38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

cans hocammm.....sizi ve eşinizi kutluyorum....güle güle büyütün hayırlı evlat olsun yağız bebek.....lütfen yerime öpün.olr mu....sevgiler....

darısı sizlere olsun güller....innşallah sizleri de tebrşk edeceğiz...sevgiler...

Yagiz bebek hosgeldi. Esini ve seni cok tebrik ediyorum. Rabbim bu hediyeni korusun Yagizini sana bagislasin. Darisi butun isteyenlerin basina insallah

Cans tebrikler! Sağlıkla büyüt inşallah. Ne mutluluk! Darısı hepimizin başına.

Dün Kadir gecesinde bol bol dua ettim bu sefer tutunsunlar, sağlıklı bebeklerim (ya da bir tane) olsun diye. Ama ne olduysa, birden bütün güzel umutlarım söndü. İkizler kesin tutundu halim geçti, deli mutluluğum yerini boşluğa bıraktı. Eşimi yemeye başladım. Hayırdır inşallah. İlaçların ruh halimi sallamasıdır herhalde.

Hepinizi öptüm.

Cans,seni ve eşini çoook tebrik ederim canım.Allahım bebeğini analı babalı,sağlıkla,sevgiyle büyütsün,annesine ve babasına hayırlı bir evlat etsin inşallah...Bu güzel dünyada iyi şansınla büyü Yağız bebek.Mis kokulu minik ayaklarından öpüyorum seni...

Kizlar yaklasik esimin omuzunda kesintisiz agliyorum maalesf yine olmadi tum dunyam yikildi:(( sizleri takip edecegim ama benden bu kadar:((((((

O ağladığın omuz var ya...İşte önemli olan o omuzun sahibi.Mutlaka biliyorsundur ama ben de hatırlatayım sana.Ağlayacak omuz bulamayan,horlanan,itilip kakılan onca kadın varken gözünün yaşını silen,kederine ortak olup seni teselli etmek için ne yapacağını bilemeyen bir eşin varsa gerisi teferruat tatlım ya...Bebek çoook tatlı,çok luzumlu bir teferruat tabi ama biz Allah değiliz şekercim.O isteyecek ve olacak hepsi bu.Biz de elimizden geleni sonuna kadar yapacağız tabi.Öyle olmadı diip oturup ağlayıp sızlamakla iş bitmiyor.Zırlama faslını geçince yapılacak işler var biliyorsun.Şimdi senin şu iki ay accayippp tetikte olman gerekiyor.Kim ne derse desin hormonlar tetiklenmiş bekliyor.Olur ya da olmaz ama sen elinden geleni yap.Hastalığınla birlikte yüklen arısütü bal polene,incire(kür değil) her gün ye.Folik asiti bırakma sakın,adetinin ilk 5 gününden sonra eğer dokunmuyorsa iç her gün yüzlük bir coraspirin,9.gün itibariyle aşna fişneye bıraktığın yerden devammm(en ateşlisinden olsun aşk işe yarıyormuş öyle diyorlar)::))Biz işimizi yaz tutalım kış çıkarsa bahtımıza alla allaaa yaaa...Sağlam dur,kendini teselli et.Depresyona girmek gibi bir lüksümüz yok bu saatten sonra sakın unutma.Sevgiyle öpüyorum seni...

Şekerler biliyorsunuz benim durumda acaayiip karışıktı bu gün itibariyle çözüldü.Daha önce de yazmıştım kürtajdan sonra hemen olan gebelikte değerler düşmeğe başlamış hatta kimyasal mimyasal karıştırılmış ama harbi harbi rahim içi gebelik olmuştu ama bu seferki de cılk yumurtaya denk geldiği için akibeti diğeriyle aynı oldu.Doktor beni bu saate kadar bekletti,kürtaja yanaşmayıp ilaçla düşürelim dedi.Güvenmedim tabi.Dün Rıza Hoca'ya gittim.Kızlar çok şeker bir doktor yaaa.Çok sevdim,güvendim,içim ferahladı,moralim düzeldi inanın bana.Büyük denizde boğulmaa lafı çok doğru çok.Hikayemi anlattım ilgiyle dinledi.Önce muayene etti.Bu ilaçla olacak iş değil,kürtajla iyice bir rahimin temizlenmesi lazım dedi.Siz yapın dedim.Sen benimle buralarda uğraşma hiç,bu gün olmaz,yarın cerrahpaşadayım,öbürsü gün bilmem nerdeyim dedi.olsun beklerim ben sizi dedim.Yok artık bekleme rahim kalınlaşmış.Git doktorun yapsın bu iş çok basit iş.Ben de düşünüyorum içimde,çizik atmışım, ex doktor demişim gitmek istemiyorum hiç.Anladı istemediğimi dur ben sana buradan başka bir arkadaşımı ayarlayayım o yapsın dedi.Ama o da Bodrumda tatildeymiş yarın(bu gün için)gelecek dedi hemşireler.Ameliyathanenin hazırlanması falan kalır perşembeye diyince bas git kızımmmm evine,şin bitince de yatarsın rahat rahat yatağında diyip bastık geldik.Oysa Sultan Ahmet'e gidecektimmmm,gezecek dolaşacak içimi açacaktım biraz.Kampaya söylemeyin ama (onun yatıp dinlenmesi,bol bol çekirdek filan yemesi lazım çünkü)biz bir 15 dakikacık maimle de görüşüp tanıştık.Öyle mutlu oldum ki anlatamam.Sarıldık öpüştük anında kanlarımız kaynadı.Kendi adıma söyliim sanki kırk yıllık dostmuşuz gibi hissettim...
Bu sabah bir daha bu merdivenlerden çıkmıycam dediğim merdivenleri tıpış tıpış çıktım bayıldım ayıldım iş bitti kalktım geldim anneme yine.Yara vardı yaktırdık diye biliyor zavallı anacım.İşte böyleeee...Bu arada hoca bana sevin bak hamile kalabiliyorsun hiç korunmana gerek yok yapabiliyorsan yine yap.Yine aynı olur mu diye de düşünme.Olursa olsun.Ama kürtajlar bana zarar vermez mi dedim.Kafanı böyle şeylerle meşgul etme sen dedi.6 ay dene olmazsa git tüp bebek yaptır dedi....Anlıycanız on gün yasaktan sonra yola devammm.Şekerler bu yol uzun zor,pahalı,moral bozucu ama yürümek zorundayız yolu yok.Yürümek değil koşmalıyız aslında.Moralleri bozmak yok.Hepinize içten sevgiler...

Alkan ..gecmis olsun bundan sonra yuzun gulsun hersey gonlunce olsun insallahh..evet mai cok tatli b ir arkadastir bende tanistim gercekten candan bir arkadas ki ben kolay kolay kimseye isinamam..ALLAH onunda yuzunu guldursun insallah biran once gobecikleriniz dolsun:49::49::49::49:..AMIINNN:16:

Herkese merhaba,umarım herkes iyidir.Zorunlu bir aradan sonra yeniden sizlerle olmak güzel.İş yerindeyim,şu aralar çok yoğunuz,pek fazla okuma fırsatım olmadı şöyle bir baktım,inşallah atladığım birşey yoktur.
Öncelikle herkesin kadir gecesi mübarek olsun,rabbim herkese dileğini versin.
LENOVA ,şimdi okudum çok üzüldüm inan,senin test günün bu gün diye hatırlıyorum neden erken yaptırdın,kanda test yaptırdın mı,lütfen üzülme,herşeyin başı sağlık,şu on gün içinde neler yaşadığımı sen biliyorsun,rabbim sana ve eşine sağlık versin biraz dinlenip tekrar denersin.Vazgeçmek yok,insan negatif alınca denemem diyor ama biraz zaman geçince acabalar başlıyor.Zamana bırak yaşaman gerekiyorsa acını yaşa ama sakın içine atma.Dualarım seninle ben bizim anne olacağımıza inanıyorum,rabbim hayırlısını versin canım benim
KAMPA,inşallah bu son tedavin olur,bebişlerini kucağına alırsın hayırlısı ile,dualarım seninle.
MAİ,seninde yumoşların hayırlı olsun,inşallah emeğinin karşılığını alırsın.Üçüncüde gayet iyi sonuç almışsın bunun için birşey yaptın mı?Ben de denedim ama iki ay,ilk ay ilaçsız gelişen yumoşu alıp dondurdular,iki ay sonra tedavi de bir tane oldu,onu da aldılar ve iki transfer yapıldı,sonuç negatif oldu ama rezervi az olanlar için iyi bir yöntem.Şansın çok yüksek,ben bu sefer inanıyorum başaracaksın.
SU10,inşallah adını doğru yazmışımdır,öncelikle geçmiş olsun,rabbim bir daha göstermesin,eşine ve sana bebişinle birlikte rabbim uzun ömürler versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki,bir hafta önce eşim aniden kalp spazmı geçirdi,bir gece yoğun bakımda kaldı,apar topar Ankaraya götürdük anj. oldu.Allhtan birşey çıkmadı.Yoğun bakım kapısında geçirdiğim o bir gün bana bir ömür gibi geldi,rabbim kimseye göstermesin.Herşeyin başı sağlık,allah eşlerimizi bize bağışlasın,inanın herşey boş.
TOANA,EVİMİÇİN,CANS,umarım bir sorun yoktur,sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.EVİMİÇİN,geçmiş olsun
ALKAN,senin azmine hayranım ya,inan bana umut oluyorsun,bak bu sefer denememin tek sebebi sensin,
Ben de doktorumla görüştüm,bu ay regl olunca tedaviye başlayacağım,inşallah herşey yolunda gider.
Adını sayamadığım bütün arkadaşlarım dualarım hepinizle,allaha emanet olun,sevgiler
Çok geçmiş olsun canım ya.Allah bir daha ne sana ne su10'a ne de hiç birimize göstermesin inşallah.O kapılarda hiç kimseyi bekletmesin.Anjiyoda bir şey çıkmamasına çok sevindim.Erkekler bu yaşlarda kalp konusunda potansiyel tehlike taşıyorlar.Allah kocişlere sağlıklı uzuuuun ömürler versin bizimle yaşasın bizimle yaşlansınlar inşallah Aminnnn...Anne olacağımıza inancını ve dualarını sürdür.Ben de öyle yapıyorum.Alabama fırçalar sonra bizi bak karışmam ona göre...Kendine iyi bak sevgiler...

evettt alkancımla yüz yüze görüştük :)çok tatlıydı arkadaşlar.hep konuşurduk telefondan o yüzden hiçççç yabancılık çekmedik.inanın yazılarından nasıl his ediyorsanız öyle.inşaAllah görüşemediğim siz arkadaşlarımlada görüşme imkanım olur.bu başka bişey.bu başka türlü arkadaşlık.

:emir_bebek: haberi ne muhteşem bir haber..hastanelerin en güzel bölümleri doğumhaneler değilmi?
Analı babalı saglıkla büyüsün... Cans tebrik ederim...

Alkan çok geçmiş olsun,belirsizlikten kurtulup rotanı çizebilmiş olmana çok sevindim..mai ile buluşmuşsunuz bir daha ki sefer tr de olursam bende buluşmak isterim...

lenova ne güzel yazmış alkan,o omuz varya işte o omuz hep seninle olsun arkadaşım...

denizgeldi,senin o minik simitçini yerim ben...söyle bende zabıta teyzeyim ceza yazacagım her cezada bir öpücük :)))

kampa yabancı sitelerde gezinirken ( tedavi sonrası dönemimde) bu bekleme sürecinde kadınlar brazilian nut yiyolarmış.brezilya cevizi diye geciyor..içeriğinde yogun selenyum var ...araştırdım tr de satılıyor...dor leo diye bir marka aklında bulunsun...şifa olsunnn
buarada bugün bi paket aldım karı-koca yemeye başladık ...oldukça faydalıymış:)

kandil msjı yazamadım ama dün gece nick nick dualar ettim...
sabırla mücadeleye devam
hepinizi öpüyorum en çokta minik prens yağız bebeği:nazar:

Son düzenleme:
:emir_bebek: haberi ne muhteşem bir haber..hastanelerin en güzel bölümleri doğumhaneler değilmi?
Analı babalı saglıkla büyüsün... Cans tebrik ederim...

Alkan çok geçmiş olsun,belirsizlikten kurtulup rotanı çizebilmiş olmana çok sevindim..mai ile buluşmuşsunuz bir daha ki sefer tr de olursam bende buluşmak isterim...

lenova ne güzel yazmış alkan,o omuz varya işte o omuz hep seninle olsun arkadaşım...

denizgeldi,senin o minik simitçini yerim ben...söyle bende zabıta teyzeyim ceza yazacagım her cezada bir öpücük :)))

kampa yabancı sitelerde gezinirken ( tedavi sonrası dönemimde) bu bekleme sürecinde kadınlar brazilian nut yiyolarmış.brezilya cevizi diye geciyor..içeriğinde yogun selenyum var ...araştırdım tr de satılıyor...dor leo diye bir marka aklında bulunsun...şifa olsunnn
buarada bugün bi paket aldım karı-koca yemeye başladık ...oldukça faydalıymış:)

kandil msjı yazamadım ama dün gece nick nick dualar ettim...
sabırla mücadeleye devam
hepinizi öpüyorum en çokta minik prens yağız bebeği:nazar:

wanna canım ya bende netten baktımda o markanın öyle bir fıstığını göremedim brezilya fıstığı diye geçiyormuş kabuklu bişey ama yok bulamadım bir türlü :26:

Hahahahahah Alkan ve Mai, hadi ikizlerime şükredin, asıldıkları yerden inmesinler diye burnumu çıkarmıyorum evden. Yoksa bulur gelir basardım sizi valla :82:
Süpersiniz. Öptüm

cici anne kampaa hoşgeldin tatlım nasılsın :16:
Süperim, anneme nazlanarak keyif yapıyorum şekerim. Deliye bağladım, ikizlerim ikizlerim diye dolanıyorum ortada.

Bu arada bütün arkadaşlarım sözleşmiş gibi beni yıldırmaya çalışıyorlar. bu son denemen mi olacak? bırak artık... çocuk büyütmek zaten çok zor... aman boşver böyle ne rahatsın, belanı mı arıyorsun... Ergenlik, okul parası of offf diyenler. Bir kısmı çektiklerime üzüldüklerinden, bir kısmı zaten çocuk büyütmekten sıkılmış, halime imrenenler de çok, sorumluluk az, gez toz, ohhh diyenler. Ne garip bu dünya. olanın derdi ayrı, olmayanın ki ayrı.

Toana ikizlerin hayali bile çok güzelmiş :) Senin mutluluğunu bir kere daha anladım.

Merhaba arkadaslar son birkac gündür okuyorum sizleri desteginize samimiyetinize bir tek sozunuze cok ihtiyacim var. 38 yasindayim tam 6 yillik evligim hic hamilelik yasamadim istanbuldayim calisiyorum.Sorunum tuplerimden biri tiklali normal yoldan hamile kalma hayalimi kaybettim her ay regli oldugumda bir hüsran yasiyorum tek carem tüp bebek o kadar stresliyimki bu stres ve kafayi takma yüzünden cesaret edemiyorum herkese yalan soylemekten biktim kiskanmiyorum ama cok özeniyorum Allahima dua ediyorum hergün ama cok huzursuz ve mutsuzum. Yazsam daha neler yazarim eminim beni anlayacaksiniz sizler kadar cesur olamiyorum henuz:(

Back
X