Güzel yürekli arkadaşlarıma yeniden selamlar...Öncelikle durumuma yorumlar yazan,üzüntülmü,sıkıntımı benimle yaşayıp paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Napalım şekerler ya...Başa gelen çekiliyor.Kimi gün umut,kimi gün umutsuzluk,zaman zaman çaresizlik günler geçip gidiyor.Ama şunu açıklıkla söyliyeyim ki en zoru hiç bir şey yapamadan beklemekmiş ben bunu bu sefer çok iyi anladım.
Tüp bebek denemelerinde bir şeyi bekliyorsun.Olacak ya da olmayacak sonuçta belli bir gün var oturup kalkıp o günün gelmesini bekliyorsun.Benim şu bekleyişim o bekleyişten daha çok canımı sıktı inanın bana.Kürtajdan bu güne tam 43 gün geçti.İçimde bir embrio ne yaşadı ne de beni terkedip gitti.Bu gün yarın derken 6 hafta bitti,bu gün 7.hafta başladı.Çarşambayı bekliyorum o gün randevum var.O güne kadar kendiliğinden düşmezse cumaya kürtaj görünüyor.Beni en çok korkutan narkoz.Uyanamıyorum çünkü.Biraz uyanıp sonra 48 saat uyuyorum.Opularda da öyle olmuştu hep,son kürtajda da öyle.Neyse olan olacak,bu günlerde bitip gidecek biliyorum....
Hülya'cım aynı şehirdeyiz oleyyyyy...Görüşmeyi çok ama çok isterim.İstemek ne demek görüşeceğimiz garanti.Yazmışsın artık,kurtulamazsın benden söyliim:)))
BlondeHazan(umarım nikini doğru yazdım) güzel sözlerin için çok teşekkürler canım.Allah çok büyük.Biz elimizden geleni yapalım gerisi onun takdiri artık.Ben hep en başından beri şunu söylüyorum.Hayat çok kısa ve günler hızlı geçiyor.Allah bize ve eşlerimize sağlık sıhhat versin.Huzur ve sevgi ortamında büyüteceğimiz çocuklarımızı da verirse ohhhh ne güzel.Mücadeleye devam edeceğiz başka yolu yok.
Su,sana yazacak çok şey var ama belki de hiç bir şey yok canım ya.Verdiğin mücadele karşısında bizimkisi ne ki?Alnından öpüyorum seni.Allah yardımcın olsun ve mükafatını en yakın zamanda versin AMİNNNN...
Lenova,hadi bakalım kır şu şeytanın tükürdüğüm bacağını inşallah ya.Olsun Allahım ikizlerin olsun inşallah Aminnnn...
Toana,evimcim ve cans bir an önce sağlıkla doğurun bebeklerinizi ki azıcık bize ekşın olsun.Yüzlerimiz gülsün,sevinelim.Ben bu topikte bir tayfın bir de denizgeldinin anne olmalarına bire bir tanık oldum.Ne heyecanlı ve güzel günlerdi.sIRA ÖNCE ŞİMDİ SİZDE SONRA DA TEKER TEKER HEPİMİZDE aMİNNNN.aYYY büyük harflerle yazmışım yuhh bana ama silemiycem.Çok sıcak kızlar yaaa..Ben ki zıp zıp zıplayan hiperaktif insan,bu sıcaklarda epeyce bir yavaşladım zıplayamaz oldum.Hem kışı sevmiyorum üşüyorum diye,hem de çoook özler oldum..
Kambar,sen doktorun ne söylerse onu yap canım.Eksra hiç bir şey içme.Ne aspirin ne de hiç bir şey.Adamlar ne derse onu yap...
Kampa,tedavin hayırlı olsun inşallah.Ama bak söyliyeyim memeorialde benden ne kromozom tahlilleri,ne pıhtılaşma ne de bağışıklık testleri hiç ama hiç birisini istemediler.Ben hepsini sonradan ve buradan duyduğum okuduklarımla yaptırdım.Sana tavsiyem tedaviden önce hemen mtfhr denilen testleri kromozom analizini yaptır.zaten özelde bile en az iki haftada çıkıyor pıhtılaşma testleri.Kromozom ise 1 ayı buluyor.Ama canım mutlaka yaptır.Çünkü olumsuz tedavinin sonucunda doktorcuğumların sığındıkları tek şey yaşşş.E ama yaş var zaten biz sonucu az çok tahmin ediyorduk diyorlar,paracıkları alıp sana da yeni denemelerde buluşmak üzere veda ediyorlar...Akıllı ol güvenme sakın.Git en yakın hastaneye bayıl paranı yaptır testlerini tedaviden önce.Ben bu konuda çok üzgünüm biliyorsun.Aman hiç bir şeyi atlama canım e mi....
Yazamadığım arkadaşlarım sakın darılmayın,hikayelerinizi tam bilmiyorum okuyunca yazacağım.Eski arkadaşlarıma ve yenilere sevgilerimi gönderiyorum.Benim için dua edin kurtulayım şu son durumdan ki yolum açılsın yeniden mücadeleme başlıyayım.Kendinize iyi bakın hoşçakalın...