38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Gunaydin Herkese:71:

Deniz Bulut, Masallah Batu'ya,:nazar: iyice tombik olmus isirmalik yani...Kati gidayi da sanirim deneye yanila ogreneceksiniz canim, baska yolu yok. Keci peyniri bulursunuz da keci sutunu nasil bulacaksiniz merak ettim, ben keci peynirini cok severim., hos bir tadi var. Umarim umdugundan cok daha kolay gecis yaparsiniz.:34:

Alabama, sanirim yakinda hem senin hem de Deniz'in kati gidaya gecis tecrubelerinize tanik olacagiz,KK'da bir bolumde bebekler icin beslenme ile ilgili bir bolum var belki bir goz atarsiniz.:34: Enes Bebegi ben de goremedim, 21 Nisan dogumlu olmali diye dusundum ama?

Baharnaz, Enes Bebek ( ismi son anda degismediyse) uyur uyumaz yazmani sabirsizlikla bekliyoruz canim, ilk bir kac hafta guzel uyuyorlarmis! Insallah senin de cok agrin sizin yoktur canim.:16:

Merye'nin isminimi gordun Deniz asagida? Aaaa niye yazmamiski hepimiz cok merak ediyorduk, umarim iyidirler.:13:

hocam selam
baharın bebeğinin adı enes...değişmedi sanırım.çünkü öyle sevdim ben:nazar:hem enese sordum da...annen öptümü seni benim için.elini öperim demişti de bahar...öpmüş öpmüş.:38:
benim aradığı akşam ağrısı vardı.gördüğümde ise daha iyiydi.elbet biras rahatsıslığı vardı.ama daha iyiydi seseryanla doğum yapmış biri olarak:nazar:

hocam keçi sütü bulunuyor burada.ender firmalar çıkartıyor.keçiyi ben de severim.bu sabah soframda meledi durdu.susturduk:1:

baharcım daha iyi oduğunu umuyorum:70:

günaydın denizverdi ben dün hastaneye geldim ama bahar taburcu olmuştu onları ve seni göremedim:19:

sağlık olsun ben gittiğimde de taburcu olacağını söylemişti.demek benim ardımdan çıkmışlar..neyse benim doğumuma gelirsin:1:e bende hamile sayılırım:21:cinsiyeti belli oldu.bir kızım olacak:24:

gunaydin canim arkadaslarim nasilsiniz bugun bakemmmm:71::71:

AYY MAASALLAH:nazar: BAHAR CIKMISMI HASTANEDEN IYI.. RABBIM BAGISLASIN OGLUSUNU INSALLAH HAYIRLISIYLA BUYUTSUN YAVRUSUNU..

NEGUZEL SIZLER BIRBIRINIZI TANIYORSUNUZ GIDIP GELIYONUZZZ AMA BANA NICIN HIC GELMIYORSUNUZ:66: SOYLEYIN BAKIMMM AHH AHH YAKIN OLSAK KESKE SIZLERI TANIMAYI COK ISTERDIMM.:40:.NEYSE BEN HEMEN ATLIYIMM UCAGA BURDAN UCAKLA ISTANBUL 2 SAAT 15 DAKIKAYMISSSS:10:.. AYY GELIM BARI YADA SIZLER GELIN HADI BEKLIYORUMMM:1:

SAKA BIRTARAFA ..HAA KIZLAR DOKTOR BANA BEBEYIN TUTUNMASI ICIN HERZAMANKI GIBI FITIL YAZDI SIMDI KULLANIYORUM:40: PERSEMBE GUNUNDEN BERI..SABAH ,OGLEN ,AKSAMM ,2 SERTANE ALIYORUMDA BIRDE BURUN SPREYI YAZMIZ.. BU SPREY HEM BEBEYIN TUTUNMASI ICINMIS HEMDE KAN SULANDIRICIYMIS.. HIC DUYDUNUZMU BOYLE BIR SPREYY:44:FAYDASI OLUYORMU KULLAN VARMIKI ACABA :75:

KIZLAR BIRDE TAMA TEDAVI UZERI BENIM MEVSIMSEL ALLERJIM VAR ..HAPSURUK TAN OLUYORUM:2: NAPACAMI BILEMIYORUMM SIMDI HAP KULLANIYORUM.. AMA DOKTOR EMRIYO KOYULDUKTAN SONRA KESINLIKLE KULLANMA DIYORR..ZATEN OKADAR ILAC KULLANIYORUM KI HEP DOK TOR VERDI.. ICIM DISIM HAP OLDU FAYDASI OLSUN DA TUTUNSUN YETRKI HERSEY BEBIS ICIN NAPIMM CANLARIMM.:70:

DENIZVERDICIYIM ,SENIN DOGUM NEZAMAN .. AA KIZMIYMIS ANALI BABALI DOGSUN SANA BAGISLASINN HAYIRLI EVLAT OLSUN SANA INSSALLAAHHH CANIM BENIMM:38:

COK YAZDIM DEMI KIZLAR .. NAPIM SIZLE PAYLASIYORUMM :48::54::54:

selam herkese

yazdığım msjlar uçtu gitti yine :(((

Rabbim hepinizi evlatlarınıza en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun.
Evlat sahibi olmak isteyenler hayırlısıyla tez zamanda evladına kavuşsun
Hamile olanlar bebişlerini sağlıkla vaktinde kucaklasınlar,
Tedavide olanların tedavileri güzel geçsin, bebiş haberlerini versinler bze,
Tedaviye başlayacak olanların sıkıntılarını en kısa zamanda giderip başlayabilsinler,İNŞALLAH.
Hastanede hepiniz için dua ettim Allah kabul etsin.
Evlat sahibi olanlar sağlıkla sıhhatle evlatlarını büyütsünler inşallah.
Dilekleriniz ve dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.

Denizverdi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. elinden öptüm hala o kadar yani :)

Enes bebeğimiz Maşallah sağlıklı, 3680 gr, 54 cm olarak dünyaya geldi:nazar:

Rabbim hepinize böyle sevinçler, mutluluklar yaşatsın.
Hastane sitesinde paylaşımı o kadar kötü olduğum anda söylemişlerdiki hayır demiştim, hatta
hastanenin foto ve diğer ücretsiz hizmetlerini bile kabul edemedim hiç iyi değildim o anlarda sağlık açısından. gaz, kabızlık, sancı ve ağrılarım çok fazla olsun geçer diyorum/diyorlar.Daha tam anlamıyla uyuyamadım üstünede bunlar eklennce gelemedim.
aklımda kalanları yazayım
Hasta olanlara Allahtan acil şifa diliyorum.Kanguru annen hasta idi sanırım şimdi daha iyidir inşallah
Toana inşallah güzel haberlerini alırız ben umutluyum sende umutlu ve pozitif ol kullandığın ilaçları takma kafana canım. herşey iyi snuca varabilmek için
Maiumut canım üzüldüm gelmişsin haber verme imkanım olamadı.
Alabama Deniz Bulut maşallah yakışıklılarınıza
Kartopu inşallah sonucun güzel çıkar içini ferah tut.sağlıkla geçsin ayların
Riuese msjını okudum saol
Herada benim bebişte tersti ve dönmemişti canım. Sağlıkla gelsin süslün.
ZarpDeniz güle güle kullan cicişlerini bizim 2.ci isimde hala belli değil yakın zamanda belli olur inşallah.

Son düzenleme:
oooo taze annemiz mi uğramış..bne de denk mi gelmişim...selam bahar..

ben sana bibilini öp demiştim... yanlış anlama mı odu acaba:60::60::60:

elinden öp tabiii ki.elinden öp başından öp nanağından öp.öp te..

hay çok güldüm.sen de gülesin emi.oğlun tatlı uykularda olsun.seni de uyutsun:1:

Deniz Bulut trakya bölgesinden keçi sütü getirmek için sipariş alan marketler var ama senin oralarda varmı bilmyorum canım.

uğrayamayacağım sabahlar için :71::71::71::71::71:

:16:

denizverdi canlı selam canım
tam çıkmak üzereyken gördüm senide :70:

oooo taze annemiz mi uğramış..bne de denk mi gelmişim...selam bahar..

ben sana bibilini öp demiştim... yanlış anlama mı odu acaba:60::60::60:

elinden öp tabiii ki.elinden öp başından öp nanağından öp.öp te..

hay çok güldüm.sen de gülesin emi.oğlun tatlı uykularda olsun.seni de uyutsun:1:

ayy canım ya yok yok yanlış anlama yok canım enes uykudada ben geçemiyorum

baharim hosgeldin tatlim ..rabbim yavrunu sana bagislasin gule gule buyut insallahh .. sana annelik duygusunu tattiran allahim isteyen herkese ...vede banada tattirsinn insallahhhh ..gozlerim doldu yine :14:canim seni ve bebeyini cok opuyorumm gecmis olsun tatlim:70:

gunaydin canim arkadaslarim nasilsiniz bugun bakemmmm:71::71:

AYY MAASALLAH:nazar: BAHAR CIKMISMI HASTANEDEN IYI.. RABBIM BAGISLASIN OGLUSUNU INSALLAH HAYIRLISIYLA BUYUTSUN YAVRUSUNU..

NEGUZEL SIZLER BIRBIRINIZI TANIYORSUNUZ GIDIP GELIYONUZZZ AMA BANA NICIN HIC GELMIYORSUNUZ:66: SOYLEYIN BAKIMMM AHH AHH YAKIN OLSAK KESKE SIZLERI TANIMAYI COK ISTERDIMM.:40:.NEYSE BEN HEMEN ATLIYIMM UCAGA BURDAN UCAKLA ISTANBUL 2 SAAT 15 DAKIKAYMISSSS:10:.. AYY GELIM BARI YADA SIZLER GELIN HADI BEKLIYORUMMM:1:

SAKA BIRTARAFA ..HAA KIZLAR DOKTOR BANA BEBEYIN TUTUNMASI ICIN HERZAMANKI GIBI FITIL YAZDI SIMDI KULLANIYORUM:40: PERSEMBE GUNUNDEN BERI..SABAH ,OGLEN ,AKSAMM ,2 SERTANE ALIYORUMDA BIRDE BURUN SPREYI YAZMIZ.. BU SPREY HEM BEBEYIN TUTUNMASI ICINMIS HEMDE KAN SULANDIRICIYMIS.. HIC DUYDUNUZMU BOYLE BIR SPREYY:44:FAYDASI OLUYORMU KULLAN VARMIKI ACABA :75:

KIZLAR BIRDE TAMA TEDAVI UZERI BENIM MEVSIMSEL ALLERJIM VAR ..HAPSURUK TAN OLUYORUM:2: NAPACAMI BILEMIYORUMM SIMDI HAP KULLANIYORUM.. AMA DOKTOR EMRIYO KOYULDUKTAN SONRA KESINLIKLE KULLANMA DIYORR..ZATEN OKADAR ILAC KULLANIYORUM KI HEP DOK TOR VERDI.. ICIM DISIM HAP OLDU FAYDASI OLSUN DA TUTUNSUN YETRKI HERSEY BEBIS ICIN NAPIMM CANLARIMM.:70:

DENIZVERDICIYIM ,SENIN DOGUM NEZAMAN .. AA KIZMIYMIS ANALI BABALI DOGSUN SANA BAGISLASINN HAYIRLI EVLAT OLSUN SANA INSSALLAAHHH CANIM BENIMM:38:

COK YAZDIM DEMI KIZLAR .. NAPIM SIZLE PAYLASIYORUMM :48::54::54:

yok canım herkes birbiriyle tanışık değil..birkaçımız....

kız sen daha geçenlerde bende değilmiydi.hani dondurma ikram etmiştim... nasıl unutursun:19:

gönülce biraradayız:34:

ben fitil, sprey hiç kullanmamıştım tedavilerimde bu yüzden bir yorumda bulunamıyacağım.
transfer ne zaman:26:

mayısta bir gidelim bebekçiye... belki söylerler doğum zamanını:27::1:

Denızverdıcıyımm ,benım transfer p tesı bakalım tatlım hayırlısıyla yapıssınlar nsallahhh..:49::49:

Evet canım dedıyın gıbı gonuller bır olsun canım benımm..:38:

Kızz bak dogumunun gununu soylede bılelım ok :1:
Cok tatlıssın canım.. Rabbım gonlunce versın arkadasımm:70:

hadi ben kaçtım şeker...ay bu alabamanın lafı.benimki de şekerim olsun:1:..2 çeşit yemek yaptım.üçüncüyü koyacağım pişsin.sonra da evi süpüreceğim.yorulmak istiyorum :35::35:
sonra da yarınki sınava çalışayım:37:

Baharnaz, evinize bebeginizle hosgeldiniz! Masallah:nazar: cabuk ayaga kalkmisin, hala agri kesici yaptiriyor musun? Genel anestezi mi oldun? Nisan daha fazla geldigi icin mi dogumu erkene aldiniz yazmamisin merak ettim canim. Her ne kadar onemli olan senin ve Enes bebegin iyi olmasi, cok sukur. Masallah:nazar: Enes Bebek gayet iyi beslenmis, portakallar yaramis.:1: Biraz daha toparlaninca ilk fotoyu isteriz. Dualarin icin cok tesekkurler, Allah hepsini kabul etsin. Kendine ve yeni bebegimize iyi bak canim.:38:

Toana, Pazartesi buyuk gun! Insallah embriyolarin sana iyice tutunacaklar, simdiden bol sanslar diliyorum.

Zarpdenız ..sagol tatlım ınsallah yapısıp kalsınlarda.. Tek ısteyım tutunmaları hayırlısıylaaa:40:.. Canımm cok sagol dıleklın ıcın amınn ınsallahh:16:

sağlık olsun ben gittiğimde de taburcu olacağını söylemişti.demek benim ardımdan çıkmışlar..neyse benim doğumuma gelirsin:1:e bende hamile sayılırım:21:cinsiyeti belli oldu.bir kızım olacak:24:

tabi gelirimde ozamana kadar görüşmeyelimmi yani biliyorum senin kız dişleri çıkaratır öyle doğar

biz hep beraber senin kızın içinde gün sayarız:16:

Canlarım bırsey sorucam gercı sorularım bıtmıyoda napım bılgı edınıyorum sızler sagolun ..
Ya bu 5. Gun emrıyosunun tutunma sansı dahamı fazla yoksa 3,gun emrıyosuyla aynımı acaba :44:bırde ben doktoruma sordum ne yıyıp ıcmem gerek dıye hersey yıye bılırsın dedı ama bırde sızlerden ogrenımm dedım :61:bırde ben emrıyo koyulduktan sonra kasıyon kendımı oturup kalkarken.. ıyı deyıl ama bu huyum neyapmam gerektıyını bana yazın... Mesela yatakta yan donerken bıle korkuyorum dusecek dıye sacma ama dusunuyorum:59: Evın ıcınde yavas adımlarla yuruyorum.. Nebılım buna benzer seyler ıste ...okdar dıkkat etmeme gore 3 defa basaramadım yanıı ..:85:yınede transfer sonrasını sızlerde yasadınız canlarım:70: Bana yazın ltfen bıldıklerınızı neyapmam gerektıyınıı:54::34:

Kestane kebap acele cvppp:9:

Canlarım bırsey sorucam gercı sorularım bıtmıyoda napım bılgı edınıyorum sızler sagolun ..
Ya bu 5. Gun emrıyosunun tutunma sansı dahamı fazla yoksa 3,gun emrıyosuyla aynımı acaba :44:bırde ben doktoruma sordum ne yıyıp ıcmem gerek dıye hersey yıye bılırsın dedı ama bırde sızlerden ogrenımm dedım :61:bırde ben emrıyo koyulduktan sonra kasıyon kendımı oturup kalkarken.. ıyı deyıl ama bu huyum neyapmam gerektıyını bana yazın... Mesela yatakta yan donerken bıle korkuyorum dusecek dıye sacma ama dusunuyorum:59: Evın ıcınde yavas adımlarla yuruyorum.. Nebılım buna benzer seyler ıste ...okdar dıkkat etmeme gore 3 defa basaramadım yanıı ..:85:yınede transfer sonrasını sızlerde yasadınız canlarım:70: Bana yazın ltfen bıldıklerınızı neyapmam gerektıyınıı:54::34:

Kestane kebap acele cvppp:9:

toanacım duyduğum kadarıyla 5. gün embriyosunun şansı daha yüksek.transferden sonra ise ani hareteler yapma yere eğilirken diz çökerek eğil bir şey almak isterken uzanma.birde transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas veya ananas suyu iyi diye duydum ben denemedim.benden bu kadar arkadaşalrda bişeyler söyleyecektir:9:

Gunaydin Arkadaslar:71:

Toana, 5.gun embriyosunun tutunma sansinin daha yuksek oldugu soyleniyor. Embriyolarinin kalitesi ile ilgili bir bilgi verdiler mi? Burada transfere sikisik bir sekilde giriyorsun, o zaman doktorlar daha iyi embriyolari koyacaklari yeri gorebiliyorlarmis, orada nasil? Transferden sonra hemen wc'ye git derlerse bence tutabildigin kadar tut ondan sonra gidersin yada altina bir surgu filan da verebilirler. Transferden sonra ilk 15 dk.nin akabinde de ilk bir saatin onemini vurguluyorlar. O yuzden transfer yataginda en az 15-20 dk. kalmaya calis derim, ondan sonrada en az 1 saatin yatarak gecsin.Kendini hic sikma lutfen, rahat birak ve icinden duani et, sen ne kadar rahat olmaya calisirsan o kadar iyi olur. O gun yolculuk yapmayip orada kalmanizi da oneririm, en azindan kendini psikolojik olarak daha rahat hissedersin. Sonraki gunlerin uzanarak, evin icinde dolasarak filan gecsin, ev isi filan yapma, yuksege uzanma, rahat bir 3 gun gecir derim. 72 saat sonra embriyolar tutunmazsa zaten yasamlarini kaybettiklerini bir doktor makalesinde okumustum. Transfere gitmeden kendine bir kanape uzerine yada yataginin basucuna cerez,dergi, kitap, su, meyve hazirla.Sevdigin DVD'leri izleyebilirsin, muzik dinleyebilirsin, kisaca rahat ol. Bir de bu donemde protein agirlikli beslenmeye dikkat et. Bol bol su icmeyi de ihmal etme,senin icin dua edecegim.:13:

Denizverdi, Kartopu'ndan sonra senin gebeliginin geriye sayimi baslayacak, bir hafta sonra sanirim randevunuzu alacaksiniz, cok heyecanli...:34:

Baharnaz, Enes Bebek ile evde ilk geceniz cok guzel gecmistir umarim.:13:

Maiumut, siz yakinlarda tedavi plani dusunuyor musunuz? Birer birer transferlerimiz ve gebelerimiz siraya girsinler.:13:

Back
X