38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizverdi.....bugün senin için büyük gün......bugün belkide hayatında dönüm noktası olucak....bu kararından dolayı seni çok takdir ediyorum....bugünün inşşş....herşey yolunda gider ve en kısa zamanda kızına kavuşursun... varya şimdi bende nasıl heyecanlandım okuyunca...:16::1:

herkese cok selammmmm
... hafta sonu cok yogundum hala da oyle .. acık ogretım sınavlarında gorevım vardı .. sınavlar falan ... bır cok sey yazılmıs ... kızılmıs ... hıc kımse bır yere gıtmesın ... annemın meşhur bır lafı vardı .. ''oturun oturdugunuz yerde''... :61: sızı sevıyorummmmm

erverdıcım ..gozun aydın .. her sey yolunda gıtsın . ne guzel bır haber . bence beklenen ve ozlenen mısafır senın umdugundan daha hızlı gelecek gıbı ... hayırlısı olsun canım ... cok sevındımmm

bılgısayarımın acık kaldıgı zamanlarda yogunluktan yazamadım ... merak etmıssın benı .. opuyorummmm

herkesı opuyorum ....

:71::71::71::70:

Kartopu Allah Tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına yavrunu al bilmiyorum çok duygusallaştım, çok sevindim.:nazar:

Denizverdi harika canım ya inşallah yarın çoooookkk güzel geçicek en kısa zamanda kızına kavuşacaksın. Bize verdiğin bin enerjinin birini versen onlara canım. Allah işini rast getirsin.

Deniz Bulut önerilerin için saol duymuştum erkek çocukların çok sıcak sevmediğini sende uygulamasını yazmışsın saol canım.

Toana soğan kürü benim bildiğimde adet olunca uygulanıyor.

Herada nerelerdesin?

:49::38::38::38::38::54:

Arkadaslar Merhaba:16:

Denizverdi, haber super!!! Yarin kalbim seninle olacak, insallah her sey yolunda gider ve olumlu dusuncelerle donerler, sen de kendini daha iyi hissedersin canim. Bol sanslar.:9: Hemen yaz bize merak ederiz.:13:

Kartopu, seni ve esini cok tebrik ederim. Riskli donemi atlatmisin, gozunaydin. Nasil gidiyor? Daha cok bekleriz.:34:

Toana, regli baslatmak icin buscopan isminde bir ilac var, ondan etmin etme sansin var mi? Bu IVF doktorlarinin onerdigi bir ilac. Bu reglin hemen akabinde mi tedaviye baslayacaksiniz? Hemen tedaviye baslayacaksaniz sogan kurune biraz gec kalmis olabilirsin. Sogan kuru aynen tarifteki gibi kaynamis 2 bardak suya bir orat boy sogan dorde kesilerek konup 5 dk. agzi kapali kaynatiliyor, ilitip icebilirsin, bazilari bu tadi cok sevmedigi icin icine biraz limon ekleyip oyle iciyor. 2 bardak su az degil cunku her seferinde taze hazirlayip icmen gerekecek, bekletip bir sonraki ogune saklamak yok yani...

Alabama, Denizverdi, Deniz Bulut, bence kiymetli zamaninizi ayirip diger topic hangisiyse okumayin arkadaslar. Yarismaya devam eden arkadaslarla yola devam ederiz.:1:

Baharnaz, nasilsin?

Sevgiler herkese...

:49::38::38::54:

denizverdi.....bugün senin için büyük gün......bugün belkide hayatında dönüm noktası olucak....bu kararından dolayı seni çok takdir ediyorum....bugünün inşşş....herşey yolunda gider ve en kısa zamanda kızına kavuşursun... varya şimdi bende nasıl heyecanlandım okuyunca...:16::1:

:71::71::70::70:

denizverdi inşallah bu cuma hayırlı gelecek kızınkavuşmak için güzel bir başlangıç yapacaksın :16:

denizverdicim benimde misafirim var fazla kalamıyorum. hayırlısı olsun canım inşallah herşey güzel olacak ilk adımınızı atıyorsunuz. bak sana ne demiştim hatırlıyo musun sen 3 yıl dersin ama bi bakmışın 2 yılda kızcen evinde diye gördün mü belki senin için herşey daha çabuk gelişecek. kolay gelsin canım allah gönlüne göre versin. gelen misafirler seni evini atmosferi herşeyi beğenirler inşallah.

Görevli geldi. 5 dk kaldı eve yakın okul hastane parkı sordu evi dolaştı biraz küçük buldu. havalar ısınınca inşaat başlatıcagımızı balkonumun büyük olanını eve dahil edecegimi söyledim nötr kaldı.
Yeni bir görüşme için mayıs ayında arayıp randevu almamı söyledi
Kız kardeşime bilgisayarın ekran klavyesinden yazdırıyorum kafamda yine soru işaretleri var

Denızverdıcıyım canım benım, onlarda haklı tabıkı tıtız davranıcaklar bıraz daha sabredıcen tatlım benım ,etrafımdan duyuyorum hep boyle bır kac defa gelıp gıdıyolar normal hayatım bence kafanda soru ısaretı kalmasın ınsallah hersey gonlunce olurr:34:

bize randevu verdiklerine göre olumsus olmas herhalde deği mi....
evim 70 metrekare

aynı metrekare evde 4 çocuklu komşum var karşı dairede ...söylemek istedim ama polemik omasın diye hiçbirşey demedim.ellerim mahkum öyle sustum.

Denizverdi görüşme olmuş canım olumsuz bişey yok ayrıca karşı komşunu söylememen iyi olmuş, bu görevlilerde bazı gerçekleri bilselerde pinpirikli olabiliyorlar. İçin ferah tut. Ayrıca yapmayı düşündüğünüz inşaatı bir sonraki randevuya kadar yetiştirebilseniz daha da iyi olur gibi benim fikrim. Hiç kafana takma olurmu, dualarımızla yanındayız. Bak çokta ertelememiş önümüzdeki ay için demiş bir sonraki randevuda neler yaptınız belkide görmek istiyorlar. Herşey güzel olcak inşallah. :54:

Görevli geldi. 5 dk kaldı eve yakın okul hastane parkı sordu evi dolaştı biraz küçük buldu. havalar ısınınca inşaat başlatıcagımızı balkonumun büyük olanını eve dahil edecegimi söyledim nötr kaldı.
Kız kardeşime bilgisayarın ekran klavyesinden yazdırıyorum kafamda yine soru işaretleri var

bize randevu verdiklerine göre olumsus olmas herhalde deği mi....
evim 70 metrekare

aynı metrekare evde 4 çocuklu komşum var karşı dairede ...söylemek istedim ama polemik omasın diye hiçbirşey demedim.ellerim mahkum öyle sustum.

kendin doğursan çadırda da bakıyorsun sokakta da. kimse birşey demiyor bizim ülkede. ama verecekleri zaman biraz ince eleyip sık dokuyorlar herhalde. iyi yanından bak olmaz dememişler ya.:34: tamirat bitince gelip görürler bir de.

denizverdi bence olumsuz hiç bir şey yok. zaten mayıs ayına randevu alın dediğine göre hiç canını sıkma. ben sela vakti sana ve burada hamile olan ve olmayı isteyen herkese dua ettim. ama sana iltimas geçtim dedimki önce kızını alsın sonrada kendiliğinden hamile kalıp birde oğlu olsun. :9:
inşallah duaların kabul olduğu vakte rastlamıştır duam.

sağolun hepinis sağolun...
mayıstaki görüşme nasıl olacak bakalım.görüşmeden evde tadilata başlamıyacağım.gerekirse eşimle ortak karar alıp taşınmayı tekif edebiirim uzmana..evimizi kiraya verip bis kiraya çıkarıs.biras daha büyük eve.

geceden uykususm.temislikten de yorgunum.sanki pismiş gibi tülleri koltukları heryeri sildim yıkadım.sabah ayrı...bira yatıp uyumaya çalışayım.

sağolun hepiniz sağolun güller..sisi seviyorum...

Denizverdi, alisveristeydik, simdi geldim hemen bir bakayim dedim.:34: Bence cok olumlu dusun, elbette bir bahane icin birseyler soyleyecekler, ona takilma lutfen. Mayis ayi icin gorusmeye cagirmalarini ben cok olumlu buldum ayrica 70 m2'de cok kucuk degil, bir cocuga kolaylikla bakabilirsiniz. Ona kalsa gorevliye cok sey soylenebilirdi, onemli olan sevginiz ve bakabilecek gucunuzun olmasi, ev cok buyuk olmus kucuk olmus ne yazar gibi...:52:Ama dedigin gibi gorevlilere iyi davranmak, bu asamada dilimizi tutmak zorundayiz. Bir arkadasimin kuzeni de evlat edindi, simdi ona mail yazacagim, ayni proseduru mu uygulamislar. Sen icini ferah tut arkadasim.:13:

denizverdi canım takılma bence onlar der sende gerekiyorsa daha büyük eve de çıkarım ev benim evim dersin mayısa kadar bencede tadilatı bitir geldiklerinde görürlerse iyi puan olur. hadi gözün aydın ilk sınavı atlattın. kendini yormuşsun dinlen bakalım canım yaa seni okuyunca ağladım allah yardımcın olsun o kadar istiyorum ki senin kızımlayım dediğin günlerin gelmesini çoook öptüm seni.

Herkese selam arkadaşlar,

Yoğunluktan giremiyorum bu aralar ama süper güzellikle bir hafta oluyor, devamı da öyle gelsin inşallah.

Haftamız hamile haftası maşallah, ben de bir hamilelik müjdesi paylaşayım istedim sizinle. Eskiler hatırlarlar, Yağmursesi arkadaşımız da hamileeeee. Hem Karamelitom hem de Yağmursesi ve Kartopu sağlıkla, hayırlısıyla tamanına ersinler ve bebeklerine kavuşsunlar inşallah. Bu hafta sevinç gözyaşı haftam oldu, yeni müjdelerle şenlenmeye devam etsin topiğimiz inşallah. Darısı isteyen, dileyen herkese olsun.

Denizverdi, gözün aydın, hiç takılma, bir sorun olsa bir sonraki randevudan bahsederler miydi?

Baharnaz, sağolasın canım. Maşallah az kaldı Enes bebeğimizin doğum müjdesini almaya. Sevindim yanında kardeşinin olmasına, demek notlar dahil işler ona düştü, eee teyze olmak kolay değil. Geriye kalan az sayıda günün de sağlıkla, keyifle aksın gitsin inşallah.

Zarpdeniz, sağolasın arkadaşım. Bahsettiğin siteye üyeyim, hatta bir aplikasyonlarını cebe yüklemiştim günlük tavsiyelere, bilgilere bakayım yoldayken diye. Gerçekten doyurucu bilgilerle dolu, düşünüp paylaşmışsın teşekkürler. Kundak konusuna ilk başlarda burun kıvırıyordum ama sonra ben de bir tane bebeği çok sıkı sarmadan kullanabileceğim bir kundak edindim. İstersen detayları sonra paylaşayım seninle. Annem de benim birkaç kundağımı saklıyormuş, onları da çok sıkı sarmadan kullanabilirim belki. Hazırlıklar keyifle sürsün, kolay gelsin sana da.

Patikler, tadilatlar bitmez ki arkadaşım :-) İnşallah sonlarına geliyorsunuzdur artık, keyifle oturun, miniğiniz en yakın zamanda katılsın yeni yuvanıza inşallah.

Daha yazacaklarım vardı ama işler beklemiyor, inşallah işteki son 3 haftama girdim, bitireyim de rahatlayayım bir an önce.

Ben şimdilik kaçar, herkese sevgiler.

Back
X