38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ZarpDeniz şimdi girmişsin bende öteki topiğe bir bakayım demiştim birçok tandık orda gibi sanki neyse tabii okuyamadım.

Çok şükür iyiyim iyiyim :) :49::51::52::55::emir_bebek: sadece bu günlerin geçmesi biraz zor gibi
buscopan yazmışsında Toanaya merak ettim neden yazdın o ilacı diye bana geçen hafta hastanede kaldığımda dr o ilacıda vermişti onuda kullanmıştım bir müddet antibiyotikle beraber, 2 gündür buscopan içmiyorum bıraktım sadece antibiyotiğe devam ediyorum ama.:26:

sen nasılsın canım ?

ZarpDeniz şimdi girmişsin bende öteki topiğe bir bakayım demiştim birçok tandık orda gibi sanki neyse tabii okuyamadım.

Çok şükür iyiyim iyiyim :) :49::51::52::55::emir_bebek: :25::36::36::18:sadece bu günlerin geçmesi biraz zor gibi
buscopan yazmışsında Toanaya merak ettim neden yazdın o ilacı diye bana geçen hafta hastanede kaldığımda dr o ilacıda vermişti onuda kullanmıştım bir müddet antibiyotikle beraber, 2 gündür buscopan içmiyorum bıraktım sadece antibiyotiğe devam ediyorum ama.:26:

sen nasılsın canım ?

zarpdenizcim canim benim, iyide o hapi bende biliyorum ama burdaki doktorlar hap onermiyolar hicbir sekilde birde ben simdi troid hapi aliyorum ondanda olabilirmi, acaba:61: gecikmeme diyorum bilemiyorum sikiliyorum neden olmadim diye simdi birde bu cikti::44:

denizverdiciyim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah hersey gonlunce olsun evinin ici insallah bebek sesiyle senlensin::emir_bebek::emir_bebek: tatlim benimm insallah kizin gelsin sana:10::10:

slm arkadaşlar..burda doğal yolla hamile kalan arkadaşlar varmış.. denizbulut sanırım siz acaba nasıl kaldınız kür filanmi uyguladınız ?

dün temissi yaparen tüp denemerim aıma gedi.öseiie son 2si. ne ço heyecannanırdım.ne ço isterdim.iğneye taibe gidergen uçandan serçeden günden38in günü diyeyim sis annayın.günnerden yapragtan mede umardım.bana dua etmeerini söerdim dogunurdum onusurdum onara.agıma gedi.dedim ahım yarabbi ne our bu sefer birsey çımasın.hersey younda gitsin.

simdi sise yasıyorum 38 in günneri:71:
ütfen bunda da birey çımasın.ütfennnn:43:

Gunaydin Arkadaslar:71:

Denizverdi, ozellikle de sana gun cok aydinlik ve mutluluk getirsin canim.:71: Dualarim seninle, simdi bir dusundum sizin basvurudan 6 ay sonra geleceklerdi, simdi 4 ay olmus oluyor, bence bu ilk sevindirici haber, insallah herey yolunda gider. Evinizi ve cok iyi anne-baba olacaginizi cabucak onaylarlar ve siz de beklenenden daha kisa surede kiziniza kavusursunuz canim, hemen yaz bize tamam mi?:13:

Baharnaz, iyi olduguna sevindim, sakizlari da patlatiyorsun yani...:1: Safak her gecen gun azaliyor. Buscopani ben son tedaviye basladigimda IVF doktorum hemen yazdiki reglim baslasin. Hesap kitap yaparak reglimin baslayacagi gun Istanbul'a ucmustum fakatttt reglim baslamamisti!!! Doktorum muayene etti ve durum cok musait tedaviye baslayabiliriz demiz ve ilk Gonal F'i yaptirtiktan 1-2 saat sonra reglim baslamisti. Ama bundan once bana Buscopan'i hemen al ic demisti, ben daha hastanede tedavimin diger igne ve ilaclarini beklerken ve bana cizelgemi hazirlarlarken reglim basladigindan Buscopana gerek kalmamisti. Sana hangi amacla verdiler acaba, dur bir icerigini internetten okuyayim.:34:

Toana, yukarida Baharnaz'a Buscopan ile ilgili durumumu acikladim. Doktorlar arasi farkliliklar olabiliyor. Istersen sen de reglin baslamadan once git bir muayane ol, bizimki gibi duruma gore baslatabilirler. Tiroid hapi aliyorum demissin, tiroidin kontrol altinda mi? Bu cok buyuk etkenlerden birisi...Umarim her seferinde degerlerin olculuyordur.

Herada, iyi misin canim?

Cans, anneciginin sozunu acaip tuttum.:1:

Patikler, siz de durumlar nasil canim, bayagi yol katettiniz mi?

Sevgiler herkese...:16: :16: :16:

Gunaydın hepınıze kızlaaaar:71::71::71::71::71:
Zarpdenız benım gıbı erkencısın canım benım,hayırlı sabahlar bugun sabah adetımı oldum nıhayet ..yanlız benım doktorum adetın ıkıncı gunu ultrasyon olman lazım demıstı,burada benım kaldıgım sehırde hastane kapalı oluyo:44: Ondan dolayı almanyaya gıdıcez yanı bır ultrasyon ıcın..kıst gıtmısmı dıye bakacaklarmıs.. Tek ısteyım budefa emeyımız bos olmasın, su cuma sabahı dılıyorum rabbımden ısteyen herkesın kucagını doldursun sonrada benım kucagımı doldursun allahım..canım benım troıdım kontrol altında cunkı doktor hamıle kalana kadar kullanıcan dıyor bakalım canım ya rabbım rast getırsın ,,sen nasılsın tatlım napıyon ?:70:

Denızverdıcıyım hayırlı cumalar tatlım benım :70::,bugunun guzel gecsın bak hemde cuma gunu ınsallah hersey yolunda gıder kızın bıran once gelır sana ınsallah..:16::16:

Gunaydin Arkadaslar:71:

Denizverdi, ozellikle de sana gun cok aydinlik ve mutluluk getirsin canim.:71: Dualarim seninle, simdi bir dusundum sizin basvurudan 6 ay sonra geleceklerdi, simdi 4 ay olmus oluyor, bence bu ilk sevindirici haber, insallah herey yolunda gider. Evinizi ve cok iyi anne-baba olacaginizi cabucak onaylarlar ve siz de beklenenden daha kisa surede kiziniza kavusursunuz canim, hemen yaz bize tamam mi?:13:

Baharnaz, iyi olduguna sevindim, sakizlari da patlatiyorsun yani...:1: Safak her gecen gun azaliyor. Buscopani ben son tedaviye basladigimda IVF doktorum hemen yazdiki reglim baslasin. Hesap kitap yaparak reglimin baslayacagi gun Istanbul'a ucmustum fakatttt reglim baslamamisti!!! Doktorum muayene etti ve durum cok musait tedaviye baslayabiliriz demiz ve ilk Gonal F'i yaptirtiktan 1-2 saat sonra reglim baslamisti. Ama bundan once bana Buscopan'i hemen al ic demisti, ben daha hastanede tedavimin diger igne ve ilaclarini beklerken ve bana cizelgemi hazirlarlarken reglim basladigindan Buscopana gerek kalmamisti. Sana hangi amacla verdiler acaba, dur bir icerigini internetten okuyayim.:34:

Toana, yukarida Baharnaz'a Buscopan ile ilgili durumumu acikladim. Doktorlar arasi farkliliklar olabiliyor. Istersen sen de reglin baslamadan once git bir muayane ol, bizimki gibi duruma gore baslatabilirler. Tiroid hapi aliyorum demissin, tiroidin kontrol altinda mi? Bu cok buyuk etkenlerden birisi...Umarim her seferinde degerlerin olculuyordur.

Herada, iyi misin canim?

Cans, anneciginin sozunu acaip tuttum.:1:

Patikler, siz de durumlar nasil canim, bayagi yol katettiniz mi?

Sevgiler herkese...:16: :16: :16:

:38::38::38::70:

günaydın

Denizverdi Allahın izniyle inşallah bugün çok güzel geçicek. Dualarımdasın canım.

ZarpDeniz bana o ilacı idrar yolu enfeksiyonum var diye vermişti. Kaşıntıların noldu krem işe yaradımı?

günaydın arkadaşlar
maşallah bu sabah erkencilerimiz çok ne güzel

denizverdi canım bence herşey güzel olacak beklenenden önce geldilerse bu iyiye işaret belki istediğiniz gibi bir çocuk var ondan erken geldiler.rabbim bu kadar büyük bir yüreği yanlız bırakmaz dilerim.yavrun tez zamanda gelir inşallah.:16:

günaydın herkese ve hayırlı cumalar,

denizverdi inşallah senin için çok güzel ve kızınla birlikte :emir_bebek: geçireceğin günlerin başlangıcı olur bugün. dualarımız seninle. :16:

günaydın arkadaşlar
maşallah bu sabah erkencilerimiz çok ne güzel

denizverdi canım bence herşey güzel olacak beklenenden önce geldilerse bu iyiye işaret belki istediğiniz gibi bir çocuk var ondan erken geldiler.rabbim bu kadar büyük bir yüreği yanlız bırakmaz dilerim.yavrun tez zamanda gelir inşallah.:16:

:38::70::16::71:

selam kızlar.....kızlar hiç biryere gitmeyin lütfen...bende sık yazmasamda size hergün bir göz atıyorum ve hepinizi o kadar iyi tanımaya başladımki sanki her biriniz benim arkadaşım oldunuz....:1:

Back
X