38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoş geldin canım,RABBİM gönlüne göre versin.bende 42 den gün alıyorum.Aydınlıyım.bu ay bende denemeyi düşünüyorum.sen hangi merkeze gidiyorsun?

karşıyakada mitra kadın doğum polik.ne gidiyorum.mitra hanım iranlı bir doktor eşiyle beraber çalışıyor enim dr.um eşi ali bey.yanlız benim işim daha zor eşim kesinlikle tüp bebeğe karşı,yumurta rezervim azaldığı için önce hapla başladık,sonra iğneli tedaviye geçtik.doğal yolla olsun diyor eşim ama yaşda malum yani.ne yapalım uğraşıyorum bende alternatıp tıpbıda deniyorum sanırım faydası var çünkü ilkdefa 4 tane yumurtam oldu bu ay.bide 35 gün olan adet döngüm 30 güne düştü.biz beklemedeyiz canım şimdi cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum.inşallah rabbim hüsran ettirmez beni birkez daha.senin poreblemin ne ,daha önce tedavi gördünmü canım?

Herkese guzel bir gun diliyorum.
Alkan , asil senin gibi kadinlar anne olmali. Dunyanin tek kurtulusu bu bence. Ancak su lanet olasi adaletsiz dunyada kimler kimler anne oluyor. Kimsenin gunahini almayayim ama ortada bir haksizlik oldugu asikar degil mi ama?en kisa zamnda bebegine kavusman en buyuk dilegim.

Benim size sormak istedigim bir konu var. Doktoruma kozmetikler yani kremler ve makyaj konusunda sordugumda bana peeling ve maske disinda makyaj, krem vs kullanabilirsin demisti. Yuzumde ufak ufak sivilceler cikti. Cok agir degiller kucukler ama coklar ve rahatsiz oluyorum. Ben de onlari banyoda sicak suyla kese yapiyorum, geciyorlar. Banyo sonrasi hamilelik oncesi aldigim yuzdeki lekelenmeye karsi bir krem var onu suruyorum. Hem nemlendirici hem gunes koruyucu. Sizce yanlis mi yapiyorum? Bebege bir etkisi olur mu? Doktor peeling yapma demisti ya, yaptigim kese peeling gibi mi olur diye supheye dustum.

Herkes isinde gucunde herhalde. Umarim bebek ozlemi disinda hersey yolundadir. Bebeklerini buyutenler icin de kolayliklar diliyorum. Ama onlarin bir gulusu ve uymasini izlemek herseye bedeldir herhalde. Bebek bekleyenlere ise saglik, sabir ve huzur diliyorum. Aslinda hepimize.

Selamlar, saygilar hepinize.

ben de sür hiçbişi olmaz diyeceğim. hamilelere zaten güneş lekesi olmasın diye yazın güneşten koruma kremler veriliyor. normal nemlendirici kullanıyorsun. ben tüy dökücü krem kullanmıştım 3 kere. doktoruma da sonradan sordum. birşey olmaz dedi. ondan birşey olmuyorsa geri kalan kremlerden daha da birşey olmaz.

Herkese selamlar...Tedavisi süren yeni ve eski arkadaşlarımıza öncelikle başarılar diliyorum.İnşallah emeklerinin meyvelerini kısa sürede toplayacaklar.Aminnnn...
Hamiş arkadaşlarım,bebekleriniz karnınızda mışıl mışıl uyusun,uyanınca ominicik elleri ve ayaklarıyla karnınızı tekmeleyip dursun,güzel güzel büyüsünler inşallah.Aminnn...
Topiğimimizin bebekli anneleri, yavrularınıza ve size de yürek dolusu sevgiler...Clarissa'nın kot eteğini ve bütün cicilerini onunla birlikte öpüyor,kokluyor,onları doğacak kızıma hediye getirmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Aminnnn...
Şekerler,ben dün 20 gün aradan sonra işime başladım.Sabah uyandım,giyindim.Biraz özlemle ama en çok da içim buruk bir şekilde okuluma gittim.Yol boyunca aklımda hep arkadaşlarıma hangi yüz ifademle sonucu söyleyeceğimi düşündüm...On yılı aşkın bir süredir aynı okulda ve neredeyse aynı arkadaşlarımla çalışıyorum.Onlar benim bir çok şeyimi bilirler.Flört ettiğim,nişanlı olduğum dönemlerimi hep birlikte yaşadık.Beni elleriyle evlendirdiler ve ilk günden beri de hadi bebek bebek diye tutturdular.İlk iki tedavimden sadece bir tanesinin haberi olmuştu ama bunda transfer de olunca izin sürem uzadı.Arayanlara söylemek zorunda kaldım. Erkek öğretmenlere de sevgili müdürüm sağolsun söylemiş.Kısacası Alkan'ın bebek yapmaya gittiğini sağır sultan da duymuş.Yapamadığımı söylerken yüzümün ifadesini nasıl ayarlayacağımı yol boyunca düşündüm...Neyse su akıp yolunu buluyor.Çocuklarım beni,ben çocuklarımı çok özlemişim.Bahçede ellerime,eteklerime sarıldılar.İlk saatler hasret giderdik sonra da bıraktığımız yerden devammm.Yapılacak çok iş var.İşlenmiyen konular işlenecek,okunmayan öyküler okunacak,çözülmeyen problemler çözülecek,23 Nisan Bayramı için şöööle en güzelinden bir gösteri planlanacak ve çalışmalarına başlanacak... daha bir çok şey işte.Hayat kaldığı yerden devam ediyor edecek...Keşke içimde bir kelebekle dönseydim.Bahar benim baharım olurdu.Olmadı napalım.Önümüzdeki baharlara bakmaktan başka çare yok.Kelebeklerin karnımıza konacağı günleri hayal edicez istiycez Allahtan Aminnn..
Şekerler,ben 3 gün önce adet oldum ama ne olmak.Şu ömrümde böyle bir ağrı ne çektim ne de böyle bir kanama gördüm.Önceleri parça parça sonrasında hem ağrılı hem de çok yoğun.İlk ikisinde de biraz ağrım olmuştu ama bu kadar değil.Transfer olduğu için mi diyorum.Neyse bu gün biraz daha iyiyim.Azalmaya başladı ama bütün gücümü de aldı...
Kafanızı yine ütülediysem hepinizden çoook özür.Yazmaya başlayınca benim cümlelerin sonu hiç gelmiyor...Kızlar lütfen ara ara gelin ve yazın.Ben sizi özlüyorum.Hem de çoook.Herkese yürek dolusu sevgiler...Kendinize iyi bakın...

canım çok güzel anlatmışsın yine. anneler sanırım çocuklardan kafa kaldıramıyorlar. malum buraya daha çok tedavide olanların veya arada beklemede olanların gelmesi lazım. bizler vaktiyle içtiğimiz suyu bile paylaşıyorduk. tedavi yoksa paylaşım da olmuyor burada yahu. :47:

karşıyakada mitra kadın doğum polik.ne gidiyorum.mitra hanım iranlı bir doktor eşiyle beraber çalışıyor enim dr.um eşi ali bey.yanlız benim işim daha zor eşim kesinlikle tüp bebeğe karşı,yumurta rezervim azaldığı için önce hapla başladık,sonra iğneli tedaviye geçtik.doğal yolla olsun diyor eşim ama yaşda malum yani.ne yapalım uğraşıyorum bende alternatıp tıpbıda deniyorum sanırım faydası var çünkü ilkdefa 4 tane yumurtam oldu bu ay.bide 35 gün olan adet döngüm 30 güne düştü.biz beklemedeyiz canım şimdi cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum.inşallah rabbim hüsran ettirmez beni birkez daha.senin poreblemin ne ,daha önce tedavi gördünmü canım?

Hayırlısı olsun canım ben de düşük yapmadan önce gitmiştim ali beye bir kere ilgili bir doktor ben de izmir de oturuyorum ama manisada grand medicalde doktorum prof. tayfun özçakırlı çok memnunum ben üç düşük yaptım kimse çözemedi o çözdü histeroskopi yaptı meğer rahimde perde varmış bebişşlerime kan akışı gitmiyormuş o yüzden kalbleri duruyormuş şimdi ikinci, tüp denemesine start verdik 40 yaşındayım bu arada dördüncü iğnemi vuruldum ama izmir çevresindeyseniz benim doktorumu öneririm rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür

ben de sür hiçbişi olmaz diyeceğim. hamilelere zaten güneş lekesi olmasın diye yazın güneşten koruma kremler veriliyor. normal nemlendirici kullanıyorsun. ben tüy dökücü krem kullanmıştım 3 kere. doktoruma da sonradan sordum. birşey olmaz dedi. ondan birşey olmuyorsa geri kalan kremlerden daha da birşey olmaz.

canım çok güzel anlatmışsın yine. anneler sanırım çocuklardan kafa kaldıramıyorlar. malum buraya daha çok tedavide olanların veya arada beklemede olanların gelmesi lazım. bizler vaktiyle içtiğimiz suyu bile paylaşıyorduk. tedavi yoksa paylaşım da olmuyor burada yahu. :47:

deniz selam:3::16:

haklısın...ben arada kızdan fırsta buldukça okuyorum ama yazamıyorum.en son dün yazıyordum.o da hatta yarım kaldı..şimdi bile uykum var.yatsam iyi olacak...
evimiçin affola...anlaşıldı sanırım.

herkese selamlar...sevgiler....biraz vakşt bulsam tozunun attıracağım buranın ama, dermişim heh heh...

Hayırlısı olsun canım ben de düşük yapmadan önce gitmiştim ali beye bir kere ilgili bir doktor ben de izmir de oturuyorum ama manisada grand medicalde doktorum prof. tayfun özçakırlı çok memnunum ben üç düşük yaptım kimse çözemedi o çözdü histeroskopi yaptı meğer rahimde perde varmış bebişşlerime kan akışı gitmiyormuş o yüzden kalbleri duruyormuş şimdi ikinci, tüp denemesine start verdik 40 yaşındayım bu arada dördüncü iğnemi vuruldum ama izmir çevresindeyseniz benim doktorumu öneririm rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür

evet ilgili bi dr gerçekten,çalışanlarda öyle hiç yabancılık çekmiyorsun orda.bakalım bu tedavide sonuç vermezse not aldım senin doktoru.seninde inşallah başarılı olur bu tedavin ,allah yardımcımız olsun zor süreçler bunlar.

kizlar merabalar hepinize...masaalah topigimiz dolmus yeni gelen arkadaslarimizdan pekte konuskanlar arkadaslarimiz iyi boyle olmaniz..hosgeldiniz yeni gelenler..

benimde bel agrim var iki gundur fazlalasti ..yatsam tatamiyorum otursam oturamiyorum..benimkiler yorucak oyle zannediyorum saglikli olsunlarda olsunlar napim..Allah yardim edecek insallahh..mide bulantilarimda bitmiyo rengime bakiyorum baya saradim soldum normalmi acaba,burdaki dr lar kan hapi felanda vermiyor..bakalim ayin 13 nde istiycem hayirlisi..anneler tavsiyenize ihtiyacim var..

Denizgeldi..maasallah bacim kizin uyudukca uyuyon uyu uyu iyi olur kele..napacan firsat buldukca uyu bari oglen uykusu guzellestirirmis..op yerime cadi kizini..senide optm..

kizlar merabalar hepinize...masaalah topigimiz dolmus yeni gelen arkadaslarimizdan pekte konuskanlar arkadaslarimiz iyi boyle olmaniz..hosgeldiniz yeni gelenler..

benimde bel agrim var iki gundur fazlalasti ..yatsam tatamiyorum otursam oturamiyorum..benimkiler yorucak oyle zannediyorum saglikli olsunlarda olsunlar napim..Allah yardim edecek insallahh..mide bulantilarimda bitmiyo rengime bakiyorum baya saradim soldum normalmi acaba,burdaki dr lar kan hapi felanda vermiyor..bakalim ayin 13 nde istiycem hayirlisi..anneler tavsiyenize ihtiyacim var..

Denizgeldi..maasallah bacim kizin uyudukca uyuyon uyu uyu iyi olur kele..napacan firsat buldukca uyu bari oglen uykusu guzellestirirmis..op yerime cadi kizini..senide optm..

geçmiş olsun canım.allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde 5.5 aylık kaybettiğim bebişimde çok bulantım olmuştu resmen yerlere yapışmıştım doktorum zencefilli bal önermişti,biraz rahatlatmıştı.B vitaminleri eksikliğide bulantı yapıyormuş.bana gyno ferro sanol,elevit vitamin ve tabiki folic asit vermişti.sanada vermeleri lazım neden vermiyorlar acaba.bel ağrın için masaj yaptırabilirsen çok rahatlatıyor,uzandğındada ayaklarının altına bi yastık koy,kan akışı düzenleniyor.tekrar geçmiş olsun canım.

Gecmis olsun canim!

Insaniz uzuluyoruz ama sen hemen kendini toparlaman gerek.....hem herseyin bir caresi var. Karamsar olma lutfen

Miyom icin sogan kurunu deneyebilirsin, gitmezsede hysteroskopy yaptirirsin, cunku bu yontemle fazla kanama, agri felan olmuyor insan hemen kendine geliyor ve kisa surede tedavine baslarsin insallah.

Hem bizler variz burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz.:nazar:

Sevgiler:16:
canım çok teşekkür ederim soqan kürünü denicem inşallah iyi gelir...
çok üzüldüm canım geçmiş olsun, rabbim bir an önce şifanı verir inşallah.
amin canım çok teşekkür ederim...
geçmiş olsun.....
teşekkür ederim...
üzülme canım bunların tedavisi var tedavi olursun geçer gider kiste soğan kürü iyi geliyormuş dene bence bende bu yüzden dt gitmeye korkuyorum bendede çböyle durum varsa ne yaparım bilmem inşallah yoktur acil şifalar dilerim
canım aslında en güzeli erken teşhis...iyiki sprial varmış ki doktora gitmeme vesile oldu yoksa öqrenemicektim...en azından tedaviye başlanır...korkunun ecele faydası yok canım...hem herkeste sorun çıkıcak diyede bişey yok...gönül rahatlıqıyla doktora gitmelisin bence :34:
Merhaba hikayenin tam detayını bilmiyorum kusura bakma ama eğer İstanbuldaysan ve doktor arayışın varsa sana gittiğm doktoru tavsiye edebilirim pko su olan bir arkadaşımı -ki 5 sene uğraşmıştı çeşitli doktorlarda - iki ayda hamile bıraktırdı bebek doğdu ardından tekrar hiç tedavisiz 2.bebeğe hamile kaldı ve o da doğdu isim verebilirim çok iddialı ve işine aşık bi doktor ve hastasıyla fazlasıyla ilgilenip bilgilendiriyor adı Serhat Sakız Bakırköy'de muayenehanesi var, tavsiye ederim ben nice profesör ge:nazar:zdikten sonraki tecrübeme istinaden söylüyorum bit git derim eğer arzu edersen...

canım çok teşekkür ederim ama ben bayan doktoru tercih ediyorum..spriali daha yeni çıkarttım 1-2 ay geçsin bakalım belkide hiçbir doktora gerek kalmaz...

arkadaşlar ben dün başka bir doktora gittim...yumurtalıktaki kistin adet süresince ortaya çıktıqını bunun yumurtlama olduqunun göstergesi olduqunu ve reql bitiminde kistin kendiliqinden kaybolacaqını söyledi...bu herkeste olurmuş..ayrıca miyom yok denecek kadar küçükmüş biz buna miyom var bile diyemeyiz dedi...büyük bir sevinçle eve geldim..bu arada sprialide çıkarttı..ama ben yarın 3. bir doktora daha gidicem...içim rahat etsin kızlarr...

berna..sagol canim ilginnden dolayi..sanada gecmis olsun sen bebegini neden kaybettin uzuldum rabbim sabir versin..insallahh bayada olmus ..iste dunyada yiyip icicek ekmeyi asi yoksa yani kismeti yoksa bir sekilde rabbim emrediyo..napican canim saglik olsun simdi varmi bebegin..bana dr um ikz oldugu icin herseyin fazla olabilir diyor...mide bulantilarin kalp carpintilarin bel agrilarin iki misli olur dedi..vitamin felan bir folik asit kullaniyorum birde aspirin iste..baska birsey yok..demirde gerek bana yani kan hapi felan burda boyle kolayina birsey vermezler Allaha emanetiz..

berna..sagol canim ilginnden dolayi..sanada gecmis olsun sen bebegini neden kaybettin uzuldum rabbim sabir versin..insallahh bayada olmus ..iste dunyada yiyip icicek ekmeyi asi yoksa yani kismeti yoksa bir sekilde rabbim emrediyo..napican canim saglik olsun simdi varmi bebegin..bana dr um ikz oldugu icin herseyin fazla olabilir diyor...mide bulantilarin kalp carpintilarin bel agrilarin iki misli olur dedi..vitamin felan bir folik asit kullaniyorum birde aspirin iste..baska birsey yok..demirde gerek bana yani kan hapi felan burda boyle kolayina birsey vermezler Allaha emanetiz..

canım1.5 sene önce amniyosentez yüzünden kaybettim sapasağlam oğluşumu zor günlerdi.6-7 ay korundurdu dr.ondansonrada olmadı bebiş,uğraşıyoruz tedaviler ve alternatif tıbla beraber.geçen cuma çatlatma iğnem vuruldu,bi kaç gün bayağı bi ağrım oldu kasıklarıda,karnımda.ama dünden beri geçti ağrılarım çok hafif bi gerginlik var karnımda.13 nisanda filan belli olurmuş sonuç.bekliyoruz bakalım.sen başka ülkedeydin değilmi.çünkü oralarda çok zor ilaç veriyorlarmış.bi arkadaşım ingilterede buraya gelip ilaç stoklayıp gidiyor.yanlız senin daha çok ihtiyacın var gerçekten kan ilacı ve B vitaminlerine,kalsiyuma.bunların eksikliğide sıkıntı yapıyor.herşey gönlünce olsun bitanem.

günaydın hepinize:71::71::71:

hayırlı cumalar olsun dualarınız kabul olsun.

alabamaaaaa özledik seni be a

herada nerdesin canım güneş nasıl sende gelmez oldun:(

merhaba arkadaşlar..

maalesef ıkı gundur hastanede yatıyorum...plesantanın alt ucunda kanama tespıt edıldı henuz kanamamyok ama ultrasonda tespıt edıldı .. bazen bu tur kanamalarda kan rahım ıcınde bırıkebılıyormus....amnıyo sıvısı da haftasına gore bıraz az.. plesantanın dolasım bozuklugundan kaynaklanabılırmıs...benı en cok uzen ıse bebegın kalp atımlarının bazen yavaslayıp bazen hızlanması...cok uzgunum... kelımelerı bıle secıp duygularımı anlatamıyorum... benım ıçın dua edın lutfen...sevgıyle kalın

merhaba arkadaşlar..

maalesef ıkı gundur hastanede yatıyorum...plesantanın alt ucunda kanama tespıt edıldı henuz kanamamyok ama ultrasonda tespıt edıldı .. bazen bu tur kanamalarda kan rahım ıcınde bırıkebılıyormus....amnıyo sıvısı da haftasına gore bıraz az.. plesantanın dolasım bozuklugundan kaynaklanabılırmıs...benı en cok uzen ıse bebegın kalp atımlarının bazen yavaslayıp bazen hızlanması...cok uzgunum... kelımelerı bıle secıp duygularımı anlatamıyorum... benım ıçın dua edın lutfen...sevgıyle kalın

Canim benim... Rabbim yaninda. Duaalarim seninle.

merhaba arkadaşlar..

of hocam yaaa.bi üzüülüp bi seviniyoruz.lütfen yaaa.Allahımmm.lütfen...

kızlar herkese selam ....
erginsena....iyi haberler olsun.
mai..işin rast gitsin.
alabamoşş...kız nerelerdesin...bahar geldi böyle oldu dimi yaaa

kaçamam lazım.şu iki satırı yazarken fırsatçi kızım çorapları dağıttı.su adamacana yatak odasında geziyoşimdi de dolabı açmaya yeltendi.zaten eski dağınıklar yerinde duruyor.mızmız annnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee si de başladı haklı olarak.herkse sevgileri.
son sayfayı okudum.affola.

merhaba arkadaşlar..

mai..işin rast gitsin.

kaçamam lazım.şu iki satırı yazarken fırsatçi kızım çorapları dağıttı.su adamacana yatak odasında geziyoşimdi de dolabı açmaya yeltendi.zaten eski dağınıklar yerinde duruyor.mızmız annnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee si de başladı haklı olarak.herkse sevgileri.

merhaba arkadaşlar..

mai..işin rast gitsin.

cans canım geçmiş olsun inşaAllah bişey olmayacak bir süre sonra evinize döneceksiniz.dileğim bu cuma saatinde nerde hastanede bebeği için yatan varsa bir an önce riskli durumu atlatıp sağlıkla evlerine dönsün kabu et ya rabbi amin.

Gunaydin kizlar hepinize hayirli cumalar olsun rabbim herkesin gonlunekini versin insallahh...AMIINN

CANS..canim gecmis olsun nediyim canim elden birsey gelmiyor duadan baska neden boyle oluyormus dr un soylemiyormu..acaba kullandigin ilaclardan etki yapabilirmi..canim seni ve bebeyini dardan kurtarsin yavrunu sana seni yavrularina bagislasin..iyi haberlerle donersiniz insallah evinize..opuyorum..

Ergin..insallah guzel haberlerle doneciksin hem korkulacak birsey olmadigini soylemisler..insallah hersey gonlunce olurr..

Back
X