Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar Merhaba,
Sanal kart ile internetten alisveris bilgileri icin hepinize cok tesekkur ederim.:13: Sanal kart ile ilgili bilgi gelmisti ama simdiye kadar hic kullanmadim, tekrar sagolun.
Baharnaz, cokkk gecmis olsun canim, son agrilarin olsun. Hakikaten esinin seni doguruyor zannetmesi normal hem gunun yaklasti hem de cok sanciliymisin. Benim de bir kac gundur sag kasigima agri girip cikiyordu, dun geceden beri agri sabitlendi, acaba bizim bebekte mi ters dondu simdi merak etmeye basladim. Doktorumu aradik, randevulari cok doluymus, aramasi icin bekliyoruz simdi. Magnezyumu birakmasaydin, hemen iyilesti diye mi biraktin? :26:
Limon Kabugu, sana da cok gecmis olsun arkadasim. Agrinin biraz kesilmesine sevindim, umarim tamamen gecer. Agrin iyice hafifleyince dogru alisverise...
Alabama, sen de erken alisverise baslamissin, aslinda bir bakima motive ediyor insani haklisin. Simdi buyuk alisveris merkezi evimizin tam karsisinda oldugu icin sanirim bir rahatlik var, her an gidebilirim.
Herada, tamam bir dahaki sefere mutlaka adalar tuyosu alirim senden.
Patikler, eviniz hayirli-ugurlu olsun canim tekrar. Umarim tadilat ta cabuk biter hemen tasinirsiniz, cok avantaji oldugu kesin. :13:
Denizverdi, kari izlemeyi ozledim aslinda...Ama cabuk durmus, "Mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir" demis atalarimiz, daha arkasi gelebilir. O zaman benim yerime de izle lutfen.
Deniz Bulut, iyi uyudunuz mu? Nereleri gezdin dun bakimmm?![]()
sarp hocam;yok yaaa daha yağmadı.umudum sabaha.yağsın hele... beraber isleris:))
sevdm;allah ikislerinisi sise bağışlasın..hayırlı evlat olsunlar..
bahar;laf aramısda ben de masaj yaptırıyorum kıslara kursta... .....anne diyorlar banaayy. öptüm onları şimdi...
altınyunus;maşallah umuda.şimdi daha iyiymiş...
meryeeeeee.... kısın yanında mı şimdi güselim... öptünmü benim için
patikler hülya denis cans hoca selam sise
herada;ekinin sonucu negatigmiş... kk da tesadüf etti öğrendim..
merhaba kızlar
umut'um daha iyi.sanırım düzeliyor.bizi çok uğraştırmayacak teyzeleri
limon_kabugu, çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
hamile arkadaşlar, 28 haftayı doldurunca çantalarınızı hazır edin.tecrübeyle sabittir!benim herşeyim hazır olduğu halde bir çanta yapmamıştım nasıl olsa herşey yolunda diye.ama hiç beklemediğim bir anda suyum gelmeye başlayınca, omuz çantama iç çamaşırı ve saç fırçası tıkıştırmamı hayatım boyunca unutamayacağım.tabii ki gerisini arkamdan ev halkı halletmişti anlatabildiğim kadar.![]()
Demek kar basladi!Karin yagisini izlerken, battaniyelerin altina girip, ya cay demleyip yada taze portakal suyuyla kurabiye yemek cok zevkli olur diye dusunuyorum. Benim yerime de kara bakin lutfen.
![]()
ah hocam ah.. evi topladım.neskayfemi hasırladım tülümü de önceden çektim... sisin yerinise de kendi yerime de isleyemedim.hala tetikteyim haa
sise cevisli dondurma yolluyorum bir de karamelli... orada bulamıyormuşunus ya... afiyet olsun:131::131::131:sarp hocam şöyyle içinisde hafiften hafiften kelebek çırpınmıası gibi birşey hissedersenis işte o ilk kıpırdanmalar... aklınısda olsun.bana müjdeleyin emi...önceden söylemiştinis ama şimdi unuttum.sis yasınca anımsıyacağım.çiçek bişeyi anlamına geliyordu sanki.yanlış mı kalmış aklımda... kesin bir isimde birleştinis mi eşinisle..
alabama merhaba
alabama işte ben o ıslanan önlükten sös ediyorum.yani ben kumaşın arkası naylon ya.. üserime taktığım gibi ıslanıyor benim üserim de..hani o yüsden ıslanıyordur tulumu diyorum.. sadece kumaş önlük (arkası naylonsus)kullandığımda bişey olmuyor....
bakıcıyı sen de göndermişisin... ne diyeyim... allah temis insanlarla karşılaştırsın...
denis;de pek uğramıyo bu ara.yine batudan kaçıp gesmelerdemisin?
patikler;buradakileri merak ediyormuşun.ben gördüm birkaçını... konuştum da
bahar gece sabaha karşı ben de kalktım tül altından baktım.ama pek yok.neredeyse hiç yok.meteorolojiye söylendim durdum.kandırdığı içinben de kursa devam ediyorum ama biras sorlanıyorum.çünkü kurs dönüşü evde asık bir surat beni bekliyor... aman,ne yapayım..asar asar sonra güler.kurs bitene kadar sanırım böyle geçecek..ama bilmiyor ki.yenisine de başlıyacağım
bisim hoca söyledi... 0 2 yaş kursu için çalışmalar varmış. yeni bir kurs açılabilirmiş yeni dönemde.bu ,ösellikle bu benim için çok daha önemli..ben surat görmeye alışacağım o sa bir kaç saat yokluğuma..iyi mi
herkese selam![]()
hehheee öyle şehir efsaneleri var 1 taneyle başlayıp 5 yıl 10 yıl gidenler hakkında. :86:ben haftaya 4. yü alacağım bulabilirsem (arada 2tane de 1 er günlük gelenleri saymıyorum). türkü de yabancısı da aynı. çocuğu iyi tutup azıcık işini düzgün yapsa bana yetecek. benim kadar rahatı ve yardımcı olanı da yoktur ama bu seferde şımarıp başına çıkıyorlar. fazla iyi olunca da salak yerine konuyorsunbakıcı dedıgın ınsan kendi cocugu ve evi gibi gormez sadece maasına ve mesai saatını doldurmaya fokuslanırsa evın ve cocugun sahıbıne de muhalefet fikirler dıretırse degışir tabıı. 1 taneyle baslayıp gıdenını hıc gormedim.
merhaba kızlar
umut'um daha iyi.sanırım düzeliyor.bizi çok uğraştırmayacak teyzeleri
limon_kabugu, çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
hamile arkadaşlar, 28 haftayı doldurunca çantalarınızı hazır edin.tecrübeyle sabittir!benim herşeyim hazır olduğu halde bir çanta yapmamıştım nasıl olsa herşey yolunda diye.ama hiç beklemediğim bir anda suyum gelmeye başlayınca, omuz çantama iç çamaşırı ve saç fırçası tıkıştırmamı hayatım boyunca unutamayacağım.tabii ki gerisini arkamdan ev halkı halletmişti anlatabildiğim kadar.![]()
ben de öyle düşünmüştüm batu bir de alerjik olunca korkudan hala arkası naylonları kullanmaya geçemedim.alabama;arkası naylon önlükler terletmes mi?ıslaklık hissi vermes mi?ya da yoksa kişisel tepki mi?benim mutfakta kullanmayı sevmediğim bir önlüğüm vardı.hala da var.ama kullanmıyorum.kullansam da tersini kullanıyorum.çünkü beni çok terletiyor. bulaşığı yıkayana kadar üstüm ıslanıyordu.naylon tarafı ıslatıyor terletiyor... bu yüsden bebek için daha düşünmedim ama ben kullandığımda terletiyor... bulaşık yıkamasam da yemek yaparken kullanırken de öyle..benimki de bir düşünce...
Demek kar basladi!Karin yagisini izlerken, battaniyelerin altina girip, ya cay demleyip yada taze portakal suyuyla kurabiye yemek cok zevkli olur diye dusunuyorum. Benim yerime de kara bakin lutfen.
![]()
Günaydın
Kadınlar gününüz kutlu, bugününüz ve yarınlarınız mutlu umutlu olsunbugün cimrilik yapmadan herkese 1 buket çiçek yolluyorum.
Denizverdi sabah6.30 da bir baktım kar tipi her yer bembeyaz ne güzel. Senin hamişliğin uzun sürsede sonu inşallah güzel biticek canım. Demek sende masaj yaptırıyorsun evet sınıfta ileri yaşlarda olunca sanırım bööle oluyor :) o yüzden son ana kadar kursu bırakmıycam :)
ZarpDeniz o an aklıma geldi sizin oraların sıcaklığıı seyrederken aklımdaydın :)
Şİmdi ara ara kar atmaya devam ediyor.
Zarpdeniz magnezyumu drum ağrılar kesilince bırak dedi. ağrının Şiddeti kesildi şimdilik geceleri olan sağ kasık ağrısı kaldı bende içmiyorum ama şu öteki büyük ağrı o gün yaşandı bitti.
Evinin karşsıında alışveriş merkezi olmasdı çok iyi pırt karşıya gider ihtiyacını alırsın.
Altınyunus bende senin doğum yaptığın msjı alınca şaşırmıştım. Umut sağlıkla büyüsün. Düzelmesine sevindim. Çantayı haftasonu hazırlayayım bende o zaman fikir değiştirmezsem. Sanki daha var gibi geliyor bana,
denizverdi canım önlük dediğin ufacık bişi terletmez canım önemli olan ıslanan önlük alttaki tulumunu ıslatıyor ordan zıbına geçiyor ve göğsü ıslanıyor çocuğun biraz ıslak kalsa bi elliyorum buz gibi olmuş allah korusun hastalanır o yüzden alta ıslaklık geçirmemesi önemli yada günde dört beş defa belki daha fazla hem zıbınını hem tulumunu değiştirmen gerekiyor olmuyo öyle ıslak ıslak.
zarpcım ben 20 hafta dolunca pırpırları hissettim canım ikinciye belki daha önce hisseder insan ama çok dinlememe ragmen 20 hafta dolunca hissettim. şimdi nasıl dı diye düşünüyorum da tam anımsayamıyorum hava kabarcığı gibi bişeydi galiba insan unutuyor ne ilginç ya doğduğu zaman ne kadar minikti emzirirken ki halini düşünüyorum onu bile tam hatırlayamıyorum varsa yoksa şimdiki hali. kızlar bi arkadaşım bugün kızını doğuracak saat 2 de. hayırlısıyla sağlıkla yavrusuna kavuşsun dualarınızı yollayın.
benim yardımcı işten ayrıldı kızlar. elimden geldiği kadar görmemeye bazı şeyleri tolere etmeye çalıştım ama olmadı. insanlar malesef başkasına ait şeyleri kendilerininmiş gibi önemseyerek kullanmıyorlar davranmıyorlar. tilt etti beni dayamadım. ohh bugün yanlızım oğlumla başbaşa evimde huzurluyum. inşallah insan gibi insan birini bulurum. çok acayip ya evin içinde ben mi patronum o mu patron belli değildi. gönderdim rahatladım. işlerine fokuslanacaklarına işlerini nasıl iyi yapacaklarını düşüneceklerine o kadar acayip şeylere takılıp işlerinden uzaklaşıp sonrada kendilerini çalışıyorum zannediyorlar. zor kardeşim zor adam gibi birini bulmak varan 1.
dur dursana da vereyim:)):131::131::131::131::131::131::131:
elleme sarp hocanınkilerini
burda kar yok yaaa
canımm... daha kısımın gelmesine var.maksimum 1 ila 2 yıl arası... o samana kadar nerde bir kurs var ben orada.kısımla ilgili tabii...
Alabama, ben de herhalde 20.haftalarda hissedecegim, bekliyorum hala...bakici konusuna uzuldum, sana da Deniz'e de Allah gonlunuze gore versin diyecegim.
Denizverdi, dondurmalar icin cok tesekkur ederim, olsun ben Baharnaz'la paylasirim, cani cekmistir.:13: Ben bebegin hareklerini hissedince insallah hepinizle paylasacagim, hala bekliyorum canim. Biz isim konusunda hala bir arpa boyu ilerleyemedik!!! Benim daha once sevdigim isim Poppy idi, gelincik demek fakat esim kucuk kizlar icin uygun bir isim, ama ya buyuyunce ne olacak biraz garip olacak dedigi icin o sevdadan vazgecmistim. Simdi hala aramalara devam, onerileri olan arkadaslar bekleriz. Begendigimiz bazi isimler de en yakin arkadaslarimizin cocuklarinda var, o yuzden bu isim secme isi cok zorrrrrrrr.Sizin cocugunuzun ismi ne olacak, ikinci bir isim verme hakkiniz var mi?
Baharnaz, benim sag kasik agrisi hala devam ediyor. Sen krem kullanmis miydin? Ona ragmen mi catlaklarin var? Ne yapalim artik olacaklar, yapilacak bir sey yok bildigim kadariyla estetikle bile zor gidiyormus, olsun bebeklerimizin izleri olurlar degil mi? Ayyy pir-pir hareketleri heyecanla bekliyorum.![]()