38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada canım ikinizinde iyi olmasına sevindim güneşimiz vaktinde gelir inşallah:emir_bebek:

tuhacın sanada bol şanslar inşallah bu yolda yorulmadan kavuşursun bebeğine

toana canım günler geçiyor inşallah yavrun içinde büyüyordur amin

zarpdeniz heradadan sonra sıra hayırlısıyla sana gelecek hazırlıklar bitmek üzere güle güle kullansın eskitsin inşallah klarisa.umarım doğru yazdım ismini:1:

deniz bulut işbaşı ha hadi kolay gelsin.

denizverdi nasıl geçtimi morfinin etkisi bir şekilde buluyorsun datlı uykunun yolunu:1:

patikler sen nasılsın canım

cans dilerim hayat kaliten için değerlerin olması gereken seviyeye gelir. sonrada :emir_bebek:

altın yunus güzel yorgunluğun geçmiştir.bakıcı işiniz de rast gelsin nedir annelerin bu derdi hiç bu kadar zor olacağını düşünmedim.umutu öp bizim için:16:

bahar taze anne bakıyorum enes sabah kuşluğu yapmana izin veriyor canım kokla o meleği yerime :16:

Maıumutcum slm tatlım..bılemıyom buyuyomu buyumuyomu canım yaa evet gunler gecıyo ama karnım agrıdıkca umıdım yıtıyo gıbı..rabbım korktugumuza ugratmasın ınsallaahh,,

Maıumutcum slm tatlım..bılemıyom buyuyomu buyumuyomu canım yaa evet gunler gecıyo ama karnım agrıdıkca umıdım yıtıyo gıbı..rabbım korktugumuza ugratmasın ınsallaahh,,

iyi akşamlar toana.....
kız ağrılara takılma bakemm:34::34::1:
bir arkadaşım karnı ağrıya ağrıya testini yaptırmıştı.şimdi 1buçuk yaşında bir kızı var.:nazar:

bak şimdi bana da hatırlattın.benim evliliğimin ilk yıllarında kendiliğnden olan gebeliğim var geçmişimde..karnım ağrıyor ağrıyor bir türlü gelmiyordu.ha geldi ha gelecek gibiydi.meğer hamile imişim o zaman ben.inşallah sen de hamilesin:49::emir_bebek::emir_bebek:

güller geçmiş olsunlara herkese teşekkürler:16:

zarp hocam....
doğum burada olacakmış... ataşehirde sanırım..iyi iyi....kızınızı göreceğim öyleyse:23:

merye.....
hoşgeldin canım....:71:meryemi öpüyorum...:emir_bebek::38:

nisa.......
merye ye cevabında kendimi gördüm sanki..:37:

bahar....
enese geçmiş olsun..ne bezesiymiş:26:bebeğin memelerinde şişlik olduğunda süt durmuş derler de...ellerine şifa...

tuha....
hadi hayırlı olsun aşılaman... sonucu yüzünü güldürsün inşallah:emir_bebek:

kartopu...
kontrol nasıl geçti...girmemişsin..:26:

deniz....
uzun zamandan beridir ilk iş günün nasıl geçti bir anne olarak....

iyi geceler.....tatlı uykularda olun.:31:

günaydın güller:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

ben kapamış ben açmışım tükkanı:37:

bu sabah çok dua ettim sabah namazında...herkese,herşeye.....sonra balonda sabah kuşlarının civildeşmelerini dinledim.müthişti...tavsiye ederim.denemeyen varsa bir kerecikk denesin.
o saatler....başka saatler...

gunaydin denizverdiciyimm..tatlim benim sagol kiz ilgin icin bebeyimm valla..benim ilk 3 denemede hep boyle olmustu ya insallah oyle deyildirde korkuyorumm karnim agriyinca ..korkuyomda sizle paylasiyomm tatlimm insallah insallah senin dediyin gibi olsun canim benim insalahh rabbim ..senin agzindan duysun insallahh..namazin ve dualarin kabul olsun insallahh tatlim benimm..

ismimle dua ediyon demi kizzzz...sevgilerimle arkadasim cok sagooll:70::70::54:

maiumutcumm gunaydin:71: tatlimm sen nasil napiyonn kizzz:34:

tünaydın canım ne yapim işte umut peşimdeyim bak bu satte işe gitmedim daha.allah hepiz hakkında hayırlısını versin.hayırlı haberini bekliyoruz inşallah

birde arkadaşlar bu cuma hıdır ellez unutmayın inşallah ben de unutmam:1:

bütün dilekleriniz gerçek olsun arkadaşlarım hepinizi :16::16:

Merhaba Arkadaslar:71:

Topigimiz biraz sakin kalmis.... neredesiniz kizlar?:26:

Maiumut, iyi dileklerin icin tesekkurler canim, arkadan seni de dogum yapacaklar listesine bekliyoruz.:34: Clarissa'nin okunusu yazdigin gibi canim, sorun degil.:34:

Denizverdi, doguma TR'ye geliyoruz kismetse fakat hangi hastane olacak konusuna orada karar verecegiz. Eger Ege'de karar verirsek bak oraya da gelmen lazim tamam mi?:13:

Toana, test gunune az kaldi. Su anki herhangi bir agri - sizi embriyolarin tutup tutmadigina bir kistas olamaz diye dusunuyorum. Bir cok hormonal ilac- igne aldin, bu onlarin etkisi, ilk zamanlar bir belirti yok maalesef, en kesin sonucu Bhcg kanda gebelik testi verecek. Hakkinizda hayirlisi olsun.:34:

Deniz Bulut, sana mail yazdim canim acelesi yok, ne zaman musait olursan haberlesiriz. Umarim ofiste her sey yolunda gidiyordur.:34:

Merye, merhaba dedin, arkasini bekliyoruz.:13:

Baharnaz, umarim evirip cevirmelerde bayagi uzmanlasmisinizdir ve hersey yolundadir canim.:13:

Ismini yazamadiklarima sevgiler...:16:

Sanada meraba zarpdenızcımmm.:3:.evet canım az kaldı heycanlıyım noldu nolucak dıye...hakkımıza hayırlısı..denemeler tabıkı bızı yıpradıyo ınsanız ıste hemen tutsun ıstıyoruzz nezamn tutacak yada tutmustur bılemıyorumm..dusunuyorumm:34:

Canım gecen gun sana soru sormustum kacdefa deneme yaptın dıye ..ogrendıyım kadarıyla sımdı hamılesın herhalde gule gule dogur ınsallahh ..darısı bızlere bu yolda emek verenler ..kucagı bos kalanlara rabbbbııımm ınsallahh ver ver ..bu defa yuzum gulsun ıstıyorumm :66:

Tatlım sagol bılgın ve ılgın ıcınn:70:

Alabama, Deniz Bulut,Altinyunus, Agustos Anneleri topiginde Dr. Erhan Ates'in modern bebek bakimi kitabi onerilmis, kati gidaya gecis ile ilgili bir gozatin isterseniz.:34:

Toana, evet cok sukur su an 25 haftalik hamileyim. Yazilarimin altinda gebelik ticker'i var, oradan takip edebilirsin. Bu bizim 11.denememiz, insallah saglikla-miadinda yavrumuza kavusuruz. Allah tum isteyenlere, bu yola baskoyanlara versin.:13:

arkadaşlar merhaba,

uzun zamandır giremedim topiğe, geçmişide okuyamadım. umarım herkes iyidir. işlerim çok yoğundu,ancak toparlayabildik. neyese vergi dönemi bitti biraz rahattladım. yarında hafta sonuna kadar kısa bir tatile çıkıyorum. yazın izin kullanamayacaım gibi görülüyor. fırsat varken değerlendireyim dedim. bu arada geçen hafta kontrolüm vardı. ama cinsiyetini öğrenemedik malesef :-((. 11/ mayısa amniyosentez için gün aldık. o gün öğreniriz herhalde. inşallah AS de hayırlısı ile bir atlatırsak dahada içimiz rahatlayacak.

biraz geçmişi okumaya çalışayım ben.

toana , hayırlısı ile inşallah bebişini kucağına alırsın canım. bencede belirtilere fazla kafayı takma olurmu. içini ferah tut, kendini hamile gibi hisset lütfen. ve birde bol bol dua et arkadaşım

Kartopu, kurabiyeyi ben de yaptim,agizda acaip dagiliyor. Bir de pastane pogacasi denedim, o da cok guzel oldu.:34:

Deniz Bulut, Alabama, Denizverdi, Cans, Altinyunus, kizlar iyi misiniz?

Maiumut, anladigim kadariyla dinlenme asamasindasiniz, nadas da iyidir bazen.:34:

zarpdeniz en kısa zamanda ve müsait olduğunda poğaca tarifinide istiyorum hayatım :-)))

herkese merhaba
dün okudum ama yazamadım bir türlü.herkes iyidir umarım.
baharnaz, tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.

zarpdeniz, çok geçmiş olsun.ultrason ölçümlerinde de bir sorun yaşamazsın sıkma canını.bu panikler hiç bitmeyecek.

herada, sana da geçmiş olsun.

toana, bol şanslar.güzl haberlerini almak dileğiyle.

rüzgardeniz, şaşırdım okuyunca.ne denir ki?dilerim yeni yaşantın sana ve oğluna huzur ve mutluluk getirir.

bu arada tarif yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.ctesi gününü atlattık.savaştan çıkmış gibiydik eşimin deyimiyle.çok şükür herşey güzel oldu.

bakıcı işide yarın son.giderayak ortalığı paçal etti.bugünde saat 15.30 da çıkabilir miyim dedi.zaten bütün kış erken kaçtı durdu.bir süre oğlumla başbaşa kalayım bakalım neler olacak.
unuttuğum arkadaşlarım varsa affola.herkese sevgiler.....

altınyunus, atlatmışsın mevlüdü geçmiş olsun.Allah kabul etsin. bakıcı işinide biran evvel halledersin inşallah

günaydın

Herada ve süslüsü inşallah iyidirler bende heyecanla bekliyorum.

Alabama :) yrdıma ihtiyaç varmı demişsin ya canım var var gaz çıkarma mevzusu:emir_bebek:

Şu oyuncaklarla ilgili verdiğin bilgi için tşkler canım.bayılırım oyuncaklara dönenelere eğlenceli şeylere :1:

Zarpdeniz ben yalış hatırlamıyorsam son 4 ay 1 kez olsun sağa yatamadım hep solaydı sağa yattığımda hem kol el ağrısı ve kasık ağrılarım daha fazla oluyordu ama şimdi yatabiliyorum .
..... 100 le girmiştim doğuma şimdi 88 im :39: kontrollü yemeye özen gösteriyorum, göbeğim henüz küçülmedi ama bu sonuca mutluyum

Toana inşallah güzel haberi vericeksin bize canım.

tuha aşılama hk benim blgim yok. inşallah herşey yolunda gider.

Altınyunus saol canım. Telaşın bitmiş ama yardımcında gitmiş gönlüne göre birini bulursun inşallah.

Cans değerlerinin normal olması için ilaç tedavisisi uyguluyorsundur sanırım inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner acaba niye böyle oluyorki

baharnazcığım umarım oğlun ve sen iyisinizdir. maşallah hemende kilolar gitmeye başlamış. enese ve kendine çok dikkat et lütfen :nazar:

Mutlu Pazarlar Arkadaslar:71:

Sabah, fetal biyometrimiz yapildi, cok sukur sonuclarimiz normal degerler arasinda cikti ve icimiz rahatladi. Bugun kizimizi cok iyi goremedik hem uyuyordu, hem ters donmustu ve yuzunun onunde de kordonu vardi. Artik bir dahaki sefere...

Denizverdi, gecmis olsun. Sen bu anestezi isini seviyorsun biliyorum.:52: Esine Allah kavustursun, ooo kizlar partisi yapmissin, eminim cok iyi gecmistir.

Toana, 10.gunde kanda Bhcg'ni yaptir, sonucun cikacagina inaniyorum cunku ben de 10.gunde yaptirmistim ve doktoruma transferden sonra 10.gunde yaptiracagimi soylemistim de, O da bana sadece gulumsemisti... Artik bence endiselenmeyi birak, normal yasantina donebilirsin. Cok denememiz oldugu icin ben hep transferin 3.gununden sonra ya tuttu yada tutmadi demisimdir, ilk 3 gun cok daha onemliydi. Su an dua etmekten baska yapabilecegin birsey yok inan. Umarim sizden de guzel haberleri aliriz.

Baharnaz, Iyi misiniz? Alabamanin gaz cikarma onerilerini denedin mi canim?:26:

geçmiş olsun zarpdeniz maşallah herşey yolund. Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin canım. :nazar: :emir_bebek:

Back
X