Alkan bence de doğru İstanbul'a, adam gibi güvendiğin bir doktora... Böyle saçma salak doktorlara sinir oluyorum. Her işte bir hayır vardır, sağlıksız bir gebelik olacaktı belki, hatta sağlıksız bir çocuk, Allah korusun bunlardan, belki en iyisi buydu da böyle oldu. Ben senden umudumu kesmedim, sakin ve sağlıklı kal canım.
Emir çok zor habire kötü haber almak, hele eşin de arıza çıkarınca. Psikolog iyi fikir, aslında hepimizin ihtiyacı var profesyonel birileriyle konuşmaya. Yıkılma ama, gün doğmadan neler doğar, dur bakalım neler olacak. Kistin ne olduğunu anlamadan panik olma, hiç bir şey çıkmayabilir de.
Benim 3 folikulum toplandı bugun, doktor pek umutlu konuşmadı, serbest sıvı var (ne demekse), bunların içi boş olabilir dedi. Hepimizin isi çok zor, umut doruğa çıkıyor çıkıyor, sonra boom dibe çakıl, tekrar, tekrar... Valla ben de psikologa gitmeyi düşünüyorum, bir iki seansta insan düşüncelerini toparlar.
Hepinize iyi geceler.
herkese selam fazla kalmayacağım okuyorum takip ediyorum ama artık kabuk değişsin yeni arkadaşlar gelsin paylaşsın onlar hamile kalsın bebeklerine kavuşsunlar diye uzak duruyorum. ve tabiki eskisi gibi de vakit bulamayorum. evden hiç işten arada sırada bakabildiğiğim ve sizlerde eskisi gibi çok yazışmadığınız için hemen arayı kapatıyorum.
arkadaşlar aman negatif olmayın sakin olun üzülmeyin sabırlı olun falan deniliyo ya tedavi süresinde bu cümleleri KAALE ALIN olur mu? çünkü bu kelimelerin içinde hayat gizli hayatın şifresi gizli size bir kere daha şifre veriyorum boru değil ama gerçekten şifreyi veriyorum. gönülden içten doğal bir şekilde
NEDEN BEN DİYECEĞİNİZE NEDEN OLMASIN HERKESİN OLURSA BENİM DE OLUR BENİM NİYE OLMASIN BENİM İKİ KAFAM MI VAR İKİ KALBİM Mİ VAR BENİM DE İKİ ELİM İKİ AYAĞIM VAR BENİMDE DİĞER KADIN KİŞİLERDEN HİÇBİR FARKIM YOK O ZAMAN BEN DE İSTİYORUM HEMEN İSTİYORUM HAYIRLISIYSA DEĞİL HAYIRLISINI İSTİYORUM diyeceksiniz. söylemiş olmak için değil olsun diye inanarak söyleyin. nasıl olsa benim olmaz olmayacak falan ayaklarını kendinize acıma ayaklarını bırakın.
normal hayatta da pozitif olun kimseyi bilerek kırmayın dedikodu yapmayın kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbirşeyi başkasına yapmayın. hele doğaya ve hayvanlara kesinlikle zarar vermeyin. doğaya ve hayvanlara kötü duyarsız davranana doğa çoğalma izni vermez bu da benim komple teorim. niye çünkü kendisine zarar verecek bir insan daha dünyaya gelmesin diye.
Alkan merhaba, tekrar geçmiş olsun İstanbul'da gitmeyi düşünürsen benim doktorumun adını verebilirim tüccar zihniyetli olmayan, idealist ve ileri yaşta bir sürü hastası olan ve onlarda başarı sağladıkça kendisindeki mutluluğu gözünden hissettiğin bi doktor
istersen verebilirim haber ver canım
Herkese Merhaba
Arkadaşlar tahlillerim yapıldı, döndüm... Oradaki sekreter kız doktorun yoğun olduğunu ameliyatta olduğunu görüşemeyeceğimizi, daha sonra bizi telf.arayacağını söyledi.
3 gün kafam allak bullak dolaştım. Arkadaşım niye doktoru beklemediniz diye fırça attı bana. Hay allah yanlışmı yaptım diye daha yedim kendimi. Dün ardı dk. sonuçlar iyi dedi nasıl sevindim anlatamam. Doğum kontrol hapımı bırakmıştım artık önümüzdeki ay başlayıp bir sonraki reglimde tedaviye başlayabileceğiz rabbimin izniyle. o izin verince oluyor işte kaçtır başlamak için gidiyoruz eli boş dönüyoruz bu bile çöküntüye sebep oluyor.
İyi dilekleriniz için teşekkürederim.
Ben bu pozitif güzel duayı yazdım bende okucam.
Blondehazan doktorunun adını bana da verebilir misin
Lenova okuyunca benide ağlattın hadi hayırlısı dedim başlarda okurken sonraki sayfalarda içim eridi. Üzülmede diyemiyorum ne bileyim işte bir değişik duygu sadece bizler anlarız... Bizlere verilen bu canı sonuna kadar emanetçiye verilmek üzere taşıyacağız işte.
Cans sevgili cans senide tebrik ederim mutluluğun daim olsun.