Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlım aslında ben kuaföre erkek gibi kes daral geldi demiştim ama o yine insaflı davrandı arkalar epey kısa ama görünmüyo. doğrudur o pisikoloji çünkü saçlarla uğraşmaya kurutmaya vakit yok. bide ben acayip terliyorum gecede iki defa tamamen üstümü değiştiriyorum ensem falan da sürekli ıslak bu da süt vermenin hediyesiymiş iyi oldu kestirdiğim hafiften rahatladım.alabama, ben de yeni saçlarını çok beğendim güle güle kullan.bende yaklaşık 2 ay önce belime kadar olan saçlarımı gidip kısacık kestirdim.lohusalık psikolojisiymiş bu benim yaptığım.
deniz, yeni işyerin hayırlı olsun.büyük bir nimet evle iş arasını yakın olması.benimkisi yaklaşık 1,5 saat de oradan biliyorum.
herkese iyi akşamlar......![]()
herkese iyi akşamlar olsun güller
güsel arkadaşlarım... yasıcam dedim ya... durumum kesin netleşmeyince bir şey yasmak istemedim.hemotoloğa gittim.eski emarla yenisinin arasında pek te fasla bir fark olmadığını.var olan damarsal inceliğin doğuştan da olabileceğini. söyledi.aynı gibilermiş. kendisine bir disi soru hasırlamıştım.maalesef hiçbirinin cevabına ulaşamadım henüs.şimdi de nöroloğa yönlendirdi..ancak o saman net birşey söyliyeceğini anlattı.benim rahatsıslıklarım saten hep nedeni ya da tedavisi olmayan ya da henüs bulunamayan cinsten oldular hep.belki de rahatsıslık bile değildi.tüpe gittim.elimde bir konsültasyon kağıdıyla ayrıldım.hemotoloğa doğru.6 ayı da geçti.şimdi hematolok ta.elime yeni bir konsültasyon kağıdı tutuşturdu.halbuki ona gitmeden önce emarlarımı bir nöroloğa göstermiştim.onun tanısı hematoloğu tatmin etmedi.bu hafta da son kes yeni bir nöroloğa gideceğim.sonrasında yine hematolok.daha da davos bitti benim için.sıkıldım.hiçbirşeyim yok benim.
öyle canı sıkılmış o dr senin bu dr benim ,gesen ,aradığı ilgiyi hastane koridorlarında arayan menoposlu kadınlardan olmıyacağım.sağlık sorunu olanları tensih ederim.ama bu işler böyle... dr lar çok iyi birer tenis oyuncusu..daha top olmıyacağım.
bundan sonra allahın bana verdiği her günü kısımı düşünerek ona neler verebileceğimi planlayarak geçirmeyi düşünüyorum.tüpe isin çıksın çıkmasın.
sarp hocammm;sisi de unutmadım.aklımdaydınıs.. kendime memorialin dergisini aldım.bu hafta allah kısmet ederse tekrar gideceğim.varsa sise de alırım bir tane.yoksa bendekinden fotokopi çektiririm kendime.sise veririm onu.
kısınısın cicileride hayırlı olsun.güle güle iyi günlerde giysin kısınıs.
herada;kendimin olsaydı demem;biyolojik açıdan olsaydı demek istememdendi.yoksa yine benim kısım..ben onu daha gelmeden çok seviyorum.aslında hiçbirsaman bisim olmuyorlar ya... kendi kişilikleri oluşana kadar yanlarında olacağıs işte... sonra takkeyi ters giydirecekler bise
''sen bilmiyorsun ,o öyle değil'' olacak..olsun... olsun da...ona da bir engel çıkmasın.yeter ki...
işte böyle güller..
inşallah hayırlı mutlu sonucunu bizlerle paylaşırsın biz de senin adına seviniriz arkadaşım. aşılama mı yoksa tüp mü orasını atlamışım.aşılama yaptırdığım yerden öyle söyledilerr.test sonucunu beklemek çok zor geliyor.bakalım belki test yaptırmaya gerek kalmazböyle ümidimizde devam ediyor hem.
bu arada hoşbulduk.çok sıcak bi topic.çok fazla okuyamadım ama okuduklarım öyle düşünmeme sebep oldu. :86:
aşılama yaptırdığım yerden öyle söyledilerr.test sonucunu beklemek çok zor geliyor.bakalım belki test yaptırmaya gerek kalmazböyle ümidimizde devam ediyor hem.
bu arada hoşbulduk.çok sıcak bi topic.çok fazla okuyamadım ama okuduklarım öyle düşünmeme sebep oldu. :86:
saol tatlım aslında ben kuaföre erkek gibi kes daral geldi demiştim ama o yine insaflı davrandı arkalar epey kısa ama görünmüyo. doğrudur o pisikoloji çünkü saçlarla uğraşmaya kurutmaya vakit yok. bide ben acayip terliyorum gecede iki defa tamamen üstümü değiştiriyorum ensem falan da sürekli ıslak bu da süt vermenin hediyesiymiş iyi oldu kestirdiğim hafiften rahatladım.
canım hakkında hayırlısı olsun ben tam anlayamadım sanırım artık tüp deneme falan yapmayıp kızını bekleyip geleceğini onun üzerine inşaa edeceksiniz allah gönlüne göre versin bu arada iyi olduğunu anladım aman sen iyi sağlıklı olda kaderimiz yazımızı iyi olsun da bize verilenlerle yetinelim napalım. sen güzelliklere mutluluklara layıksın arkadaşım yolun açık olsun aman artık hiç engel mengel çıkmasın karşınıza.
inşallah hayırlı mutlu sonucunu bizlerle paylaşırsın biz de senin adına seviniriz arkadaşım. aşılama mı yoksa tüp mü orasını atlamışım.
kızlar ben geçen hafta rahatsızlandım soğuk algınlığı gibi boğazımdan başladı iki gün sonra iyi gibi oldum ama yine tekrarlıyo şimdide burnum gırtlağım dolu sabahları halsiz kalkıyorum oğlana geçcek diye ödüm kopuyo gerçi bi hafta oldu maşallah çok şükür Mert iyi ama ben bi türlü iyi olamadım. ilaç da bi tek minoset aldım bol ıhlamur takılıyorum suda eriyen aspirin içiyodum iyi geliyodu ama oda emrizen annelere uygun değilmiş bıraktım minoset de bitti yeniden almadım şimdi bunun için de doktora gitmek istemiyorum aman işte böyle aman salgın varmış bu ara yine kendinize dikkat edin.
işyeri için sağolun kızlar evet allah bir kapıyı kaparsa başka bir kapıyı açarmış. şu anki bakıcı da fazla pimpirikli bir de hafta sonu yatılı gidiyor bu zorluyor ama şükür kalıcı gibi.inşallah uzun süre başka aramam.
altınyunus izmir de en uzun mesafe yarım saat bilemedin bir saat değil mi? 1,5 saatlik işi nasıl buldun istanbulluların çektiği eziyeti mi kıskandın?kolay gelsin valla bilirim çok zor.
denizverdi şu memorial da neler olduğunu ne zaman paylaşacaksın?
alabama geçmiş olsun. ben de 2 hafta önce hastalanmıştım. nurofen cold theraflu forte minoset gibi ne bulursam içtim 3-4 günde geçti arkaya biraz öksürüğü kaldı. sen ilaç içemezsin tabii. belki çocuk doktorunu arayıp ne içebileceğini sorabilirsin. onlar bilir. birşey verirse iç de allah korusun mert e geçmeden iyileş. emzirirken falan maske de takabilirsin.
inşallah sonucun pozitif olur uzun süre uğraşman gerekmez.
Gunaydın denızverdıcıyımSanada ıyı haftalar ınsallah,canım benım allah rast getırsın neden norolaga gıdıyorsun oncekı rahatsızlıgın ıcınmı gecmıs olsun rabbım sıfalık versın opuyorumm
![]()
denizverdiciyim gunaydin,canim arkadasim anliyorum seni rabbim sifalik versin biliyorsunki ozel bir doktora gitmezsen diger hastaneler insanlari surundurr,ozele gittinmi hic gitmediysen git derim cunki parayi goren doktorlar ilgileniyor turkiyenin gerceyi bu canim benim insallah iyi olursun opuyorum
![]()