Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum şimdi oğlan uyudu biriki yazayım
kangurum canım annene geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur sesini de duyarsın inşallah gider bir güzel sarılırsın anneciğine.
toana 3 yumurtan döllenmiş inşallah sana transfer olurlar hayatım sen gidenlere üzülme o üç embriyon için sevin ki allah da sana evlat versin. onu da bulamayanlar var dimi. hem zaten allah ol dedikten sonra bunların hepsi teferruat kısmet olsun yeterki. içini ferah tut duaya devam.
herada canım iyi olmana sevindim iyi merak ettim seni yani. Güneşe de maşallah genç kız olmuş yahu. aman dikkat hayatım az kaldı. şu parmak olayına çok güldüm erkek milleti ah ahh bizim yerimize bi gün olsun geçseler naparlar acaba?
zarpcım sende tulumlar almışsın battaniyeler alışverişler yapılmış güle güle kullanmayı nnasip etsin allahım. bu miniklerin hali belli olmuyor markaya göre değişiyo hayatım kimi hemen küçülüyo kimi ilk başta biraz büyük geliyo ama daha uzun kullanıyosun. her marka farklı beden çalışıyo bu işin bi standarı yok yani.
kızlar çok hatırlamıyoorum kim ne yazmış aklımda kalanları yazıyorum.
denizverdi bizimki malesef dişiydi ama cerrah çok yakın dostumuz olduğu için eşime daha bir özenli davrandığını düşünüyorum. tekrar etmesi için yediğine içtiğine dikkat etmemen lazım ameliyatın düzgün yapılmamış olması lazım vs. vs. eğer ameliyat düzgün yapılır dikişler düzgün atılırsa ve bundan sonra yediğine içtiğine dikkat edersen kabız olmassan yenileme olmaz kişinin kendisine kalmış yani. inşallah tekrarlamaz çok zor bir durum. yani ben doğumdan sonra iki ay kadar bu sıkıntıyı yaşadım öldüm öldüm dirildim sonra birden bire düzeldi çok şükür.
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar.
merti bugün doktora götürdük iyi maşallah boy pos yerinde sadece anne sütüne devam. doktorumuzla konuştuk aşılarını sağlık ocağında yaptıracağız ama muayeneye oraya gideceğim. yarında ikinci zature asısını olcak.
mert kuzum yarın 5 aylık olcak ellerinizden öperrrr![]()
Kangurum annenın yogun bakımdan cıktıgına cok sevındımm
kızlar sımdı dusunuyorumda benım rahmetlı annemm..benım bır cocugumun olmasını cok ısterdı hatta hasta yatagında bıle bana bır yavrun olur ınsallahhh demıstıı..ee ozaman dıyemıyodum anne tup bebek denıyoruz dıye ..uzulur dıye hep saklardım bırseyler uydururdum..sımdı rabbıme yalvarıyorum rabbımm ..bana hayırlı bır evlat ver annemın mezarına gıdıp bız geldık ıste bu senın torunun.. Demeyı cok ıstıyorummm..rabbım cok gormez ıınsallah sımdı yazarken bıle gozyasım doldu geldıCanım anacım cok ozledımmmm..boyle ıste kızlar sızle paylasmaak ıstedım bu ısteyımı nedıyım rabbımın elınde ol dıyıcekkı olucakkk
![]()
denizverdi bir ara özelden yuvadan gelen gözlemci ile ilgili yazmıştım posta kutun doluydu burada da dolu demiştim. sonra da yazamadım. tamiratı yapmayıp mayısta konuşmak en iyisi. eğer evi onaylarsanız yaptıracağız yoksa taşınacağız ona göre dersiniz. bir sonraki kontrolde de yaptınız mı bakarlar.
denizverdiciyim.. senin annen sag demi? oyle canim be bende annem bazen basim agrirdi okurdu hemencecik gecerdi..ogun basim agridi oturdum agladimanam olsada ofelese diye annemin kucuyuydum ben ama iste hayat acimasiz ..nur icinde yatsin cumle gecmislerimiz allah rahmet eylsein insallahh.. unutulmuyo denizcim unutulmuyoo
![]()