38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar merhaba uzun zamandır arada okudum ama yazamadım. bildiğiniz gibi annem rahatsızdı hala hastanede ama en azından durumu iyi. anjiyo oldu ve stent takıldı bir damarına, bende arada yanında kaldım bu yüzde çok fazla sizlere takılamadım. yazmıştım ama yineliyim bahar tekrar tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah hayırlı evlat olur. toana canım rabbim sana da hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah. ya arkadaşlar yazmayı denedim ama kafamı toplayamıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda tekrar görüşürüz..

kangurum tekrar geçmiş olsun anneciğine. inşallah en kısa zamanda toparlanıp ayağa kalkar.

Selamlar arkadaşlar,

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bizde bekleyiş devam. İlaç tedavisi ve dinlenme işe yaradı ve başlayan doğum süreci kontrol altına alınabildi çok şükür. Perşembe 38. haftaya başlıyor olacağız, o gün bir durum değerlendirmesi yapılacak hayırlısıyla. Şu 2.5 senelik süreç sabretmeyi öğretiyor bana diyordum, daha alacak dersim varmış demek ki, sabırla bekliyoruz işte.

Biraz uzun yazacağım, inşallah kimseyi atlamam….

Alabama’cım, desteğin varlığın için bin sağolasın. Karamelim’le arkadaşları da haberdar etmişsiniz, çok teşekkürler. Mert’çikom nasıl? Gaz çıkarma metodlarını hatmederek okudum, sağolasın. Havalar da toparlıyor artık, gezme maceralarınızı, fotolarınızı paylaşmanızı bekliyoruz efendim. Biz de fisher price’ın dönencesini beğenmiştik ama daha ısmarlamadık. Herhalde sizin büyük paşalar için geçtir de, Zarp ve benim minikler için diyeyim, yurtdışında ödüllü bir dönence de varmış. Siyah, beyaz aralarda da kırmızı renkleri olan çokkk basit bir dönence. İlk başta algıladıkları renkler onlar olduğundan bu renklere ağırlık verilerek tasarlanmış filan. Fiyatı çok makul ama sırf nakliyesi 50 dolar civarı tutuyor. İlgilenen olur belki diye yazayım dedim.

Zarpdeniz’cim, sağolasın desteğin için, çok teşekkürler. Selamını da okuyup aldım bin sağol. Öncelikle fetal biyometrinin iyi çıkmasına çokkkkkkkkk mutlu oldum, gözünüz aydın. Keyifle devam etsin hamileliğin, prensesin yatağı da sipariş edilmiş, hazırlıklar tam gaz devam yani. Keyifle sürdür hazırlıkları, sağlıkla zamanında tamamlansın hamileliğin inşallah. Tırnağın için de çokkk geçmiş olsun. Yakında ayak tırnağını morartmayı başarmış biri olarak ne feci bir ağrı yaptığını maalesef iyi biliyorum, inşallah acısı da yakında geçer.

Bebişlerin erkenciliği endişelendirmesin seni canım. Bugün hastanede olmayı hakettiğimi düşünüyorum açıkçası. Çarşamba sabahı, ağrılar başladığında, aaaa bunlar yalancı doğum sancısı olsa gerek diyip güldüğümü, yahu daha ağırlaşmadım, iyiyim, ne diye izne çıkıyorum ki hemen, bir hafta daha işe gideyim en iyisi diye düşünmekte olduğumu söylesem? Dinlen, dinlen laflarını kulak arkası etmemek gerekiyormuş, ben ettim sen etme diyeyim.

Yatışı sormuşsun, ben genelde sola yattım, aralarda da kaytarıp sağa yattığım oldu. Doktorum sağa da yatabilirsiniz demişti. Bir yerde okumuştum sola yatış vücutta ödem oluşumunu engellemeye yardımcıdır diye, bilmiyorum sen ne tecrübe ediyorsun.

Baharnaz’cım, sağolasın canım, canın sıkılmış, elbetteki yürek hoplatması normal ama eminim önemli birşey değildir, daha bugün yeni doğanlarda ciltte görülebilecek oluşumlarla ilgili birşeyler okudum, zamanla geçecek şeyler olarak anlatılıyordu. Sıkı kilo vermişsin maşallah, bebeğimiz iyi, ağrıların azalmış, çok mutlu oldum bu haberleri alınca. Umarım ellerin, tiroid, tansiyon da hemen yok olur, güzel annemiz keyifle yaşar loğusalığını. Aralarda girmeye gayret edicem, Enes bebeğin haberlerini bekliyorum heyecanla. Kokla güzel oğlunu bizim için de. Ayrıca ilk fırsatta fotosunu görmek isteriz annesi, bilgin olsun da 

Deniz Bulut’çum, sağolasın mesajın için. Senin de işte ilk gününmüş bugün, inşallah arkada bırakıp gitmek korktuğum kadar zor olmamıştır senin için. Allah’tan iş yakın artık. Maşallah Batu’ya da, bittim fotoğraflarına, sana benziyor maşallah. Koca adam olmuş, arkadaşlar da demiş vallahi tam ısırmalık.

Toana, keyifli bir bekleyiş sonrası müjdeni alalım inşallah.

Cans, geçmiş olsun arkadaşım, değerlerin iyi gelmemiş galiba. İnşallah korktuğun gibi olmaz, bu sene tamamlanmadan herşey yoluna girer. Dualarımdasın.

Patikler, sağolasın canım. Taşınma oldu mu, ben mi tarihleri karıştırdım? Herşey gönlünce olsun, çok yorma kendini, güle güle otur yeni evinde, minik müjdesini almaya az kaldı hayırlısıyla.

Denizverdi, sağolasın, sana da geçmişler olsun. Randevunuzda da bol şanslar, herşey sizden yana olsun inşallah.

Tuha, hoşgeldin arkadaşım. Hep yazdım geçmişte, yüzümü ilk güldüren tedavi aşılama olmuştu, o yüzden çok ama çok inanıyorum aşılamaya. İnşallah ve de inşallah iki hafta sonunda güzel haberlerini alacağız. Dualarımdasın. Aşılamadan sonra hemen eve gelip yatmıştım, doktorun özellikle bir tembihi olmamasına rağmen. Bekleme döneminde de aynı tüp tedavisindeki gibi yememe içmeme, bol su tüketmeye gayret etmiştim. Herşey gönlünce olsun inşallah.

Altınyunus, sağolasın arkadaşım. Ha bugün ha yarın darken seni dinlemeyip hazırlamamıştım hastane çantamı. Eşime kaldı o işler de, söz dinlemek lazımmış söz… Umut’u kokla benim için de, yeni fotolarını bekliyoruz.

Kangurum, çok geçmiş olsun anneciğine, Allah acil şifalar versin. Lütfen kendini de yormamaya gayret et e mi, Perşembe doktor randevun vardı diye hatırlıyorum eminim çok iyi geçmiştir, güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz diyeyim.

Merye, güzel anne hoşgeldin. Artık bizi terkettiğini düşünüyorduk  Sevindim kayınvalidende rahat etmene, ev düzeninize de kolaylıkla alışırsınız inşallah. Kızının güzel haberlerini, fotolarınızı bekliyoruz, keyifle büyüsün meleğin inşallah.

Maiumut, sana da selam arkadaşım, umarım sen de iyisindir.

Limonkabuğu’ndan haberi olan var mı arkadaşlar, merak ettim, inşallah güzel haberlerini alırız bir an önce.

Ben şimdilik kaçar, herkese selam ve sevgiler.

herada geçmiş olsun arkadaşım. birazdaha sık dişini az kaldı. hayırlısı ile güneşini kucağına almak nasip etsin Yüce Rabbim :nazar: :emir_bebek:

cans tedavin inşallah hayırlısı ile biran önce sonuçlansın. enkısa zamanda tüp bebeğe geçip yavrunu kucağına alırsın inşallah.:emir_bebek:

alabama , eşin işe başlamış tekrar geçmiş olsun. Mert Beyde yaramazlıklara başlamış , anne oğul birbirinizin keyfin sürün canım. Allah nazarlardan saklasın sizi. :nazar:

arkadaşlar merhaba,

uzun zamandır giremedim topiğe, geçmişide okuyamadım. umarım herkes iyidir. işlerim çok yoğundu,ancak toparlayabildik. neyese vergi dönemi bitti biraz rahattladım. yarında hafta sonuna kadar kısa bir tatile çıkıyorum. yazın izin kullanamayacaım gibi görülüyor. fırsat varken değerlendireyim dedim. bu arada geçen hafta kontrolüm vardı. ama cinsiyetini öğrenemedik malesef :-((. 11/ mayısa amniyosentez için gün aldık. o gün öğreniriz herhalde. inşallah AS de hayırlısı ile bir atlatırsak dahada içimiz rahatlayacak.

biraz geçmişi okumaya çalışayım ben.

Kartopu, tatil her zaman iyi gelir, yorgunluklarini streslerini orada birak gel. 11 Mayis'ta AS'den harika sonuclarla gelmeni dilerim.:34:

gunaydin denizverdiciyimm..tatlim benim sagol kiz ilgin icin bebeyimm valla..benim ilk 3 denemede hep boyle olmustu ya insallah oyle deyildirde korkuyorumm karnim agriyinca ..korkuyomda sizle paylasiyomm tatlimm insallah insallah senin dediyin gibi olsun canim benim insalahh rabbim ..senin agzindan duysun insallahh..namazin ve dualarin kabul olsun insallahh tatlim benimm..

ismimle dua ediyon demi kizzzz...sevgilerimle arkadasim cok sagooll:70::70::54:

:17::17::17::17::17::17::17::17:

afedersin afedersin.lütfen.... özelime bir daha yazarmısın.çok hoş bir ismin vardı öyle hatırıyorum.ama unuttum...hatta sabah dedim yalnız sabah ta değil kaç oldu dua ederken diyorum kendi kendime yaaa neydi diye.burdaki nikinle ve hollanda da olan toana diye dua ettim canım..gerçeğini tekrar yaz bana::16:38:

denizverdi, kızınla ilgili herhangi bir gelişme varmı, nezaman gelecekler tekrar. umarım herşey yolunda gider. :71:

canım birkaç gün sonra kısmetse randevu alacağız..inşallah yolunda gider...

git git...tatilin keyfini çıkar...inşallah as de iyi geçecek..için daha bir rahat olacak:49::38:

güller geçmiş olsunlara herkese teşekkürler:16:

zarp hocam....
doğum burada olacakmış... ataşehirde sanırım..iyi iyi....kızınızı göreceğim öyleyse:23:

merye.....
hoşgeldin canım....:71:meryemi öpüyorum...:emir_bebek::38:

nisa.......
merye ye cevabında kendimi gördüm sanki..:37:

bahar....
enese geçmiş olsun..ne bezesiymiş:26:bebeğin memelerinde şişlik olduğunda süt durmuş derler de...ellerine şifa...

tuha....
hadi hayırlı olsun aşılaman... sonucu yüzünü güldürsün inşallah:emir_bebek:

kartopu...
kontrol nasıl geçti...girmemişsin..:26:

deniz....
uzun zamandan beridir ilk iş günün nasıl geçti bir anne olarak....

iyi geceler.....tatlı uykularda olun.:31:

selam denizverdi
zaten hayatta benzer yönlerimiz olduğu için biraradayız.inşallah senin ay kızımla ne yapacaz diyeceğin günler yakındır denizimmm:9:

gunaydin kizlarr hepinize:71::71::71::71::71:

kartopu.. sagol canim benim dileklerin icin cok tessekurler insallahh:34:

zarpdenizcimm ..maasallah sana azmine arkadasimm...adina cok sevindim valla 11 defada yavrunu kazanmissinn ayy canim benimm ne guzell ..senin cok tecruben vardir valla birseyim olursa bu konuda kafaya takilan birsey olursa sorabilirim deyilmi tatlimm..seni sevindiren yavrunu sana veren rabbim herkesin ama hepimizin yuzunu guldursuunn bizlerede birartane versin amin insallahhh....:34:

maiumutcumm... evet tatlimm cuma gunu guzel gundur bekarken giderdik kutlardik ama simdi burada pek bilinmiyo..canimm siz naparsiniz ogun ...arkadaslar neler yaparsiniz ogunde biraz yazsaniza mesele biz ..5 mayis aksami dileklerimizi yazar gul agacina asarizz ..sabahta gun agarmadan yine dilek yazar suya atardikk dileklerimiz kabul olsun diye..tabi dilegini bir agacada asa bilirmissinn...boyle bir inanis vardir yani bizim memlekkettee boyledir..tabi sehir sehir degisiyo bunlaar ..tabi bu suya atilan dilekleri cocuklar yakalayip:20: okuyada biliyorlardii :1:ozamanda neler neler okunurdu tabi bizlerde gulerdik:60: cocuk ya bunlarrr:90:

Merhabalar arkadaşlar dün aşılamam oldu biraz stres yaptım bir kere o koltuğa yatmak beni zaten çok kötü yapıyor kürtajlarım aklıma geliyor o koltuğa gelince .Dün bütün gün evdeydim hiç yataktan kalkmadım .Bugün işe geldim ama çok zorlamıyorum kendime söylediğiniz gibi çok su içiyorum .Yalnız cinsel ilişki konusunda bilgisi olan var mı yani şansımı artırır mı bilgilendirirseniz sevinirim .

tuhacim.. hayirli olsun insallah budefa yuzun gulsun tatlimm cok zor surecler bunlarr rabbim hepimizi gorsun insallahh..ben iliski konusunda birsey diyemiycemm tatlimm:34:

Mutlu Pazarlar Arkadaslar:71:

Sabah, fetal biyometrimiz yapildi, cok sukur sonuclarimiz normal degerler arasinda cikti ve icimiz rahatladi. Bugun kizimizi cok iyi goremedik hem uyuyordu, hem ters donmustu ve yuzunun onunde de kordonu vardi. Artik bir dahaki sefere...

Denizverdi, gecmis olsun. Sen bu anestezi isini seviyorsun biliyorum.:52: Esine Allah kavustursun, ooo kizlar partisi yapmissin, eminim cok iyi gecmistir.

Toana, 10.gunde kanda Bhcg'ni yaptir, sonucun cikacagina inaniyorum cunku ben de 10.gunde yaptirmistim ve doktoruma transferden sonra 10.gunde yaptiracagimi soylemistim de, O da bana sadece gulumsemisti... Artik bence endiselenmeyi birak, normal yasantina donebilirsin. Cok denememiz oldugu icin ben hep transferin 3.gununden sonra ya tuttu yada tutmadi demisimdir, ilk 3 gun cok daha onemliydi. Su an dua etmekten baska yapabilecegin birsey yok inan. Umarim sizden de guzel haberleri aliriz.

Baharnaz, Iyi misiniz? Alabamanin gaz cikarma onerilerini denedin mi canim?:26:

zarpcım sonuçlar iyiymiş çoook sevindim çok şükür clarissa iyi olsun da görmesen de olur bi daha ki sefere görürsünüz. hani ultrason görüntülerine bakınca pek bişi anlaşılmıyomuş gibi oluyo ya doğunca anlıyorsun ki gerçekten o görüntüler ipucu veriyomuş. ben halen bakıyorum yüzüne merti aynı ultrasondaki gibi hatları.tabi o an insan anlayamıyo.

arkadaşlar merhaba uzun zamandır arada okudum ama yazamadım. bildiğiniz gibi annem rahatsızdı hala hastanede ama en azından durumu iyi. anjiyo oldu ve stent takıldı bir damarına, bende arada yanında kaldım bu yüzde çok fazla sizlere takılamadım. yazmıştım ama yineliyim bahar tekrar tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah hayırlı evlat olur. toana canım rabbim sana da hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah. ya arkadaşlar yazmayı denedim ama kafamı toplayamıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda tekrar görüşürüz..
canım annenin daha iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun kısa zamanda taburcu olur sağlıkla evine döner inşallah. sen iyi ol hayatım iyi olunca gelirsin biz burdayız annene çok selam kendine iyi bak.
günaydınalr hanımlar naslsnnz
bahar doğm yapmış hayırlı oldn ben yeni eve geldim iki ay osnra evdeyim inş.becerz kızmla yanlız kalmayı kaynanmda çok rahttık valla ama işte eve geldik çok zorlanımrm diye eve ekrken gelmedim tatlı kıozmla heppinize selamlar bahar nezaman doğm yapmş başka herhangi birş leğşlk varmı hanmlar inş.hamş kalanlar olmştur
meryecik hoşgeldin bi gelmişsin bi daha uğramamışsın iyi olmanıza çok sevindim haberler sende müsahit olunca gel de macerayı anlat heyecanla bekliyoruz doğum hikayeni. kızına allah uzun ömürler sağlıklı ömürler versin annelik öyle yada böyle öğreniliyo tek başına zor tabi bende tekim ama akşamları eşim gelince çok rahatlıyorum sende sorumluluğu biraz eşine yık. gerçi ben yıkmıyorum kendisi hevesli ve ilgili. ve bunun için çok şükrediyorum.

güzel haberleri alacağımız, sağlıklı, mutlu bir hafta olsun inşallah.

Toana az kalmış canım heyecan stres yapma tansiyonun oynuyor olabilir.

kangurum saol canım, annenin iyi olmasına sevindim en kısa zamanda toparlanır inşallah.

Denizverdi canım şükür biraz daha iyiyim ağrılarım hafifledi ara ara oluyor.arkadaşlarla güzel bir hafta geçirmişsin kursta son sınavınız ne zaman? nasıl olcak? sorular bellimi?

ZarpDeniz Alabaamanın bebişin gazını çıkarma tekniğinden evirme çevirme işe yarıyor, mide gazında da başarıyı yakalamaya çalışıyoruz ben ellerimden dolayı yapamıyorum taktiği kızkardeşime veriyorum o uğraşıyor.aşı doğduğunda hebatit aşısıyapıldı aşılar 1 ay sonra sağlık ocağında belli olcak ilk aşı o zamangeçen gün oraya gidip kaydımızı yaptırdık. şimdilik sütle gidiyoruz düzenli çaylarımı içiyorum bol su ile canım inşallah böyle devam eder.Enesin kulak arkasından bir beze çıktı ben yine panik hallerinde duygusal esintiler yaşıyorum :25:perşembe dr randevumuz var.
K
ilo ile ilgili ol arak troitten dolayı hızla kilo aldığım söylenmişti şimdlik ilacımı almaya devam ediyorum
1 ay sonra gidebilirsem testlerimi yeniliycem ona göre ilaç konuu belli olcak
sütün için çok sevindim hayatım 3 saatte bir mi veriyorsun geceleri de kalkıp emziriyorsun değil mi canım. bu arada ellerin en kısa zamanda geçecek ne zaman iyi olduğunu bile anımsayamaycaksın inşallah. benim de bir elimde uyuşukluk vardı özellikle baş parmağımda ve 40 ından sonra ne zaman geçti hatırlamıyorum. yediklerine çok dikkat et sütünün kalitesi için sadece çay ve su değil biliyorsun birde ayağından çorap çıkarma gazın olmasın biliyorsun senin gazın olursa sütün den bebişe geçiyor. bende resim istiyorummm

SELAMLAR
Ben bugün çatlama iğnesi oldum yarın Allah kısmet ederse aşılama olacak .Umarım tutar epey heyecan yaptım .Hele burdaki meleklerin resimlerini görünce daha da umutlanıyorum.Rabbim hayırlısını versin diye dua etmekten başka çarem yok . Yarını bekliyorum.Herkese iyi haftalar
allah yardımcın olsun insallah asılama ile kucagın bebek dolsun senın meleklerininde resimlerini görelim insallah

Selamlar arkadaşlar,

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bizde bekleyiş devam. İlaç tedavisi ve dinlenme işe yaradı ve başlayan doğum süreci kontrol altına alınabildi çok şükür. Perşembe 38. haftaya başlıyor olacağız, o gün bir durum değerlendirmesi yapılacak hayırlısıyla. Şu 2.5 senelik süreç sabretmeyi öğretiyor bana diyordum, daha alacak dersim varmış demek ki, sabırla bekliyoruz işte.

Biraz uzun yazacağım, inşallah kimseyi atlamam….

Alabama’cım, desteğin varlığın için bin sağolasın. Karamelim’le arkadaşları da haberdar etmişsiniz, çok teşekkürler. Mert’çikom nasıl? Gaz çıkarma metodlarını hatmederek okudum, sağolasın. Havalar da toparlıyor artık, gezme maceralarınızı, fotolarınızı paylaşmanızı bekliyoruz efendim. Biz de fisher price’ın dönencesini beğenmiştik ama daha ısmarlamadık. Herhalde sizin büyük paşalar için geçtir de, Zarp ve benim minikler için diyeyim, yurtdışında ödüllü bir dönence de varmış. Siyah, beyaz aralarda da kırmızı renkleri olan çokkk basit bir dönence. İlk başta algıladıkları renkler onlar olduğundan bu renklere ağırlık verilerek tasarlanmış filan. Fiyatı çok makul ama sırf nakliyesi 50 dolar civarı tutuyor. İlgilenen olur belki diye yazayım dedim.

Zarpdeniz’cim, sağolasın desteğin için, çok teşekkürler. Selamını da okuyup aldım bin sağol. Öncelikle fetal biyometrinin iyi çıkmasına çokkkkkkkkk mutlu oldum, gözünüz aydın. Keyifle devam etsin hamileliğin, prensesin yatağı da sipariş edilmiş, hazırlıklar tam gaz devam yani. Keyifle sürdür hazırlıkları, sağlıkla zamanında tamamlansın hamileliğin inşallah. Tırnağın için de çokkk geçmiş olsun. Yakında ayak tırnağını morartmayı başarmış biri olarak ne feci bir ağrı yaptığını maalesef iyi biliyorum, inşallah acısı da yakında geçer.

Bebişlerin erkenciliği endişelendirmesin seni canım. Bugün hastanede olmayı hakettiğimi düşünüyorum açıkçası. Çarşamba sabahı, ağrılar başladığında, aaaa bunlar yalancı doğum sancısı olsa gerek diyip güldüğümü, yahu daha ağırlaşmadım, iyiyim, ne diye izne çıkıyorum ki hemen, bir hafta daha işe gideyim en iyisi diye düşünmekte olduğumu söylesem? Dinlen, dinlen laflarını kulak arkası etmemek gerekiyormuş, ben ettim sen etme diyeyim.

Yatışı sormuşsun, ben genelde sola yattım, aralarda da kaytarıp sağa yattığım oldu. Doktorum sağa da yatabilirsiniz demişti. Bir yerde okumuştum sola yatış vücutta ödem oluşumunu engellemeye yardımcıdır diye, bilmiyorum sen ne tecrübe ediyorsun.

Baharnaz’cım, sağolasın canım, canın sıkılmış, elbetteki yürek hoplatması normal ama eminim önemli birşey değildir, daha bugün yeni doğanlarda ciltte görülebilecek oluşumlarla ilgili birşeyler okudum, zamanla geçecek şeyler olarak anlatılıyordu. Sıkı kilo vermişsin maşallah, bebeğimiz iyi, ağrıların azalmış, çok mutlu oldum bu haberleri alınca. Umarım ellerin, tiroid, tansiyon da hemen yok olur, güzel annemiz keyifle yaşar loğusalığını. Aralarda girmeye gayret edicem, Enes bebeğin haberlerini bekliyorum heyecanla. Kokla güzel oğlunu bizim için de. Ayrıca ilk fırsatta fotosunu görmek isteriz annesi, bilgin olsun da 

Deniz Bulut’çum, sağolasın mesajın için. Senin de işte ilk gününmüş bugün, inşallah arkada bırakıp gitmek korktuğum kadar zor olmamıştır senin için. Allah’tan iş yakın artık. Maşallah Batu’ya da, bittim fotoğraflarına, sana benziyor maşallah. Koca adam olmuş, arkadaşlar da demiş vallahi tam ısırmalık.

Toana, keyifli bir bekleyiş sonrası müjdeni alalım inşallah.

Cans, geçmiş olsun arkadaşım, değerlerin iyi gelmemiş galiba. İnşallah korktuğun gibi olmaz, bu sene tamamlanmadan herşey yoluna girer. Dualarımdasın.

Patikler, sağolasın canım. Taşınma oldu mu, ben mi tarihleri karıştırdım? Herşey gönlünce olsun, çok yorma kendini, güle güle otur yeni evinde, minik müjdesini almaya az kaldı hayırlısıyla.

Denizverdi, sağolasın, sana da geçmişler olsun. Randevunuzda da bol şanslar, herşey sizden yana olsun inşallah.

Tuha, hoşgeldin arkadaşım. Hep yazdım geçmişte, yüzümü ilk güldüren tedavi aşılama olmuştu, o yüzden çok ama çok inanıyorum aşılamaya. İnşallah ve de inşallah iki hafta sonunda güzel haberlerini alacağız. Dualarımdasın. Aşılamadan sonra hemen eve gelip yatmıştım, doktorun özellikle bir tembihi olmamasına rağmen. Bekleme döneminde de aynı tüp tedavisindeki gibi yememe içmeme, bol su tüketmeye gayret etmiştim. Herşey gönlünce olsun inşallah.

Altınyunus, sağolasın arkadaşım. Ha bugün ha yarın darken seni dinlemeyip hazırlamamıştım hastane çantamı. Eşime kaldı o işler de, söz dinlemek lazımmış söz… Umut’u kokla benim için de, yeni fotolarını bekliyoruz.

Kangurum, çok geçmiş olsun anneciğine, Allah acil şifalar versin. Lütfen kendini de yormamaya gayret et e mi, Perşembe doktor randevun vardı diye hatırlıyorum eminim çok iyi geçmiştir, güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz diyeyim.

Merye, güzel anne hoşgeldin. Artık bizi terkettiğini düşünüyorduk  Sevindim kayınvalidende rahat etmene, ev düzeninize de kolaylıkla alışırsınız inşallah. Kızının güzel haberlerini, fotolarınızı bekliyoruz, keyifle büyüsün meleğin inşallah.

Maiumut, sana da selam arkadaşım, umarım sen de iyisindir.

Limonkabuğu’ndan haberi olan var mı arkadaşlar, merak ettim, inşallah güzel haberlerini alırız bir an önce.

Ben şimdilik kaçar, herkese selam ve sevgiler.
Mert iyi canım dualarım kalbim aklım seninle ve kızınla canım allaha emanet olun allah bi avazda kurtarsın hayırlı haberinizi bekliyorumm.
Herada, Hosgeldin canim!:71: 38. haftaya giriyor olmaniza sevindim, artik kizin doguma iyice hazirlaniyor. Sizde nabizlar yukselirken benim de burada sizin icin yukseldi, herseyin kontrol altinda olduguna sevindim. Hakikaten sen cok yoruldun, son ana kadar neredeyse calismis oldun, neyse simdi hazir ve nazir kizinizin gelmesini bekliyorsunuz cok sukur. Bahsettigin donenceyi ben de duydum hatta benim gebelik kitabimda bebeklerin sadece siyah ve beyazi ayirt edebildiklerini, ilk oyuncaklarinin cogunun da bu renklerde tasarlandigi yaziyor. Bizim donence biraz renkli oldu, sanirim benden kaynaklaniyor ben renkli seyleri severim, kizim da bana cekerse diye...:34: Bu arada bebegin odasi hazir olunca ben senin dogum cantasini filan da hep hazir ettigini dusunmustum cunku arada kiyafetlerine bakarken esim yakaliyor filan diye yazmistin...Neyse simdi babasi hazirlamis oldu. Ben neyi merak ettim biliyor musun, Avrupa yakasina nasil gittiniz? Trafik, sanci ikisi bir arada... Insallah Rena Gunes'in tarihini doktorunuz kesinlestirir de uygun bir saatte hastaneye ulasirsiniz canim.

Biz dogum icin TR'ye gelecegimizden kizimizin yatagini filan simdiden siparis ettik hatta yarin getirecekler, geldigimizde hersey hazir olsun istedik. 3 haftadir devam eden ve bu hafta bitecek olan kampanyadan da yararlanmak istedik. Simdi dogum cantasi uzerinde calisiyorum. Sola yatmayi tum kaynaklar oneriyor, soyledigin gibi odemi engelleyip, bebege daha fazla kan akisini sagliyormus. Ama her zaman yapamiyorum.:59: kendimi zorluyorum.

Guzel haberlerinizi bekliyoruz canim, saglikla - hayirla yavrunuza kavusun.:16:
sen üzme tatlı canını zarp doktorlar sola yatın diye direktif vermiyo o daha cok yazılı metinlerde geciyo evet drlar teyit ediyo ama o kordon baya bi kalın doga bebekten yana ara sır pozisyonda degisiklik kalkıp yurumek falan olduktan sonra bi sıkıntı yok hayatım.

arkadaşlar merhaba,

uzun zamandır giremedim topiğe, geçmişide okuyamadım. umarım herkes iyidir. işlerim çok yoğundu,ancak toparlayabildik. neyese vergi dönemi bitti biraz rahattladım. yarında hafta sonuna kadar kısa bir tatile çıkıyorum. yazın izin kullanamayacaım gibi görülüyor. fırsat varken değerlendireyim dedim. bu arada geçen hafta kontrolüm vardı. ama cinsiyetini öğrenemedik malesef :-((. 11/ mayısa amniyosentez için gün aldık. o gün öğreniriz herhalde. inşallah AS de hayırlısı ile bir atlatırsak dahada içimiz rahatlayacak.
biraz geçmişi okumaya çalışayım ben.
iyi tatiller kartopu bebişinle kafanı dinle ooooh gel keyfim gel düşünmek bile güzel.as de gayet guzel basarılı gecer inşallah.

alabama , eşin işe başlamış tekrar geçmiş olsun. Mert Beyde yaramazlıklara başlamış , anne oğul birbirinizin keyfin sürün canım. Allah nazarlardan saklasın sizi. :nazar:
amin saol canım tesekkür ederiz
günaydın güller:71::71::71::71::71::71:
nasılsın canım hazırlıklar ne zaman esın geldimi allah kavuştursun.

denizbulut hayırlı işler işe başlamışsın akşamı zor ettinmi burnunda tüttümü batunun yumoş poposu.

patiklerin pili bitti galiba yorgunluktan gelmemiş.

limona baktım gecen gun ama goremedim inşallah iyilerdir

maıumut canım sanada selam

unuttugum varsa affola

Back
X