38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar merhaba bende 38 yaşında üçüncü tüp bebek denemesine hazırlanıyorum bazen ümitleniyorum bazen karamsar oluyorum.ilk denememi özelde prof.dr.bülent baysala yaptırdım ikincisini raporlu olsun diye zeynep kamilde yaptırdım bence kimse oraya gitmesin çok kalabalık ve dr hiç ilgilenmiyor bişey soramıyorsun suratlar bikarış hep..şimdide yine raporlu yaptırmak istiyorum cerrahpaşaya başladık ama daha tahlilleri yaptırıyoruz benim ve eşimin zaten ikimizde de sorun var sizce cerrahpaşa tüp bebek merkezi nasıl orada tedavi gören varmı sanırım işlemeler biraz uzun sürecek orada muayeneleri asistanlarmı yapıyo acaba.oradan rapor çıkartıp dışarıda yaptırabilirmiyiz acaba bana yardımcı olurmusunuz lütfenn gerçekten çok ihtiyacım var beni ancak sizler anlarsınız...yorumlarınızı bekliyorumm

Kızlarrrrr iyiyki bu siteyi bulmuşum çok güzel bilgiler var ben geçen yıl gitmiştim doktora kilom 98 falan çok fazlaydı ideal kilona in gel dediler,malesef sitresten veremedim.benim yaşımda ve yakın kiloda olan birinin tavsiyesiyle 30 nisanda süleymaniyede başladım macerama tabi gitmeden 2,5 ayda kilo verdim şu an 84 kiloyum dosyam kurula girdi sonuç tüp bebeğe karar verilmiş tabi soramıyoruz neden sıkıntı kimde gibi sorular ne derlerse yapıyoruz şu an öyle karışığım ki anlatamam 7 haziranda aç karınla erken gel denildi ne yapılacak bilmiyorum bu arada sigarayı bırakayım dedim ama hızla kilo alıyorum (daha önceden denemelerimden biliyorum)zar zor verdim kilomu tekrar almaktan korkuyorum. Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

arkadaşlar merhaba bende 38 yaşında üçüncü tüp bebek denemesine hazırlanıyorum bazen ümitleniyorum bazen karamsar oluyorum.ilk denememi özelde prof.dr.bülent baysala yaptırdım ikincisini raporlu olsun diye zeynep kamilde yaptırdım bence kimse oraya gitmesin çok kalabalık ve dr hiç ilgilenmiyor bişey soramıyorsun suratlar bikarış hep..şimdide yine raporlu yaptırmak istiyorum cerrahpaşaya başladık ama daha tahlilleri yaptırıyoruz benim ve eşimin zaten ikimizde de sorun var sizce cerrahpaşa tüp bebek merkezi nasıl orada tedavi gören varmı sanırım işlemeler biraz uzun sürecek orada muayeneleri asistanlarmı yapıyo acaba.oradan rapor çıkartıp dışarıda yaptırabilirmiyiz acaba bana yardımcı olurmusunuz lütfenn gerçekten çok ihtiyacım var beni ancak sizler anlarsınız...yorumlarınızı bekliyorumm

Cerrahpasaya giden biri ile karsılasmadım. Muayeneleri asistanlar bile yapsa nasılsa yumurta toplama kararını falan doktor veriyordur. Onemli olan da o toplama zamanı. Benim tedavim sırasında muayenede doktor bir gozu ile bakıyor digeri ile bakmıyordu. Yani cok basit bir islem yumurta takibi bence. Tedavin hayırlı olur insallah.

Herkese selamlar sevgiler...Kızlar aslında nerden başlasam nasıl yazsam bilmiyorum.Hani ben bundan 2,5 yıl önce(2010 haziranda) 42 yaşında evlenmiş,6 ay beklemeden ilk aşılamasını hemen ardından da 3 tüp bebek denemesini arka arkaya yapmış hepsinde avucunu yalamış,umudu askıya asmış,ama bir deneme hakkını da saklı tutup okulların kapanmasını haziran sonunu bekliyordum.Martta 3.tüpü yaptım.30 Nisanda hastalandım gidip ne fsh'ya ne de msh ya baktırdım.Hemen platese yazıldım.Haftada 3 gün.Herkese de burdan tavsiye etmiştim zaten.Çok iyi geldi bana.Adetim biter bitmez folibole ve koraspirine başladım.Amaç 4.tüpe hazırlık.Kızlarrrrr benim en geç dün hastalanmam lazımdı,gerçi geçen hafta sonu az biraz bir şeyler görür gibi oldum ama arkası gelmedi.Dün dur şu platese gitmeyeyim bu gün dedim .Bir gece önce öğrencilerimin piç erik ağaçlarından kucak kucak toplayıp getirdiği ekşi diycem ama ekşi üstü minik erikleri tuzlayıp tuzlayıp yediğim için sabah uyandım ki miğdeme çiviler çakılıyor.Biraz migdem bulandı ama en çok ağrıdı.Neyse okul çıkışı platese gitmedim anneme gittim.Annemden çıktım eczaneden test aldım.Geçe geçe daha 2 gün geçmiş ama olsun.Bu Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım çift çizgi.Eşimi uyandırdım gösterdim baka kaldı garibim.Yok değildir ona ben işedim yanlış çıkmıştır dedi gülüştük.O evi turlamaya başladı ben hazırlandım okuluma gittim.Yoldan ablamı aradım ciyak ciyak bağırdı kapadım teli.Okulda en yakın iki arkadaşıma söyledim kızlar aptal aptal yüzüme bakarken ben sınıfıma çıkıp oturdum.Öğleden sonra son derste kapı açıldı ablam...Çıktık doktora gitti.Ultrasonla baktı pek bir şey yok gibi varsa da belki şudur dedi bir yerleri gösterdi.Henüz erken gözükmeye bilir kese dedi.Kan verdim.Sonucu çıkınca dru aradım tamamdır 1500 iyi bir değer dedi.Kızlarrrrr... Yani bu durumda ALKAN anlıycanız HAMİLE...44 yaşında hemi de.Bu demek oluyor ki yaş maş tırışka.Veren Allah verince oluyor.Maicimi aradım çok sevindi canım benim.Dilerim ben de en yakın zamanda onun için ve bu topikteki herkes için çok ama çok sevinicem.Burası güzel yürekli insanların topiği.Uğurlu topik.Bence herkes buraya bir şekilde gelsin okusun yazın çizsin uğuru bulaşsın.Ben şimdi iki kere daha fazla inanıyorum.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.Biliyorum eğer okurlarsa denizbulut,alabama,tayf(aradım onu da ama duymadı beni)kampa,denizgeldi,evimcim hepsiiiii daha isimlerini yazmadığım tüm eski ve yeni arkadaşlar çok sevinecekler çoook.Adım gibi eminim.Ohhh be Alkan tamam sıra şimdi maide ve diğerlerinde filan diyecekler.
Sevgili güzel yürekli arkadaşlarım, benim için dua edin e mi.Hem şu sigaradan kurtulayım(yarın sabah itibariyle bırakıyorum)hem de hayırlısıyla bu bebeği doğurayım Amiiiin..
Herkese kucak dolusu sevgiler....

Tebrik ediyorum ,sizler bizlere umut oluyorsunuz arkadaşım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,Darısı başımıza:)

Bişey daha sorayım arkadaşlar devlette kaç tüp yapılabiliyor ??? 39 dan gün almamak şartmış ben eylülde 39 olcam tek şansımmı olcak benim bu ???

38 ve üstünü görünce pek mutlu oldum,bende 38 im ve devlette tüp yapılacak biraz karışığım birçok yazı ve yaşayan arkadaşların hikayelerini okudum hem sevindirici hem üzen yazılar var.Allah sonunu hayır etsin inşallah.1. denemem olacak sağ olsunlar devlet hast. hiç bilgi vermiyoröylece boşluğun içinde ilerliyorum.

selam .....

süleymaniye tüp bebekte denemeni tavsiye ederim.zeytinburnuna taşındı.tüp bebek direktörü şener yalçınkaya idi yanlış hatırlamıyorsam....benim gittiğim dönemlerde çok iyi bilgilendiriyorlardı.şimdiki ücretleri bilmiyorum.ama 2 deneme ve 2 aşılama hakkı var sanıyorum.daha önce 3 tü hak sayısı.2 ye indi.gittiğim süre içerisinde hamle kalan çok bayana rastgelmiştim.hakkında hayırlısı.bol şanslar:49:

alkan.....
çokkk sevindimm.anlatamam...duamı hepimize ettim...inan böyle bir güzelliğe böyle bir habere ihtiyacım varmış...yorgunluk,,,,koşturmaca....çokkkk iyi geldinn.amann noolur şimdi çokk dikkat et...diken üstünde yazıyorum.zilli uyanabilir her an:))

okumuşmuydun bilmem.klavyen bozulmuş...sana demiştim.benim bilg bozuldu kızım geldi diye...senin de öyle olsun inşallah demiştim.bak...herşeyde var bi numara(hayır)heh heh....istermisin kızın olsun...ben isterim:)ekşi ekşi erikleri ye doğur inşallah ayşeyi..

vakit yok.sana dünyadaki tüm halay çeken ikonları gönderiyorum.aldın say...lütfen:38:

mesaj kutun doluuuuuuuuuuuu:36:

kızlar herkese çokkk selam...inşallah gece yzacağımmm.nisa cans hocam sizi sesle söyledim.yaşla....inşallah duyuldu...
yeni gelenler...hoşgelmişler...

Herkese selamlar sevgiler...Kızlar aslında nerden başlasam nasıl yazsam bilmiyorum.Hani ben bundan 2,5 yıl önce(2010 haziranda) 42 yaşında evlenmiş,6 ay beklemeden ilk aşılamasını hemen ardından da 3 tüp bebek denemesini arka arkaya yapmış hepsinde avucunu yalamış,umudu askıya asmış,ama bir deneme hakkını da saklı tutup okulların kapanmasını haziran sonunu bekliyordum.Martta 3.tüpü yaptım.30 Nisanda hastalandım gidip ne fsh'ya ne de msh ya baktırdım.Hemen platese yazıldım.Haftada 3 gün.Herkese de burdan tavsiye etmiştim zaten.Çok iyi geldi bana.Adetim biter bitmez folibole ve koraspirine başladım.Amaç 4.tüpe hazırlık.Kızlarrrrr benim en geç dün hastalanmam lazımdı,gerçi geçen hafta sonu az biraz bir şeyler görür gibi oldum ama arkası gelmedi.Dün dur şu platese gitmeyeyim bu gün dedim .Bir gece önce öğrencilerimin piç erik ağaçlarından kucak kucak toplayıp getirdiği ekşi diycem ama ekşi üstü minik erikleri tuzlayıp tuzlayıp yediğim için sabah uyandım ki miğdeme çiviler çakılıyor.Biraz migdem bulandı ama en çok ağrıdı.Neyse okul çıkışı platese gitmedim anneme gittim.Annemden çıktım eczaneden test aldım.Geçe geçe daha 2 gün geçmiş ama olsun.Bu Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım çift çizgi.Eşimi uyandırdım gösterdim baka kaldı garibim.Yok değildir ona ben işedim yanlış çıkmıştır dedi gülüştük.O evi turlamaya başladı ben hazırlandım okuluma gittim.Yoldan ablamı aradım ciyak ciyak bağırdı kapadım teli.Okulda en yakın iki arkadaşıma söyledim kızlar aptal aptal yüzüme bakarken ben sınıfıma çıkıp oturdum.Öğleden sonra son derste kapı açıldı ablam...Çıktık doktora gitti.Ultrasonla baktı pek bir şey yok gibi varsa da belki şudur dedi bir yerleri gösterdi.Henüz erken gözükmeye bilir kese dedi.Kan verdim.Sonucu çıkınca dru aradım tamamdır 1500 iyi bir değer dedi.Kızlarrrrr... Yani bu durumda ALKAN anlıycanız HAMİLE...44 yaşında hemi de.Bu demek oluyor ki yaş maş tırışka.Veren Allah verince oluyor.Maicimi aradım çok sevindi canım benim.Dilerim ben de en yakın zamanda onun için ve bu topikteki herkes için çok ama çok sevinicem.Burası güzel yürekli insanların topiği.Uğurlu topik.Bence herkes buraya bir şekilde gelsin okusun yazın çizsin uğuru bulaşsın.Ben şimdi iki kere daha fazla inanıyorum.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.Biliyorum eğer okurlarsa denizbulut,alabama,tayf(aradım onu da ama duymadı beni)kampa,denizgeldi,evimcim hepsiiiii daha isimlerini yazmadığım tüm eski ve yeni arkadaşlar çok sevinecekler çoook.Adım gibi eminim.Ohhh be Alkan tamam sıra şimdi maide ve diğerlerinde filan diyecekler.
Sevgili güzel yürekli arkadaşlarım, benim için dua edin e mi.Hem şu sigaradan kurtulayım(yarın sabah itibariyle bırakıyorum)hem de hayırlısıyla bu bebeği doğurayım Amiiiin..

herhalde günün engüzel haberi bu olsa benim için:-)) alkan senin ve eşin adına çoooook sevindim.allahın mucizesi bu:-)) :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: rabbim ol deyince oluyor bak.sen bizim umudumuz oldun.allah tamamına erdirsin.inşaallah sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirir ve minik kuzunu kucağına alırsın.:-))) tekrar hayırlı olsun canım...:52::52:

selam .....

süleymaniye tüp bebekte denemeni tavsiye ederim.zeytinburnuna taşındı.tüp bebek direktörü şener yalçınkaya idi yanlış hatırlamıyorsam....benim gittiğim dönemlerde çok iyi bilgilendiriyorlardı.şimdiki ücretleri bilmiyorum.ama 2 deneme ve 2 aşılama hakkı var sanıyorum.daha önce 3 tü hak sayısı.2 ye indi.gittiğim süre içerisinde hamle kalan çok bayana rastgelmiştim.hakkında hayırlısı.bol şanslar:49:

DenizGeldi sen bana çok moral oldun şimdi Süleymaniyeye gidiyorum orda yapılacakta Şener bey i sadece ilk muayenede gördüm dosyam kuruldan çıktı tüp bebeğe karar verilmiş dendi adetime 10- 15 gün kala gelmem istendi aç ve erken bunu söyleyen dosya bölümündeki kız sonraki aşamalar ne olucak bilmiyorum soramadımda 7 haziran gibi gidicem hayırlısı artık.

ALKAN'CIM,tebrikler canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.hepimizi sevindirdinrabbim ne büyük mucizeleri bitmek tükenmek bilmiyor.inşallah bizleride dahil etsin en kısa zamanda mucizelerine.öpüyorum canım kendine iyi bak yorma sakın.

ALKAN'CIM,tebrikler canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.hepimizi sevindirdin rabbim ne büyük mucizeleri bitmek tükenmek bilmiyor.inşallah bizleride dahil etsin en kısa zamanda mucizelerine.öpüyorum canım kendine iyi bak yorma sakın.

benim bilgisayar sapıttı bu aralar tutukluk yapıyor kusura bakmayın birkaç kez yayınlamışım.:54:

ALTINYUNUS, seninle burada karşılaşmak çok güzel. Oğluşun büyümüş, ben de yeniden tedaviye başladım. Yarın yumurta toplamam var, bakalım dolu mu boş mu çıkacak. Doktorumu çok umutlu görmedim ama herşey kısmet.

CANS, hatırlamaz mıyım.:) Bir kez buluştuk, bir daha görüşemedik. 2 yıl oldu sanırm. Tebrik ederim, başarmışsın. Çok sevindim, geçmişe bakamadım ama tedavi ile mi oldu, öyleyse nerede yapıldı? Troidin nasıl? Biraz anlatsana.:)

Alkan, tam tedavideyken ve yaşıma takılmışken hamilelik haberin ilaç gibi geldi. Sağlıcakla kucağına al bebeğini, keyifli bir hamilelik dilerim.

Alkan alkan alkaaaaaan. Inanamiyorum ne guzel oldu boyle. cok sevindim.:nazar: Oh beee... Evde bayram havasi vardir simdi :) Insallah gerisi de saglikla gelecek, bebegine kavusacaksin. Tedaviye beraber baslariz derken... Bak sen yaptiysan, ben de yaparim kesin, oyle dogdu icime. Umut fakirin ekmegi iste ;) Ugurun bulassin hepimize.
Cok optum canim.

38 topiğinin sıkı takipçilerindenim eee 38 e 1 kala hazırlık turları atıyorumm:9:
Alkan haberini okudumm ve çok sevindim sağlıkla bebegine kavuşmanı diliyorummmm...şuan tedavideyim dün opu oldu 2 yumurtadan sadece 1 tanesine icsi işlemi uygulandı...yarın gelişmeleri öğrenecegiz belkide transfere bile gidemeyecekken senin haberin bana umut oldu...uyguladığın özel bir kür varmıydı?
tekrar tebrik ediyorummmm:nazar:

canım burdan da yazmadan geçmek istemedim. biliyorum zaten yazmışsın benim ne kadar sevindiğimi bildiğini. bana da ayrıca haber verdiğin için beni çok onurlandırdın. beni sanalda bırakmayıp benle iletişime geçtin. ve beni hamile kalarak haklı çıkardığın ve her kadının mutlaka hamile kalabileceğini bir kez daha ispatladın. bu serüvenden çok beyin fırtınaları yaşadım öncesi hamilelik ve sonrası ama bilseydim öncesi daha inançlı olurdum ve olur ya neden olmasın demeyi becerseydim sonradan olur ya olacak demenin gerçekten anlamıyla doğru olduğunu bu yolda olmayanlara anlatmanın bir yolunu bulurdum. güzel yavrunun bu dünyada yaşanacak günleri uzun ömürleri olsun annesiyle babasıyla mutlu bir ömrü olsun. annesini babasını onurlandırsın mutlu etsin allah keder vermesin hep mutluluk versin inşallah kucağına almayı nasip etsin. sağlıkla sıhhatle. güzel huzurlu bir hamilelik geçir inşallah. seni çooook öpüyorum güzel kadın.

hemen Alkana yazdım kusura bakmayın. bu arada herkese selam tanıdık tanımadık tüm topiğin hanımlarına. tanıdıklara bi de öpücük ;) gelemiyorum arada girip okuyodum son günlerde tatile falan çıktık hiç okuyamadım. umarım herşey yolundadır. hamiş arkadaşların hamilelikleri iyi geçiyodur inşallah. inşallah kötü haber yoktur. cans seni ayrı merak ettim inşallah sorunlar azalmış daha rahat geçiriyorsundur hamileliğini. biz iyiyiz pazartesi iş başı yapcam arada girebilirsem hem okuyacağım hem yazmaya çalışağım. herkese kolay gelsin kızlar.

selamlarrr herkese.....ben henüz 30 bile gelemedim lakin 2 yıldır bebiş için mücadele ediyorum ..2 aşılama negatif 1 taze tüp negatif birde dondurulmuş negatifi aldım ..şimdi allah izin verirse 2.dondurulmuş için yola çıkıyorum :)bu topik kesinlikle uğurlu hemen hemen okudum tüm sayfaları burda ki kadınlar inançlı ,azimli .mücadeleden vazgeçmeyen kadınlar :)ve sonunda hep başarmışlar:)inşallah uğurunuz banada bulaşır kızlar:)ve son olarak alkan tebrikler gerçekten yürekten tebrikler olacağına bizleri bir kez daha inandırdığın için :)allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..herkese sevgiler....

Back
X