38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdi, ayy bende uzuldum cocuklara...Umarim hemen baska bir etkinlik dusunurler.

Herada, ozlemistik seni...:38: Allah korumus gercekten aman dikkat, ozellikle bundan sonra cok daha dikkat canim. Kramp gecen hafta iki kez ust uste girdi ve son girenin acisi 3 gun filan surdu, germe hareketi onerildigini ben de okudum ama o zaman o kadar kasilmistim ki germe hareketi yapmak ne kelime! Akintilar da devam ediyor ve edecekmis de... Sizin de kontrolunuz umarim guzel gecer, kizin iyice buyumustur artik, yarin haberlerini bekleriz.:13:

Deniz Bulut, karbonati hemen not aldim! Sagolasin. Benim gece uykusu takintim yok da sut takintim var sanirim.:63::1:

gece uyku takıntın yok mu? olacak canım olacak merak etme benim de yoktu :1::1: sütün de bol olur inşalah takmana gerek kalmaz.:16:

Meraba kızlarr ben geldım :3:haberler ıyı ,bugun gece catlatma ıgnesını vurucaz:40: Yarın durucaz, allahım yardım ederse carsamba yumoslar toplanıcak.. Veee haftaya p tesı..:61:
Bebıslerım rabbım ızın verırse yerıne yerlesecek ınsallahhh :66::66:
Kızlarr bırsey sorucam? Benım catlatma ıgnesını burası 5 bın mg yazmıstı, sımdı burasıda 10 bın dedı bıraz korkuyorum:53: Bır zararı olurmu bana dıye dusuncedeyım ıkı doktorada sorduk bır zararı olmaz dedıler ama ben bıraz korkuyorum.. Sızın bır bılgınız varsa yazın canlarımm:70:
Bırde ıcsı yapıyolarmıs acaba bu yontemınde bır faydası oluyormu kızlar bılgılerınızı beklıyorumm:44:
Bırde emrıyolar bırlestıkten sonra 5 gun bekletıp koyulacakmıss.. Bız oyle ıstedık ama tabbı yasarlarsa o ıhtımalde varmıss bılemıyorum :44:rabbım yardım etsınde ısımız rast gıtsın ınsallahhhhh:16:

siz isteyince mutlaka 5. güne bekliyorlar mı? :53: burada doktorlar ve embriyologlar karar veriyor güne. hayırlı olsun şimdiden :90:

herkese ıyı akşamlar .....

herada gecmış olsun ..cok cıddı bır kaza atlatmışsın . allahtan sana ve bebegıne zarar vermeden atlatmıssınız .çok şukur ... tekrar gecmıs olsun

toana gozun aydın .her sey beklenıldıgı gıbı cok guzel gelısıyor .. bu sefer bebegını kucagına alacaksın inşallah ...

denızbulut ..aslında kararsız degılım ama topuk konusunda kararsız kaldım ..gonlum hep yuksek ve janjanlı modellere kaydı ..ama rahatlıgı da ısteyınce olmuyo tabiii.. ne demıs atalarımız hem guzel olsun hem köle kul :1:....olmuyo maalesef .. genelleme yaparsak hayat da böyle değil mi?..guzel şeylere kolay erişilmiyor ..bazen güzel olan da zorlukları beraberinde getırıyor .. bır ayakkabıdan nerelere geldık di mi ... boşver ...benim lokumum ne yapıyo ? ..tam yemelık tam .. ballı lokma tatlısı .. gerçi tobiğiğmizin butun bebeklerı öyle :nazar:.. bu arada burcum koç ...

denızverdı ... canım kıtap konusu gercekten onemlı .. ama cok kucuk olacagı ıcın resımlı hatta ses cıkaran basıt hıkayelerden başlamak daha dogru olacaktır ..bıraz dha buyuyunce masallardan yardım alabılırsın .. bu arada ınternette şu aralar kırmızı başlıklı kız masalını anlatan tombiş bır bebek var ... cok tatlı .. mutlaka ızle derım ....unutmadan bır sey daha soyleyeyım çç.. ben sabıa paktunayı hıc sevmıyorum .. gercı onun anlastıgı dunyaca unlu bır yayın evının cıkarddıgı bır set var ...ama yıne de sevmıyorum o kadını ..
bana gelınce kendı yolumda sessız ve bır o kadar da duşe kalka ılerlıyorum .. degerlerım pek ıyı degıl .. dr mun onayını beklıyorum ..
herkese ıyı akşamlar ....

canım haklısın hem şık hem rahat zor tabii. ne diyeyim daha arayacak mısın? inşallah gönlüne göre bir tane bulursun. koç burcu da zordur. benim aşık olduğum 2 erkeğin ikiside koçtu ikisi de zordu. hayalci ve dediğim dediktirler. bitirirler adamı. halam ve çok iyi 2 kız arkadaşım koç. onlar da zorlar. allah kolaylık versin sizinkilere :16:

Zarpdenızcım sagol tatlım:70: Bılgılerın ıcın bugun saat 12 de vurucaz catlatma ıgnesını,bırde budefa yumurtalık alırken narkoz verıceklermıs yanı bıraz
urktum hanı burda hıc uyutmadan almıslardı ya bakalım hayırlısı.. Tatlımm sen nasılsın bebeemmm:34:
hiç uyutmadan acımadı mı? burada da hep narkozla alıyorlar.

Herada geçmiş olsun canım allah korumuş kırık çıkık yok tabi en önemliside karnını bebeğini korumuş...
Toana bana tedaviye ne zaman başlayacağımı sormuşsun ben mayıs gibi gidip kontrolden sonra uygunsam başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...

az kalmış hayırlı olsun şimdiden umarım son olur. nerede olacaksın tedaviyi?

herada allah korumuş canım ya geçmiş olsun. yarın kontrolden dönünce kızından haber verirsin.

zarpdeniz seninde kontrolun var bakalın senin prenses ne kadar büyümüş senden de güzel haber bekliyoruz.

bahar bizde gün sayıyoruz he valla heyecan sardı.sağlıkla gelsin enes bebek teyzeleri bekliyor:emir_bebek:

patikler canım sormuşsun iyiyim çok şükür

alabama ve deniz bulut oğluşları öpüyorum

deniz verdi yine araştıracak bişeyler bulmuşsun.kıçen çok şanslı çoook:9:

toana böyle güzel devam edecek allahın izni ile hep beraber gün sayacaz

cans inşallah seninde şartlarının uygun olduğu zaman yakındır.

kangurum seninde az kaldı inşallah güzel olcak

deniz bulutcum..aslinda doktorum ikinci gun dedi bizde 5 gun emriyosu daha iyi oluyor diye duyduk diyince..ok dedi ve soyle dedi 5.gun emriyosu hem riskli hemde iyi bir islem dedi riskli olmasinin sebebi bazi emriyolar yasamiyomus o gune kadar.. iyi olan yonude ben biliyorum diyo doktor ..neden tutunmadigini diye soyluyorr..ikinci gunu emriyosu da 2 .gunden sonra iceri koydugumda bilemiyorum icerde neler oldugunu diyor bakalim canim hakkimiza hangisi hayirliysa o olsun insallah rabbim emeyimizi bos etmesin isteyimiz o ..:61:

denizbulutcugum ,ben uc defa tedaviye durdum ya burda 3 ndede narkozsuz aldilar.. yumoslari soyle ..aksamdan sakinlestirici tablet aliyodum sabahta yine aliyodum oraya gidip alinmaya hazir oldugumda hafif narkoz aliyodum ama uyutmuyorlardii tabiki aciyodu canim acimaz olurmu..narkoz nasil birsey ?yani simdiye kadar hic uyutulmadim da:44::44:

denizverdiciyim canim benim rabbim sevdiklerinizi bagislasin ..biliyorum tatlim sevildiyimi ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN..ALLAH BURDA BU SITEDE OLANINDA.. OLMAYANIDA.. BU YOLDA BU UGURDA EMEK VEREN BUTUN ARKADASLARIMIZN ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN KUCAKLARIMIZI DOLDURSUUNN :49: INSALLAH HEPIMIZINDE ...VEEEE.. SENINDE KIZINI BIRAN ONCE SANA KAVUSTURSUN VE BAGISLASIN CANIM ARKADASIMMM :70:

Heradacım sagol sekerım:38: ınsallah ne guzel yazmıssın bebeyım oldu da kardeslerıde olur ınsallah :16:sagol tatlım benım ınsallah canım ınsallahhh:34:

ıyı akşamlarrrr

alabama cok teşekkur ederım arkadaşım.. tiroıd hastalıklarında beslenmenın onemlı bır rolü varmış ..ben de sonradan öğrendım maalesef.... kırmızı lahananın degerlerı alt ust etmek gıbı bır marifetı bıle varmış:53:

toana .. gelışmeler cok guzel .ınşallah her sey cok guzel gelısecek ve bebegını kucagına alacaksın ..

denızbulut bosver canım .. senın en degerlı hazınen kucagında ..allah cocuklarımıza uzun ve saglıklı omur versın ....geleceklerını aydınlık yapsın ..

baharnaz .. hayırlısıyla yavrunu kucagına almana cok az zaman kalmıs ... saglıcakla gelsın.....

zarpdenız ... kum fırtınası gercekten zor ... ev temızlıgı de zor oluyordur herhalde ...

patıkler .kangurum . kartopu.denızverdı .hulya .mai umut .hereda. herkese cok selammmmm

bugun ben de yorucu bır o kadar da komık bır gun gecırdım .. ayakkabı almak dusuncesıyle alısverıse cıkıp butun dukkanları gezıp belkı 60 tane ayakkabı denedıkten sonra kırmızı bır canta alıp eve dondum :27:.... ne alakaysa.....

Ne demişler ''üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun''. Bu cümle herşeyi anlatıyor zaten :34:

Selam Arkadaşlar,

Bayağıdır yoğunluktan yazamadım, aralarda ancak girip okuyabildim, herkes nasıl, özellike Bahar nasıl diye girip okudum ama yazamadım, kusura bakmayın.

Dün minik bir ev kazası atlattım, ayağıma 1.5 metreden kitaplık rafı düşürmeyi başardım! Hem acıdan hem de sakarlıktan zır zır ağladım bir müddet, Allah'tan göbeğime düşmedi raf ama bu sakarlık beni bayağı gerdi. Penguenler gibi ne zaman yürüyeceğim diyordum, şimdi topal bir penguen gibi yürüyorum, neyse kırık çıkık yok, ağrı da idare eder boyuta geldi. Allah'ın sopası yok, hoppidi hoppidi iyiyim diye oradan oraya koşarsan, üzerine vazife olmayan işlere kalkarsan olacağı bu. Tabii şükrediyorum çok daha kötü olabilirdi.

Toana, çok sevindim, maşallah yumurtaların adedi süper. Bir sürü dondurulmuşun da olacak inşallah. Bu tedaviyle bebeğin gelsin, dondurulmuşlarla da kardeşleri inşallah.

Baharnaz, canım, çok az kaldı hayırlısıyla. Heyecan durumları nasıl? Haftaya bu saatlerde Enes'in kucağında olacak inşallah. Sabrın sonu selamet, yazamadım ama senin için geri sayım ve duamı eksik etmedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.

Zarpdeniz, akıntıyı sormuşsun. Evet canım, akıntı oluyor rutin olarak. Günlük ped, gün içerisinde bir kereden fazla çamaşır değiştirmeyle filan idare ediyorum, çok şükür herhangi bir iltihabi durum olmadı şimdiye kadar. Bacak kaslarımda kasılma ve kramp benim de başıma geldi. Aynı hastaneye gittik ya ben de Osteocare kullanıyorum ama 4 kere kramp girdi bacağıma. Son ikisinde kasılan kası germeye çalıştım işe yaradı, çabuk geçti, yoksa birkaç gün kramp yeri normale dönmüyordu. Bir de kabak çekirdeğinin magnezyum açısından zengin olduğunu biliyorum, hem kabak çekirdeğini hem de kalsiyum alımını arttırmaya çalışıyorum son zamanlarda, çok şükür kramp da yok şimdilik. Barbekü için afiyet şeker olsun diyorum. Yarın benim de kontrolüm var bakalım, kızlarımızın güzel haberlerini veririz inşallah.

Cans, güle güle kullan arkadaşım. Ben taktım mı takar aynı şeyleri giymeyi sever bir tipim ama son yıllarda ayakkabı ve çanta düşkünlüğü yaşıyorum ben de. Kırmızı almışsın, oh mis gibi, keyifle kullan.

Alabama'cım, görümce olmak kolay değil şekerim :-) Düğün mayıs ayında ne zaman belli mi? Mert'imiz nasıl?

Merye'den haber yok değil mi, Altınyunus ve Umut da iyidirler umarım.

Deniz Bulut'çum, insan ister istemez işe takılıyor, ancak eminim korktuğun gibi olmaz. Ben de herşeyin en kötüsünü düşünüp ona göre planımı yapan biriyim, şimdi bana sorsan, doğum iznini uzatırsam geriye döndüğümde çalışacak bir şirket bulamayabilirim ama bir yandan biliyorum ki korktuğumuz gibi olmayacak.

Patikler, kolaylaşıyor umarım tadilatlar. Mis gibi keyifle otur yeni yuvanda inşallah. Taşınma ne zamana gözüküyor?

Herkese selam ve sevgiler. Arayı uzatmamaya çalışırım, unuttuklarım varsa affola.

Çok geçmiş olsun Herada'cım. Allahtan hafif atlatmışsın. Bundan 2 ay önceydi, kayınvalidemlerdeydik. Kayınvalidem bir tepsi çıkarmak istedi. Evde yeterli sayıda dolap olmadığı için kapının üstüne dolap yaptırmışlar tepsi de orada. E koca kadını çıkartacak değilsin. Merdivene çıktım ve dolabın kapağını açar açmaz dolap yerinden koptu ve dolapla birlikte içinde ne var ne yoksa üzerime düşmeye başladı. İçindekileri söyleyeyim koca bir tost makinası, büyük büyük kavanozlar daha bi dolu şey. Bir yandan dolabı tutmaya çalışırken bir yandan tost makinasının köşesi kafama düştü. Böyle işte gerçekten ucuz atlattım. En önemlisi merdivenle birlikte devrilebilirdim. Tabi kafa filan şişti. Korku da cabası. Neyse işte böyle...

Bu arada taşınma işi 10 ile 14 gün arası gibi gözüküyor.

Kızlar günaydın hepinize...

Bir fikre ihtiyacım var. Koridorum krem rengi. Kumsal Beji.Açık renk bir portmanto yaptırmak istiyorum. Ama krem rengi mi, beyaz mı karar veremiyorum. Krem rengi yapsam duvarla kaybolacak sanki, beyaz yapsam çok çiğ duracak gibi. Beyaz portmanto kullanan var mı aranızda kızlar. Help. Bugün siparişi vermem lazııımmmmmmmmmmm:52:

Bir fikre ihtiyacım var. Koridorum krem rengi. Kumsal Beji.Açık renk bir portmanto yaptırmak istiyorum. Ama krem rengi mi, beyaz mı karar veremiyorum. Krem rengi yapsam duvarla kaybolacak sanki, beyaz yapsam çok çiğ duracak gibi. Beyaz portmanto kullanan var mı aranızda kızlar. Help. Bugün siparişi vermem lazııımmmmmmmmmmm:52:

patikler canım sanada günaydın koridor renginin bir açığı veya bir koyusu yapsan renk kaybolmaz bence tabiki renklere bakıp en güzel karar sen verirsin:16:

denizbulutcugum ,ben uc defa tedaviye durdum ya burda 3 ndede narkozsuz aldilar.. yumoslari soyle ..aksamdan sakinlestirici tablet aliyodum sabahta yine aliyodum oraya gidip alinmaya hazir oldugumda hafif narkoz aliyodum ama uyutmuyorlardii tabiki aciyodu canim acimaz olurmu..narkoz nasil birsey ?yani simdiye kadar hic uyutulmadim da:44::44:

güzel bişi endişe etme. rahatlatıyor bağımlılık yapıyor :1:

deniz bulutcum..aslinda doktorum ikinci gun dedi bizde 5 gun emriyosu daha iyi oluyor diye duyduk diyince..ok dedi ve soyle dedi 5.gun emriyosu hem riskli hemde iyi bir islem dedi riskli olmasinin sebebi bazi emriyolar yasamiyomus o gune kadar.. iyi olan yonude ben biliyorum diyo doktor ..neden tutunmadigini diye soyluyorr..ikinci gunu emriyosu da 2 .gunden sonra iceri koydugumda bilemiyorum icerde neler oldugunu diyor bakalim canim hakkimiza hangisi hayirliysa o olsun insallah rabbim emeyimizi bos etmesin isteyimiz o ..:61:

yaaa onlar nasıl dr gün kararını hastaya bırakıyor ikiden beşe çıkıyor? :53: neyse güzel gidiyor hamile kal da bunları sonra konuşuruz.

Ne demişler ''üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun''. Bu cümle herşeyi anlatıyor zaten :34:

Çok geçmiş olsun Herada'cım. Allahtan hafif atlatmışsın. Bundan 2 ay önceydi, kayınvalidemlerdeydik. Kayınvalidem bir tepsi çıkarmak istedi. Evde yeterli sayıda dolap olmadığı için kapının üstüne dolap yaptırmışlar tepsi de orada. E koca kadını çıkartacak değilsin. Merdivene çıktım ve dolabın kapağını açar açmaz dolap yerinden koptu ve dolapla birlikte içinde ne var ne yoksa üzerime düşmeye başladı. İçindekileri söyleyeyim koca bir tost makinası, büyük büyük kavanozlar daha bi dolu şey. Bir yandan dolabı tutmaya çalışırken bir yandan tost makinasının köşesi kafama düştü. Böyle işte gerçekten ucuz atlattım. En önemlisi merdivenle birlikte devrilebilirdim. Tabi kafa filan şişti. Korku da cabası. Neyse işte böyle...

Bu arada taşınma işi 10 ile 14 gün arası gibi gözüküyor.

sana da geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsın.

ben toprak tonlarını severim o nedenle bir ton koyusunu yaptırırdım ama tabii evin genelini bileden konuşuyorum. sadece duvarla aynı renk olmasın yeter.

Son düzenleme:
Günaydın

Dualarınız için saolun kızlar. Herada, Kartopu, Kangurum, Maiumut, Toana, Denizverdi, Deniz Bulut,
ZarpDeniz, Patikler,...

heyecandanmıdır nedir bilmiyorum dün 16/9 u gördüm soluğu hastanede aldım artık yorulduğumu düşünüyorum. (bu kadar uyku seven biri olarak) Gece uykusuzlukları vızz gelir bana :))) Deniz Bulut bana gülüyosundur sanırım bana bunu yazdığım için hıı bebiş gelsin görürüz diyorsundur :))

Toana yumoş toplnırken bende uyutulmuştum ama toplam 25 dk sürmüştü gözümü kapatmam ve açmam. Birde bize 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sana uygulancak teknik uygulanmıştı bizede. İnşallah bu sefer canım.

Herada çok geçmiş olsun Allah korumuş seni ve bebeğini canım, lütfen artık koşuşturma bak hemen sıra sende artık kaplumbağa hızı olmalısın penguen hızlı olur.

Deniz Bulut saol canım, biliyorumki çoğumuzun gönlü bir yakışıklınla gelirsen bekleriz.

Patikler sende büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun. Bu arada bence beyazlar şık durabilir.

Denizverdi kolay gelsin canım. dün özelden yazdığım msj ulaşmadımı?

Alabama uğramamışmı yoksa msjı gözümdenmi kaçtı

Maiumut canım post kutun dolu uyarısı veriyor
özelden msj yazmıştım gönderemedim.tekrar deniycem

Arkadaslar Merhaba:71:

Maiumut, Nisan buketleri icin cok tesekkurler.:34:

Baharnaz, gecmis olsun canim, dun tansiyonun cok cikmis hemen dusurebildiniz mi bari? Bir kilo limonla gitseydin hastaneye.:34: Ayyy safak her gecen gun azaliyor, hayirla-saglikla gelsin Enes Bebek. Bu arada ikinci isim ne oldu?

Deniz Bulut, merak etme ben takacak mutlaka birseyler bulurum.:52: Sonra sen ve Alabama gibi 4.ayin ve ilerisinin hayalini kurariz.:34:

Patikler, acaba dolabin rengini sectin mi? Bence de biraz daha koyu tonu olsun, beyaz siritir gibi geldi.:34:

Herada, doktordan geldiniz mi?

Toana, sizin sakinlestirici bayagi sakinlestiriyor herhalde! Ben anestezi almadan yumurta toplanmasini gercekten dusunemiyorum! Tum anestezi almak istiyorum diye teklif et istersen, bakalim ne diyecekler.

Denizverdi, aldin mi kitaplari?

Cans, kirmizi baslikli kiza internetten ben de bakacagim.:34:

Alabama, iyi misin? Dugun hazirliklarina yardima basladin sanirim.

Kangurum, tedavine cok az kalmis, hadi bu sefer basari sizinle olsun.:13:

Biz bugun kontrole gittik, ultrasona haftaya girecegim o yuzden sadece basit bir aletle kalp atislari dinlendi ve karnim mezuro ile olculdu. Ilac ve ignelerim bitmisti, onlari aldim. Herada, doktorum kramplar icin zaten Osteocare aliyorum diye extra magnezyum vermedi. Akinti da kasinti ve kizariklik yoksa cok normal dedi. Tedaviye basladigimdan beri 10 kilo almis durumdayim, rekordayim yani!:30: Buradaki doktorum normal dedi ama herhalde orada olsaydim bana diyet verirlerdi! Kan sulandirici yapmaktan karnimda bezeler olusmustu, onlar icin bezelerin dagilmasina yardimci bugun bir krem de aldim. Artik kizimizi gormek icin gelecek haftayi bekleyecegiz, hem biraz daha kilo almis olur.:34:

patiklercanım çok geçmiş olsun....verilmiş sadakan varmış ...
boya rengi konusunda bence de duvarla aynı omasın...artık renk senin zevkine kalmış ...
yeni evinde yeni bebeğin karalasın inşallah güzel duvarlarını:1::emir_bebek:

Back
X