temmuz annelerine yazdığım msjı burayada kopyalamak istiyorum...tekrar tekrar yazabilecek gücüm yok,elimin üzerinde damar yolu açık olduğu için yazmakta zorlanıyorum...bazı arkadaşlarım diğer topicten yazımı okumuşlar,okumayan arkadaşlar için tekrar ekliyorum...
benim için dua etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun,duadan başka elden hiçbir şey gelmiyor,bundan sonrası Rabbimin elinde.....
Merhaba arkadaşlar;
10 gündür hastanede yatıyorum..geçen hafta Salı sabahı saat 7’de tuvalete kalkmıştım..yatağıma döndüğümde altımda bir sıcaklık olduğunu hissettim…heralde akıntım var diye düşündüm ama sıcaklık bacaklarıma doğru devam etmeye başlayınca elimle kontrol ettim ve bir baktım ki elime kan geldi,eşimi uyandırdım hemen,ayağa kalktığımda kanın daha yoğun aktığını gördüm ve hemen tuvalete oturdum 5-6 dakika boyunca tuvalete bardaktan boşalırcasına kanım aktı ve parçalar düşmeye başladı…eşimle çocuğun düştüğünü düşündük,panikle en yakın hastaneye gittik…gittiğimiz hastane kanamayı durduramadı ve hayatımın tehlikede olduğunu söyleyerek beni üniversite hastanesine ambulansla sevk etti..üniversitede hemen ultrason odasına aldılar ama ultrason doluydu hamile bir kadının kontrolü yapılıyordu..elimdeki serum da ambulansta çıktığı için yoğun kan kaybıda eklenince ultrason odasında şoka girmeye başladım..gözlerim kayıp titremeye başlayınca doktorlar panikle hasta şoka giriyor,hastayı kaybediyoruz,acil ameliyathaneyi hazırlayın çocuğu alıcaz dedıler o an dünyam başıma yıkıldı,biri ultrasonla bebeği görmeye çalışıyor yaşıyor mu bebek diye ama benim titremelerimden net bir şey göremedi heralde ki sizde bakın yaşıyormu anlayamadım diyor,ötekisi hareket etti gördüm dedi, bağırmaya başladım çocuğumu aldırmam onu zor buldum,beni öldürün dedikten sonrasını hatırlamıyorum…yatağımda serum bağlı buldum kendimi,çok kan kaybettiğim için de kan takviyesi yapıldı..
4 gün camı bile olmayan havasız bir oda da ağır ilaçlar ve serum kullanarak yattım…aldığım ilacın biri şiddetli baş ağrısı yapıyordu,kafamın içinde birisi çekiçle kafama çivi çakıyor gibiydi 4 gecem uykusuz,gündüzlerimde aldığım serumlardan dolayı nefes darlığı geçirerek geçti,oksijen tüpüne bağlıyorlardı..süreklide havasızlıktan burnum kanıyordu..4 günün sonunda hemşirelere yalvara yalvara kendimi özel odaya aldırdım..sürekli müdahele için göndermiyorlardı özel odaya,doktorlara yakın olayım diye..son 2 gün sürekli ağlıyordum,psikolojim bozulmuştu artık…neyseki Cuma günü özel odaya aldılar..en azından camı olan bir odadayım diye şükrediyorum…
Dün sabah doktor odama geldiğinde daha nekadar kalacağımı sordum..senin gidişat doğuma kadar buradayı gösteriyor dedi..bunu duyunca gün boyu ağladım,dün de doktorum ultrasona götürdü beni,ultasonda bebeğin göbek kordonunun yandan gittiğini ve kordonda kanama olduğunu bir takım risklerin olduğunu söyledi,bugün eşim doktorla konuşmaya gitti dün eşime risklerden bahsetmişsiniz,ne gibi riskler var diye…kordonun yandan gitmesi baskı yaparmış buda kanamayı tetiklermiş..bir büyük kanamada daha bebeğin ve benim hayatımı tehlikeye sokarmış..şimdi bir büyük kanama daha olmasın diye Allaha dua ediyorum…
Benden haberler böyle arkadaşlar…geçmişi okuyamadım inşallah herkez iyidir,hastanede bağlantı çok zayıf,bilgisayarın başında bekliyorum bağlantının gelmesi için…çok fazla sizi takip edemesemde ara ara kendimle ilgili haberler vermeye çalışıcam..dualarınızı eksik etmeyin…