulunuyorum :-) Dur bakalım ne olacak...

Denizverdi, maşallah taş gibiymiş eski makine. İnşallah gelen gideni aratmaz. Haftaya inşallah çok keyifli bir görüşme olacak hematologla.

Cans sağolasın arkadaşım, sizin güzel haberlerinizi buradan okumaya az kaldı inşallah.

Şimdilik kaçarım, herkese sevgiler.

denizbulut canım Batu nun daha iyi olmasına ve çözümü bulmana çok sevindim oh dedim Batu adına. seni cok iyi anlıyorum. Mert kakasını yapamasa nasıl dert ediniyorum. yapıncada nasıl seviniyorum dünyalar benim oluyor abartısız havaya uçuyorum. cok acayıp coook.
evet değil mi başka bir insanın kaka yapmasından, geğirmesinden, gaz çıkarmasından bu kadar mutlu olabileceğimi bilmezdim :1:aynı şekilde şu anda batu nun düzelmesine seviniyorum ama 3 ay kimbilir ne çekti de anlatamadı yavrum diye üzülüyorum :59:

ALABAMA ..maaşallah merte ... ana oğul çok guzel çok masum çıkmışşsınız ...allah bu guzel tabloyu hep daım etsın ..

DENİZBULUT ...batuya geçmiş olsun .. erken fark etmen cok ıyı olmus .. bır an once ıyılessın ...doktorlar konusuna gelınce ben de senı gıbı dusunuyorum ..rutıne baglamıslar gıdıyorlar .. ınan ben de oyle seylere tanık oldum ki. bılgılı ve sorgulayan bır hastaya tahammullerı yok .. neyse batu bır an once ıyılessın ..mışıl mışıl uyusun ...

MERYE.. bır avazda kurtulaman saglıcakla bebegını kucagına alman dılegıyle....

herkese bol selammmm

internette besin alerjisi kısmında yazıyor belirtiler. ben de atlayıp okumadım diye kendime kızıyorum. benim gördüğüm ciltte kaşıntı kızarma burunda devamlı tıkanıklık başta geçmeyen konak vardı. kimbilir içinde de ne ağrılar yapıyordu. akşamları huzursuz olup hep kucakta dolaştırılmak istiyordu bu nedenleymiş herhalde. şimdi düzeldikçe zaten usluydu çok daha huzurlu bir bebek oldu. yazık oğluma. allahtan anladık derdini.

söylediklerin kafamı karıştırdı özellikle 41 e kadar beklerim diyorsun ya onu ve diğerlerini eşime pazzartesi gidelim diyrm yok diyo dr ne dediyse o olsn diyor ama haklı gibi geliyorsun

niye siz memur statüsünde değlmisiniz benm yasadan anladğım bütün kadınlar için geçerli gibi
birde bende çok fazla adet sancısı çekmeye benzer sancı çekiyrm ve kuyruk sokumum çok ağrıyr arada bunlar neyin belirtisi olrki herhald doğm sancısı değldir bu ne olduğunu kestiremiyrm

soğl canm drlar hakkında çok haklsın sorgulayn hastya tahammülleri yok

canm ne marka aldın hayrlı olsn ben makinamdan hiç memnn değlim aristo
biz memur statüsünde değiliz. bizim şirketi özelleşti sayıyorlar % 51 i halka arz oldu diye istedi
kleri gibi yönetiyorlar ama tabi o yasa çıkarsa herkes için geçerli olacak da çıkmadı daha herhalde. bir de ben bunları yazarken sen doğuruyorsun galiba. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaslar Gunaydin,:71:

Alabama, biz simdi Birlesik Arap Emirliklerinde yasamaya basladik. Sicaklik su an 30'u geckin!!! Yazin da 60'a kadar ciktigi oluyormus, her gun her yer evde kum oluyor! Hava cok kuru oldugu icin sanirim benim sinuzitler azdi ama dun Istanbul doktorumla teyidden sonra buradaki doktorun yazdiklarini kullandim cok sukur bugun agri cok hafif...Bir de hava nemlendirici alacagim sanirim ileride bebegimize de faydasi olur. Cizelgeyi dun bir kez daha denedim bu sefer oldu! Halbuki evvelsi gun de ayni seyleri yapmistim anlamadim.:50: Istanbul'da doguma karar verirsek tum 38 grubunu bekleriz Alabama Teyzesi.:13: Bu arada yeni trendden bahsetmissin, iyiymis, acaip tuttum.:34:

Merye, Bebek dogduktan sonra annenin kulaklarinin normalden cok daha fazla hassaslastigini bir yerde okumustum dolayisiyla bebegin aranizda yatmasi sorun olmayacak cunku senin hislerin acaip ilerlemis durumda olacak... O yuzden endiselenme.:13: Saglikla kavus Meryem'ine...

Baharnaz, cizelgemiz icin tesekkurler canim, sonunda basardim. Hep 3 ay gecsin oyle yapayim diyordum. Darisi tedavi dusunen ve sonuc bekleyen arkadaslara... Sen normal mi yoksa sezeryan mi dusunuyorsun?

Herada, biliyorsun biz tedavimizi Atasehir Memorial'de yaptik. Ayrilmadan once de dogum odasini ziyaret ettik, bir daha firsatimiz olmayabilir diye ve bilgi de almistik. Normal dogumda bir gece, sezeryanda 2 gece tutuyorlar ve 10.000 L. 2011 yili icin bir promosyon baslatmislar ve suit odalar da ayni fiyat idi ve tum yil devam edecegini soylemislerdi. Suit odada extra bir oda daha var ve refakatci icin de yatak ve koltuk var. Onceden rezervasyon yapmak gerekiyormus cunku tum suit odalar dolu oluyormus. Bu fiyata refakatcinin yatagi-yemegi, annenin yemegi, annenin preop kanlari, annenin doktor takibi, bebegin ilk asisi, isitme testi, bebegin kan grubu, bebegin doktor takipleri, bebek zibini, bebek kansayimi dahil. Epidural ile olursa hastanin 1000L. fark odemesi gerekiyormus. Eger bebek yogun bakima alinirsa bunlar icin tabi extra ucret talep ediliyor. Lohusa serbeti ve kapi susu takilmasi da Memorial'e ait. Yeni dogan uniteleri var, hastane yeni oldugu icin tum donanim zaten yeni, o yuzden icini ferah tut ama yine de orada dusunuyorsan dogumdan once bir ziyaret etmende fayda var. Hatirladigim kadariyla senin ozel saglik sigortan da vardi degil mi?

Denizverdi, makinan hayirli olsun canim, gule gule kullan. Biz burada da LG aldik fakat 7kg'yu henuz doldurmayi ben basaramadim.:50: Sen simdi evde her seyi yikarsin.:1:

bebek nemlendiricisi konusunda dikkatli olun. bir yakınımızın çocuğu bu alt nedeniyle bronjit olmuş. alerji doktoru da biz o aletleri sevmeyiz astıma çevirebilir dedi. zaten benim bir işime yaramamıştı. ben tamamen kaldırdım. tabii kalorifer yandığında suluk asın, ıslak havlu koyun, sık havalandırın diyorlar ama hava sıcak ve kuruysa çözüme ne bilemiyeceğim. hava nemlendiricisi çalışsa bile bebek yokken çalışıp bebek ile birlikte en fazla 1 saat çalıştırılıp kapatılması herhalde. ben birkaç kez sabaha kadar çalıştırdım kendim dondum nemden. thlikeli gerçekten.

benim geçen sene doğumum doktor hariç 3400 liraydı. epidural olup olmaması farkettirmiyordu. ekstralarla 3800 tuttu. normal doktora 2000 alsalar 6500 falan olması gerekir. zam yapacaklardı. benim sigortamın da heradanın ki kadar olmasa da indirimi var ama yine de oldukça zamlanmış.

Esterya, hoşgeldin güzel anne. Ömer'ciğimi öp kokla benim için. Sen nasılsın?

Zarpdeniz, sağolasın arkadaşım detaylı bilgi için. Okmeydanı'ndan eksik bir tarafı olmadığını biliyordum Ataşehir'in, bir gidip görmesi kaldı. O da doktorla konuştuktan sonra halledilecek inşallah. Gönlümden orası geçiyor, hayırlısı bakalım. Doğru hatırlıyorsun, senelerdir ödediğim bir sağlık sigortam var şirketinkinden ayrı, doğum ve gebelik takipleri olsun, aman sınırsız olsun derken, senelerdir deli para bayılıyorum, hasarsızlık indirimi almak için de az kullanmaya dikkat ediyorum. Bu ay sonu yenileniyor, yeni dönemde o sigortanın hasar ödemelerini uçurmayan ne olsun, seneye yenilemeyeceğim zaten. Ancak yine de diyeyim, bu sigorta olmasa bile Ataşehir'i isterdim yine de, dünyanın parasını harcadık tedaviler için, hayırlısıyla bu da bir kere olacak birşey, gözümü kırpmazdım yani sigorta olmasa da. Gerçi sana bahsedilen rakam özel sigortalarla anlaşmalı rakamları değildir, Allianz'ın deli bir indirimi var Memorial'da. 180 TL'lik muayene geçen sene 90'a geliyordu, şimdi de yanılmıyorsam 105 TL. Suit bilgisi için de sağol. Ben de suit istiyorum, inşallah oralara bir gelelim de hayırlısıyla, onlar da hallolur inşallah. Abimin çocukları Kadıköy Şifa'da doğdu, her ikisinde de suit oda ayarlanmıştı, gerçekten müthiş rahatlık, özellikle anne ve bebek için. İnşallah o günleri de görelim hayırlısıyla, Allah isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin bunları konuşabilmeyi, yaşayabilmeyi. İngiltere'de doğum yapan arkadaşlarım var, genel devlet sağlık sistemi yer yer bizden kötü orada ama doğum konusunda ayrı bir hassasiyetleri var diye biliyorum. Ev bakım hizmetleri de iyi diye anlatmışlardı, herşey gönlünce olsun.

Patikler, gözün aydın arkadaşım. Oh, bu akşama kutlama var o zaman. Ağız tadıyla, keyifle, yavrularınızla cıvıl cıvıl bir yeni yuva olsun tabii.

canım bebeğin tekmelerinden bahsetmişsin. en çok hissettiğin döneme girdin artık. ama son 2-3 hafta tekmeler oldukça azalıyor. endişe etmeyin. büyüdüğü için yerin daraldığı ve hareketlerin azaldığı yazıyordu ama ben yine de çok endişelendim. doğuma kadar son hafta geçmek bilmedi hatta doktorum perşembeden önce sabahları işim var ama istediğin akşam hemen alabiliriz dedi baktı ben oynadı oynamadı kafayı yiyorum :27:

ben yine de doğumdan sonra bebek bakımından anlayan tecrübeli birinin en az 1-2 hafta kalmasından yanayım. giydirmek bile farklı gösteren olmasa beceremezdim. tutması emzirmesi hiçbiri hemen öğrenilmiyor. yanında bilen biri büyük rahatlık. yaşlı bile olup çok yardım edemeseler de göstermeleri bile yetebilir. zaman geçip büyüdükçe kolaylaşıyor.

Kızlar becerebilecek miyim bilmiyorum ama belki benim minnoşumu da merak ediyorsunuzdur diye resmini eklemeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.Eki Görüntüle 149868 Eki Görüntüle 149867

maşşallah çok güzel bir kızın var allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:en kısa zamanda allah bir kardeş nasip etsin.

heradacım,şeker yüklemenin sonucu iyi çıkmış,diğer tahlillerinde çok şükür iyiymiş sevindim senin adına..inşallah benim şeker yüklemem de iyi çıkar, çok kilo aldım korkmaya başladım...52 ile başladım şuan 61 oldum :1:

altınyunus,umutumuza maşallah 4.5 kilo olmuş...:nazar: kocaman adam olmuş...

baharcım,şeker yüklememi önümüzdeki hafta içi yaptırıcam...inşallah sorun çıkmaz..amniyo sıvı ölçümünü hafif polihidramnios yazmış doktorum..ama benim araştırmalarım sonucu amniyo sıvısının değişken olduğunu okudum...detaylı ultrasona girmeden 1 hafta önce başka bir doktora gitmiştim o doktor bana amniyo sıvımın iyi olduğunu söylemişti...bir dahaki ultrasonumda belli olur bakalım...
canım seninde AntiTpo genetik çıkmış,bunca yıl sona öğrenmek ne garip dimi?inşallah tedavi edilebilen birşeydir...
ellerin içinde çok üzüldüm...zarpdenizinde dediği gibi doğumla beraber tüm sorunların akıp gitsin...çok zorlu bi süreç atlattın...

denizbulut,batunun kilosu ve boyuna maşallah,ne kadar çabuk büyüyor bebişler..:nazar:
alerjik durumu olması üzücü ama senin bunu araştırarak keşfetmen sevindirici..şükür ki erken zamanda bulundu sorunu,en azından rahat uyur sende rahatlarsın...mama gerçekten çok pahalıymış,annen ve halandan Allah razı olsun destek çıkacaklarmış...

cans,ameliyat yada ilaçla inşallah biran önce kurtulursun bu dertten...sonrasında sorunsuz bir şekilde tedaviye başlarsın....

zarpdeniz,4'lü tarama için kan vermişsin...inşallah sonuçlar temiz çıkar hamileliğini sorunsuz bir şekilde tamamlarsın...

denizverdi,annene çok geçmiş olsun...şimdi iyidir inşallah..
kabus dolu günler yaşamışsın,terslikler geldimi üst üste gelir zaten..çamaşır makinası tavsiyesi istemişsin ilk tercihim bosh olur,benim eski makinam bosh'tu,eşimin bekarlığından kalmaydı ama çok memnunduk..7 kilo çamaşır kapasitesi olanı almak için değiştirdik...samsung'un 7 kilosunu aldım...2 senedir kullanıyorum çok memnunum..

meryecim,yarın doğuma giriceksin sanırım..Allah yardımcın olsun...

alabama,mert'e maşallah :nazar: bu ne yakışıklı oğlan böyle...

patiklercim,eviniz hayırlı olsun,sağlık ve mutlulukla oturun inşallah...

benim sancılarım halen devam ediyor...iki adım atsam bel ağrısından duramıyorum ve hemen oturma ihtiyacı hissediyorum...kasık ağrılarımda çok şiddetli,özellikle dikkat ettim oğlum tekmeledikten sonra kasık ağılarımın şiddeti daha da artıyor...ikinci trimesterde herkez rahat edersin dedi ama benim tam tersi oldu...o kadar ağrılar çekiyorum ki hamileliğim bana zehir oldu hiç tadını çıkaramadım..dışarı çıkmaya da korkuyorum...2 doktorda bebekten kaynaklanan bir drum yok bu ağrılara mecbur katlanıcaksın dediler...oğlumdan kaynaklanan sorun olmadığını bilmek içimi rahatlatıyor...sanırım bu dönemde rahim hızla büyüdüğü için kasıklarım ağrırmış,
bel ağrımda çok kilo aldım belim ağırlığı taşıyamıyor ondan ağrıyor...çünkü sadece göbeğim var diğer tüm uzuvlar hamilelikten önceki incelikte...tüm kilolar göbekte toplanınca bel'ede baskı oluyor sanırım...

bu arada araştırmalarım sonucu ünivesite hastanesinde doğum yamaya arar verdim..plesanta previanın en belirgin özelliği kanama,kanama geçirirsem(Allah korusun tabi) en yakın hastaneye ve donanımlı bir hastaneye gitmek durumundayım..etafımda güvenebileceğim donanmlı özelbir hastane yok..bzde eşimle kaynarcaya yeni kurulan marmara üniverstesine gitmeye karar verdik...oradan bir doçentin özeline gidicem,doğumumuda marmarada yapmasını isteyeceğim...marmaranın profları ve doçentleri academic hospitalde özel muayene yapıyorlarmış,hastane içinde özelleri yokmuş...bizde gidip kendsiyle konuşucaz bakalım...kabul edicek mi?
beğendiğim doktor doç.dr.hüseyin hüsnü gökaslan,prof olmamasına özellikle özen göserdim onlar belirli bir doyuma ulaştığı için seninle çok ilgilenmiyorlar...doğumuma bile geleceklerini sanmam asistanlarına doğurturlar...özellikle bu doçenti seçtim...ilk görüşmemizde anlaşma yapıcam,doğumuma özellikle girmesini isteyeceğim...
bu doktoru daha önce duyan var mı içinizde?tek doçent buydu mecbur bunu seçtim..inşallah hakkımda hayırlısı olur..
benim de 4. aydan sonra sancılarım olmuştu. 5 dakika yürüsem ağrıdan yürüyemeyip oturuyordum. sonraları kalp çarpıntısı da eklendi. evden 100 metre yolu dura otura ağrı içinde ve nefes nefese zor yürüyordum. üstelik 4. ayda 5 kilo almıştım ve bu kilo hiç değişmedi. ortopedistten kalp doktoruna bir dolu doktora gittim nedeni bulunamadı. sonra 29. hafta ayağımı kırdım. 34. hafta alçı çıkıp dışarı çıktığımda birşeyim kalmamıştı. son 4-5 haftam çok rahat geçti. istediğim kadar yürüyebildim yatabildim oturabildim. 2. ve 3. trimestırları tersine yaşadım ben. :37:neden böyle oldu anlamadım. bebek iyiyse takma. inşallah yakında senin sıkıntılar da geçer.

doktoru duymadım umarım memnun kalırsın.

patikler;servisi beklerken okuyorum da... bugün ev işin tamam inşallah...allah güle güle ,ağıs tadıyla oturmayı nasip etsin
kısının neresi minnoş.. :nazar:genç kıslığa aday.. şimdikiler çok çabuk ergenliğe geçiyorlar...hiç şaşırma...yumurtacı güseli!
yni makinen hayırlı olsun. bence de yeniler eskiler gibi olmuyor ama bu iyi çıkar inşallah.

patiklerr o ne güzel bir prenses öyle maşallah :nazar: ona nazar değmesin. genç kız olmuş vallahi. bi de oğlun olur inşallah canım.

baharcım ben sezeryan için çok düşünüp çok araştırmıştım videolar vs seyrettim. tecrübe edenlerle konuştum. ve oğlumu doğar doğmaz göreceğim ve ağrısız olduğu için epidurala karar verdim. ancak o heyecan ve uyuşukluk insanı zaten bi tuhaf yapıyor ayık olduğumu söyleyemem gözlerim açıktı belki ama doğru dürüst hiçbirşeyi algılayamadım. zaten görüş alanın çok dar acayip uyuştum bel üstünü bırak ben beynime kadar uyuştum sarhoş gibi oldum. tek teselli oğlumu görmekti belki ama şimdi düşünüyorum da uyuyup uyanmak oğlumu beş on dakka sonra görmekten bi zarar gelmezmiş. ağrı dersen tamam uyuşukluk akşama kadar hatta gece yarısına kadar devam ediyo belki ama bence ağrıyı kesmiyor sadece acayip uyuşturuyor.normal sezeryanda uyuyup uyanınca da ağrın oluyor epiduralda uyuşukluk geçincede ağrın oluyor.aynı sıkıntıları zaten çekiyorsun. beynen bu kadar yorulmaya gerek yokmuş diyorum ben. tam anlatamadım belki ama o katedralden uyuşturucu veriyorlar ağrı kesici vermiyorlar. ben akşamına katedrali kapattırdım ağrım olursa ağrı kesici vurursunuz dedim. özelliklede sordum bu katedralden ağrı kesici veriyor musunuz diye yok dedi hemşire. e kapatın o zaman dedim. sonrası bunların hepsi fasa fiso. tek olay gaz sancıları o gaz sancılarından kurtulmak için ayağa ne kadar erken kalkarsan o kadar iyi. yoksa illaki bi hafta on gün sağa sola yatarken dönemiyorsun ağrın sancın oluyor tuvalete çıkmak vs zorlaşıyor. bilmiyorum bence kolay doğum yok ne sezeryan ne normal hepsi zor. ikinciye kararım normal sezeryan canım.

limoncum kolay gelsin hayatım belki pozisyonunu değiştirirse rahatlarsın yani bilemiyorum öyle aklıma geldi. allah yardımcın olsun. herşey rağmen iyi olmana sevindim.

herada tatlım teklemeler büyüdü mü? nasıl gidiyo hazırlıklar tamamlandı mı? evde oda vs hazırlık yapıyo musun yapacak mısın? Güneş imize neler aldın. kan değerlerinle ilgli bişi yazmışsın ciddi birşey değil demişsin inşallah bi sıkıntı yoktur ne demekmiş o değişiklik?

bana memoral dan epiduarl anestezinin genel anesteziye göre riskinin çok daha az olduğunu söylemişlerdi. hatta avrupada mı amerikada mı artık hastalara sormadan öncelikle epidural yapıyorlar demişlerdi. herhalde yanlış yapmadan felç olan yok gibidir en fazla bel ve baş ağrısı oluyormuş birkaç gün. hiç epiduralden felç olan duydunuz mu ya da gazeteler yazdı mı? ben hatırlamıyorum ama anesteziden ölen bir sürü kişi var. hatta çoğu kişinin bir tanıdığı da vardır. benim 14-15 yaşında geçirdiğim kalp ameliyatı sonrası keloit olmuştu dikiş izim. yani gögüsten karına kadar uzanan dikiş izinde 1 parmak kalınlığında et çıkmıştı. bir ergen için korkunç bir durum tabii. 18 yaşında lokal anesteziyle alındı. hiç acımadı ama 1-2 saat acıdı acıyacak diye beklemek kırt kırt diye sesleri duymak ve ışıktan ameliyatı seyretmek beni bitirmişti. bir daha ne olursa olsun lokal hiçbirşey olamma diye karar vermiştim. o nedenle epiduralden çok çekiniyordum ama umduğum gibi olmadı. sadece bebek çıkıp gittiktn sonra 45 dakika dikilmek çok sıkıcı. ben yine doğursaydım epidurali tercih ederdim diyorum

Denizverdi, umarım memnun kalacaksın makinenden. Güzel dileklerin için de sağolasın. İnşallah Deniz'in haberlerini de senden alacağız, güzel şeyler paylaşacağız bu sayfalarda, inşallah tez zamada

Baharnaz'cım, Allah yardımcın olsun canım ya. Yastık işe yarayabilir gerçekten. Ben de hafiften kullanıyorum yastık şimdi. Bir de becerebilsem yataktan kalkmayı. Hala yataktan eskisi gibi fırlayarak kalkmaya çalışıyorum. Öğreneceğim inşallah. Valla doğumun normal olacağı ihtimalini hiç ama hiç düşünmedim. Muhakkak sezaryen olur diye düşünüyorum. Az önce Alabama'cım yazmış onu okudum, bir an duraladım ama aklımda olan epidural sezaryen. Daha önce de dedim ya, doktorumla hiç konuşulmadı bunlar, inşallah ilk muayenede artık soracağım. Sen ne düşünüyorsun?

Alabama'cım, tecrübelerini paylaşmışsın sağolasın. Bakalım yol bizi nereye götürecek. Varmış şu 28. haftada bir keramet. Gündüzleri pek sessiz sabah ve akşamları hareketleniyor diyordum ama bu hafta maşallah hep hareketli geçti, kuvvetleniyor da tekmeler bayağı bayağı, n'oluyor lennn oluyorum bazen :-) Güzel çok keyifli duygularmış, Allah isteyen herkese, tüm arkadaşlarımıza tez zamanda nasip etsin inşallah.

Hazırlıkları sorma diyeyim. Bahsetmişimdir eşim renovasyon işleri yapar. Marangoz ekibinin işçiliği mükemmeldir ancak teslimat sürelerini hep aşarlar, erkenden istediklerimi söyleyip kızımın odasını şöyle gönlümce yaptırıcam diyordum. İşleri o kadar yoğun ki, beni arada kaynatacaklar gibime geldi, gidip dışarıya sipariş ettik, yuh olsun yani, ekibin diğer bölümü biraz rahatlarsa, bebeğimizin odasının tadilatı var, evde halledilecek düzenlemeler var da hiç sanmıyorum o ekibin rahatlayacağını. Ay sonu hayırlısıyla mobilyası (dolap almadık, odasında iki sene önce bebek olursa ona kullanırız diye yaptırdığımız yedek bir gardrobumuz vardı, onunla uyumlu hale getirilebilecek bir karyola ve şifonyer seçtik) gelecek, dedim haftaya ya sok adamlarını eve ya ben bir iç mimarla anlaşıyorum. Sonra da herkese yayıcam senin evine iç mimar alarak tadilat yaptırdığını, buralarda iş alamayacaksın artık diye :-) Gülüyoruz tabii, hepsi hallolur inşallah. Ben alışverişleri bitirdim, gönlümü çok çeken birşey olursa ancak onu alıyorum, ben durdum abimler başladı:-) Kendime alacaklarım var, onlara hiç girişmedim onları da bir aya kalmadan tamamlarsam rahatlayacağım. Gecelik sabahlık işlerinizi nasıl hallettiniz onu sorayım doğum ve sonrası için. Bakalım doğuma bir iki hafta kalasına kadar çalışmak niyetindeyim ama ne kadar ağırlaşırım, ofise gelebilir miyim, evden çalışabilir miyim hepsi muamma. Yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla.
alabama da yazmış tam terzi kendi dikişini dikemez olayı :34:

denizverdi havasını bozcak kadar saçı yok sıpamın önde yeni yeni saçları çıkıyo arkalarda biraz var ama çok az.

maşallah :nazar: batunun tüm saçları döküldü kaşımaktan ve kafasını sürtmekten zavallı yavrum. yeni yeni topluyor. :nazar:

Evet cnm ben hamilelik kemeri kullandım , göbegim cok asagida idi zor tasıyordum ve 21 kg falan aldım ben tum hamileligim boyunca. Bacak kalınlıgım hayatımın rekorunu kırmıstı :)

Bütün hamilelere tavsiyem cok fazla kıyafet almayın bebeginize cok ama cok cabuk kuculuyor.. mesela yan yatma yastıgı diye bir zımbırtı satılıyor bebekler icin asla almayın hiçbir işe yaramıyor bende arkadasımda kullanamadık.
Hastaneye yanınızda en az 4 takım gecelik veya pijama götürün. Kirlenebiliyor kolayca..
ve baska sormak istediginiz bişi olursa sayfayı her zaman acamıyorum ama ozelden mesaj bırakırsanız elimden geldigince cevaplarım..
Birde eviniz eger cok aşırı buyuk degilse asla bebek telsizi almayın, benim işitme sorunum var cihaz kullanıyorum kulak arkası, %60 duyma kaybım var. Evim aşırı buyuk degil yakalsık 130 mkare , Aman bebek aglar duymam diye aldım bebek telsizi. Ama inanın işitme cihazımı takmamıs olsam bile öyle bir duyuyorum ki apartman inliyor :) Paranızı boşa harcamayın derim :)

telsiz olayına katılıyorum. ben de halamın ısrarıyla almıştım ama hiç kullanmadım. zaten şu ana kadar ben nerede batu orada.

sağol canım her gün daha iyiye gidiyoruz.

zapdenizcim, iğneleri mumkun odlugu kadar 45 derece açıyla yap o zaman hiç morarmadıgını göreceksin. Asla dik olarak yapma canım
gerçekten ben de 5-6 hafta kadar ayağımı kırınca bu iğneleri yapmıştım hiç morarmadı. daha önce bahçecideki tüp denememde yapmıştım onda mosmor olmuşlardı. ikisi de aynı doz aynı iğneydi halbuki.

Selam arkadaşlar,

Öncelikle Merye'ye sağlıklı ve keyifli bir doğum diliyorum. Ne heyecanlıdır kimbilir. Analı babalı büyüsün minik Merye.

Alabama'cım, vallahi güzelim bir daha baktım fotoğrafa, çokkk yakışıklı bu oğlan. Bana daha çok seni anımsatıyor gibi geldi. Çok tatlı, Allah nazarlardan saklasın. Pijama önerisi için sağolasın, ben dikişlerden dolayı filan pijama daha zor olur diye düşünüyordum, yanlışmış, teşekkürler canım.

Esterya, Ömer nasıl oldu. Önerilerin için sağol. Almayın dediğin iki şeyi de almış bulunuyorum :-) Dur bakalım ne olacak...

Denizverdi, maşallah taş gibiymiş eski makine. İnşallah gelen gideni aratmaz. Haftaya inşallah çok keyifli bir görüşme olacak hematologla.

Cans sağolasın arkadaşım, sizin güzel haberlerinizi buradan okumaya az kaldı inşallah.

Şimdilik kaçarım, herkese sevgiler.

Heradam Omer Yiğit im keyifsiz ama toparlıyopr insallah ..İlaçlara ve buhar tedavisine devam ediyoruz. Umarım hafta sonu toparlar benim cnm oglum

Back
X