MERABA kotyo..ismini dogrumu yazdim bilmiyorum ama hosgeldin tam yerine geldin bak bu topige gelmen iyi oldu ugurludur burasi hayirlidir senin icinde ugurlu olsun insallahh..ben sunu anlamadim herdefasinda neden histereskopi yapiyo drun onu anlamadim..ben 5 defa olumsuz tup bebek denemelerimden sonra istanbul memoriyalde 6 .cida ikizlerim e hamile kaldim..umut kesme ustelik benimde miyomlarim var once iki tane olan miyomum simdi 4 tane..hemde en buyugu 10 cm olmus bile ama bebklerden ve rahmimden uzak oldugunu herdefasinda soyluyor dr um ama bana zarari var tabi..herneyse bebegimiz olsun diye cok caba gosterdik ama rabbim mukafatini veriyor inan bana yetrki DUANI ET ALLAHINA SIGIN UNUTMA ALLAH DIYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM KALMAZZZ..insallah sende kalmiycan seni cok iyi anliyorum arkadasim.. yas olgun olunca herkesin agzi torba degil buzesin sikilirdim cocuklu yerlere gitmek istemezdim..hemen beni gorseler cocuk dusunmuyormusun artik yalan soylemekten sikilirdim cok zordu yaa..ondan herzaman duam Allahim diyorum bu yolda emek verenlerin yuzunu guldur ve surundurmeden ver yarabbim diyorum herzaman duam bu..cunki damadan dusenin halinden damadan dusen anlarmis..uzulme iyi bir merkez ve iyi bir dr karsina coksin ,yavrun gelsin yuzun gulsun arkadasim ..ALLAH kimsenin kucagini bos gozunu yolda koymasin DOSTA DUSMANA KARSI insalllahhh..AMMIINN
Cok tesekkur ederım. ınsallah olacak Allahıma her gun dua edıyorum Insallah Bır gun benımde kucagım dolacak. Dedıgın gıbı DOSTA DUSMANA KARSI. Hıstereskopıyı yapıyordu cuku soyle acıklıyordu oradakı mıyomu kesıp tamamen alamıyoruz cunku rahım duvarının ıcınden buyuyo tamamen alırsak rahıme zarar verırız traslama yapıyordu kı rahım duzgun olsun eger bebek tutursa rahatlıkla buyusun dıye.