ilgin için teşekkür ederim.inşaallah bebişin sana sıkı sıkı sarılır, rabbim bebeğine kavuşturur.kan pıhtılaşmasına baktırdım sorun yok.iki düşükle sonuçlanan hamilelikten sonra. işin enteresan tarafı 2 tüp bebek denememde ise hiç tutunma olmadı. daha önce sebebi psikolojik diyorlardı şimdide yaşımdan dolayı yumurta kalitesinin düşmesine bağladı oysa transfer edilen embriyolar 1.kalitedeydi. dr.lar en azından kendilerince sebebi bulmuş oldular:-(-))) ama ben buna inanmıyorum.bence bir yerlerde birşey atlanıyor diye düşünüyorum.bu seferde özellikle ileri yaşlarda başarı gösteren dr. ve merkez arayışındayım.ve bana yaşımdan dolayı geç kalmışsın sözleriyle moralimi sıfırlamalarını istemiyorum.benim tedavide 8 yıllık geçmişim var 8 yıldır mücadele ediyorum.sizde sebep ne sakıncası yoksa yazarmısın yaş kaç? birde tedavinde ne uyguladılar ve ne kadara mal oldu? özeldende yazabilirsin bana.şimdiden sana bol şans diliyorum inşaallah bebeğin veya bebeklerin seninle olur.bol bol dinlen sakın kendini yoracak şeyler yapma ve bol bol su tüketmeye bak.bebeğin tutunmasında çok büyük rolü olduğunu duymuştum.buradan diğer arkadaşlarada bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmaları için duacıyım
)
başka arkadaşlardanda gittikleri memnun oldukları merkez ve dr.hakkında bilgi rica ediyorum.yazarsanız sevinirim.sağlıkla kalın arkadaşlar)
oncelikle iyi dileklerin icin tsk ederim
Ben 41 yasindayim ve 36 yasinda evlendim, once cocuk istemedik, istedigimiz anda olmadi, 3 senedir ugrasiyoruz, ve gecen sene ilk olarak travmatik bir deneyimim oldu.... ve bu benim 2. ivf'im bu sefer hersey super gecti, bende hic stres felan olmadi.Merkezimden, DRumdan hemsirelerden 200% menmundum, iyiki onlarla tanistim. Ben Brukselde yaptirdim, Yucel Karaman merkezin basinda...iyi Yucel hoca var
Zaten bilmemiz gereken aci gercek su ( ne kadarda ben kalbul etmesemde:))cunku kendimi 25 yasinda gibi hisediyorum ama vucudum ayni seyi soylemiyor maalesef

Pihtilasmada sorun yoksa Dr'lar arastirir ve sana guzel haberler verir. Ozelikle Bruksele gidersen onlar arastiriyor, hysteroscopy, etc....sonuclarini degerlendirirler
Bu sene bana hemi puregon hem menogon uygulandi, 5 yumos olustu, 3 embrio, 2 tanesi tranfar edildi
Ben dedigim gibi bu bruksel tup merkezinden cok menmun kaldim, tam bir senedir o travmatik tecrubeden arinmak ve kendime gelmeyi bekledim ari sutu, polenler..vitaminler ictim.... vede arastirdim, ne kadar merkezler varsa..en sonunda Bruksele karar verdim, ayrica biz yurtdisinda yasiyoruz, esim herseyi goze aldi taaaa Belcikaya hoca ile gorusmeye gittik ve beklemeyin hemen baslayalim dedi bu ocak ayinda idi, subatda istanbula gelecektik, her sey ayarlanmisti ama adetimin t1arihi uymadi tekrar iptal, sonra kontrol haPI kulandim ve marta ayarladik, burada hysteroskpy oldum.
Bilmen gerekir cok pahalli biz 3500 TL odedik ama herseyi goze almistik, ben herseyin kontrol edilipde sorun olmadini garantiye almak istedim, mesela rahimde polip, myom felan varsa tup tutmaz
Tup bebekte 4200tl
ilaclar haric
toplam bize 11000tl mal oldu, konaklama felan

insallah bu son olur ve bebislerimize kavusuruz

Sanada bol sanslar diliyorum