kaç yaşındasınız
37 yasındayım. 18 haftalık hamileyim. Aşılama dogal yumurta ile oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşındasınız
merhaba) o bahsettiğin ilacı bende getirttim sağolsun buradan siteden bir arkadaş getirtmişti.ve 1 şişesini kullandım ben sonuç alamadım.ama pozitifi görenler olmuş. hatta 1 şişe daha var.ve saklıyorum.tüp yaptıracağım için kullanmıyorum.inşaallah hamile kalırsam ki bu ilacada gerek kalmayacaktır o zaman birilerine ücretsiz yollayacağım.belki faydasını görür. bunu aslında erkek ve bayanda kullanması gerekiyor.benim eşim ilaç kullanma özürlü.zorlamama rağmen düzenli kullanmadı.efendim neymiş yeni test yaptırmış spermler çok iyiymiş buna ne gerek varmış falan...
dediğim gibi eşinle birlikte kullanmakta fayda var.yalnız sen regl.den birkaç gün önce kullanmayı bırak regl olursanda kullanma regl.biter bitmez kullanıyorsun.kanamayı arttırıyormuş.bununla ilgili soracak bir sorun olursa yardımcı olabilirim.inşaallah sende olumlu cevabını alırsın)
al sana bir yeni dert daha... Yok sanal kart çıkarılacak,olmadı eş dost aranıp dışardan istenilecek pree-sed bulana kadar göbeğim çatlamıştı zaten.Ama napılıp edilecek alıp göz önünde bir yerlere konulacak.Eyvah eyvah...Kızlar nerden çıktı bu blanca mıdır nedir ya...Aha da onu bu gün duydum söyliim:)))
Alkancım bu arada benim tupe ara verdigimde kullanmak icin getirttigim preseed hic kullanılmadan duruyor. Kullanmaya niyetli isen gondereyim. Son kullanma tarihine bakmadım ama bakarım simdi.
Ayyy canım benim,çok teşekkür ederim çok naziksin.Seve seve kabul ederdim valla ama benim tüp bitemedi ki:))Aldıktan sonraki bir kaç ay kullanmaya çalıştım.Ama her seferinde çok dışarı çıktı o zavazingo.Denizbulut bana çok fazla çekme dedi.Öyle yaptım bende.Kociş rahatsız oldu nedense her seferinde.Öylece de kaldı bi kenarda.Bitemedi anlayacağın.Hayıt öyle kaldı,ballara polenlere önce bir saldırdım sonra ziyan oldu gittiler.Deayı içtim içtim içmez oldum duruyor rafta bana bakıyor içeyim diye.Ama gerçekten çok naziksin çok teşekkür ederim.Kendine iyi bak sevgiler...
Alkancım bu arada benim tupe ara verdigimde kullanmak icin getirttigim preseed hic kullanılmadan duruyor. Kullanmaya niyetli isen gondereyim. Son kullanma tarihine bakmadım ama bakarım simdi.
Selam Maicim,topiği canlı tutmaktan başka çaremiz yok valla...Burası bana,sana,ona,buna herrrrkeslere lazım di mi ama:))Sen kuzuyu bi yap gerisi kolay cicim.Transfer ederiz sizi buraya.Küçük şehirlerde çocuk yetiştirmek daha kolay ve iyi.Her bakımdan yani.Hele burası gerçekten de çok güzel bir yer.Bir kere trafik diye bir şey yok.O anlamda sıfır sitres yani.Deniz her an gözünün önünde.Balkona çıkarsın burnuna kokusu gelir.Canın mı sıkıldı giy pabuçları,en uzak yerdeysen bile 10 dakikada sahilde bulursun kendini.Az çok herkes birbirini tanır.Eşin dostun çok olur böylece.Ne yalnızlık çekersin ne de canın sıkılır.Ayrıca şunu da söyliim bizim trakyamız gerek yaşantısıyla gerekse de düşünce olarak son derece moderndir.Kimse kimseyi irdelemez,yermez,yormaz.Eğlencesi de boldur hem.Şen şakrak insanların yaşadığı şehir.Son bir kaç yıldır göçlerle nüfusun artması eski dinginliği bozmaya başladıysa da yine de güzel,sevimli,sıcak,küçük ve en önemlisi güvenli.Ayyyy amma anlattım ha.Napiim burası benim doğduğum,büyüdüğüm,okuduğum,en güzel ve en acı anlarımı yaşadığım şehir.Birbirimize çok emek vermişiz.Normal yani....Kafadan daha 10 yıl çalışırım ben sen gel canım.60 ayını doldurunca tut elinden getir teslim et bana.Öper koklarım misss..selam alkancım.cd 56 nın sonucu çıktımı?yoksa ben okurken atladımmı?
Bilmiyorum ki benRica ederim.
Denizbulut da nerde acaba?????
Selam Maicim,topiği canlı tutmaktan başka çaremiz yok valla...Burası bana,sana,ona,buna herrrrkeslere lazım di mi ama:))Sen kuzuyu bi yap gerisi kolay cicim.Transfer ederiz sizi buraya.Küçük şehirlerde çocuk yetiştirmek daha kolay ve iyi.Her bakımdan yani.Hele burası gerçekten de çok güzel bir yer.Bir kere trafik diye bir şey yok.O anlamda sıfır sitres yani.Deniz her an gözünün önünde.Balkona çıkarsın burnuna kokusu gelir.Canın mı sıkıldı giy pabuçları,en uzak yerdeysen bile 10 dakikada sahilde bulursun kendini.Az çok herkes birbirini tanır.Eşin dostun çok olur böylece.Ne yalnızlık çekersin ne de canın sıkılır.Ayrıca şunu da söyliim bizim trakyamız gerek yaşantısıyla gerekse de düşünce olarak son derece moderndir.Kimse kimseyi irdelemez,yermez,yormaz.Eğlencesi de boldur hem.Şen şakrak insanların yaşadığı şehir.Son bir kaç yıldır göçlerle nüfusun artması eski dinginliği bozmaya başladıysa da yine de güzel,sevimli,sıcak,küçük ve en önemlisi güvenli.Ayyyy amma anlattım ha.Napiim burası benim doğduğum,büyüdüğüm,okuduğum,en güzel ve en acı anlarımı yaşadığım şehir.Birbirimize çok emek vermişiz.Normal yani....Kafadan daha 10 yıl çalışırım ben sen gel canım.60 ayını doldurunca tut elinden getir teslim et bana.Öper koklarım misss..
Tahlil sonucu büyük ihtimalle yarın çıkacak.Sonra kime yorumlatıcaz bilmem artık.Atlamamışsın yani... Kendine iyi bak canım, görüşürüz iyi geceler...
günaydınlar hepinize![]()
alkan canım yaaa bayanlara yaşı sorulmaz denilsede ben sorabilirmiyim yaşın kaç?) ayyy hiç üzülmeyin canım yaaa 30 yaşımdan beri bebek arzusu içindeyim.akla gelecek hertür tahlil yapılmıştır bizdede.neredeyse soy ağacımızı bile araştırdık
) bizim gibi vaka olmadığını gördük ve onların adına çok sevindik
) ayol babamın kalktığı yere annem oturmuş anında hamile kalmış
) ben kırıntısı olacak şekilde benzememişim bizimkilere
) aaa unutmadan iki kez tutturduk spermle yumurtaların çarpışmasını ama onlarda kısmet değilmiş bizi terk ettiler
):-((
artık kaşarlandık diyorum.bende bu konularda kitap yazacağım.siz benim dosyayı görseniz ansiklopedi çevir çevir oku.gittiğim dr.lar bile pes diyor sonunu getiremiyorlar) yaa benim dosyaya bir bakayım bizde cd56 yapılmışmı? Eğer yapılmamışsa eksik kalmasın onuda yaptırayım.canım sen nerede yaptırdın bu testi ve ne kadar ödedin?
Aynı şekilde dr.ların bulamadığı sebebi bende arıyorum bir bulsam hemen basın yoluyla herkese duyuracağım)
sanırım sen semra kahramana gidiyorsun değilmi? Bahsetmişimdir bende 3.tüpü deneyeceğim temmuz ağustos gibi ankara bana çok yakın ama istanbuldanda brüksel,bahçeci ve özellikle yaşı ileri olan yumurta rezerv azlığı yaşayan embriyosu 1.kalite olmasına rağmen tutunamayan hastalarda başarı oranı yüksek olarak semra hanımı ve bahçecide erbil beyi öneriyorlar. Ne dersin? Semra hanım gerçekten en ince ayrıntısına kadar araştırıyormu?
Kitap yazarken kaynağa ihtiyacın olursa benim dosyalardakinden faydalanabilirsin)) ayyyy neyse ben hıdırellezde bütün kk daki anne olmak isteyenler içinde dilemiştim.bu anneler gününe anne olarak giremezsekde inşaallah gelecek anneler gününde anne olacağız.ve büyük bir nüfus patlaması olacak.inşaallah rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kıl,hakkımızda hayırlı olanlarıda gönlümüze razı eyle!!!
Ben bahcecide bir deneme yapmıstım. Nacizane fikrimi soyleyeyim. Ileri yas ile ilgilenmiyorlar cok. Kolay vaka istiyorlar. Seri uretim gibi yani . Yine de bir gorus diyecegim ama yuzgorumlukleri biraz fazla doktor beylerin.
Bu CD56 bende de hafif yuksek cıkmıstı. Testin 2-3 ay öncesinde şok diyetlerle 6-7 kilo vemiştim. Metabolizmam bundan da bozulmuş olabilir. Yada ikinci bir olasılık rahimde, ve hatta karın içime kadar çıkmış bir enfeksiyon problemim varmış. Bundan dolayı da yukselmiş olabilir demişti doktor. Sonuçta benim izledigim yolu paylasayım belki faydası olur.
Rahim filmi - Ufak bir yapışıklık görüldü. Açmak içn histeroskopi önerildi.
Histeroskopi - Yapışıklık açıldı. Rahimde enfeksiyon gozlendi, antibiyotık tedavisi (2 ay)
2. Histeroskopi - Hala enfeksiyon kalmıştı. Tekrar antibiyotik tedavisi (1 ay)
Tup deneme - Negatif. Endometriyosisden şüphe edildi. Laparoskopi önerildi.
CD56 testi - Normalin biraz ustunde
Hergun 2-3 kuru incir, azar azar ceviz, badem, fındık, yerfıstığı yemege basladım.
Laparoskopi - Enfeksiyon tuplerden karın boşluguma kadar cıkmıs, Antibiyotik tedavisi (1 ay)
Murat Berksoy diyet verdi - Sıfır et, bol meyve sebze , her sabah hayıt+civanpercemi+aslanpencesi karışımı çay. Ayrıca 10 gunde bir olmak uzere 2 kere omegaven + Intralipid serumu. Gunde 300 mg omega 3 balık yagı hapı.
Son tup denememden sonra dinlenmeye gecmistim ki (denememden 2 ay sonra) oylesine gittigim bir jinekologun yaptıgı aşılama tuttu. Aşılamayı yapan doktor yaşımdan dolayı rahim kalınlıgımı dusuk bulmustu. Aşılama oncesi ve sonrası 2 gunde bir muayeneye gidiyordum. Rahim kalımlıgını takip ediyordu. Kendi de pek inanmamıştı tutacagına, ben hiiiiç inanmıyordum. Kan testimi bile arkadasın zoruyla gittim yaptırdım.
Bunların hepsi 1 yıl surdu. Ama bana 10 yıl gibi geldi. Bu sure içindeki moral ve stres durumumdan hiç bahsetmeyeyim(
Bu arada bizim sorun hem yaş hem eşimin sperm morfolojisi ve hareketliliği idi. Eşim başından beri yani bir yıl boyunca gunde 6 tane GNC Argin Max + 400 mg Coenzim Q10 + son 3 ay 300 mg omega 3 balık yagı hapı aldı. Morfolojiye cok az etki etti.
Son olarak butun aile, eş dost, akrabalar dualarla yardım ettiler. Ben ise hergun tanrıyla konustum. İstemekten ve yalvarmakten hic vazgecmedim. Bazen isyan noktasına gelsem de zamanımı bekledim.