Herkese selamlar...Tedavisi süren yeni ve eski arkadaşlarımıza öncelikle başarılar diliyorum.İnşallah emeklerinin meyvelerini kısa sürede toplayacaklar.Aminnnn...
Hamiş arkadaşlarım,bebekleriniz karnınızda mışıl mışıl uyusun,uyanınca ominicik elleri ve ayaklarıyla karnınızı tekmeleyip dursun,güzel güzel büyüsünler inşallah.Aminnn...
Topiğimimizin bebekli anneleri, yavrularınıza ve size de yürek dolusu sevgiler...Clarissa'nın kot eteğini ve bütün cicilerini onunla birlikte öpüyor,kokluyor,onları doğacak kızıma hediye getirmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Aminnnn...
Şekerler,ben dün 20 gün aradan sonra işime başladım.Sabah uyandım,giyindim.Biraz özlemle ama en çok da içim buruk bir şekilde okuluma gittim.Yol boyunca aklımda hep arkadaşlarıma hangi yüz ifademle sonucu söyleyeceğimi düşündüm...On yılı aşkın bir süredir aynı okulda ve neredeyse aynı arkadaşlarımla çalışıyorum.Onlar benim bir çok şeyimi bilirler.Flört ettiğim,nişanlı olduğum dönemlerimi hep birlikte yaşadık.Beni elleriyle evlendirdiler ve ilk günden beri de hadi bebek bebek diye tutturdular.İlk iki tedavimden sadece bir tanesinin haberi olmuştu ama bunda transfer de olunca izin sürem uzadı.Arayanlara söylemek zorunda kaldım. Erkek öğretmenlere de sevgili müdürüm sağolsun söylemiş.Kısacası Alkan'ın bebek yapmaya gittiğini sağır sultan da duymuş.Yapamadığımı söylerken yüzümün ifadesini nasıl ayarlayacağımı yol boyunca düşündüm...Neyse su akıp yolunu buluyor.Çocuklarım beni,ben çocuklarımı çok özlemişim.Bahçede ellerime,eteklerime sarıldılar.İlk saatler hasret giderdik sonra da bıraktığımız yerden devammm.Yapılacak çok iş var.İşlenmiyen konular işlenecek,okunmayan öyküler okunacak,çözülmeyen problemler çözülecek,23 Nisan Bayramı için şöööle en güzelinden bir gösteri planlanacak ve çalışmalarına başlanacak... daha bir çok şey işte.Hayat kaldığı yerden devam ediyor edecek...Keşke içimde bir kelebekle dönseydim.Bahar benim baharım olurdu.Olmadı napalım.Önümüzdeki baharlara bakmaktan başka çare yok.Kelebeklerin karnımıza konacağı günleri hayal edicez istiycez Allahtan Aminnn..
Şekerler,ben 3 gün önce adet oldum ama ne olmak.Şu ömrümde böyle bir ağrı ne çektim ne de böyle bir kanama gördüm.Önceleri parça parça sonrasında hem ağrılı hem de çok yoğun.İlk ikisinde de biraz ağrım olmuştu ama bu kadar değil.Transfer olduğu için mi diyorum.Neyse bu gün biraz daha iyiyim.Azalmaya başladı ama bütün gücümü de aldı...
Kafanızı yine ütülediysem hepinizden çoook özür.Yazmaya başlayınca benim cümlelerin sonu hiç gelmiyor...Kızlar lütfen ara ara gelin ve yazın.Ben sizi özlüyorum.Hem de çoook.Herkese yürek dolusu sevgiler...Kendinize iyi bakın...