Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paramini gerçi herada yazmış ama yınede tekrar edeyim gözden kacmasınselam herkese
alabama unnado ile birlikte bir site söylemiştin p ile başlayan neydi unuttum? evet yarın benim de kalabalık misafirlerim ve bugün hastaneden rapor alma sonra da kontrole gitme işlerimiz var. sonra daha çok yazacağım
Günaydın arkadaşlar, yeni gelenlere de selamlar...
Deniz Bulut, çok lokum senin oğlan maşallah, gerçekten de o döküntüler geçer bir an önce inşallah. Gelişmelerden haberdar et bizi lütfen. Hem sen hem Alabama'ya da kolaylıklar dileyeyim, misafir çokmuş. Bu arada Alabama'nın dediği site paramini.
Alabama'cım, ah canım ya demek sen de bir ay bu kızarıklıklarla uğraştın. Geçtiğine sevindim. Kolay gelsin sana... Oh götürün pasta börek bakalımBeni sormuşssun, iyiyiz çok şükür, yok bir yaramazlık. Salı günü kontrol var, merakla bekliyorum bakalım. 20. hafta ağrılarım geri döndü gibi ama paketin için de bu var ne yapalım diyip kafaya takmıyorum, biraz yürüyüş şeklimi değiştirmeye başladı yengeç gibi yürümeye az kaldı
kilo da alıp başını gitmeye başladı bu haftalarda, az kaldı 10 kilo aldım demeye, birkaç güne derim herhalde. Neyse, tansiyon ve şeker yok diye kafama taktığım da yok, insan dikkat ederek de çok kilo alabiliyormuş hamilelikte bunu da öğrenmiş oldum
Bu haftadan sonra doğuma dek 5-6 kilo alırsınız diye yazıyordu bir yerde, bu durumda senle aynı kiloda bitirebilirim inşallah
![]()
Bahar, maşallah oğluşa, kocaman olmuş, 41 kere maşallah. Ağrılar için de Allah yardımcın olsun, inşallah atel ya da fizik tedavi faydalı olur.
Denizverdi, ben de sabah gördüm haberlerde, tsunami filan diyorlardı. Son durumu bilmiyorum ama umarım korkulduğu kadar değildir.
Limon, neredesin arkadaşım, merakta bırakma bizi.
Herkese sevgiler