38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gunaydın denızverdıcıyım:71: Sanada ıyı haftalar ınsallah,canım benım allah rast getırsın neden norolaga gıdıyorsun oncekı rahatsızlıgın ıcınmı gecmıs olsun rabbım sıfalık versın opuyorumm:54:

Günaydın

Denizverdi Allah kolaylık versin, canım seni çok iyi anlıyorum. En kısa zamanda sağlıkla sonuçlansın görüşmelerin. Ama sen ihmal etme yine. Kaç aydır tedavi oluyorsun canım.

Maiumut nerelerdeydin hı?

alabama, ben de yeni saçlarını çok beğendim güle güle kullan.bende yaklaşık 2 ay önce belime kadar olan saçlarımı gidip kısacık kestirdim.lohusalık psikolojisiymiş bu benim yaptığım.:52:

deniz, yeni işyerin hayırlı olsun.büyük bir nimet evle iş arasını yakın olması.benimkisi yaklaşık 1,5 saat de oradan biliyorum.:52:

herkese iyi akşamlar......:34:
saol tatlım aslında ben kuaföre erkek gibi kes daral geldi demiştim ama o yine insaflı davrandı arkalar epey kısa ama görünmüyo. doğrudur o pisikoloji çünkü saçlarla uğraşmaya kurutmaya vakit yok. bide ben acayip terliyorum gecede iki defa tamamen üstümü değiştiriyorum ensem falan da sürekli ıslak bu da süt vermenin hediyesiymiş iyi oldu kestirdiğim hafiften rahatladım.

herkese iyi akşamlar olsun güller:71::71::71::71::71:

güsel arkadaşlarım... yasıcam dedim ya... durumum kesin netleşmeyince bir şey yasmak istemedim.hemotoloğa gittim.eski emarla yenisinin arasında pek te fasla bir fark olmadığını.var olan damarsal inceliğin doğuştan da olabileceğini. söyledi.aynı gibilermiş. kendisine bir disi soru hasırlamıştım.maalesef hiçbirinin cevabına ulaşamadım henüs.şimdi de nöroloğa yönlendirdi..ancak o saman net birşey söyliyeceğini anlattı.benim rahatsıslıklarım saten hep nedeni ya da tedavisi olmayan ya da henüs bulunamayan cinsten oldular hep.belki de rahatsıslık bile değildi.tüpe gittim.elimde bir konsültasyon kağıdıyla ayrıldım.hemotoloğa doğru.6 ayı da geçti.şimdi hematolok ta.elime yeni bir konsültasyon kağıdı tutuşturdu.halbuki ona gitmeden önce emarlarımı bir nöroloğa göstermiştim.onun tanısı hematoloğu tatmin etmedi.bu hafta da son kes yeni bir nöroloğa gideceğim.sonrasında yine hematolok.daha da davos bitti benim için.sıkıldım.hiçbirşeyim yok benim.
öyle canı sıkılmış o dr senin bu dr benim ,gesen ,aradığı ilgiyi hastane koridorlarında arayan menoposlu kadınlardan olmıyacağım.sağlık sorunu olanları tensih ederim.ama bu işler böyle... dr lar çok iyi birer tenis oyuncusu..daha top olmıyacağım.
bundan sonra allahın bana verdiği her günü kısımı düşünerek ona neler verebileceğimi planlayarak geçirmeyi düşünüyorum.tüpe isin çıksın çıkmasın.

sarp hocammm;sisi de unutmadım.aklımdaydınıs.. kendime memorialin dergisini aldım.bu hafta allah kısmet ederse tekrar gideceğim.varsa sise de alırım bir tane.yoksa bendekinden fotokopi çektiririm kendime.sise veririm onu.
kısınısın cicileride hayırlı olsun.güle güle iyi günlerde giysin kısınıs.

herada;kendimin olsaydı demem;biyolojik açıdan olsaydı demek istememdendi.yoksa yine benim kısım..ben onu daha gelmeden çok seviyorum.aslında hiçbirsaman bisim olmuyorlar ya... kendi kişilikleri oluşana kadar yanlarında olacağıs işte... sonra takkeyi ters giydirecekler bise:1:
''sen bilmiyorsun ,o öyle değil'' olacak..olsun... olsun da...ona da bir engel çıkmasın.yeter ki...
işte böyle güller..

canım hakkında hayırlısı olsun ben tam anlayamadım sanırım artık tüp deneme falan yapmayıp kızını bekleyip geleceğini onun üzerine inşaa edeceksiniz allah gönlüne göre versin bu arada iyi olduğunu anladım aman sen iyi sağlıklı olda kaderimiz yazımızı iyi olsun da bize verilenlerle yetinelim napalım. sen güzelliklere mutluluklara layıksın arkadaşım yolun açık olsun aman artık hiç engel mengel çıkmasın karşınıza.

aşılama yaptırdığım yerden öyle söyledilerr.test sonucunu beklemek çok zor geliyor.bakalım belki test yaptırmaya gerek kalmaz :( böyle ümidimizde devam ediyor hem.
bu arada hoşbulduk.çok sıcak bi topic.çok fazla okuyamadım ama okuduklarım öyle düşünmeme sebep oldu. :86:
inşallah hayırlı mutlu sonucunu bizlerle paylaşırsın biz de senin adına seviniriz arkadaşım. aşılama mı yoksa tüp mü orasını atlamışım.

kızlar ben geçen hafta rahatsızlandım soğuk algınlığı gibi boğazımdan başladı iki gün sonra iyi gibi oldum ama yine tekrarlıyo şimdide burnum gırtlağım dolu sabahları halsiz kalkıyorum oğlana geçcek diye ödüm kopuyo gerçi bi hafta oldu maşallah çok şükür Mert iyi ama ben bi türlü iyi olamadım. ilaç da bi tek minoset aldım bol ıhlamur takılıyorum suda eriyen aspirin içiyodum iyi geliyodu ama oda emrizen annelere uygun değilmiş bıraktım minoset de bitti yeniden almadım şimdi bunun için de doktora gitmek istemiyorum aman işte böyle aman salgın varmış bu ara yine kendinize dikkat edin.

işyeri için sağolun kızlar evet allah bir kapıyı kaparsa başka bir kapıyı açarmış. şu anki bakıcı da fazla pimpirikli bir de hafta sonu yatılı gidiyor bu zorluyor ama şükür kalıcı gibi. :nazar:inşallah uzun süre başka aramam.

altınyunus izmir de en uzun mesafe yarım saat bilemedin bir saat değil mi? 1,5 saatlik işi nasıl buldun istanbulluların çektiği eziyeti mi kıskandın?:37: kolay gelsin valla bilirim çok zor.

denizverdi şu memorial da neler olduğunu ne zaman paylaşacaksın?

alabama geçmiş olsun. ben de 2 hafta önce hastalanmıştım. nurofen cold theraflu forte minoset gibi ne bulursam içtim 3-4 günde geçti arkaya biraz öksürüğü kaldı. sen ilaç içemezsin tabii. belki çocuk doktorunu arayıp ne içebileceğini sorabilirsin. onlar bilir. birşey verirse iç de allah korusun mert e geçmeden iyileş. emzirirken falan maske de takabilirsin.

aşılama yaptırdığım yerden öyle söyledilerr.test sonucunu beklemek çok zor geliyor.bakalım belki test yaptırmaya gerek kalmaz :( böyle ümidimizde devam ediyor hem.
bu arada hoşbulduk.çok sıcak bi topic.çok fazla okuyamadım ama okuduklarım öyle düşünmeme sebep oldu. :86:

inşallah sonucun pozitif olur uzun süre uğraşman gerekmez.

Son düzenleme:
saol tatlım aslında ben kuaföre erkek gibi kes daral geldi demiştim ama o yine insaflı davrandı arkalar epey kısa ama görünmüyo. doğrudur o pisikoloji çünkü saçlarla uğraşmaya kurutmaya vakit yok. bide ben acayip terliyorum gecede iki defa tamamen üstümü değiştiriyorum ensem falan da sürekli ıslak bu da süt vermenin hediyesiymiş iyi oldu kestirdiğim hafiften rahatladım.

canım hakkında hayırlısı olsun ben tam anlayamadım sanırım artık tüp deneme falan yapmayıp kızını bekleyip geleceğini onun üzerine inşaa edeceksiniz allah gönlüne göre versin bu arada iyi olduğunu anladım aman sen iyi sağlıklı olda kaderimiz yazımızı iyi olsun da bize verilenlerle yetinelim napalım. sen güzelliklere mutluluklara layıksın arkadaşım yolun açık olsun aman artık hiç engel mengel çıkmasın karşınıza.

inşallah hayırlı mutlu sonucunu bizlerle paylaşırsın biz de senin adına seviniriz arkadaşım. aşılama mı yoksa tüp mü orasını atlamışım.

kızlar ben geçen hafta rahatsızlandım soğuk algınlığı gibi boğazımdan başladı iki gün sonra iyi gibi oldum ama yine tekrarlıyo şimdide burnum gırtlağım dolu sabahları halsiz kalkıyorum oğlana geçcek diye ödüm kopuyo gerçi bi hafta oldu maşallah çok şükür Mert iyi ama ben bi türlü iyi olamadım. ilaç da bi tek minoset aldım bol ıhlamur takılıyorum suda eriyen aspirin içiyodum iyi geliyodu ama oda emrizen annelere uygun değilmiş bıraktım minoset de bitti yeniden almadım şimdi bunun için de doktora gitmek istemiyorum aman işte böyle aman salgın varmış bu ara yine kendinize dikkat edin.

aşılama yaptırdım Alabama.geçmişş olsun sana da :(

Son düzenleme:
işyeri için sağolun kızlar evet allah bir kapıyı kaparsa başka bir kapıyı açarmış. şu anki bakıcı da fazla pimpirikli bir de hafta sonu yatılı gidiyor bu zorluyor ama şükür kalıcı gibi. :nazar:inşallah uzun süre başka aramam.

altınyunus izmir de en uzun mesafe yarım saat bilemedin bir saat değil mi? 1,5 saatlik işi nasıl buldun istanbulluların çektiği eziyeti mi kıskandın?:37: kolay gelsin valla bilirim çok zor.

denizverdi şu memorial da neler olduğunu ne zaman paylaşacaksın?

alabama geçmiş olsun. ben de 2 hafta önce hastalanmıştım. nurofen cold theraflu forte minoset gibi ne bulursam içtim 3-4 günde geçti arkaya biraz öksürüğü kaldı. sen ilaç içemezsin tabii. belki çocuk doktorunu arayıp ne içebileceğini sorabilirsin. onlar bilir. birşey verirse iç de allah korusun mert e geçmeden iyileş. emzirirken falan maske de takabilirsin.

inşallah sonucun pozitif olur uzun süre uğraşman gerekmez.

sabah trafiğinde mesafe uzuyor deniz.vapur bekle otobüs bekle derken mesafe uzuyor.

limonkabugu inşallah her şey ama her sey yolundadır ..... dualarımdasın ....

herkese ıyı akşamlar ...

denızbulut maaşallah batuya cok guler yuzlu bır bebek ... tam lokummm... işyerının evıne yakınlıgı super olmus .. bak bır seyler duzelmeye basladı ...her sey cok guzel olacak

alabama ..mert de cok yakısıklı cıkmıs resımlerde .. bu cocugun bakıslarında benı baska turlu etkıleyen bır sey var .. anlatması guc ... maaşallah ....

denızverdı ... cok sey anlatmıs cok sey paylasmıssın ..inşallah taşlar yerıne oturacak ve kara gozukecek ... yanındayım ..
herkese yazacak bır dunya şeyım var ...ama elıme koca bır şamdan düşurdum ...sevgıyle kalınnnn

merhaba hanımlar ben 41 yaşında ve 6 kere tüp geçirmiş bir bayanım. Bunların içinde sadece 1 defa hamilelik yaşadım ve kalbi durdu. şimdi uzun zamandır uğraşmamıza rağmen hamile kalamadım ayrıca yumurta rezervimde az . embriyom oluşuyor ama tutunamıyor. şimdi yeni gündeme gelen mini tüp mü yaptırsam henüz drumla görüşmedim ama bu yöntemin hem az ilaç kullanıldığını hemde başarısız denemelerde sonuç verebildiğini duydum ne yapayım çok kararsızım?

[Günaydın

Alabama geçmiş olsun sen emzirdiğin için uygulanırmı bilmiyorum canım ama siyah turpa bal koyup bekletilerek hazırlanan doğal antibiyotik olurmu?

Denizverdi dün dr da idin noldu canım?

Kangurum sorduğun mini tüp hk hiçbir bilgim yok canım :(

Gunaydın denızverdıcıyım:71: Sanada ıyı haftalar ınsallah,canım benım allah rast getırsın neden norolaga gıdıyorsun oncekı rahatsızlıgın ıcınmı gecmıs olsun rabbım sıfalık versın opuyorumm:54:

teşekkür ederim toana... sağolasın.evet canım daha önce devam eden bir tedavimdi.allah hepimise sağlık versin...herşeyin başı sağlık çünkü.

alabamacım;önce çok geçmiş olsun canım... inşallah şimdi daha iyisin..çabuk iyileşebilmen için benim önerebileceklerim tavuk suyuna çorba.etli kapuska(as acılı olsun ama)ekinesyaçayı ıhlamurla birlikte...tabiii bu sütün için bir sarar teşkil etmiyorsa..bir de tylol hot lar var ya.... çok kuvvetlisinde amoklavin antibiyotik ayağa kaldırıyor. ilaç kısmını elbet dr unun tavsiyesi ile kullanırsın.güsel yanı merte geçmemiş:nazar:

canım;pek anlamadım demişsin.sanki ben anlayabildim mi ki başkası tam olarak anlayabilsin.
dün güsel bir hareket daha gördüm bisim tenisçilerden....hop!beyin damar dr una...ben bile ne yapacağımı kestirebilmiş değilim.çok bilinmeyenli bir denklem gibi.o bulamıyor.bir diğerine .diğeri de ötekine postalıyor.bu gidişle hastalıktan değil dr kapılarında stresten öleceğim...kalp krisi beyin felci saten hemen hemen her insanın yaşamını noktalayan sebeplerden biri değil mi?yani bende bu hastalık olmasaydı bile (benimki genetik geçişli biliyorsun)yani insan ya kalp krisinden ya kanserden ya da yüksek tansiyondan felç geçirip ölecek..farasi konuşuyorum.
bu tenisçiler 5 günlük ömrümü 3 güne indirecekler.
tüple başlalayan dr stresimi sırasıyla nörolok gös dru hematolok nörolok dün yine nörolok takip etti.o da beyin damar'a gönderdi.ilk nörolok beyin anjiyosu önerdi.hematolokkk tatmin olmadı başka bir nöroğa gitmemi istedi.
dünkü dr da.bendeki faktör v leiden pıhtılaşmasının tüpte riskli olduğunu,ancak takiplerle(6 aydır yaptırıyordum ya kan tahlili)kullandığım koumadin ile kontrol (gösetim)altına alınabileceğini kendi sağlığım için de eğitim araştırma da beyin damar a gitmemi söyledi.

yani şu an sinirlerim alt üst.kimse kesin olarak tüp yapabilirsin ya da yapamassın demiyor.bu hafta hematoloğa gidip bitirmeyi düşünüyorum.hayatımın senaryosunu kendim yasacağım.saten başlamıştım...bundan sonra da ben devam ettireceğim.

belki ,belki değil çok karışık kgelmiştir.işte bu karalamacanın içindeyim.anlayan beri gelsin:35::35::35::35::35::35::35::35:

denizverdiciyim gunaydin:71:,canim arkadasim anliyorum seni rabbim sifalik versin biliyorsunki ozel bir doktora gitmezsen diger hastaneler insanlari surundurr,ozele gittinmi hic gitmediysen git derim cunki parayi goren doktorlar ilgileniyor turkiyenin gerceyi bu canim benim insallah iyi olursun opuyorum:54:

KANGURU GUNAYDIN CANIM:71:,insallah gonlundeki bebeyini rabbim biran once getirsin sana ALLAHIM cumlemizin kucagini bos koymasin,birde yas problemimiz de var nediyim canim benim bende 3 defa deneme yaptim olmadi basarisiz ,yarin 4 icin start yapicaz allah izin verirse birsey sorucam sana lazer felan uyguladilarmi denemelerinDE nerede yaptirdin ,biraz bahsetsene canim ALLAH BUYUK OPT:54:

denizverdiciyim gunaydin:71:,canim arkadasim anliyorum seni rabbim sifalik versin biliyorsunki ozel bir doktora gitmezsen diger hastaneler insanlari surundurr,ozele gittinmi hic gitmediysen git derim cunki parayi goren doktorlar ilgileniyor turkiyenin gerceyi bu canim benim insallah iyi olursun opuyorum:54:

canım benim.her dr un öseline de gittim devletine de.. bası şeyler var.parayla da çösülemiyor ..paramla geldim hadi iyileştir beni olmuyor..

Back
X