38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar..

maalesef ıkı gundur hastanede yatıyorum...plesantanın alt ucunda kanama tespıt edıldı henuz kanamamyok ama ultrasonda tespıt edıldı .. bazen bu tur kanamalarda kan rahım ıcınde bırıkebılıyormus....amnıyo sıvısı da haftasına gore bıraz az.. plesantanın dolasım bozuklugundan kaynaklanabılırmıs...benı en cok uzen ıse bebegın kalp atımlarının bazen yavaslayıp bazen hızlanması...cok uzgunum... kelımelerı bıle secıp duygularımı anlatamıyorum... benım ıçın dua edın lutfen...sevgıyle kalın
dualarımız müşterek canım inşallah herşey yoluna girer...hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm...
of hocam yaaa.bi üzüülüp bi seviniyoruz.lütfen yaaa.Allahımmm.lütfen...

kızlar herkese selam ....
erginsena....iyi haberler olsun.
mai..işin rast gitsin.
alabamoşş...kız nerelerdesin...bahar geldi böyle oldu dimi yaaa

kaçamam lazım.şu iki satırı yazarken fırsatçi kızım çorapları dağıttı.su adamacana yatak odasında geziyoşimdi de dolabı açmaya yeltendi.zaten eski dağınıklar yerinde duruyor.mızmız annnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeee si de başladı haklı olarak.herkse sevgileri.
son sayfayı okudum.affola.
teşekkür ederim cnm..
Gunaydin kizlar hepinize hayirli cumalar olsun rabbim herkesin gonlunekini versin insallahh...AMIINN

CANS..canim gecmis olsun nediyim canim elden birsey gelmiyor duadan baska neden boyle oluyormus dr un soylemiyormu..acaba kullandigin ilaclardan etki yapabilirmi..canim seni ve bebeyini dardan kurtarsin yavrunu sana seni yavrularina bagislasin..iyi haberlerle donersiniz insallah evinize..opuyorum..

Ergin..insallah guzel haberlerle doneciksin hem korkulacak birsey olmadigini soylemisler..insallah hersey gonlunce olurr..

teşekkürler cnm ama bugünkü doktor aynı şeyleri söylemedi...tedavi edemezsek ameliyat olman lazım dedi..

merhaba arkadaşlar..

maalesef ıkı gundur hastanede yatıyorum...plesantanın alt ucunda kanama tespıt edıldı henuz kanamamyok ama ultrasonda tespıt edıldı .. bazen bu tur kanamalarda kan rahım ıcınde bırıkebılıyormus....amnıyo sıvısı da haftasına gore bıraz az.. plesantanın dolasım bozuklugundan kaynaklanabılırmıs...benı en cok uzen ıse bebegın kalp atımlarının bazen yavaslayıp bazen hızlanması...cok uzgunum... kelımelerı bıle secıp duygularımı anlatamıyorum... benım ıçın dua edın lutfen...sevgıyle kalın

canım şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim yanında ve yardımcın olsun.

merhaba arkadaşlar..

canım RABBİM en kısa zamanda sıkıntılarınızı gidersin ve başka sıkıntıda göstermesin:(RABBİM bebeğinle sizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde birbirinize bağışlasın.üzülme belkide bebeğin kalp atışlarını senin psikolojin etkiliyordur,umutlu ol bu senin mucizen değilmi ALLAH'ım hiç ummadığın anda sana bu güzel oğlanı vermedimi umudunu koru.ALLAH'ım oğlunu sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah.

karşıyakada mitra kadın doğum polik.ne gidiyorum.mitra hanım iranlı bir doktor eşiyle beraber çalışıyor enim dr.um eşi ali bey.yanlız benim işim daha zor eşim kesinlikle tüp bebeğe karşı,yumurta rezervim azaldığı için önce hapla başladık,sonra iğneli tedaviye geçtik.doğal yolla olsun diyor eşim ama yaşda malum yani.ne yapalım uğraşıyorum bende alternatıp tıpbıda deniyorum sanırım faydası var çünkü ilkdefa 4 tane yumurtam oldu bu ay.bide 35 gün olan adet döngüm 30 güne düştü.biz beklemedeyiz canım şimdi cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum.inşallah rabbim hüsran ettirmez beni birkez daha.senin poreblemin ne ,daha önce tedavi gördünmü canım?

canım inşallah hayırlısıyla hamile haberlerini alır ve hep birlikte mutlu olur büyütürüz;)gün sayarız.ben izmirde ege üniversitesi 1(transfer oldu negatif),şifa 1(kistim vardı ve fsh 30 a fırlamıştı ama yinede denediler yumurta kalitesiz çıktı),kentte 3 tüp denemesi yaptım(üçüde transfer aşamasına gelemedi).aralıkta istanbul asmde denedim transfer oldu sonuç negatif.geçen ay irembeye gittim,adetim 1 hafta geçmişti kist varmış tedavi verdi ve birsürü test istedi(şimdiye kadar gittiğim hiçbir merkezde benden sarılık hiv testinden başka test istemediler).kan verdim bakalım sonuçlar ne çıkacak,bugün adet oldum yarın doktora gideceğim nasipse bakalım ne diyecek doktorcuğum.ALLAH'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

canım inşallah hayırlısıyla hamile haberlerini alır ve hep birlikte mutlu olur büyütürüz;)gün sayarız.ben izmirde ege üniversitesi 1(transfer oldu negatif),şifa 1(kistim vardı ve fsh 30 a fırlamıştı ama yinede denediler yumurta kalitesiz çıktı),kentte 3 tüp denemesi yaptım(üçüde transfer aşamasına gelemedi).aralıkta istanbul asmde denedim transfer oldu sonuç negatif.geçen ay irembeye gittim,adetim 1 hafta geçmişti kist varmış tedavi verdi ve birsürü test istedi(şimdiye kadar gittiğim hiçbir merkezde benden sarılık hiv testinden başka test istemediler).kan verdim bakalım sonuçlar ne çıkacak,bugün adet oldum yarın doktora gideceğim nasipse bakalım ne diyecek doktorcuğum.ALLAH'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

sende zor aşamalardan geçmişsin canım.rabbim bu sıkıntılarımızı mükafatlandırır inşallah.dilerim rast gelsin bu seferki tedavin,herşey yolunda gitsin.irembe'yi duymuştum bir kaç kişiden inşallah burası uğurlu gelir.

merhaba arkadaşlar..

Cans canım, çok üzüldüm şimdi ama az önce ferihanın babası tv de dediki "dert geldiği gibi gider, her şey düzelir"Senin rahatsızlığında geldiği gibi geçer gider ve bir gün hatırlamazsın bile.Yürekten duacınım bir an önce her şey yoluna girsin bebişin uslu uslu karnında büyüsün canım.Hurre güzel bir tespit yapmış.Senin endişenden bebişte endişeleniyor ,anneciği üzülüyor diye üzülüyordur.Allaha sığın dua et,ben de,biz de ediyoruz.her şey düzelecek.Çok geçmiş olsun.İyi haberlerini en kısa zamanda almak üzere sevgiler...
Toana,beslenmen için ve kullanman gereken vitaminler için bence memoriali drunu aramalısın canım.Renginin solduğundan ve kan hapı filan kullanman gerektiğinden bahsetmişsin.Çok doğru ama vakit kaybetmeden yap şunları bitanem çünkü ilk aylar önemli hem senin hem de bebeklerin için.Ordaki zorluklardan bahsetmişsin.Tahlil ve ilaçlar konusunda.Memorialdeki drların seni yönlendirsin çünkü sen hemen ayrıldın senin için hiç bir şey yapmadılar.Teline cevap verirler.Ara konuş bence.Git bir kan tahlili yaptır sonuçları memoriale mail at.Kullanman gereken ilaçlar varsa onları da burdan bizden bile isteyebilirsin.Hemen gönderirim ben.Biliyorsun ben yeni tedaviden çıktım drların cebi bende var istersen veririm kendine ve bebişlerimize iyi bak öpüyorum sevler...
Diğer arkadaşlarım,umarım hepiniz iyisinizdir.Aman iyi olun kendinize iyi bakın.Tedavisi devam eden arkadaşlara Allah yardım etsin yüzlerini güldürsün...
Şekerler ben pazartesi itibariyle platese başladım.Akşam 18:oo da gidiyorum tam bir saat sürüyor.pazartesi çarşmaba cuma.Bu gün 3.kez gittim.Vücudumda ağrımayan ne bir kas ne de bir kemik kaldı.Her bi yanım tutulmuş boynum da dahil.Hoca "ohhhh ohhhh çok iyi,kasların güzel çalışmış"dedi.Abi bu kaslar ağrıyarak çalışıyorsa yandık ki ne yandık.Çocuklarla okulda ispanyol dansı çalışıyoruz.Şööle rampara rampara rampam pampam.Kollar havada olcak çaprazlama.Kalkmıyor anacım.Topuklarımı yere şap şap vurup çocuklara da göstercem vuramıyorum bi türlü.Neyse bende son durum böyle.Hepinizi sevgiyle sarıyorum hoşçakalın kendinize iyi bakın seviler...

cans canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun canım....üzülme ne olur pozitif düşünmeye çalış dualarım seninle allah sağlık versin canım...

kizlar merabalar hepinize...masaalah topigimiz dolmus yeni gelen arkadaslarimizdan pekte konuskanlar arkadaslarimiz iyi boyle olmaniz..hosgeldiniz yeni gelenler..

benimde bel agrim var iki gundur fazlalasti ..yatsam tatamiyorum otursam oturamiyorum..benimkiler yorucak oyle zannediyorum saglikli olsunlarda olsunlar napim..Allah yardim edecek insallahh..mide bulantilarimda bitmiyo rengime bakiyorum baya saradim soldum normalmi acaba,burdaki dr lar kan hapi felanda vermiyor..bakalim ayin 13 nde istiycem hayirlisi..anneler tavsiyenize ihtiyacim var..

Denizgeldi..maasallah bacim kizin uyudukca uyuyon uyu uyu iyi olur kele..napacan firsat buldukca uyu bari oglen uykusu guzellestirirmis..op yerime cadi kizini..senide optm..

sen de uyu gülüm...senin enerjiye iki kat ihtiyacın olacak...öpücüklerini aldık kızımla...aynısından biz de size gönderiyoruz.siz kalabalıksınız keleeee:16::16::16:

herkese sevgiler...

GUNAYDIN kizlar umarim iyisinizdir hepiniz Allah iyilik versin insallahh..

Alkan..meraba canim ilginden dolayi tessekur ederim canim benim..gecen gun aynur hanimla kendi dr umla gorustum..o bana sadece demir kullan dedi..bende simdi vermediler dedim vericek mecburen dedi birde rahim uzunlugunu olctur dedi bakalimm..sagol canim sizler gercek dostlarsiniz iyiki varsiniz rabbim seninde gonlundeki bebisini verir insallahh..evet spor iyi gelicek sana bende gecen sene siki calismistim spor deyil ama yaptigim isim cok hareket gerektiriyordu ve iyi de geldi nerde hareket orda bereket..seninkilerde yakinda gelicek inan bana ..:40:

Kizlar benimde persembeden beri hic rahatim yoktu once bel agrim basladi ama oyle adet sancisi gibi deyilde gaz sancisi gibi..aman allahim iki gun kivrandim halende kivraniyorum sonra karnim ..birseymi dokundu diyorum yediyime ictiyime okadar dikkat ediyorumki anlatamam..neyse dun duramaz oldum buranin dogum hane numarasini vermisti drum..cunki burda kendi dr uma c tesi pazar kesinlikle ulasamam..herneyse gittik 5 6 gibi.aradik gitmedende..ebe varmis ama oda dr gibi..neyse bana bir oda actilar ama cok hijyen ve cok bakimlari guzel bunlarin..iste ultrasyon aletini getirdiler ve ebe bakti iste cat pat anlatmaya calistim Allah bu dilin cezasini versin..ahh ahh turkiyem baska her nolursa olsun..neyse ultrasyonda gordum bebislerimi iyi dediler kalp atislarinida duyduk cok sukur..bir problem yok dediler bu sancim neden af edersiniz gaz sancis bir tutuyor beni agla anam agla..dun anne diye diye agladim valla.:43:.ondan sonra kadin birde problem varmi diye alttan bakayim hemde rahimin agzi acikmi kapalimi diye bakiyim dedi..hem aletle bakti hem eliyle bakmasinmi canim cikti zormus kadinlik dedim bir kez daha anladim..herneyse hersey bebeklerim icin,,saglikli olsunlarda..ondan sonra kadin idrar tahlili yapalim dedi ve bakti biraz bekladik sonuc cikti iyi temiz dedi..ama halen sancilarim bitmedi..bugun yine gidicez 4 gibi rahim uzunluguna bakicak dr cok sikici ama napaim mecburen ..ikizlerde erken acilama olabilirmis ondan dolayi bakilmasi gerekmis rabbim korktugumuza ugratmaz insallahh...simdi soruyorum kizlar bu sancilarim neden olabilir acaba bilen arkadaslarim yardimci olursa sevinirim...opuyorum hepinizi:54::54::54:

sanırım eşinden en büyük benim :) 38 yaşındayım eşimde 25 yaşında 5 yıllık evliyiz çok mutluyuz Rabbim daim etsin...

kızlar selam herkese
yeni gelenler hoşgelmişler. tedavide olanlara allah yardım etsin muradlarına kavuşsunlar. hamileler de sağlıkla yavrularını doğursunlar inşallah. fazla yazamıyorum çünkü yeni bakıcıya devir teslim işleri var bu ara. oğlan büyüdü iyice zorluyo allah diyorum yani. neyse

cans canım allaha emanet ol inşallah yavruna sağlıkla kavuşacaksın biraz sıkıntılar var okuyorum ama napcan işte bize hayat biraz zormuş böyle gelmiş böyle gidiyo çok şükür bugünlerede napalım. dualarım seninle.

toana canım tamamen ikiz olmasından dolayı sende o ağrıları çekiyorsun. ve ikiz olunca rahim daha hızlı büyümek zorunda kalıyor. kendini yorma dinlendir. sakin ol. bebeklerini allah korusun. tabi doktoru ihmal etme. bu rahimin açılma durumu önemli gerekirse dikiyorlar biliyorsun burda önemli olan kontrol altında olman.

alkan canım 23 nisan hazırlırları başlamış plates falan bravo arkadaşım. allah zamanı gelince seni de anne yapacak eminim. allahım senden rica ediyorum hayırlısıyla hayırlısıysa o tarihi biraz erkene alır mısın lütfen.

denizbulut kızı netten ilan verdim öyle buldum bu sefer. sahibinden coma verdik. çok arayan gelen giden oldu. bu kızı ilk iki gün pes ettim yolluyodum az daha. sonra dur dedim biraz sabret belki iyi olur iyi ki de demişim. şimdilik 10 gün oldu ama memnunum. daha net konuşabildiğim ve rahatça ne düşünüyorsam söyleyebildiğim ve dediklerimi uysallıkla uygulayan bi kız. allah şaşırtmasın inşallah hep böyle devam eder. mert de sevdi. ayrıca ilk kez ben evdeyken merti uyutabilen ilk insan. maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

denizgeldi canım valla evde şimdi şimdi çocuk var diyebiliyorum zor işmiş yaşadıklarının altına den den koyuyorum. ne yazdıysan aynen. ve hatta batu kadar olmasa da benim kide pesettiriyo beni.

zarpcım sen de az gelmeye başladın. clarissayı öp benim için. nasıl gidiyo herşey yolunda mı?
bahar sende bi ugramışsın umarım enes de iyidir. öp benim için.
maicim işe başlayınca daha sık gelmeye çalışcam. öpüyorum çok. sormuşsun saolasın.

yeni gelenlere onlardan az evel gelenlere herkese selam.

denizbulutun dediği gibi ben herkesin tedavilerden olumlu sonuçlar almısın diliyor takip ediyorum. ancak bizim evlatlarımız da büyüdükçe paylaşımlar yön değiştiriyor biraz. ve burda onları konuşmak olmuyor. herkese saygı duyuyorum. önemli olan burdaki arkadaşların evladı olmayanların evlat arama yollarında yaşadıklarını paylaşmaları önemli olan onların paylaşımları. herkese kolay gelsin.

ilgin için teşekkürler.:-)) inşaallah bu sefer bebeğin seninle olur buradan güzel haberlerini duyarız. anladığım kadarıyla tüp ücreti 4200tl peki orada yapılan kan testlerinden ücret alıyorlarmı.bu sadece yumurta takip,opu ve transferimi içeriyor.ilaçları alırken anlaşmalı oldukları eczane varmıydı.benim daha önce gittiğim merkez eczaneyle anlaşmalıydı 2 iğneye bir iğne bedava veriliyordu.ve Yücel hocamı opu da ve transferde bulundu.soruyorum çünkü; bazı merkezlerde asıl dr.la doğrudürüst görüşemiyorsunuz çoğu zaman asistanlarına yaptırıyorlar. sen böyle birşey yaşadınmı? umarım sorularımla bunaltmamışımdır seni:-)) bu sefer gerçekten merkez ve dr.da doğru karar vermek istiyorum.biliyoruz ki maneviyatın yanında maddi olarakda çok yıpranıyoruz.sanada bol şanslar diliyorum.inşaallah bu kez kucağın dolar:-)) buradan herkese bir an önce bebeklerine kavuşmalarını rabbimden diliyorum...

Dun cok uzun bir mesaj yazmistim ama gecmedi maalesef.
iyi dileklerin icin tesekkur ederim...insalla rabbim bu yolda olan herkesin emegini bosa cikartmaz.

Ben persembe aksami evime kavustum uzun ve yorucu bir ucak ve araba yolculugundan sonra......karnim sisti, cok rahatsizdim ama simdi biraz daha iyim...bu gun cok yorgun hissettim kendimi ilaclardan dolayimi ki?

Gelelim senin sorularina:
- IVF= 4250tl ( yani yumos takipler, OPU ve transfer)
- her kontrolda E2 ( Estradiol) tahlili= 50tl
-sizden Hepatit felan isterlerse baska yerde yaptirin cunku biz 300tl odedik

-ilaclari 2nci kattan alabilirsin, biz hep oradan aldik cunku esim otelin yakinindaki eczaneden fiyatlari arastirmisti, eczane biraz daha pahaliydi, yinede siz baska eczanelerden arastirin

- OPU yu Husamettin Bey yapti, zaten Yucel hoca ile ikisi el ele calisiyorlar,ayda 4 gun yucel hoca bekcikaya gidiyor, o surecte, husamettin bey bakiyor yucel beyin hastasina; opudan sonra Yucel hoca, husamettin hoca ve hemsireler geldiler odama ve bize ne kadar folikul toplandigini ve herseyin iyi gectigini soylediler

- transferimi yucel hoca yapti, iki dkkada, cok guzel gecti, zaten transferden sonrada odana gelip tekrar herseyi teyit ediyor

Ben Brukselde gordugum profesyoneligi, ilgiyi, degeri, Memorialde gormedim diye bilirim. Ben insanlarla , cocuklarla calisan ve karsimdakine deger veren birisi oldugum icin isterimki bana aynen oyle davranilsin.
Ben seni cok iyi anliyorum bir arayis icindesin ...en iyi seceyijmde bu sefer hersey guzel olsun ve besisimize kavusalim diye, ben tam bir senedir arastirdim ...bu bir senede kendimi herseyden ancak arindirabildim, bu travmalardan ve pozitif bir enerji depolayip yep yeni bir tedaviye basladim.
Sen benden sanslisin, nedenmi? cunku sen istanbuldasin, gidip bir kac Drla gorusursun ve iletisim iyi olursa hemen dersin ahh buldum merkezimi dersin. Biz yurtdisindayiz ve burada sistem berbatmi berbat, tam 3 senemi kaybettik buradakiler Dr yuzunden hep deneyin deneyin sorun yok olucak bir gun diye diye. Tuhaf birde dusunursenki IVF sistemini bunlar ilk olarak kulandilar!

Ben cok merkezleri arastirdim ve sonuc bruksel oldu....esimle taaa belcikaya Hoca ile gorusmeye gittik, her seyi inceledi ve Hysteroscopy gerektigini soyledi ve en kisa zamanda Istanbula gelin tedaviye baslayalim dedi.

benim hikayem boyleben sana git hoca ile gorus derim ve begenirsen belki orada baslarsin tedavine.

Kolay gelsin

Umut ve huzur dolu gunlere

GUNAYDIN kizlar umarim iyisinizdir hepiniz Allah iyilik versin insallahh..

Alkan..meraba canim ilginden dolayi tessekur ederim canim benim..gecen gun aynur hanimla kendi dr umla gorustum..o bana sadece demir kullan dedi..bende simdi vermediler dedim vericek mecburen dedi birde rahim uzunlugunu olctur dedi bakalimm..sagol canim sizler gercek dostlarsiniz iyiki varsiniz rabbim seninde gonlundeki bebisini verir insallahh..evet spor iyi gelicek sana bende gecen sene siki calismistim spor deyil ama yaptigim isim cok hareket gerektiriyordu ve iyi de geldi nerde hareket orda bereket..seninkilerde yakinda gelicek inan bana ..:40:

Kizlar benimde persembeden beri hic rahatim yoktu once bel agrim basladi ama oyle adet sancisi gibi deyilde gaz sancisi gibi..aman allahim iki gun kivrandim halende kivraniyorum sonra karnim ..birseymi dokundu diyorum yediyime ictiyime okadar dikkat ediyorumki anlatamam..neyse dun duramaz oldum buranin dogum hane numarasini vermisti drum..cunki burda kendi dr uma c tesi pazar kesinlikle ulasamam..herneyse gittik 5 6 gibi.aradik gitmedende..ebe varmis ama oda dr gibi..neyse bana bir oda actilar ama cok hijyen ve cok bakimlari guzel bunlarin..iste ultrasyon aletini getirdiler ve ebe bakti iste cat pat anlatmaya calistim Allah bu dilin cezasini versin..ahh ahh turkiyem baska her nolursa olsun..neyse ultrasyonda gordum bebislerimi iyi dediler kalp atislarinida duyduk cok sukur..bir problem yok dediler bu sancim neden af edersiniz gaz sancis bir tutuyor beni agla anam agla..dun anne diye diye agladim valla.:43:.ondan sonra kadin birde problem varmi diye alttan bakayim hemde rahimin agzi acikmi kapalimi diye bakiyim dedi..hem aletle bakti hem eliyle bakmasinmi canim cikti zormus kadinlik dedim bir kez daha anladim..herneyse hersey bebeklerim icin,,saglikli olsunlarda..ondan sonra kadin idrar tahlili yapalim dedi ve bakti biraz bekladik sonuc cikti iyi temiz dedi..ama halen sancilarim bitmedi..bugun yine gidicez 4 gibi rahim uzunluguna bakicak dr cok sikici ama napaim mecburen ..ikizlerde erken acilama olabilirmis ondan dolayi bakilmasi gerekmis rabbim korktugumuza ugratmaz insallahh...simdi soruyorum kizlar bu sancilarim neden olabilir acaba bilen arkadaslarim yardimci olursa sevinirim...opuyorum hepinizi:54::54::54:

Oncelikle gecmis olsun, uzuldum aci cekmene... Allahim yardimcin olsun, dualarim seninle ve bebislerinle.. biliyorum ne kadar endiseli oldugunu kolay degil ..ama hersey duzelecek. aklina negatif dusunceler getirme, pozitif dusunku o pozitiflik geri sana donsun gelsin.

Insallah her sey super olacak ve bebisler sag selim dunyaya gelecekler...bizlerde onlarla tanisacagiz;))
Bence bu agrilarin bebislerin ikiz olmasindan dolayi.

Bu yazdiklarini okuyunca senide Ingilterede zanettim, cunku Drlarla bende ayni seyi yasiyorum, ben artik bunlarin saglik sistemine guvencem kalmadi.Acile gidiyorsun 4 saat bekliyorsun, doktor bile gormek mumkun degil, tek yapabildikleri sey Paracetamol al demeleri....herseyin ilaci paracetamol!

Toana canim sen birde akupunktur felan denesen, bence seni rahatlatir, enerji sistemlerini , chakralarini dengeler.

Birde ilik su ic oda iyi geliyor.
herhalde bebislerle konusuyorsun ama dahada fazla knus, ne hissetigini onlara anlat....

iyi haberlerini okuma dilegi ile

Huzurlu aksamlar diliyorum

Optum

xxx

merhaba arkadaşlar..

Uzuldum canim ve gecmis olsun diyorum. Su an ne durumdasin/ eve dondunmu? umarim herseye yolundadir
Insallah sen ve bebeginin durum duzelecek ve guzel ve rahatlatici haberlerini okuyacagiz.

Canini uzmemeye bak, ne kadarda zor olsa pozitif dusunmeye calis, bebisle konus.,

Dualarim sen ve bebeginle

Allahim artik sana ve bebise rahatlik ve huzur versinki hamileligin tadini cikartasin

Kucak dolusu sevgiler

Optum

:54:
cans canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun canım....üzülme ne olur pozitif düşünmeye çalış dualarım seninle allah sağlık versin canım...

-Tedavideki arkadaslara bol bol sanslar ve guzel guzel yumoslar

- Benim gibi transfer sonrasindakilerede bol sabir..ve guzel ++++++sonuclar

- Annelere kolay gelsin ve o meleklerinizle guzel guzel zaanlar gecirin, onlari sizlere kosustursun dursun:))

- Hamile olupda zor anlar gecirenlere Rabbimden acil sifaler diliyorum, sihhatli bir hamilelik ve sihhatli ve saglikli hayirli evlatlar

Tabiiki dualarim hepimize

Sevgi ile kucakliyorum hepinizi,

LOts of love

xxxx:54:

Alabama ..sagol canim bilgilerinden dolayi dr tekrar gittik bugun..cunki dun ebe vardi dr yoktu tam olcmemisti rahim boyumu..bugun yine baktilar allttan ve ustten..gercekten sikici..ama napalim..cok sukur hersey yolunda rahim uzunlugumda 5 dedi..agrin genisliyo rahmin dedi ondan dedi ama..bu ona benzemiyorki..gaz gibi bir tutuyor beni nefesimi kesiyo valla..huzurlu bir hamilelik gecirelim istiyorum ben ve arkadaslarim bunada sukur diyorum ..neyse bir gargara yazdi hersey iyi dedi ve eve geldik..rabbim kimseleri icindede bizi darda koymasin korktuklarimizdan emin etsin..opuyorum canim benim tekrar sagolasin..

Gulbahar..meraba canim ben ilgilterede deyilim sen ordamisin..ben hollanda evet burda da paresetemol herseyde oyle..burda oyla deyil gittinmi hastaneye ev dr una ..hemen gelir ayagina seni alir goturur ..Allah var cok ilgililer boyle oksayarak seni muayene ederler de..bunlarda bazi seyleri bilirler ilac vermekte zorlanirlar neymis zararli yani birseyin onlemini almazlar..ama yinede gurbet ellerde Allaha emanetiz..sen tedaviyemi basliyorsun..sende gurbettcisin anlasilan..dusmanimda dusmesin gurbet ellere hele yaninda ailenden kimse yoksa bu durumda ve diger durumlarda cok zor..cok zor hayatim..neyse..opuyorum..

Back
X