38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ilgin için teşekkür ederim.inşaallah bebişin sana sıkı sıkı sarılır, rabbim bebeğine kavuşturur.kan pıhtılaşmasına baktırdım sorun yok.iki düşükle sonuçlanan hamilelikten sonra. işin enteresan tarafı 2 tüp bebek denememde ise hiç tutunma olmadı. daha önce sebebi psikolojik diyorlardı şimdide yaşımdan dolayı yumurta kalitesinin düşmesine bağladı oysa transfer edilen embriyolar 1.kalitedeydi. dr.lar en azından kendilerince sebebi bulmuş oldular:-((:-))) ama ben buna inanmıyorum.bence bir yerlerde birşey atlanıyor diye düşünüyorum.bu seferde özellikle ileri yaşlarda başarı gösteren dr. ve merkez arayışındayım.ve bana yaşımdan dolayı geç kalmışsın sözleriyle moralimi sıfırlamalarını istemiyorum.benim tedavide 8 yıllık geçmişim var 8 yıldır mücadele ediyorum.sizde sebep ne sakıncası yoksa yazarmısın yaş kaç? birde tedavinde ne uyguladılar ve ne kadara mal oldu? özeldende yazabilirsin bana.şimdiden sana bol şans diliyorum inşaallah bebeğin veya bebeklerin seninle olur.bol bol dinlen sakın kendini yoracak şeyler yapma ve bol bol su tüketmeye bak.bebeğin tutunmasında çok büyük rolü olduğunu duymuştum.buradan diğer arkadaşlarada bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmaları için duacıyım:-))
başka arkadaşlardanda gittikleri memnun oldukları merkez ve dr.hakkında bilgi rica ediyorum.yazarsanız sevinirim.sağlıkla kalın arkadaşlar:-))

oncelikle iyi dileklerin icin tsk ederim
Ben 41 yasindayim ve 36 yasinda evlendim, once cocuk istemedik, istedigimiz anda olmadi, 3 senedir ugrasiyoruz, ve gecen sene ilk olarak travmatik bir deneyimim oldu.... ve bu benim 2. ivf'im bu sefer hersey super gecti, bende hic stres felan olmadi.Merkezimden, DRumdan hemsirelerden 200% menmundum, iyiki onlarla tanistim. Ben Brukselde yaptirdim, Yucel Karaman merkezin basinda...iyi Yucel hoca var

Zaten bilmemiz gereken aci gercek su ( ne kadarda ben kalbul etmesemde:))cunku kendimi 25 yasinda gibi hisediyorum ama vucudum ayni seyi soylemiyor maalesef:( ) 35 yas uzeri yumurta kalitesi dusuyor dolayisiyla dusuk olma ihtimali ve tutunmama ihtimaleri yuksek

Pihtilasmada sorun yoksa Dr'lar arastirir ve sana guzel haberler verir. Ozelikle Bruksele gidersen onlar arastiriyor, hysteroscopy, etc....sonuclarini degerlendirirler

Bu sene bana hemi puregon hem menogon uygulandi, 5 yumos olustu, 3 embrio, 2 tanesi tranfar edildi
Ben dedigim gibi bu bruksel tup merkezinden cok menmun kaldim, tam bir senedir o travmatik tecrubeden arinmak ve kendime gelmeyi bekledim ari sutu, polenler..vitaminler ictim.... vede arastirdim, ne kadar merkezler varsa..en sonunda Bruksele karar verdim, ayrica biz yurtdisinda yasiyoruz, esim herseyi goze aldi taaaa Belcikaya hoca ile gorusmeye gittik ve beklemeyin hemen baslayalim dedi bu ocak ayinda idi, subatda istanbula gelecektik, her sey ayarlanmisti ama adetimin t1arihi uymadi tekrar iptal, sonra kontrol haPI kulandim ve marta ayarladik, burada hysteroskpy oldum.
Bilmen gerekir cok pahalli biz 3500 TL odedik ama herseyi goze almistik, ben herseyin kontrol edilipde sorun olmadini garantiye almak istedim, mesela rahimde polip, myom felan varsa tup tutmaz

Tup bebekte 4200tl
ilaclar haric
toplam bize 11000tl mal oldu, konaklama felan:nazar::emir_bebek::49:

insallah bu son olur ve bebislerimize kavusuruz:49:

Sanada bol sanslar diliyorum:nazar:

kızlar s.a
ben doktora gittim bugün...haberler iyi deqil...rahimin bir tarafında 2-2.5 cmlik miyom diqer tarafında yumurtalıkta 2.5-3 cm büyüklüqünde polikistik over tesbit edildi...moralim sıfır.. yarın horman tahlili yapılıcak...nerde gezdiqimi bilmiyorum...:14::14::14::14:

kızlar s.a
ben doktora gittim bugün...haberler iyi deqil...rahimin bir tarafında 2-2.5 cmlik miyom diqer tarafında yumurtalıkta 2.5-3 cm büyüklüqünde polikistik over tesbit edildi...moralim sıfır.. yarın horman tahlili yapılıcak...nerde gezdiqimi bilmiyorum...:14::14::14::14:

Gecmis olsun canim!

Insaniz uzuluyoruz ama sen hemen kendini toparlaman gerek.....hem herseyin bir caresi var. Karamsar olma lutfen

Miyom icin sogan kurunu deneyebilirsin, gitmezsede hysteroskopy yaptirirsin, cunku bu yontemle fazla kanama, agri felan olmuyor insan hemen kendine geliyor ve kisa surede tedavine baslarsin insallah.

Hem bizler variz burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz.:nazar:

Sevgiler:16:

Sağolun kızlar içimi rahatlattınız iğnelre başladım o yüzden bitksel takviye yapamam şimdi zaten selenyum ,l-arginine,çinko ve elevit içiyorum inşallah hayırlı sonuç alır sizlerle paylaşırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

kızlar s.a

çok üzüldüm canım geçmiş olsun, rabbim bir an önce şifanı verir inşallah.

kızlar s.a
ben doktora gittim bugün...haberler iyi deqil...rahimin bir tarafında 2-2.5 cmlik miyom diqer tarafında yumurtalıkta 2.5-3 cm büyüklüqünde polikistik over tesbit edildi...moralim sıfır.. Yarın horman tahlili yapılıcak...nerde gezdiqimi bilmiyorum...:14::14::14::14:

geçmiş olsun.....

kızlar s.a
üzülme canım bunların tedavisi var tedavi olursun geçer gider kiste soğan kürü iyi geliyormuş dene bence bende bu yüzden dt gitmeye korkuyorum bendede çböyle durum varsa ne yaparım bilmem inşallah yoktur acil şifalar dilerim

Herkese selamlar...Tedavisi süren yeni ve eski arkadaşlarımıza öncelikle başarılar diliyorum.İnşallah emeklerinin meyvelerini kısa sürede toplayacaklar.Aminnnn...
Hamiş arkadaşlarım,bebekleriniz karnınızda mışıl mışıl uyusun,uyanınca ominicik elleri ve ayaklarıyla karnınızı tekmeleyip dursun,güzel güzel büyüsünler inşallah.Aminnn...
Topiğimimizin bebekli anneleri, yavrularınıza ve size de yürek dolusu sevgiler...Clarissa'nın kot eteğini ve bütün cicilerini onunla birlikte öpüyor,kokluyor,onları doğacak kızıma hediye getirmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Aminnnn...
Şekerler,ben dün 20 gün aradan sonra işime başladım.Sabah uyandım,giyindim.Biraz özlemle ama en çok da içim buruk bir şekilde okuluma gittim.Yol boyunca aklımda hep arkadaşlarıma hangi yüz ifademle sonucu söyleyeceğimi düşündüm...On yılı aşkın bir süredir aynı okulda ve neredeyse aynı arkadaşlarımla çalışıyorum.Onlar benim bir çok şeyimi bilirler.Flört ettiğim,nişanlı olduğum dönemlerimi hep birlikte yaşadık.Beni elleriyle evlendirdiler ve ilk günden beri de hadi bebek bebek diye tutturdular.İlk iki tedavimden sadece bir tanesinin haberi olmuştu ama bunda transfer de olunca izin sürem uzadı.Arayanlara söylemek zorunda kaldım. Erkek öğretmenlere de sevgili müdürüm sağolsun söylemiş.Kısacası Alkan'ın bebek yapmaya gittiğini sağır sultan da duymuş.Yapamadığımı söylerken yüzümün ifadesini nasıl ayarlayacağımı yol boyunca düşündüm...Neyse su akıp yolunu buluyor.Çocuklarım beni,ben çocuklarımı çok özlemişim.Bahçede ellerime,eteklerime sarıldılar.İlk saatler hasret giderdik sonra da bıraktığımız yerden devammm.Yapılacak çok iş var.İşlenmiyen konular işlenecek,okunmayan öyküler okunacak,çözülmeyen problemler çözülecek,23 Nisan Bayramı için şöööle en güzelinden bir gösteri planlanacak ve çalışmalarına başlanacak... daha bir çok şey işte.Hayat kaldığı yerden devam ediyor edecek...Keşke içimde bir kelebekle dönseydim.Bahar benim baharım olurdu.Olmadı napalım.Önümüzdeki baharlara bakmaktan başka çare yok.Kelebeklerin karnımıza konacağı günleri hayal edicez istiycez Allahtan Aminnn..
Şekerler,ben 3 gün önce adet oldum ama ne olmak.Şu ömrümde böyle bir ağrı ne çektim ne de böyle bir kanama gördüm.Önceleri parça parça sonrasında hem ağrılı hem de çok yoğun.İlk ikisinde de biraz ağrım olmuştu ama bu kadar değil.Transfer olduğu için mi diyorum.Neyse bu gün biraz daha iyiyim.Azalmaya başladı ama bütün gücümü de aldı...
Kafanızı yine ütülediysem hepinizden çoook özür.Yazmaya başlayınca benim cümlelerin sonu hiç gelmiyor...Kızlar lütfen ara ara gelin ve yazın.Ben sizi özlüyorum.Hem de çoook.Herkese yürek dolusu sevgiler...Kendinize iyi bakın...

Kizlarr selam nasilsinizz ben asilama sonrasi adetimi bekliyorumm goguslerim aciyodu gecen hafta gecdi sadece hafif hafif aciyor geciyor sanirim progesteron fitillerden bunun haricindee cok uykum var yahuu kollarimdan ellerimden ates cikicacak sanki hastami olucam ne.bakalim ya hayirlisi ama umidim yokk bakalim kismett

Alkan..iyi aksamlar ALLAH buyuk o kucuk kelebeyin senin icinde tutundugunu cirpindiginida gorueceksin ve bizde hayirlisiylaa okuycaz..inan bana hayat hep sprizlerle dolu..sende bu azim oldukca kazanican bebeyini insallahh..bak ben 5 denedim umit kesilmiyor Allahtan 6.ida tuttu ummuyordum yine olmaz demistim ama bebeklerim bana tutunmus..cok sukur verene..binlerce sukurler olsun..sende ummadigin anda hamile kalicaksin bunu umut ediyorum ..evet olgun yasta hamile kalmanin zorluklari varmis ama olsun her zorluga katlanicaz yetrki rabbim beterini vermesin problemsiz ozursuz gelsinlerde kucagimiza..ama guzel bir duyguymus keske 20 li yaslarimda hamile olsaydim kalsaydim diyorum ama..kismet bu yaslaraymis..darisi sana ve isteyen butun arkadaslarima olsun..opuyorum seni..kendine iyi bak..

kızlar s.a

Merhaba hikayenin tam detayını bilmiyorum kusura bakma ama eğer İstanbuldaysan ve doktor arayışın varsa sana gittiğm doktoru tavsiye edebilirim pko su olan bir arkadaşımı -ki 5 sene uğraşmıştı çeşitli doktorlarda - iki ayda hamile bıraktırdı bebek doğdu ardından tekrar hiç tedavisiz 2.bebeğe hamile kaldı ve o da doğdu isim verebilirim çok iddialı ve işine aşık bi doktor ve hastasıyla fazlasıyla ilgilenip bilgilendiriyor adı Serhat Sakız Bakırköy'de muayenehanesi var, tavsiye ederim ben nice profesör ge:nazar:zdikten sonraki tecrübeme istinaden söylüyorum bit git derim eğer arzu edersen...

Herkese guzel bir gun diliyorum.
Alkan , asil senin gibi kadinlar anne olmali. Dunyanin tek kurtulusu bu bence. Ancak su lanet olasi adaletsiz dunyada kimler kimler anne oluyor. Kimsenin gunahini almayayim ama ortada bir haksizlik oldugu asikar degil mi ama?en kisa zamnda bebegine kavusman en buyuk dilegim.

Benim size sormak istedigim bir konu var. Doktoruma kozmetikler yani kremler ve makyaj konusunda sordugumda bana peeling ve maske disinda makyaj, krem vs kullanabilirsin demisti. Yuzumde ufak ufak sivilceler cikti. Cok agir degiller kucukler ama coklar ve rahatsiz oluyorum. Ben de onlari banyoda sicak suyla kese yapiyorum, geciyorlar. Banyo sonrasi hamilelik oncesi aldigim yuzdeki lekelenmeye karsi bir krem var onu suruyorum. Hem nemlendirici hem gunes koruyucu. Sizce yanlis mi yapiyorum? Bebege bir etkisi olur mu? Doktor peeling yapma demisti ya, yaptigim kese peeling gibi mi olur diye supheye dustum.

Herkes isinde gucunde herhalde. Umarim bebek ozlemi disinda hersey yolundadir. Bebeklerini buyutenler icin de kolayliklar diliyorum. Ama onlarin bir gulusu ve uymasini izlemek herseye bedeldir herhalde. Bebek bekleyenlere ise saglik, sabir ve huzur diliyorum. Aslinda hepimize.

Selamlar, saygilar hepinize.

Alkan , asil senin gibi kadinlar anne olmali. Dunyanin tek kurtulusu bu bence. Ancak su lanet olasi adaletsiz dunyada kimler kimler anne oluyor. Kimsenin gunahini almayayim ama ortada bir haksizlik oldugu asikar degil mi ama?en kisa zamnda bebegine kavusman en buyuk dilegim.

Benim size sormak istedigim bir konu var. Doktoruma kozmetikler yani kremler ve makyaj konusunda sordugumda bana peeling ve maske disinda makyaj, krem vs kullanabilirsin demisti. Yuzumde ufak ufak sivilceler cikti. Cok agir degiller kucukler ama coklar ve rahatsiz oluyorum. Ben de onlari banyoda sicak suyla kese yapiyorum, geciyorlar. Banyo sonrasi hamilelik oncesi aldigim yuzdeki lekelenmeye karsi bir krem var onu suruyorum. Hem nemlendirici hem gunes koruyucu. Sizce yanlis mi yapiyorum? Bebege bir etkisi olur mu? Doktor peeling yapma demisti ya, yaptigim kese peeling gibi mi olur diye supheye dustum.

Herkes isinde gucunde herhalde. Umarim bebek ozlemi disinda hersey yolundadir. Bebeklerini buyutenler icin de kolayliklar diliyorum. Ama onlarin bir gulusu ve uymasini izlemek herseye bedeldir herhalde. Bebek bekleyenlere ise saglik, sabir ve huzur diliyorum. Aslinda hepimize.

Bedel bedel....herşeye bedel....şimdi baktım da geldim.tatlım uyuyor...uyuyor da az bakayım dedim.sorduğun konu ile ilgili bir bilgim yok.hayırlısı ile

canım leke kreminle ilgili bi bilgim yok ama sivileceli cilde kese ve peeling kesinlikle yapılmaz bunu biliyorum,çünkü daha çok artmalarına yayılmasına neden olur.sivilcelerinin üzerine elme sirkesi sür 15-20 dk sonra yıka bu kurutuyor.ayrıca sabun köpüğüde iyi geliyor.bir ara avon temsilciliği yapmıştım ,sivileceli ciltlere peeling ve kese olmyacağını öğretmişlerdi uzmanlar seminerlerde.geçmiş olsun canım.

mrb canım .....bendede güneş lekelere vardır....krem kullandım.... hamile kaldımı ogredimde kremi bırakmak zorunda kaldım...şuan bende yüzüme sıcak suyle kese yapıyorum....kese bir nevi peeling dogrudur ama ilacsız.....yüzümu keseledikten sonra krem falan kulanmıyorum dacede biraz badem ve bugday yag biraz suruyorum.......krem yok korkuyorum......ama kese istedim kadar yap faydasını görursün...ölü deri temizlenir.... ama krem falan surme lütfen .....zararı olur bilemeyız.....

evincim ....sivilcelere kese ...çok iyiii geliyor .......bende yapıyorum cenemde felaket sivilce çıkmıştır ......çok keseledim ....sivilcelerim yok oldu 2 gün içinde ...inan faydasını gördum.....hafif kese yap sonra pamukle ve elma yagı kompres yap bir 5...10 dk sonra yüzünu yıka..... kese yaparken biraz mısır unu koy kesele yavaş yavaş yuzun zarar görmesin....

tşk ler canım.yeni sayılırım bendeçok fazla yorumlara katılamıyorum ama devamlı sizleri takip ediyorum.sizlerin sayesinde doktorlardan öğrenmediğimiz şeyleri öğreniyorum.tatlım ben 42 yaşındayım,izmirdeyim,2 kızım var.15 ve 14 yaşında.büyük kızım doktor hatası sonucu zihinsel engelli ama sınır zeka diyorlar.çok şükür okuma yazmayı öğrendi,hatta bilgisayarda benden iyi.17 sene evliliğimin ardından eşim başka bir bayan için bizi terk etti.kızlarım 8 yaşındaydı daha.kötü günlerdi,izleri kalsada geçti gittti.bu 2.evliliğimeşim bekardı yani çocuğu yok ve çok istiyor.allah bozmasın bu eşimden yüzüm güldü.2sene önce doğal yolla hamile kaldım,tüm testlerim normal olmasına karşın amniyosentez istediler,eşim istemedi ama ben doktor istiyor yaptıralım dedim yaptırdık 5.günü kanama ve su kaybıyla hastaneye yattım kese delinmişti.15. gün su iyice azalınca kalbi durdu bebişimin.5buçuk aylık normal doğumla doğurttular,hastane hikayemde bambaşka bir olaydı çok üzücü daha sonra anlatırım.tüm kontröllerde kız çıkmıştı ama erkek bebekti doğurduğum.ne diyeyim...6-7 ay korunun dedi dr. korunduk .sonra baktık olmuyor dr.a koştuk amh değerleri düşük çıktı 0.272.gonalf ve ovitrelle başladık olmadı,dr değiştirdik,2 ay klomen tedavisi olmadıbirkaç ay oluruna bıraktım olmadı,2 ay ne bulursam içtim incir kürü hayıttohumu,aslanpençesi,arısütü,bal,polen vs vs.52 kilodan 65 kiloya çıktım bu arada tabii.morallar sıfır bu ay tekrar gonalf 450 kullandım(bu ilacımıda durumum iyi olmadığı için siteden topraksu arkadaşım adanadan bana bağışladı,allah razı olsun ondan, sağsalim bebişini kucağına alsın inşallah)bu günde çatlatma iğnesi oldum işte bakalım.hem yumurta az olanda iğnesiz büyümüyor.işin kötü yanıeşim tüpbebek ve aşılamaya son derece karşı bi insan.biraz sabit fikirli bu konuda.olursa bende istiyorum hayat telaşı ,diğer eşin yaşattığı sıkıntılar,çocuklarım hangi arada büyüdüler hiç anlamadım.kızlarımda istiyor.rabbim kabul eder inşallah isteklerimizi.bu sitenin müptelası oldum resmen,günde işlerimin arasındasık sık açıp bakıyorum,kimi onlarla üzülüp ağlayıp kimi onlarla seviniyorum.tanımasamda hepinize canı gönülden duacıyım.iyiki varsınız.

hoş geldin canım,RABBİM gönlüne göre versin.bende 42 den gün alıyorum.Aydınlıyım.bu ay bende denemeyi düşünüyorum.sen hangi merkeze gidiyorsun?

oncelikle iyi dileklerin icin tsk ederim
Ben 41 yasindayim ve 36 yasinda evlendim, once cocuk istemedik, istedigimiz anda olmadi, 3 senedir ugrasiyoruz, ve gecen sene ilk olarak travmatik bir deneyimim oldu.... ve bu benim 2. ivf'im bu sefer hersey super gecti, bende hic stres felan olmadi.Merkezimden, DRumdan hemsirelerden 200% menmundum, iyiki onlarla tanistim. Ben Brukselde yaptirdim, Yucel Karaman merkezin basinda...iyi Yucel hoca var

Zaten bilmemiz gereken aci gercek su ( ne kadarda ben kalbul etmesemde:))cunku kendimi 25 yasinda gibi hisediyorum ama vucudum ayni seyi soylemiyor maalesef:( ) 35 yas uzeri yumurta kalitesi dusuyor dolayisiyla dusuk olma ihtimali ve tutunmama ihtimaleri yuksek

Pihtilasmada sorun yoksa Dr'lar arastirir ve sana guzel haberler verir. Ozelikle Bruksele gidersen onlar arastiriyor, hysteroscopy, etc....sonuclarini degerlendirirler

Bu sene bana hemi puregon hem menogon uygulandi, 5 yumos olustu, 3 embrio, 2 tanesi tranfar edildi
Ben dedigim gibi bu bruksel tup merkezinden cok menmun kaldim, tam bir senedir o travmatik tecrubeden arinmak ve kendime gelmeyi bekledim ari sutu, polenler..vitaminler ictim.... vede arastirdim, ne kadar merkezler varsa..en sonunda Bruksele karar verdim, ayrica biz yurtdisinda yasiyoruz, esim herseyi goze aldi taaaa Belcikaya hoca ile gorusmeye gittik ve beklemeyin hemen baslayalim dedi bu ocak ayinda idi, subatda istanbula gelecektik, her sey ayarlanmisti ama adetimin t1arihi uymadi tekrar iptal, sonra kontrol haPI kulandim ve marta ayarladik, burada hysteroskpy oldum.
Bilmen gerekir cok pahalli biz 3500 TL odedik ama herseyi goze almistik, ben herseyin kontrol edilipde sorun olmadini garantiye almak istedim, mesela rahimde polip, myom felan varsa tup tutmaz

Tup bebekte 4200tl
ilaclar haric
toplam bize 11000tl mal oldu, konaklama felan:nazar::emir_bebek::49:

insallah bu son olur ve bebislerimize kavusuruz:49:

Sanada bol sanslar diliyorum:nazar:

ilgin için teşekkürler.:-)) inşaallah bu sefer bebeğin seninle olur buradan güzel haberlerini duyarız. anladığım kadarıyla tüp ücreti 4200tl peki orada yapılan kan testlerinden ücret alıyorlarmı.bu sadece yumurta takip,opu ve transferimi içeriyor.ilaçları alırken anlaşmalı oldukları eczane varmıydı.benim daha önce gittiğim merkez eczaneyle anlaşmalıydı 2 iğneye bir iğne bedava veriliyordu.ve Yücel hocamı opu da ve transferde bulundu.soruyorum çünkü; bazı merkezlerde asıl dr.la doğrudürüst görüşemiyorsunuz çoğu zaman asistanlarına yaptırıyorlar. sen böyle birşey yaşadınmı? umarım sorularımla bunaltmamışımdır seni:-)) bu sefer gerçekten merkez ve dr.da doğru karar vermek istiyorum.biliyoruz ki maneviyatın yanında maddi olarakda çok yıpranıyoruz.sanada bol şanslar diliyorum.inşaallah bu kez kucağın dolar:-)) buradan herkese bir an önce bebeklerine kavuşmalarını rabbimden diliyorum...

Back
X