- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Gunaydin Herkese
Deniz Bulut, Masallah Batu'ya,iyice tombik olmus isirmalik yani...Kati gidayi da sanirim deneye yanila ogreneceksiniz canim, baska yolu yok. Keci peyniri bulursunuz da keci sutunu nasil bulacaksiniz merak ettim, ben keci peynirini cok severim., hos bir tadi var. Umarim umdugundan cok daha kolay gecis yaparsiniz.
Alabama, sanirim yakinda hem senin hem de Deniz'in kati gidaya gecis tecrubelerinize tanik olacagiz,KK'da bir bolumde bebekler icin beslenme ile ilgili bir bolum var belki bir goz atarsiniz.Enes Bebegi ben de goremedim, 21 Nisan dogumlu olmali diye dusundum ama?
Baharnaz, Enes Bebek ( ismi son anda degismediyse) uyur uyumaz yazmani sabirsizlikla bekliyoruz canim, ilk bir kac hafta guzel uyuyorlarmis! Insallah senin de cok agrin sizin yoktur canim.
Merye'nin isminimi gordun Deniz asagida? Aaaa niye yazmamiski hepimiz cok merak ediyorduk, umarim iyidirler.:13:
hocam selam
baharın bebeğinin adı enes...değişmedi sanırım.çünkü öyle sevdim ben

benim aradığı akşam ağrısı vardı.gördüğümde ise daha iyiydi.elbet biras rahatsıslığı vardı.ama daha iyiydi seseryanla doğum yapmış biri olarak

hocam keçi sütü bulunuyor burada.ender firmalar çıkartıyor.keçiyi ben de severim.bu sabah soframda meledi durdu.susturduk

baharcım daha iyi oduğunu umuyorum