benden haberler
biliyorsunuz dr umu değiştirdim.yeni dr um vitaminler verdi 10 15 gün sonra başladım iğnelere.7 folikül vardı 5 i alındı 3 ü döllendi.ve bu gün aradaılar 3ü güzel devam etmiş dondurdular.ben bu kez genetik araştırma için emriyo biriktirecem inşaAllah.çünkü pgt için en az 5 emriyo olmalıymı.hem transfer olmadığı için bundan sonraki tedavilerime sadece ilaç ve 500 narkoz ücreti ödeyecem.eh buda bişey.hatta bana kalsa ki bana kalacak.tabi evvel Allah.ben iki kez daha yumurta toplatmak isitiyrum.
bu dr bana gonal f ve merional verdi.450 gonal f ve merionalda 150,yani şimdie kadar aldığım en yüksek doz.hemşireye bu çok dimi dedim.oda dr demek iyi gördükü böyle verdi dedi.bende razı oldum artık.çok şükür rabbim 3 emriyo verdi bize.inşaAllah bebek olarak dönerler bize
hepinizi öptüm kızlar sevgiler

[/QUOTE
Herkese selamlar,sevgiler...Maicim,seni tebrik etmiştim ama buradan da bir kere daha gönülden kutluyorum.Tedavini planlamanı,azmini,çalışkanlığını ama en çok da içindeki ışığını bu kadar parlak tutmayı başarabilmeni kutluyorum.Ben sana maşallah diyorum.Bana da umut oluyorsun.Beni de tetikliyorsun inan bana.Devam arkadaşım.Bu yaz kesinlikle senin yazın olacak ve hamiş hamiş bana geleceksin.Ben de seni oturtmaya yer bulamayacağım,yer beğenemeyeceğim.Aminnnnn...
Toana kızçelerin adlarına bayıldım.Çok güzel seçmişsin canım ya.Kendine ve onlara çok iyi bak.
Eski arkadaşlardan pek giren olmamış yokluğumda.Hamişler dinleniyor,çocuklular işten güçten arta kalan zamanlarını parkta bahçede bebe gezdirmeye ayırıyor,tedaviye başlayacak olanlarda "Yarabbi şu bahar yorgunluğunu üzerimizden at da silkelenip kendimize gelelim "diyor sanırım.
Yeni arkadaşlara ki gördüğüm kadarıyla onlarda eskimeye başladılar yazacak ne var bilemiyorum karar veremiyorum.Söylenecek tek şey umutlarını taze tutsunlar.Başarıya giden tek yol bu.Umut etmek ,emek harcamak ve doğru kararlar almak.Başarısızlıklar karşısında yılmamak,yıkılmamak.Allah herkesin yardımcısı olsun ne diim...
Bana gelinceee,her yıl olduğu gibi ,yılın bu ayında okulların çivisi çıkar arkadaşlar ya...Sınıflarda müzik sesleri,okul bahçelerinde davul zurna sesleri,çocuk seslerinden bahsetmiyorum zaten ,o başka bi şey artık.Arı kovanı halt etmiş.Bayramımız yaklaşıyor şekerler.Çalıştık hazırlandık kafalarımız bir dünya oldu ama güzel de oldu.Yarın sınıflarımızı süsliycez.En güzel süsleri,en güzel çiçekleri Ata'mızın resminin önüne koyup onu ne çok sevdiğimizi söyliycez.Gerçi hep söylüyoruz ama olsun ne kadar çok söylersek belki o kadar derin işler minik yüreklerin gönüllerine ve beyinlerine...Hep derler ya,birilerine bir şeyleri zorla empoze etmeğe çalışmak yanlıştır diye.Bu anlamda hayır diyorum.Empozeyse empoze,işlemekse işlemek...Asıl olan tanıtmak,öğretmek,sevdirmek.Onu da 21 yıldır ve halen,bıkmadan usanmadan yapan ben,şimdi özellikle işleme empoze etme,zaman içinde silinmez bir sevgi,bağlılık ve şukran duygusu yaratma çabası içindeyim.Telaşım daha fazlasına erişememek korkusu.Emanetlerini koruyamamanın endişesi...
Tedavi aşamasına gelmeme henüz 2 ay var.Haziran sonu gibi kısmetse başlarım.Yine memorialde ve Semra hanımla.Varsa biryerlere gitmemiş olursa tabi...Bu arada plates süper birşeymiş kızlar.Yapmayanlara şiddetle tavsiye ederim.Herşeyden önemlisi kendini hem fizik hem de ruhen çok iyi hissettiriyor.Kenarından kıyısından nasıl şimdiye kadar bulaşmamışım hayret valla.Ben ki her bir şeye burnumu az çok sokarım.Bu kusur kalmış demek ki.Neyse okuyanların kafasını daha fazla şişirmeden kaçayım.Herkese kucak kucak sevgiler benden.Kendinize iyi bakın hoşçakalın...