dualarımız müşterek canım inşallah herşey yoluna girer...hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm...merhaba arkadaşlar..
maalesef ıkı gundur hastanede yatıyorum...plesantanın alt ucunda kanama tespıt edıldı henuz kanamamyok ama ultrasonda tespıt edıldı .. bazen bu tur kanamalarda kan rahım ıcınde bırıkebılıyormus....amnıyo sıvısı da haftasına gore bıraz az.. plesantanın dolasım bozuklugundan kaynaklanabılırmıs...benı en cok uzen ıse bebegın kalp atımlarının bazen yavaslayıp bazen hızlanması...cok uzgunum... kelımelerı bıle secıp duygularımı anlatamıyorum... benım ıçın dua edın lutfen...sevgıyle kalın
teşekkür ederim cnm..of hocam yaaa.bi üzüülüp bi seviniyoruz.lütfen yaaa.Allahımmm.lütfen...
kızlar herkese selam ....
erginsena....iyi haberler olsun.
mai..işin rast gitsin.
alabamoşş...kız nerelerdesin...bahar geldi böyle oldu dimi yaaa
kaçamam lazım.şu iki satırı yazarken fırsatçi kızım çorapları dağıttı.su adamacana yatak odasında geziyoşimdi de dolabı açmaya yeltendi.zaten eski dağınıklar yerinde duruyor.mızmız annnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee si de başladı haklı olarak.herkse sevgileri.
son sayfayı okudum.affola.
Gunaydin kizlar hepinize hayirli cumalar olsun rabbim herkesin gonlunekini versin insallahh...AMIINN
CANS..canim gecmis olsun nediyim canim elden birsey gelmiyor duadan baska neden boyle oluyormus dr un soylemiyormu..acaba kullandigin ilaclardan etki yapabilirmi..canim seni ve bebeyini dardan kurtarsin yavrunu sana seni yavrularina bagislasin..iyi haberlerle donersiniz insallah evinize..opuyorum..
Ergin..insallah guzel haberlerle doneciksin hem korkulacak birsey olmadigini soylemisler..insallah hersey gonlunce olurr..
teşekkürler cnm ama bugünkü doktor aynı şeyleri söylemedi...tedavi edemezsek ameliyat olman lazım dedi..