38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güller ne var ne yoksunus... kurstan henüs çıkmıştım telim sessizdeydi.mesajını okudum.hemen aradım tebrik ettim..benim için öpmesini istedim.güldü.elinden öperim dedi...sağlıkla büyütsün...enes bebek annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah.aminn

arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim annem yarın yoğun bakımdan servise çıkacakmış inşallah iyi olur görürüm onu ....ya kusura bakmayın tam kim ne yazmıştı hatırlayamadığım için genel yazıyorum kafam dünden beri öyle dağınık ki anlatamam. baharnaz allahım bebeğine sağlıklı ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşallah... toanacım bebeklerin geliyor merak etme içini ferah tut canım

Hepınız sagolun kızlar guzel dıleklerınız ıcın.. Canlarım benım zoruma gıden okadar para odedık dondulmusum olmayacak ondan uzuluyorum:59: Nolur nolmaz dıye kalmasını ısterdım ıkı uctane emrıyomun.. Napaım saglık olsunn..ınsallah budefa yuzum gulsun ıstıyorumm:1:

selam kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum şimdi oğlan uyudu biriki yazayım
kangurum canım annene geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur sesini de duyarsın inşallah gider bir güzel sarılırsın anneciğine.
toana 3 yumurtan döllenmiş inşallah sana transfer olurlar hayatım sen gidenlere üzülme o üç embriyon için sevin ki allah da sana evlat versin. onu da bulamayanlar var dimi. hem zaten allah ol dedikten sonra bunların hepsi teferruat kısmet olsun yeterki. içini ferah tut duaya devam.
herada canım iyi olmana sevindim iyi merak ettim seni yani. Güneşe de maşallah genç kız olmuş yahu. aman dikkat hayatım az kaldı. şu parmak olayına çok güldüm erkek milleti ah ahh bizim yerimize bi gün olsun geçseler naparlar acaba?
zarpcım sende tulumlar almışsın battaniyeler alışverişler yapılmış güle güle kullanmayı nnasip etsin allahım. bu miniklerin hali belli olmuyor markaya göre değişiyo hayatım kimi hemen küçülüyo kimi ilk başta biraz büyük geliyo ama daha uzun kullanıyosun. her marka farklı beden çalışıyo bu işin bi standarı yok yani.

kızlar çok hatırlamıyoorum kim ne yazmış aklımda kalanları yazıyorum.
denizverdi bizimki malesef dişiydi ama cerrah çok yakın dostumuz olduğu için eşime daha bir özenli davrandığını düşünüyorum. tekrar etmesi için yediğine içtiğine dikkat etmemen lazım ameliyatın düzgün yapılmamış olması lazım vs. vs. eğer ameliyat düzgün yapılır dikişler düzgün atılırsa ve bundan sonra yediğine içtiğine dikkat edersen kabız olmassan yenileme olmaz kişinin kendisine kalmış yani. inşallah tekrarlamaz çok zor bir durum. yani ben doğumdan sonra iki ay kadar bu sıkıntıyı yaşadım öldüm öldüm dirildim sonra birden bire düzeldi çok şükür.

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar.

merti bugün doktora götürdük iyi maşallah boy pos yerinde sadece anne sütüne devam. doktorumuzla konuştuk aşılarını sağlık ocağında yaptıracağız ama muayeneye oraya gideceğim. yarında ikinci zature asısını olcak.
mert kuzum yarın 5 aylık olcak ellerinizden öperrrr:nazar::nazar::nazar:

oy yavrum oyy.:nazar:ne güzel de çekmişsin aabama merti.milyon kere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
koca adam olmuş heee.:nazar::nazar:

Denızbulutcum.. Doktor 3 taneye kalıtelı dıyo ama bılemıyorumkı.. Yasarlarmı yaasamazlarmı ..dıyede tereddut edıyorum rabbım guc kuvvet versın ..bebıslerıme ınsallahh buyusunler bırakmasınlar bızı ınsallahhh:16:

Kangurum annenın yogun bakımdan cıktıgına cok sevındımm
kızlar sımdı dusunuyorumda benım rahmetlı annemm..benım bır cocugumun olmasını cok ısterdı hatta hasta yatagında bıle bana bır yavrun olur ınsallahhh demıstıı..ee ozaman dıyemıyodum anne tup bebek denıyoruz dıye ..uzulur dıye hep saklardım bırseyler uydururdum..sımdı rabbıme yalvarıyorum rabbımm ..bana hayırlı bır evlat ver annemın mezarına gıdıp bız geldık ıste bu senın torunun.. Demeyı cok ıstıyorummm..rabbım cok gormez ıınsallah sımdı yazarken bıle gozyasım doldu geldı:43: Canım anacım cok ozledımmmm..boyle ıste kızlar sızle paylasmaak ıstedım bu ısteyımı nedıyım rabbımın elınde ol dıyıcekkı olucakkk:16:

Kangurum annenın yogun bakımdan cıktıgına cok sevındımm
kızlar sımdı dusunuyorumda benım rahmetlı annemm..benım bır cocugumun olmasını cok ısterdı hatta hasta yatagında bıle bana bır yavrun olur ınsallahhh demıstıı..ee ozaman dıyemıyodum anne tup bebek denıyoruz dıye ..uzulur dıye hep saklardım bırseyler uydururdum..sımdı rabbıme yalvarıyorum rabbımm ..bana hayırlı bır evlat ver annemın mezarına gıdıp bız geldık ıste bu senın torunun.. Demeyı cok ıstıyorummm..rabbım cok gormez ıınsallah sımdı yazarken bıle gozyasım doldu geldı:43: Canım anacım cok ozledımmmm..boyle ıste kızlar sızle paylasmaak ıstedım bu ısteyımı nedıyım rabbımın elınde ol dıyıcekkı olucakkk:16:

kız toana... ağlattınya beni..pis seni:63:
ben de seni güldürmessem:33::35::35:
yakala ... bunar da çamaşırlarım:74::92:

:1::1:
geçti mi.... daha iyi misin:70:... çiçeklerimi de kokla...sümbül zamanı burda... mor sümbül

rabbim bütün anne babalara çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip etsin

toana rabbim dualarını kabu etsin

Son düzenleme:
kız toana....anılarımı canlandırdın..benim de ananem doğrusu anneanne ama ben hep anaane derdim...hep derdi bana.. hadi annanecim yok mu daha... altının hazır...nur içinde yatsınnn... canım ananem benim..keşke sağ iken daha faza ziyaret etseydim:43:

haala bazı zamanlar onun sırtımı sıvazlayan elini ararım........

denizverdiciyim.. senin annen sag demi? oyle canim be bende annem bazen basim agrirdi okurdu hemencecik gecerdi..ogun basim agridi oturdum agladim:14: anam olsada ofelese diye annemin kucuyuydum ben ama iste hayat acimasiz ..nur icinde yatsin cumle gecmislerimiz allah rahmet eylsein insallahh.. unutulmuyo denizcim unutulmuyoo:59::59:

denizverdi bir ara özelden yuvadan gelen gözlemci ile ilgili yazmıştım posta kutun doluydu burada da dolu demiştim. sonra da yazamadım. tamiratı yapmayıp mayısta konuşmak en iyisi. eğer evi onaylarsanız yaptıracağız yoksa taşınacağız ona göre dersiniz. bir sonraki kontrolde de yaptınız mı bakarlar.

canım.okumuştum buradan boşaltmıştım posta kutusunu...tamirat için havaların ısınmasını bekiyorus.zaten sosyal hizmetlerle görüşmemiz aynı zamanlara gelecek.muhtemelen görüşmeden hemen sonra başlıyacağız..
sen yoksun bu ara...sadece bir gün mü... daha fazla sanki:26:

batunun da yeni resimlerini isterim:19:

denizverdiciyim canim benim ..buyuk abimin cocugu olmadi olduda annesinin karninda kist bogmus dediler doktorlarr..ondan sonra yengemin yumurtaligini almislar ozaman yanlislikla dediler bilmeden dediler neyse geldi gecti ama tabbi cok uzucu oluyo boyle seylerr ..sonra 45 senleik evlilerdi abimle yengem dusunmusler biz birtane cocuk istiyoruz dediler bizim akrabalarin bir tanidigi vardi onlarin yardimiyla bir erkek cocuklari oldu gorsen simdi 13 yasinda ama dag gibi rabbim esirgesin cok seviyorum yakisikli yiyenim onemli olan inanki dogurmak deyil hayirlisiyla yetistirmek ve buyutmektir..
herkes soz etti ama kimene mevlam herkesin dilini kesti kinayanlar oldu iste oglun neden evlenmedi diye birsuru laf soylediler anneme annem rahmetli o benim oglum canim torunum derdi hicbirzaman hic belli etmedik halaende oyle rabbim hayirli evlat etsin anasina babasina bagislasinnn insallah cumlesinide benim yiyenlerimide...iste boyle denizcim senle paylasmak istedim tatlim benimm:70:

denizverdiciyim.. senin annen sag demi? oyle canim be bende annem bazen basim agrirdi okurdu hemencecik gecerdi..ogun basim agridi oturdum agladim:14: anam olsada ofelese diye annemin kucuyuydum ben ama iste hayat acimasiz ..nur icinde yatsin cumle gecmislerimiz allah rahmet eylsein insallahh.. unutulmuyo denizcim unutulmuyoo:59::59:

sağ canım.benim annem sağ.. dur bir daha güldüreyim seni. benim annem pek dua bilmez...yani arkadaşım... kendi duamızı kendimiz yapacağız:1:

yani artık anne de biziiiiiz..anaane de..:13:

Back
X