- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yaklasik esimin omuzunda kesintisiz agliyorum maalesf yine olmadi tum dunyam yikildi( sizleri takip edecegim ama benden bu kadar
(((((
Çok geçmiş olsun canım ya.Allah bir daha ne sana ne su10'a ne de hiç birimize göstermesin inşallah.O kapılarda hiç kimseyi bekletmesin.Anjiyoda bir şey çıkmamasına çok sevindim.Erkekler bu yaşlarda kalp konusunda potansiyel tehlike taşıyorlar.Allah kocişlere sağlıklı uzuuuun ömürler versin bizimle yaşasın bizimle yaşlansınlar inşallah Aminnnn...Anne olacağımıza inancını ve dualarını sürdür.Ben de öyle yapıyorum.Alabama fırçalar sonra bizi bak karışmam ona göre...Kendine iyi bak sevgiler...Herkese merhaba,umarım herkes iyidir.Zorunlu bir aradan sonra yeniden sizlerle olmak güzel.İş yerindeyim,şu aralar çok yoğunuz,pek fazla okuma fırsatım olmadı şöyle bir baktım,inşallah atladığım birşey yoktur.
Öncelikle herkesin kadir gecesi mübarek olsun,rabbim herkese dileğini versin.
LENOVA ,şimdi okudum çok üzüldüm inan,senin test günün bu gün diye hatırlıyorum neden erken yaptırdın,kanda test yaptırdın mı,lütfen üzülme,herşeyin başı sağlık,şu on gün içinde neler yaşadığımı sen biliyorsun,rabbim sana ve eşine sağlık versin biraz dinlenip tekrar denersin.Vazgeçmek yok,insan negatif alınca denemem diyor ama biraz zaman geçince acabalar başlıyor.Zamana bırak yaşaman gerekiyorsa acını yaşa ama sakın içine atma.Dualarım seninle ben bizim anne olacağımıza inanıyorum,rabbim hayırlısını versin canım benim
KAMPA,inşallah bu son tedavin olur,bebişlerini kucağına alırsın hayırlısı ile,dualarım seninle.
MAİ,seninde yumoşların hayırlı olsun,inşallah emeğinin karşılığını alırsın.Üçüncüde gayet iyi sonuç almışsın bunun için birşey yaptın mı?Ben de denedim ama iki ay,ilk ay ilaçsız gelişen yumoşu alıp dondurdular,iki ay sonra tedavi de bir tane oldu,onu da aldılar ve iki transfer yapıldı,sonuç negatif oldu ama rezervi az olanlar için iyi bir yöntem.Şansın çok yüksek,ben bu sefer inanıyorum başaracaksın.
SU10,inşallah adını doğru yazmışımdır,öncelikle geçmiş olsun,rabbim bir daha göstermesin,eşine ve sana bebişinle birlikte rabbim uzun ömürler versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki,bir hafta önce eşim aniden kalp spazmı geçirdi,bir gece yoğun bakımda kaldı,apar topar Ankaraya götürdük anj. oldu.Allhtan birşey çıkmadı.Yoğun bakım kapısında geçirdiğim o bir gün bana bir ömür gibi geldi,rabbim kimseye göstermesin.Herşeyin başı sağlık,allah eşlerimizi bize bağışlasın,inanın herşey boş.
TOANA,EVİMİÇİN,CANS,umarım bir sorun yoktur,sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.EVİMİÇİN,geçmiş olsun
ALKAN,senin azmine hayranım ya,inan bana umut oluyorsun,bak bu sefer denememin tek sebebi sensin,
Ben de doktorumla görüştüm,bu ay regl olunca tedaviye başlayacağım,inşallah herşey yolunda gider.
Adını sayamadığım bütün arkadaşlarım dualarım hepinizle,allaha emanet olun,sevgiler
haberi ne muhteşem bir haber..hastanelerin en güzel bölümleri doğumhaneler değilmi?
Analı babalı saglıkla büyüsün... Cans tebrik ederim...
Alkan çok geçmiş olsun,belirsizlikten kurtulup rotanı çizebilmiş olmana çok sevindim..mai ile buluşmuşsunuz bir daha ki sefer tr de olursam bende buluşmak isterim...
lenova ne güzel yazmış alkan,o omuz varya işte o omuz hep seninle olsun arkadaşım...
denizgeldi,senin o minik simitçini yerim ben...söyle bende zabıta teyzeyim ceza yazacagım her cezada bir öpücük :)))
kampa yabancı sitelerde gezinirken ( tedavi sonrası dönemimde) bu bekleme sürecinde kadınlar brazilian nut yiyolarmış.brezilya cevizi diye geciyor..içeriğinde yogun selenyum var ...araştırdım tr de satılıyor...dor leo diye bir marka aklında bulunsun...şifa olsunnn
buarada bugün bi paket aldım karı-koca yemeye başladık ...oldukça faydalıymış:)
kandil msjı yazamadım ama dün gece nick nick dualar ettim...
sabırla mücadeleye devam
hepinizi öpüyorum en çokta minik prens yağız bebeği![]()
Hahahahahah Alkan ve Mai, hadi ikizlerime şükredin, asıldıkları yerden inmesinler diye burnumu çıkarmıyorum evden. Yoksa bulur gelir basardım sizi valla :82:
Süpersiniz. Öptüm
Süperim, anneme nazlanarak keyif yapıyorum şekerim. Deliye bağladım, ikizlerim ikizlerim diye dolanıyorum ortada.cici anne kampaa hoşgeldin tatlım nasılsın![]()
evet ya dimi.sen pozitif haberi ver de biz gelir seni bulurzum datlummmm![]()