38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gunaydin Arkadaslar:16:

Deniz Bulut, yeni bakicin hayirli ve uzun vadeli olsun canim, ise baslamana az kalmis gercekten umarim bu seni uzmez. Sen de bayagi tecrube kazandin artik nasil davranacagini daha iyi biliyorsun bir de yeni bakicinin 3 aydir issiz olmasi da avantaj olabilir. Batucum, canim yaaa...Gercekten kedin de O'nu etkileyebilir, bir sure annenlere birakip denemek faydali olabilir. Bir de aklima Batu'nun kiyafetlerini nasil - neyle yikiyorsun, deterjan, toz sabun her neyse allerjiyi artiyor olabilir mi acaba? Ben de allerjigim ve simdiden benim bebegim de allerjik olacak diye korkuyorum, umarim o konuda babasina ceker. Cokkk gecmis olsun, cabuk toparlansin oglus.:13: Denizcim, Batu'nun ilacini yazdirma isini babasina devretsen nasil olur? Ilac isini o yaparsa sen en azindan onu dusunmeyeceksin, dedigin gibi ise de baslayinca izin alman daha da guclesecek. Bu arada sut izni alabilecek misin? Yada erken cikabilecek misin?

Denizverdi, sabah erken kalkmissin canim, Allah kabul etsin dualarini...
Sonucu hala bekliyoruz, bayagi uzun surdu, guya hizlandirmislardi...Detayli ultrasondan sonra TR'ye gelip gelmeyecegim netlesecek. Umarim her sey yolunda gider, icime siner de biraz daha burada hamileligime devam ederim. :16:

Altinyunus, Umut nasil, iyice toparlandi mi? Masallah 4 aylik olmus.:nazar: Demek nem makinesini az calistirinca ise daha cok yaradi, deneye yanila ogrenilecek cok sey cikiyor.:13:

tünaydın :71:

sabahın baharı;uğramamışsın... dr damısın yine :((

sarp hocam;daha mı çıkmadı sonuç?oradaki işlemleri biras sallıyorlar galiba.:47:
hocam,buraya da bahar geldi,kar'ın ardından... tabiii daha aldanmamak lasım. yalancı bahar...eskilerin martı girmedi daha sanırsam..ama bu ara geleceksenis.hava tam sise göre..ne çok sıcaakk. ne de soğuk var.. tam gesme havası yani.:1:

Günaydın herkeslere :)

Denizverdi canım sabahın o saatinde sancılarına üzüldüm uyutamayacak kadar ne sancısı bu?
Kursta şenlik vardı hımmm bizimkindede varmışta birgün yarım gün gitmemiştim artık derslere katılımda aksamalarım var hocada anlayışla karşılıyor tansiyonumun yüksekliğindende hocaya bahsedince artık çok beklemiyor beni :)
Ellerimi kullanamamaya alıştım henüz dra gitmedim, hava çok güzel içimden dra gitmek gelmiyor :) market bahanesiyle çıktım yürüdüm biraz açıldım.
Senin dr işlerinde askıda sanırım?

ZarpDeniz sonucun çıkmamış henüz inşallah güzel haberler alıcaz.
Sendedemi alerji var canım inşallah süslünde olmaz. Nutellalar işe yarıyormu? Pırpırlar başladımı?

DenizBulut yeni bakıcından inşallah inşallah memnun kalırsın.
Mama için her hafta hastaneye gitmeden direk sağlık ocağına aile hekimine gidip yazdıramazmısın? Bu işleri onlar halledebilir sanırım?Ayrıca haftalık değilde aylık yazsalar?

Altınyunus ohh Maşallah yakışıklınla açık hava keyfide yapmışsınız,

Alabama zamane çocukları ingido teşhisi konmasada yinede bilmiş bilmiş oluyorlar :) değişen zaman çocukların gelişiminide değiştiriyor.

Limon inşallah iyisindir.

Herada senin süslün en çok neyi seviyor?

Merye sende inşallah iyisindir.

Cans nasılsın? ameliyat bellimi?

Patikler, hulya ve diğer arkadaşlar hepinize kır çiçekleri gönderiyorum :71:tarlalarda açmışlar bile minik minik mor mor sarı sarı :) ne çabuk diyorum 3 gün önce 3 dereceydik bugün o kadar sıcakki dışarısı ...

Denizverdi, demek bahar geldi, bence aldanmayin. Mart bitmeden daha soguklar bitmez. Soncu konusunda haklisin, buradakilerin sicagin baslarina gectigini dusunuyorum. Bir de garip bir calisma sistemi var, sabahlari ogleye kadar calisiyorlar, sonra saat 1'den 5'e kadar dukkanlar kapaniyor, 5'te aciliyor. Ama hastaneler hep calisiyor, calisiyor da hala bir sonucu cikaramadilar dedigin gibi... Hakikaten sen hematologuna gidecektin, erteliyorsun galiba?

Baharnaz, doktoruna gitseydin canim, hadi toparlan da git. Evet, ben de biraz allerjigim, suslumde olmaz insallah. Burada da kuma allerjim oldugu ortaya cikti, sabahlari bazen kum firtinasi oluyor, yazin cogalacakmis...Nutella bitti, bu ayki hakkimi kullanmis durumdayim hepsini ben yemedim aslinda esimle ortak yedik. Bu sabah karnimda hafif bir goz segirmesi gibi bir sey hissettim ama cok emin degilim, esime soyledim, yok degildir dedi!:19: Bana sen hissetmek istedigin icin oyle gelmistir dedi ben de cok emin olamadigim icin birsey soyleyemedim. Gece de iki kez sol bacagima kramp girdi neyseki uzun sureli degildi, multivitamin de aliyorum aslinda...Umarim arkasi gelmez.

denizbulut işe başlamana az kalmış inşallah biraz daha uzatabilirsin allah yardımcın olsun vallahi hertürlü uğraşıyorsun hem işe başlaman lazım hem Batunun sıkıntılarını çözmeye çalışıyorsun bi de maddiyat varsa eh yani. demiyim diyorum ama babası olcak adam yardımcı oluyordur umarım. manevi yok bari maddi yanında olsun. şu kedi işini bi araştır geçici bi süre birilerine vermeyi dene bi bak bakalım düzelme olcak mı? bakıcı işi sen şirketten istiyorsun heralde değil mi sık sık birilerini deniyorsun gördüğüm kadarıyla bari yüzün ordan gülsün. ben napcam bilmiyorum birini bulmam şart eğer şirketten istiyorsan bana özelden numarasını verir misin?

altınyunus sen nasılsın canım toparlanabildin mi biraz umarım daha iyicesindir. kahvaltı iyi gelmiştir bugün istanbulda da hava güzelceydi. umut anne sütü alıyor mu yoksa artık tamamen mama mı alıyor. gece uykuları nasıl sen çalışmıyordun galiba değil mi

zarpcım bilgiler için saolasın dikkatle okudum

cans vallahi ben galiba indigo çocuk olmasını istemem aman bilmiş bilmiş büyümüşde küçülmüş beğenmez sonra bizi ükela.

umut yaklaşık 2 ay anne sütü alabildi.sağıp veriyordum.ememedi maalesef.gce uykuları bazen iyi bazen değil.eh işte.olacak o kadar napalım.çalışıyorum canım ben.şimdi izinlerimi kullanıyorum.

Deniz Bulut, yeni bakicin hayirli ve uzun vadeli olsun canim, ise baslamana az kalmis gercekten umarim bu seni uzmez. Sen de bayagi tecrube kazandin artik nasil davranacagini daha iyi biliyorsun bir de yeni bakicinin 3 aydir issiz olmasi da avantaj olabilir. Batucum, canim yaaa...Gercekten kedin de O'nu etkileyebilir, bir sure annenlere birakip denemek faydali olabilir. Bir de aklima Batu'nun kiyafetlerini nasil - neyle yikiyorsun, deterjan, toz sabun her neyse allerjiyi artiyor olabilir mi acaba? Ben de allerjigim ve simdiden benim bebegim de allerjik olacak diye korkuyorum, umarim o konuda babasina ceker. Cokkk gecmis olsun, cabuk toparlansin oglus.:13: Denizcim, Batu'nun ilacini yazdirma isini babasina devretsen nasil olur? Ilac isini o yaparsa sen en azindan onu dusunmeyeceksin, dedigin gibi ise de baslayinca izin alman daha da guclesecek. Bu arada sut izni alabilecek misin? Yada erken cikabilecek misin?

Sonucu hala bekliyoruz, bayagi uzun surdu, guya hizlandirmislardi...Detayli ultrasondan sonra TR'ye gelip gelmeyecegim netlesecek. Umarim her sey yolunda gider, icime siner de biraz daha burada hamileligime devam ederim. :16:

Altinyunus, Umut nasil, iyice toparlandi mi? Masallah 4 aylik olmus.:nazar: Demek nem makinesini az calistirinca ise daha cok yaradi, deneye yanila ogrenilecek cok sey cikiyor.:13:

toparladı valla daha iyice.bugün tam 4 aylık oldu kuzum.senin sonuç belli oldu mu?

altınyunus umut a maşallah 4 aylık olmuş. aramızda bir hafta var. anne sütünü 2 ay da olsa almış bunada çok şükür. o zaman sen de işe döneceksin izindesin yani. ama sen bakıcı işini çoktan halletmiştin galiba öyle hatırlıyorum. bakalım biz napcaz.

baharcım sağlıklı olsunlarda inşallah hepimizin çocukları iyi yerlere gelsinler insan olsunlar yeni nesil dünyaya hayvanlara doğaya karşı duyarlı olsun şu dünyanın yaşancak hali kalmamış ya o da ayrı. hele ki büyükşehir çok fena. keşke çoluğu çocuğu alıp küçük şehirlere göçedebilsek.

merye ve limondan hala haber yok. hülya da ne zamandır gelmiyo umarım herşey yolundadır.

Denizverdi, bugun ben erkenciyim.:1:

Altinyunus, Umut'un toparladigina sevindim, artik birbirinizin dilinden de anlamaya basladiniz tabii...Sen ise baslayana kadar daha da buyuyecek, bakici konusunda da cok sukur rahatsin, umarim oyle devam eder.:16:

Alabama, Buyuksehirlerde yasadiktan sonra kucuk bir yerde yasamaya baslayinca insan biraz zorlaniyor acikcasi...TR'de bizim evimiz kucuk bir turistik belde de...Ilk zamanlar hos, guzel , doga, deniz, sessizlik, daha az telas, daha az trafik, daha cok yesillik, daha lezzetli sebze - meyveler cok cazip geliyor. Fakat bir sure sonra daha fazlasini istiyor insan, eski aliskanliklarini ozluyor ve daha fazlasini da ancak buyuk sehirlerde temin edebiliyorsun. Simdi bir de cocuklarimizin egitimini dusunecek olursak bu konuyu iyice dusunmek gerekiyor canim. Ote yandan sana bunlari yazarken aklima bir Meksikali yazisi geldi. Kucuk bir balik kasabasinda yasayan bir Meksikali gecimini balikla ve gelen tursitleri denizde gezdirmekle kazanir, cok da caliskandir. Bunu farkeden zengin bir isadami ona bir is teklif eder. Baliklari daha fazla tutmasini ve hatta bunu baskalarina yaptirmasini, isi buyutmesini, ona daha buyuk bir gemi almasini baliklari pazarlamasini, buyuk sehire tasinmasini, bol bol para kazanip ondan sonra da emekliliginde kucuk bir kasabaya yerlesip, sakin bir hayat surmesini soyler. Fakat bizim balikci, su anki hayatindan cok memnun oldugunu, taze balik tutup satip, aksamlari karisi Maria'yla siesta yapmaktan keyif aldigini, cocuklariyla birlikte oldugunu, zaten sakin bir yasantisi oldugu, bu saydiklarina simdiden sahip oldugunu soyler. :26::1: Onun gibi bir secim yapmak gerekiyor sanirim.

Baharnaz, doktora gittin mi dun? Nasilsin?

Hakikaten kizlar kayip...Herada, Patikler, Hulya, Limon Kabugu, Cans, Merye,Nisa Mai,, bekliyoruz...Umarim herkes iyidir.:16:

günaydın güller:71::71::71:

sarp hocam... evet sis daha erkencisinis bugün.2 saat fark vardı değil mi.bisim saatten ileri mi yoksa geri mi?

evet hocam.. bu ara fire veriyorus...

limon iyi olduğunu yassa.merye de kısından haberlerverse...

hocam yasınısla ilgili ben de bunları söyliyeyim...insanlar gençliklerinde para kasanmak için çalışırlarmış..yaşlandıklarında da bu parayı hastalıklarına yatırırlarmış..galiba en iyisi hayattan çok ta fasla bir beklenti olmadan ,verdiği kadarıyla kendi halinde mutlu mesut yaşamak.fasla sorlamamak yani.
görüyorumda,çoğu insan hep desinler'e çalışıyor...bu uğurda ömürlerini tüketiyorlar.niye?bana çok saçma geliyor.kimse kendisini yaşamıyor...

Son düzenleme:
Günaydın herkeslere :)

Denizverdi canım sabahın o saatinde sancılarına üzüldüm uyutamayacak kadar ne sancısı bu?
Kursta şenlik vardı hımmm bizimkindede varmışta birgün yarım gün gitmemiştim artık derslere katılımda aksamalarım var hocada anlayışla karşılıyor tansiyonumun yüksekliğindende hocaya bahsedince artık çok beklemiyor beni :)
Ellerimi kullanamamaya alıştım henüz dra gitmedim, hava çok güzel içimden dra gitmek gelmiyor :) market bahanesiyle çıktım yürüdüm biraz açıldım.
Senin dr işlerinde askıda sanırım?

ZarpDeniz sonucun çıkmamış henüz inşallah güzel haberler alıcaz.
Sendedemi alerji var canım inşallah süslünde olmaz. Nutellalar işe yarıyormu? Pırpırlar başladımı?

DenizBulut yeni bakıcından inşallah inşallah memnun kalırsın.
Mama için her hafta hastaneye gitmeden direk sağlık ocağına aile hekimine gidip yazdıramazmısın? Bu işleri onlar halledebilir sanırım?Ayrıca haftalık değilde aylık yazsalar?

Altınyunus ohh Maşallah yakışıklınla açık hava keyfide yapmışsınız,

Alabama zamane çocukları ingido teşhisi konmasada yinede bilmiş bilmiş oluyorlar :) değişen zaman çocukların gelişiminide değiştiriyor.

Limon inşallah iyisindir.

Herada senin süslün en çok neyi seviyor?

Merye sende inşallah iyisindir.

Cans nasılsın? ameliyat bellimi?

Patikler, hulya ve diğer arkadaşlar hepinize kır çiçekleri gönderiyorum :71:tarlalarda açmışlar bile minik minik mor mor sarı sarı :) ne çabuk diyorum 3 gün önce 3 dereceydik bugün o kadar sıcakki dışarısı ...

bahar;uyanamadın sanırım henüs..aman... benim böyle olur genelde.. aynen genç kısken olduğu gibi...mahveder sancı.. ama aynen değil düselteyim.o samanlar yatağa yatırırdı 1 gün...neyse o kadar değil artık.
bisde de hamilelere ayrıcalık var.onlar isliyorlar.. bir tanesi var.arada seviyorum üstten..kıs kıs.. kıs bebek.:))doğuma kadar i,dare edebileksen belki havalar caydırır seni dr a gitmekten. ama denisin de dediği gibi sonrasında bolca kas kuvvetine ihtiyacın olacak.düşün istersen
benim dr işleri mi?:17:
elektrikler kesildi,karnım ağrıdı, başım çok fena,şimdi olmas ,belki yarın...şimdilik bahanelerdeyim:1:

Günaydın

Alabama, bebeksan ve uğrayıp giden sabah kuşları ve uğrayamayan kuşlar inşallah herkes iyidir, bugün yine bahar, yalancı baharmı bilemem ama :1:

ZarpDeniz dra henüz gitmedim canım.
Meksikalı gibi düşünmek... Canım sen yinede küçük güzel bir yerde ( hani şu düşlerde adı geçen sahil kasabasında bir düzen kurmuşsun en güzeli :nazar: Eşinle, yavrularınla sağlıkla huzurla yaşa inşallah. ) küçük yerlerde yaşayanların büyük yerlerle artık pek diyalogu kesilmiyor.

Denizverdi bahanelerinle çok yaşa nedense mizahi geldi güldüm. Bende baharı bahane ediyorum :)

Yoklama yapmıycam :)

günaydın herkese
zarpcım o hikayeyi biliyorum çok güzel bir hikaye ve işin özünü görebiliyorsun. biz insanlar beklentileri çok büyütüp sonrada mutsuz oluyoruz. aslında hayat çok basit. ve çocukların büyükşehirlerde ortalamalara girmeleri ve iyi eğitim almaları aslında daha zor. tabi ben de muşa gitmekten bahsetmiyorum ama senin de dediğin gibi ufak bir beldede yaşamayı istiyorum en azından denemek istiyorum. 40 yıldır istanbuldayım ve istanbul trafik araba kullanmak ordan oraya koşturmak para kazanmaya çalışmak ahmak insanlarla mücadele etmek beni acayip yordu. o beldeye gidersem kolay kolay aramam heralde. çok özlersem arada gelirim canım. ee mertde akıllı bi çocuk olursa eğitim heryerde eğitim iş cocukta bitiyo bence akıllı çocuk ne eylesin baba parasını aptal çocuk ne eylesin baba parasını işte baba parası ana parası bu çocuklara ne veriyo eğitimin biraz daha kalitelisini belki daha iyi bir yaşam şekli vs vs ama iş cocukta bitiyo bence tabi. istanbulda sinirli asabi aceleci oluyorsun. ve inan büyükşehiri dolu dolu yaşayanlar da yüzde seksen taşradan gelenlerdir. bak nişantaşına bak organizasyonlara bak müzelere bak her markayı bilenlere bak her halttan haberi olanlara kesin ya o küçük şehirden gelmiş burda okumuş sonra yerleşmiştir ya göçetmiştir aslen o büyükşehirli değildir. ben daha buzadaya gitmedim bursadan gelmiş yerleşmiş arkadaşlarım yaz gelir pat oraya benim eşim bebek doğumlu hala ailesinin evi bebektedir 60 larda alınmış evleri geçen yaz bi defa bebeğe yürüyüşe gitmedim ama millet akın akın bebeğe akıyo. nişantaşına bi mağaza gitmeye kalk kaldırımlarda nişantaşılı bulamazsın alayı kimbilir nerden gelmiştir bence büyükşehiri abartanlar kesinlikle büyükşehirli değil. yani sözüm meclisten dışarı yanlış anlama sakın ama bu gerçekten böyle malesef. gelsinler eyvallah ama gele gele acayip bir kalabalık oldu evimle işim arası 800 metre ama gidemez oldum trafikten. en iyisi ben gidiyim diyorum ;) keşkee

Kızlar hepinize merhaba,

Hepinizi ayrı ayrı okudum, Baharnaz,Cans, DenizVerdi, Alabama, ZarpDeniz, DenizBulut, Herada ve diğer arkadaşlar hepinize selam....

Evet arkadaşlar aynen dediğiniz gibi, tadilat son süratle devam ediyor. Nasıl yoğunum anlatamam. İşle birlikte gerçekten çok zor.
Öpüyorum...

deniz, bu unnadoya üye olmaya çalıştım ama davet gerekiyor sanırım.mail adresinizi bırakın arasıra davet edebiliriz diye başlık açmışlar bıraktım ama beni kaile almadılar galiba.:26:
canım mail adresimi yazdım

denizbulut işe başlamana az kalmış inşallah biraz daha uzatabilirsin allah yardımcın olsun vallahi hertürlü uğraşıyorsun hem işe başlaman lazım hem Batunun sıkıntılarını çözmeye çalışıyorsun bi de maddiyat varsa eh yani. demiyim diyorum ama babası olcak adam yardımcı oluyordur umarım. manevi yok bari maddi yanında olsun. şu kedi işini bi araştır geçici bi süre birilerine vermeyi dene bi bak bakalım düzelme olcak mı? bakıcı işi sen şirketten istiyorsun heralde değil mi sık sık birilerini deniyorsun gördüğüm kadarıyla bari yüzün ordan gülsün. ben napcam bilmiyorum birini bulmam şart eğer şirketten istiyorsan bana özelden numarasını verir misin?

altınyunus sen nasılsın canım toparlanabildin mi biraz umarım daha iyicesindir. kahvaltı iyi gelmiştir bugün istanbulda da hava güzelceydi. umut anne sütü alıyor mu yoksa artık tamamen mama mı alıyor. gece uykuları nasıl sen çalışmıyordun galiba değil mi

zarpcım bilgiler için saolasın dikkatle okudum

cans vallahi ben galiba indigo çocuk olmasını istemem aman bilmiş bilmiş büyümüşde küçülmüş beğenmez sonra bizi ükela.

bahar;kurs nasıldı?bisim dün çok şenlikliydi vallahi..koca koca kıslar sanki düğüne gelmiştik.dersimis müsik:64::64::64:yarın yasılıms var.senin nasıl geçiyor. uğramamışın.sağlık durumun nsaıl..ellerin?

merye e merye;gel bir haberini ver kısın meryemin...inşallah ikinis de iyisinis:38:

limon;ses ver... iyisinis inşallah..

denis;sen güçlü kadınsındır.. buraya kadar geldin.. bundan sonrasında da üstesinden geleceğinden şüphem yok..çok yorucu....tahmin ediyorum.ama inşallah ektiklerini biçeceksin sevgili oğlunla ileride..yüsünü güldürecek inşallah..

altınyunus;kahvalt ıkeyfi yapmışsınıs oğlunla...şükür bu günlere.. değil mi?

patikler;ev telaşı... kolay gelsin.. gönlünce daya döşe.. allah ağıs tadıyla yavrularınla oturmayı nasip etsin... sağlıkla...

hülya nisa selam...şu adet sancım bir geçse de biruyuyabilsem...bu arada kıslar.gece haberi.. ibrahim tatlıses saldırıya uğramış.3 üncü kes ameliyata alınmış.allah şifasını versin... nerde varsa.

hah.. şimmdi esan okunuyor..alah herkese sağlık versin.hakımısda herşeyin hayırlısını versin.

bibilileri öptüm... annelerine çaktırmadan.. umarım uyanmadılar.

hayırlı sabahlar:3:

ilahi alabama çok güldüm:1::60:ayol benim adamın 5 kuruşluk maddi bir faydası azıcık da manevi desteği olsa bir işin ucundan hafifçe tutsa ben onu neden bırakayım. yok şu ana kadar sadece borç faturalarını ödedim toplamda bir ev parası gitti ama o tek bir fatura ödemedi. :47:maddi katkı en son beklediğim şey. büyük oğluna manevi destek oluyordu getir götür işlerini yapıyordu ama bize o kadarı bile yok. bana başımdan attığım için çok kızgın herhalde 4-5 günde bir arayıp 2-3 haftada bir görmeye ancak geliyor. ondan gelecek hayır allahtan gelsin diyeyim. :19:

iyi haber mamalar aylık yazılıyormuş.rapor olduğu için herhangbir devlet hastanesi ve sağlık ocağında yazdırılabiliyormuş. bu işimi biraz kolaylaştırdı. dün batu nun vücudundaki kızarıklıklar azıcık solmuştu ama yüzünü ve kulaklarını eldivenli elleriyle kaşımaktan yara yapacaktı. bu sabah biraz daha iyi kalktı inşallah devam eder.

kötü haber sayısını unuttuğum yeni bakıcıyı arıyorum. dün halam farketmiş bu da gizli gizli sigara içiyormuş :58:zaten bunların hepsi kalleş yüzüne gülüp bin yalan söyleyip arkandan iş çeviriyorlar. azıcık iyisine rastlamadım daha. dudak uçuklatan boyutta. yaa ben hiç çalışamayacak mıyım veya bu iş hep böyle mi gidecek oldum :59:keşke emekliliğim dolmuş olsa :59:yarın 2 türkmen gelecek görüşmeye allah yardımcım olsun :18:

hülya nın bir topikte mesajını gördüm bir ara ama limonu ben de merak ediyorum

günaydın herkese
zarpcım o hikayeyi biliyorum çok güzel bir hikaye ve işin özünü görebiliyorsun. biz insanlar beklentileri çok büyütüp sonrada mutsuz oluyoruz. aslında hayat çok basit. ve çocukların büyükşehirlerde ortalamalara girmeleri ve iyi eğitim almaları aslında daha zor. tabi ben de muşa gitmekten bahsetmiyorum ama senin de dediğin gibi ufak bir beldede yaşamayı istiyorum en azından denemek istiyorum. 40 yıldır istanbuldayım ve istanbul trafik araba kullanmak ordan oraya koşturmak para kazanmaya çalışmak ahmak insanlarla mücadele etmek beni acayip yordu. o beldeye gidersem kolay kolay aramam heralde. çok özlersem arada gelirim canım. ee mertde akıllı bi çocuk olursa eğitim heryerde eğitim iş cocukta bitiyo bence akıllı çocuk ne eylesin baba parasını aptal çocuk ne eylesin baba parasını işte baba parası ana parası bu çocuklara ne veriyo eğitimin biraz daha kalitelisini belki daha iyi bir yaşam şekli vs vs ama iş cocukta bitiyo bence tabi. istanbulda sinirli asabi aceleci oluyorsun. ve inan büyükşehiri dolu dolu yaşayanlar da yüzde seksen taşradan gelenlerdir. bak nişantaşına bak organizasyonlara bak müzelere bak her markayı bilenlere bak her halttan haberi olanlara kesin ya o küçük şehirden gelmiş burda okumuş sonra yerleşmiştir ya göçetmiştir aslen o büyükşehirli değildir. ben daha buzadaya gitmedim bursadan gelmiş yerleşmiş arkadaşlarım yaz gelir pat oraya benim eşim bebek doğumlu hala ailesinin evi bebektedir 60 larda alınmış evleri geçen yaz bi defa bebeğe yürüyüşe gitmedim ama millet akın akın bebeğe akıyo. nişantaşına bi mağaza gitmeye kalk kaldırımlarda nişantaşılı bulamazsın alayı kimbilir nerden gelmiştir bence büyükşehiri abartanlar kesinlikle büyükşehirli değil. yani sözüm meclisten dışarı yanlış anlama sakın ama bu gerçekten böyle malesef. gelsinler eyvallah ama gele gele acayip bir kalabalık oldu evimle işim arası 800 metre ama gidemez oldum trafikten. en iyisi ben gidiyim diyorum ;) keşkee

aaaa nişantaşında yürüyen nişantaşlı ben varım dermişim :1: herneyse benim de en büyük hayalim 4 sene sonra emekli olabilirsem marmaris fethiye gibi 1-2 arkadaşımın da yerleştiği bir kıyı kasabasına yerleşmek. bilmiyorum yapabilir miyim ama öncelikle bir ev tutulup bir kış geçirip denenebilir diyorum. istanbul çok kalabalık ve yorucu. bir de burada iyi yaşayabilmek için çokkk paran olmalı. herşeyin hayırlısı tabii.

Son düzenleme:
Denizverdi, lutfen ogrenciyim diye -bunlar tam ogrenci bahaneleri, bir karnim acikti yazmamisin-cesitli bahaneler bulup doktorunu ihmal etme canim. Git bir an evvel, kararlar alinsin, sagligina bak canim.:13:

Baharnaz, sen de ogrenci olarak neyseki sadece bir bahane bulmussun ama ayni sekilde canim, bak hava da guzelmis, hadi canim. Doktor isleri ihmale gelmesin, biliyorum doktora gitmekten ama bu yine senin iyiligin icin olacak .:13:

Alabama, emekli olunca kucuk bir yere yerlesme isini benim ailem daha emekli olmadan yillar once tayin isteyerek yaptilar. Bu anlamda zamaninda iyi bir karar almislar diyebilirim. Fakat ben sehir yasantisini seviyorum, hem TR'de hem de yurtdisinda ya baskentlerde yada buyuksehirlerde yasadim. Istanbul'da hic yasamadim ama geldikce Turist Omer gibi gezmeyi seviyorum. Tedavim bittikten sonra Anadolu yakasindan Avrupa yakasina havalimanina gitmek 3.5 saatimi alinca ve ucagimin kalkis saatinden 5dk.once alanda olunca " Tamam dedim, Istanbul'lulari simdi anladim!" O gunu hic unutamiyorum cunku takside transferim yapilali 5 gun olmus ve kesinlikle tuvalete gitmem gerekti, feci tuttum, kendimi patlayacak gibi hissetmistim ve transferim icin de cok endiselenmistim. Neyseki son anda ucagimin rotar yaptigini ogrenip ucu ucuna yetismistim, cok sukur transferim de basariyla sonuclandi. Sanirim Istanbul bu anlamda- trafik ve kalabalik- yasanmasi zor sehirlerden birisi diye dusunuyorum. Umarim, dileginiz gerceklesir, daha sakin bir yerde yasamaya baslarsiniz.:13:

Deniz Bulut, Bakici isine uzuldum canim. Bir sekilde karsina duzgun biri cikacak, umarim bu cok yakinda olur. Batu'nun ilacini bir aylik yazdiracagina sevindim, bu seni biraz rahatlatir, kizariklari da azalmis, iyice biter umarim. Yarinki gorusme icin bol bol sanslar diliyorum.:16:

Patikler, cok kolay gelsin canim, neyseki ayni apartmanin icindesiniz, daha fazla goz-kulak oluyorsundur.:34:

toana;hoşgeldin toanacım... iyiyis... canımm...tesadüf etti.okudum... ilk yasdığım yasımı düseltiyorum.. canım.. başın sağolsun... allah sana ve gelecekteki yavruna ömür versin.

denis;batu artık mamalarını rahat rahat yiyecek... sen de ekonomi açıdan rahat edeceksin...sevindim:34:

sarp hocam;ben de hep isterim eşim emekli olunca buradan usaklaşmayı.sakin bir yerde,kendi halinde bir yaşam sürmeyi...bu yüsden hep içimde çok yeri görme hevesi var... şimdiye kadar gördüklerimin içinde en beğendiğim ayvalıktı.ama orası da fasla sakin sanki..ortası varmıdır ki?:26:

patikler;kolay gelsinnnnn:16:tatlı telaşlar...

bahar;doğru... misahi...:))

Son düzenleme:
Toana, Hosgeldin tekrar! Nasilsin, bu zamana kadar TR'de miydin, nasil gecti?

Denizverdi, Ayvalik nispeten Istanbul'a da yakin. Bol bol Ayvalik tostu yersin arti, ne de olsa tostu seviyorsun.:1: Denizi biraz soguktur ama siz karar verene kadar eminim daha guneye de gider bakarsiniz. :10:

Back
X