- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizverdi, lutfen ogrenciyim diye -bunlar tam ogrenci bahaneleri, bir karnim acikti yazmamisin-cesitli bahaneler bulup doktorunu ihmal etme canim. Git bir an evvel, kararlar alinsin, sagligina bak canim.:13:
Baharnaz, sen de ogrenci olarak neyseki sadece bir bahane bulmussun ama ayni sekilde canim, bak hava da guzelmis, hadi canim. Doktor isleri ihmale gelmesin, biliyorum doktora gitmekten ama bu yine senin iyiligin icin olacak .:13:
Alabama, emekli olunca kucuk bir yere yerlesme isini benim ailem daha emekli olmadan yillar once tayin isteyerek yaptilar. Bu anlamda zamaninda iyi bir karar almislar diyebilirim. Fakat ben sehir yasantisini seviyorum, hem TR'de hem de yurtdisinda ya baskentlerde yada buyuksehirlerde yasadim. Istanbul'da hic yasamadim ama geldikce Turist Omer gibi gezmeyi seviyorum. Tedavim bittikten sonra Anadolu yakasindan Avrupa yakasina havalimanina gitmek 3.5 saatimi alinca ve ucagimin kalkis saatinden 5dk.once alanda olunca " Tamam dedim, Istanbul'lulari simdi anladim!" O gunu hic unutamiyorum cunku takside transferim yapilali 5 gun olmus ve kesinlikle tuvalete gitmem gerekti, feci tuttum, kendimi patlayacak gibi hissetmistim ve transferim icin de cok endiselenmistim. Neyseki son anda ucagimin rotar yaptigini ogrenip ucu ucuna yetismistim, cok sukur transferim de basariyla sonuclandi. Sanirim Istanbul bu anlamda- trafik ve kalabalik- yasanmasi zor sehirlerden birisi diye dusunuyorum. Umarim, dileginiz gerceklesir, daha sakin bir yerde yasamaya baslarsiniz.:13:
Deniz Bulut, Bakici isine uzuldum canim. Bir sekilde karsina duzgun biri cikacak, umarim bu cok yakinda olur. Batu'nun ilacini bir aylik yazdiracagina sevindim, bu seni biraz rahatlatir, kizariklari da azalmis, iyice biter umarim. Yarinki gorusme icin bol bol sanslar diliyorum.
Patikler, cok kolay gelsin canim, neyseki ayni apartmanin icindesiniz, daha fazla goz-kulak oluyorsundur.![]()
toana;hoşgeldin toanacım... iyiyis... canımm...tesadüf etti.okudum... ilk yasdığım yasımı düseltiyorum.. canım.. başın sağolsun... allah sana ve gelecekteki yavruna ömür versin.
denis;batu artık mamalarını rahat rahat yiyecek... sen de ekonomi açıdan rahat edeceksin...sevindim
sarp hocam;ben de hep isterim eşim emekli olunca buradan usaklaşmayı.sakin bir yerde,kendi halinde bir yaşam sürmeyi...bu yüsden hep içimde çok yeri görme hevesi var... şimdiye kadar gördüklerimin içinde en beğendiğim ayvalıktı.ama orası da fasla sakin sanki..ortası varmıdır ki?:26:
patikler;kolay gelsinnnnntatlı telaşlar...
bahar;doğru... misahi...:))
patıkler canım kolay gelsin inşallah hersey ıçine siner ne zaman bıtıcek hayırlısıyla ay basına yetışecek mi
ALABAMA DENIZVERDICIYIM SAGOLUN KIZLAR ,annem iyi olur diye gittim 24 un hastanelerde surunduk yogun bakimda rabbim kimseleri dusurmesin oralara ama malasef 24 gunun sonunda annemi kaybettik cok kotuyum kizlar gozumun onunden gitmiyo anneciyim ama icim biraz rahat cunki annemle konustuk opustuk ama doyamadim nediyim rabbim boyle uygun gordu![]()
Merhaba arkadaslar 9.gun kanamam oldu 3 gundur devam ediyor doktorumu aradim test gununu bekle diyor ama benim umudum kalmadi sonuc olumsus olacak biliyorum cok uzgunum:
Günaydın kızlar
toana hoşgeldin hayatım haberler sende anlat bakalım Erverdi başınsaolsun demiş benim haberim yok canım atlamışım heralde başın saolsun allah rahmet eylesin nasılsın
denizbulut ne diyim kocanın bu kadar olduğunu bilmiyordum inan çok şaşırdım allah akıl fikir versin sanada sabır versin inşallah dadı işini halledip işine dönebilirsin tek başına bu yüklerin altından nasıl kalkcan allah yardımcın olsun.
zarpcım hakkımızda hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah birgün buralardan gitmek nasip olur. eşimle ben en kötü gidemessek adada yaşayalım bari diyoruz kısmet bakalım. 4 lü sonuçları noldu canım?
denizverdi canım sen nasılsın allah seninde gönlüne göre versin tabi gittiğimiz yerde kışında az çok insan olsa fena olmaz belki ama yazlık yerlerin en güzel zamanları bence kışın oluyordur. biz mesela adalara gezmeye rakımızı içip balık yemeye hep kış gideriz eşimle yazın kalabalık çekilmiyor.
herada canım dün doktora gitcektin nasıl geçti haberlerini bekliyoruzzz.