38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydin kizlar soguk ve sikici hava var buralarda hepinize hayirli gunler olsun insallahh..:16::16:

Kartopu..sagol canim guzel dilegin icin ..sen ve oglusun nasilsiniz..:34:

KIZLAR sag selim dogarlarsa kizlarim..insallah..isimlerini sizinle paylasmak istedim ..ECRIN VE BERFIN OLUCAK.. Allah izin verirse..cok dusundum sonunda bu isimleri buldum ve anlamlarida guzel bakalim hayirlisi olsun..hayirlisiyla bir dogsunlarda problemsiz ozursuz..

OPUYORUM HEPINIZI..:54::54:

canım bende oğlumda çok şükür iyiyiz, :nazar: ben işe başladım onun sıkıntısı var tabiki oğlumdan uzak olmak zor geliyor,ama elden gelen birşey yok tabiki herşey onların geleceği için. Allahdan şimdilik annem bakıyorda içim rahat.

kızların isimleri çok güzel Allah hayırlısı ile doğurmak nasip etsin,ömürleri uzun bahtları açık olsun inşallah. :nazar::nazar:

kızlar selam:71:

toana...canlı selam....:3:

kız uyuyor da..çabuk çabuk bi bakıyiiim dedim...

nisa hakkında hayırlısı olsun canımmm....son olsun...şansın bol olsun arkadaşım...

toana....kızların ismi ne güzel...isimleriyle büyüsünler seni kocatsınlar imşallah annesi....

herkese çokkk selam....kızım için gezineyim biraz nette.hoşçakalın.sevgiyle kalın.

Selam kizlar:16:

Umarim hepiniz iyisinizdir

Deniz sen biciriginla ugrasiyorsun herhalde;))
Toana'da hep meleklerinin gelmesini hayal ediyor.....
Maiumut sen cok akilica davraniyorsun canim, tebrik ediyorum seni ve insallah bebislerin seninle olacak

Berna'cigim seni ne kadar iyi anliyorum bir bilsen, neler hisettigini, icinin ezikligini ama elimizden bir sey gelmiyorum arkadasim.

Lee'cigim sen nasilsin?

Dun Bruksel beni aradi bizden genetik testler, kan pihtilasmasi, vs, vs.... istiyorlar cunku hersey super gecmisti demekki bir baska sey vardiyor Profesor Yucel Karaman, bende kendisine cok guveniyorum.

Acikcasi bu testler biraz kompleks testler ve benim bilgimi asan testler, icinizde bu testlerden yaptiran veya yaptirmis olanlar varmi? anladigim kadariyla cok uzun suren testler.....yarin Dr gidecegim ama cok pahali testler oldugu icin bunlar yapmak istemezler diye dusunuyorum...bakalim yarin erkenden randevu almiya calisacagim.

Boyle kizlar, kendinize iyi bakin

Optum

benden haberler

biliyorsunuz dr umu değiştirdim.yeni dr um vitaminler verdi 10 15 gün sonra başladım iğnelere.7 folikül vardı 5 i alındı 3 ü döllendi.ve bu gün aradaılar 3ü güzel devam etmiş dondurdular.ben bu kez genetik araştırma için emriyo biriktirecem inşaAllah.çünkü pgt için en az 5 emriyo olmalıymı.hem transfer olmadığı için bundan sonraki tedavilerime sadece ilaç ve 500 narkoz ücreti ödeyecem.eh buda bişey.hatta bana kalsa ki bana kalacak.tabi evvel Allah.ben iki kez daha yumurta toplatmak isitiyrum.

bu dr bana gonal f ve merional verdi.450 gonal f ve merionalda 150,yani şimdie kadar aldığım en yüksek doz.hemşireye bu çok dimi dedim.oda dr demek iyi gördükü böyle verdi dedi.bende razı oldum artık.çok şükür rabbim 3 emriyo verdi bize.inşaAllah bebek olarak dönerler bize

hepinizi öptüm kızlar sevgiler:16::16:[/QUOTE
Herkese selamlar,sevgiler...Maicim,seni tebrik etmiştim ama buradan da bir kere daha gönülden kutluyorum.Tedavini planlamanı,azmini,çalışkanlığını ama en çok da içindeki ışığını bu kadar parlak tutmayı başarabilmeni kutluyorum.Ben sana maşallah diyorum.Bana da umut oluyorsun.Beni de tetikliyorsun inan bana.Devam arkadaşım.Bu yaz kesinlikle senin yazın olacak ve hamiş hamiş bana geleceksin.Ben de seni oturtmaya yer bulamayacağım,yer beğenemeyeceğim.Aminnnnn...
Toana kızçelerin adlarına bayıldım.Çok güzel seçmişsin canım ya.Kendine ve onlara çok iyi bak.
Eski arkadaşlardan pek giren olmamış yokluğumda.Hamişler dinleniyor,çocuklular işten güçten arta kalan zamanlarını parkta bahçede bebe gezdirmeye ayırıyor,tedaviye başlayacak olanlarda "Yarabbi şu bahar yorgunluğunu üzerimizden at da silkelenip kendimize gelelim "diyor sanırım.
Yeni arkadaşlara ki gördüğüm kadarıyla onlarda eskimeye başladılar yazacak ne var bilemiyorum karar veremiyorum.Söylenecek tek şey umutlarını taze tutsunlar.Başarıya giden tek yol bu.Umut etmek ,emek harcamak ve doğru kararlar almak.Başarısızlıklar karşısında yılmamak,yıkılmamak.Allah herkesin yardımcısı olsun ne diim...
Bana gelinceee,her yıl olduğu gibi ,yılın bu ayında okulların çivisi çıkar arkadaşlar ya...Sınıflarda müzik sesleri,okul bahçelerinde davul zurna sesleri,çocuk seslerinden bahsetmiyorum zaten ,o başka bi şey artık.Arı kovanı halt etmiş.Bayramımız yaklaşıyor şekerler.Çalıştık hazırlandık kafalarımız bir dünya oldu ama güzel de oldu.Yarın sınıflarımızı süsliycez.En güzel süsleri,en güzel çiçekleri Ata'mızın resminin önüne koyup onu ne çok sevdiğimizi söyliycez.Gerçi hep söylüyoruz ama olsun ne kadar çok söylersek belki o kadar derin işler minik yüreklerin gönüllerine ve beyinlerine...Hep derler ya,birilerine bir şeyleri zorla empoze etmeğe çalışmak yanlıştır diye.Bu anlamda hayır diyorum.Empozeyse empoze,işlemekse işlemek...Asıl olan tanıtmak,öğretmek,sevdirmek.Onu da 21 yıldır ve halen,bıkmadan usanmadan yapan ben,şimdi özellikle işleme empoze etme,zaman içinde silinmez bir sevgi,bağlılık ve şukran duygusu yaratma çabası içindeyim.Telaşım daha fazlasına erişememek korkusu.Emanetlerini koruyamamanın endişesi...
Tedavi aşamasına gelmeme henüz 2 ay var.Haziran sonu gibi kısmetse başlarım.Yine memorialde ve Semra hanımla.Varsa biryerlere gitmemiş olursa tabi...Bu arada plates süper birşeymiş kızlar.Yapmayanlara şiddetle tavsiye ederim.Herşeyden önemlisi kendini hem fizik hem de ruhen çok iyi hissettiriyor.Kenarından kıyısından nasıl şimdiye kadar bulaşmamışım hayret valla.Ben ki her bir şeye burnumu az çok sokarım.Bu kusur kalmış demek ki.Neyse okuyanların kafasını daha fazla şişirmeden kaçayım.Herkese kucak kucak sevgiler benden.Kendinize iyi bakın hoşçakalın...

alkancım canımmm sağol.inan umut ışığım hiç sönmüyor.tamam negatif alınca herkes gibi bende yıkılıyorum,ama bir süre sonra yeni tedavi planlamaya çalışıyorum.bu sefer inşaAllah umudum daha fazla.sana da bu umut ışığından yansıtabiliyorsam ne mutlu bana.inşaAllah bu yaz hepimin olur alkancım hep birlikte kutlarız.

tedavin hayırlı olsun alah tamamına erdirsin işlalah beişine kavuşursun..allah yar ve yardımcımız olsun..hayırlı güzel haberler verirsin işallah bizlerede umut olursun..tez zamanda allah isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versin.. aminn:49::49:

tedavin hayırlı olsun alah tamamına erdirsin işlalah beişine kavuşursun..allah yar ve yardımcımız olsun..hayırlı güzel haberler verirsin işallah bizlerede umut olursun..tez zamanda allah isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versin.. aminn:49::49:

sağol ummuseleme canım rabbim kimsenin emeğimi boşa çıkarmasın benimkinide.inşaAllah size umut olurum canım.inan bana bu yolda en önemli unsur ayakta kalabilmek.yoksa çabalama isteği takati olmaz insanın.ve vazgeçmeyenler kavuşur.

Selam kizlar:16:

Umarim hepiniz iyisinizdir

Deniz sen biciriginla ugrasiyorsun herhalde;))
Toana'da hep meleklerinin gelmesini hayal ediyor.....
Maiumut sen cok akilica davraniyorsun canim, tebrik ediyorum seni ve insallah bebislerin seninle olacak

Berna'cigim seni ne kadar iyi anliyorum bir bilsen, neler hisettigini, icinin ezikligini ama elimizden bir sey gelmiyorum arkadasim.

Lee'cigim sen nasilsin?

Dun Bruksel beni aradi bizden genetik testler, kan pihtilasmasi, vs, vs.... istiyorlar cunku hersey super gecmisti demekki bir baska sey vardiyor Profesor Yucel Karaman, bende kendisine cok guveniyorum.

Acikcasi bu testler biraz kompleks testler ve benim bilgimi asan testler, icinizde bu testlerden yaptiran veya yaptirmis olanlar varmi? anladigim kadariyla cok uzun suren testler.....yarin Dr gidecegim ama cok pahali testler oldugu icin bunlar yapmak istemezler diye dusunuyorum...bakalim yarin erkenden randevu almiya calisacagim.

Boyle kizlar, kendinize iyi bakin

Optum

selam gülbahar....
canım ben bu tsetlerin her türlüsünü yaptırmıştım.kan pıhtılaşması sorunu çıkmıştı bende.ayrıca bu pıhtılaşma testlerinin de çok farklı testleri var.kimisini devlette dahiliye de yaptırmıştım.bazılarını karşılamıyor.biraz pahalı testler.
devlette yaptırdığım testleri haseki araştırma hastanesind eyaptırmıştım.

ayrıca;kromozom analizi de yaptırmıştık özel laboratuarda.hani boşuna yol almayalım diye.genlerimizde bozukluk varsa diye...evet biraz uzun sürüyor.kimi 1 ayda kimi 15 günde,kimisi haftasında.testine göre...

not:kromozom analizi ve kan pıhtılaşması testlerini güvenilirliğine emin olacağın yerde yaptır derim naçizane...çok önemli testler bunlar

Son düzenleme:
kızlar slm gerçek ben daha 37 yasındayım ama olsun:))! ben rapr için ugrasıyorm zeynepkamıl de adet gunumu beklıyorum yarıladık sayılır benım 2.cı denemem olucak ılkı bıyokımıyasal olmustu allah hepımıze sabır versın!

misafirler konuklar görüyorsunuz.buraya gelen bebeğini kucağına alıp büyütmeye koyuldu.sizde gelin burasu uğurlu haydi gelin sesszi bırakmayın burayı.38 yaş üstü bayanlar haydi burayaaaaa..

MERABALAR KIZLAR..NERDESINIZ KIMSELER YOKTIRR KAC GUNDUR KAYIPMI OLDUNUZ ARKADASLAR..cikinda ortaya gorelim ozletmeyin kendinizi kele bu dopik sesizliye aliskin deyil hadi bayanlar..opuyorum hepinizi:54::54::54:

dındıdı dın dın.dın dıdı dın dın.topiğin davulcusu geldi.dın dıdı dın dın....

kızlar herkese selaaammm olsun....kızlar çok haklı...burası uğurlu...ızdan vakit bulamıyorum gelmeye...zilli beni çok yoruyor.bırrrrrrr:47:artık kızıyorum ona....beni kızdırmak için elinden geleni yapıyor.ne haliniz varsa dedim babaya bıraktım kaçtım az buraya....

herkese yolluyorum benim afacandan birer tane..yakalayınnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba ...arada bir yazıyorum ama sıkı takipçiniziim. MAİUMUT canım tedavin hangi merkezde oluyor? Rabbim kucağını doldursun hayırlısı ile.:49:

Son düzenleme:
Merhabalar herkeseeee. Madem topik cok sesiz, ben biraz kendimi anlatayim. Ben Istanbul'a gittim, Semra Hanim'la gorustum ve dun evime dondum. Semra Hanim gelmeden onceki hersey bence cok daginikti. Ilk doktor gelmeden once hemsire geldi, evraklarimi incelemeye calisti, biraz dagitti. O sirada doktor geldi, daha merhaba demeden adimi yasimi sormadan, hemsire tam anlayamadigi evraklari anlatmaya basladi, ben duzeltme ihtiyaci duydum, bir laf kalabaligi. O sirada odaya 3 ayri kisi girip evrak vs. birakti, yani gorusme bolundu de bolundu. Profestonel hic bir tarafi yoktu yani, canimin sikintisi yuzume yansidi. Doktor notlarini aldi, meayene etti, o kismi tamam, fakat ilk izlenim oyle bir karmasaydi ki, cok gerildim. Sonra Semra Hanim geldi, olayin rengi tamamen degisti. Cok saygili, dikkatli, bilgili bir doktor. Bana dedi ki, sizin tup bebek sansiniz kadar dogal yolla da gebe kalma olasiliginiz var, fakat neden kalamadiginiz belirlenmemis. Icime bir su serpildi once. Kromozom testleri yapilacak, laparoskopi histeroskopi vs., ondan sonra karar verilecek. Kan verdim, insallah genetik yapim iyi cikar. Onumuzdeki ay tekrar gidip diger testleri yaptiracagim, bir sonraki ay da tup tedavisi insallah. DHEA almayin bosuna, 40 hastada denedik etkisini gormedik dedi Semra Hanim. Simdi sirada ciddi kilo vermek var, onumuzdeki 2-3 ay icinde 10 kilo verebilsem nefis olacak.
Hepinize iyi haftalar, bol sagliklar...

canım tedavin nasıl gidiyor..yumoşlar büyormu allah tamamına erdirsin beişli olsun işallah hayırla sağlıkla..kampa işallah sende hepimizde tez zamanda kavuşuruz bebişlere allah yardımcımız olsun işallah sonuçlerında normal temiz çıkar

Merhabalar herkeseeee. Madem topik cok sesiz, ben biraz kendimi anlatayim. Ben Istanbul'a gittim, Semra Hanim'la gorustum ve dun evime dondum. Semra Hanim gelmeden onceki hersey bence cok daginikti. Ilk doktor gelmeden once hemsire geldi, evraklarimi incelemeye calisti, biraz dagitti. O sirada doktor geldi, daha merhaba demeden adimi yasimi sormadan, hemsire tam anlayamadigi evraklari anlatmaya basladi, ben duzeltme ihtiyaci duydum, bir laf kalabaligi. O sirada odaya 3 ayri kisi girip evrak vs. birakti, yani gorusme bolundu de bolundu. Profestonel hic bir tarafi yoktu yani, canimin sikintisi yuzume yansidi. Doktor notlarini aldi, meayene etti, o kismi tamam, fakat ilk izlenim oyle bir karmasaydi ki, cok gerildim. Sonra Semra Hanim geldi, olayin rengi tamamen degisti. Cok saygili, dikkatli, bilgili bir doktor. Bana dedi ki, sizin tup bebek sansiniz kadar dogal yolla da gebe kalma olasiliginiz var, fakat neden kalamadiginiz belirlenmemis. Icime bir su serpildi once. Kromozom testleri yapilacak, laparoskopi histeroskopi vs., ondan sonra karar verilecek. Kan verdim, insallah genetik yapim iyi cikar. Onumuzdeki ay tekrar gidip diger testleri yaptiracagim, bir sonraki ay da tup tedavisi insallah. DHEA almayin bosuna, 40 hastada denedik etkisini gormedik dedi Semra Hanim. Simdi sirada ciddi kilo vermek var, onumuzdeki 2-3 ay icinde 10 kilo verebilsem nefis olacak.
Hepinize iyi haftalar, bol sagliklar...

Okudukca icim acildi diyebilirim. Bana da tup bebek yapan doktorlar hic bu sekilde soylememisti. Yani ben tup bebek tedavisine mahkum hasta psikolojisinden cikamadim hic. Oysa bir tanesi bile bu sekilde yaklassaydi belki cok daha rahat ederdi kafam. Ki en cok ihtiyacim olanda buydu. Insallah hersey yolunda gider.

Okudukca icim acildi diyebilirim. Bana da tup bebek yapan doktorlar hic bu sekilde soylememisti. Yani ben tup bebek tedavisine mahkum hasta psikolojisinden cikamadim hic. Oysa bir tanesi bile bu sekilde yaklassaydi belki cok daha rahat ederdi kafam. Ki en cok ihtiyacim olanda buydu. Insallah hersey yolunda gider.

Evet cok pozitif ve analitik bir yaklasimdi. Simdiye kadar 4 tup bebek yaptirdim, hepsinin sonunda 'tuh olmadi' dediler, baska arastirma yok. Bir sonraki sefer yine ayni hikaye. Simdi en azindan tum testler yapilip, tum alternatifler elenecek. Tabi insallah elenecek. Genetikte bir ariza cikarsa, zaten fazla yumurta yok, daha iyisini secme proseduru zor olacak. Neyse onu o zaman dusunuruz artik.
Ay insallah ben de bir gun saglikli bir bebege kavusacagim. Hepiniz icin ayni seyi diliyorum. Bir daha dunyaya gelsem hemen bir cocuk yapip kenara koyarim herhalde. Neymis o, once kariyer, gezme, tozma, sonra cocuk durumu. Valla 25'inde cocuk sahibi olan arkadaslarima cok ozeniyorum simdi, universitede cocuklari var. Onlara da sorsan, hayatlari cocuk ve is ile gecmis, istedikleri insan olamamislar, bana ozenirler. Ne cektigimizi bir bilseler.

Toana ilk gelen isim senin ismin aklima. Sen Turkiyeye tedavi icin geldiginde konaklamayi nerede yaptin? Istanbul'da ailen veya evinmi vardi yoksa otelde mi kaldin?
Konaklama parasi tedavi parasindan yuksek tutuyor. Bir baka seferi icin simdiden dusunuyorum....istanbulda olan arkadaslar neler veya nereler oneriyorsunuz? pek fazla bir alternatifimiz yok!
Tekrar IVF yaparsak ben yine Bruksel'i dusunuyorum. Bruksel Esentepe bolgesinde ( astoria AVM'ye cok yakin)

Simdiden bilgileiniz icin tesekkurler.

sevgiler:54::54:

Ben annemin evinde kaliyorum gelince. Fakat daha once (annem Istanbul'a tasinmadan once), Etiler'de Turizm ve Otelcilik Uygulama Otelinde kaliyorduk. Yeri bize cok uygundu, Akmerkez'e 100 metre falan. Ben Taksim gibi kalabalik merkezlerde kalmayi sevmiyorum, burasi bogaza yakin gezmek icin, nezih bir semt. Hic luksu yok, cok cok basit dosenmis, yenilenmis odalari istemen lazim, diger odalar eskii dokuluyor, fakat dedigim gibi yeri... Esetepe'ye de yakin, taksiyle 2 km kadar. Google'dan oteli benim yazdigim sekilde ara, Uygulama Oteline tikla, oda resimleri var. Cift kisilik oda 100 ytl yaziyor, bilmiyorum ucuzmu diger otellere gore.

Back
X