38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım maşaAllah değerin güzel.kendini çoğul gebeliğe hazırla bence:9:

tek yada çift farketmez Rabbim ol demiş olmuş bakalım kısmetimizde ne varsa onu görücez..
Rabbim sana ve isteyen diğer arkadaşlarada tanıdığım tanımadığım herkese tez zamanda nasip
etsin inşallah canım.. tabi tek olursa daha güzel olur da :1::1:

tweety, tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Kaç yaşındasın, kendiliğinden mi hamile kaldın?

teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun.. 29 yaşındayım, yaklaşık 3 yıldır uğraşıyordum, ilk aşılamamdı..
şükürler olsun Rabbime nasip etti darısı başına en kısa zamanda inş. :16: :49::49:

Günaydın Arkadaşlar pazar sabahında ne işiniz var diyeceksiniz size bir sürprizim vaaarr
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Allahım sana binlerce şükürler olsun sen isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar
nasip et AMİN..
şuan çok şaşkınım, hemen kan tahliline gideceğiz bakalım değerim kaç çıkacak..
çizelgemi yapıp silmiştim demek ki hissetmişim yavrumu :emir_bebek::nazar::nazar:

Allahıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm binlerce şükür inan şuanda ağlayarak bu satırları okuyorum canım çok ama çok mutluyum sanki kendim hamileyim gibi sevindim inan canım çok çok sevindim bak bayat yumurta ne yaptı :52::52::52::52: teyzesi yer o minnağıı sağlıkla büyüsün annesinin döbişinde meleğimizzz çok şükür bin şükür Rabbimeeeee :118: :62: :62: :62: :66: :66: :66::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

Allahıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm binlerce şükür inan şuanda ağlayarak bu satırları okuyorum canım çok ama çok mutluyum sanki kendim hamileyim gibi sevindim inan canım çok çok sevindim bak bayat yumurta ne yaptı :52::52::52::52: teyzesi yer o minnağıı sağlıkla büyüsün annesinin döbişinde meleğimizzz çok şükür bin şükür Rabbimeeeee :118: :62: :62: :62: :66: :66: :66::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

deli kız :1: canım arkadaşım çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun tez zamanda darısı başına inşallah
inanıyorum arkamdan geleceksin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hala şaşkınım :31:
canım benim iyi ki varsın :70:

38'in çok değerli gülleri...
Şükürler olsun ki mevlam bize de pozitif'i görmeyi nasip etti...
Ancak ben zannederdim ki, bu haberi aldığımda yere göğe hamile olduğumu ilan edeceğim.Fakat durum öyle değilmiş meğer.... Hala bu fikre bir türlü alışamadım. BHcg değerlerim biraz nazlı ilerliyor ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Allahıma hamd-u senalar olsun ki biz de sonunda bu kervana katılabildik ve şimdi tek dileğim biran evvel hamileliğimden emin olabilmek... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin ... Rabbim cümlemizin gönlünün muradını nasip eylesin, nasip olanı da gönlümüzün muradı eylesin... Amin!

Maşallah çok güzel haber canım ya :)) :nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin, çok iyi anlıyorum seni sakin sakin değerlin yükselir inşallah.. içini ferah tut emi seninle olduğunu bil yeter :))
ilk değerin ne çıktı ? ben 22 ile başlamıştım çok düşüktü ama 5. günde 170 çıkmıştı
bir güne %80 artış oluyor 2 gün arayla muhtemelen test isterler
Bu emin oma isteği ilk kalp atışını duyduğunda sakinlersin merak etme :))
sevgiler canım çok sevindim

Günaydın Arkadaşlar pazar sabahında ne işiniz var diyeceksiniz size bir sürprizim vaaarr
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Allahım sana binlerce şükürler olsun sen isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar
nasip et AMİN..
çizelgemi yapıp silmiştim demek ki hissetmişim yavrumu :emir_bebek::nazar::nazar:

tebriklerrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar:
aman nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)):16:

tebriklerrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar:
aman nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)):16:

çok teşekkürler canım Allah razı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
isteyen herkesede tez zamanda nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
38'in çok değerli gülleri...
Şükürler olsun ki mevlam bize de pozitif'i görmeyi nasip etti...
Ancak ben zannederdim ki, bu haberi aldığımda yere göğe hamile olduğumu ilan edeceğim.Fakat durum öyle değilmiş meğer.... Hala bu fikre bir türlü alışamadım. BHcg değerlerim biraz nazlı ilerliyor ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Allahıma hamd-u senalar olsun ki biz de sonunda bu kervana katılabildik ve şimdi tek dileğim biran evvel hamileliğimden emin olabilmek... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin ... Rabbim cümlemizin gönlünün muradını nasip eylesin, nasip olanı da gönlümüzün muradı eylesin... Amin!

nasip et AMİN..

bomba gibi haberler ardarda. Yüce Rabbim bizleri de insallah tez zamanda hamileler kervanina katar. hopefull 72 ve tweety.ikinize de hayirli ve ugurlu olsun. Yüce Rabbim tamamina erdirsin, topigin yeni yeni kuzucuklari olsun.

sevgilerle:16:

bomba gibi haberler ardarda. Yüce Rabbim bizleri de insallah tez zamanda hamileler kervanina katar. hopefull 72 ve tweety.ikinize de hayirli ve ugurlu olsun. Yüce Rabbim tamamina erdirsin, topigin yeni yeni kuzucuklari olsun.

çok teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah :16:

Bugün tek embriyo ile transferim yapıldı,ümitlenmeyi çok istiyorum ama önceki başarısızlıklarım ve yaşım tüm umudumu kırıyor. Ne olur bu mutlu sonla bitsin.

Transferden 2 saat sonra tuvalete gönderdiler, vajinal jelimi yapmam içim. Ayrıca, kan sulandırıcıya da başlıyorum.

Maşallah çok güzel haber canım ya :)) :nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin, çok iyi anlıyorum seni sakin sakin değerlin yükselir inşallah.. içini ferah tut emi seninle olduğunu bil yeter :))
ilk değerin ne çıktı ? ben 22 ile başlamıştım çok düşüktü ama 5. günde 170 çıkmıştı
bir güne %80 artış oluyor 2 gün arayla muhtemelen test isterler
Bu emin oma isteği ilk kalp atışını duyduğunda sakinlersin merak etme :))
sevgiler canım çok sevindim

Canım benim... senin de dediğin gibi değerim yavaş yavaş artıyor. Ve kalp atışlarını duyana kadar da hiçbir şeyden emin olamayacak gibiyim. İnanıyorum ki, kalp atışlarını duyanlar da bu sefer başka kaygılara sürükleniyordur. Tek temennim,sağlıkla kucağıma alacağım günleri görebilmek. Rabbim cümle isteyene gönlünün muradını versin ve tüm hamilelere hayırlı,sağlıklı ve huzurlu bir gebelik süreci nasip etsin

Bugün tek embriyo ile transferim yapıldı,ümitlenmeyi çok istiyorum ama önceki başarısızlıklarım ve yaşım tüm umudumu kırıyor. Ne olur bu mutlu sonla bitsin.

Transferden 2 saat sonra tuvalete gönderdiler, vajinal jelimi yapmam içim. Ayrıca, kan sulandırıcıya da başlıyorum.

Alarahancım, transferin hayırlı olsun canım. Hiç umutsuzluğa kapılma.Stresin damarlarımıza büyük etkisi var. Bu yüzden bu sürecin keyfini çıkarmaya çalış.Kendini fazla yorma ve çok fazla da hareketsiz kalma yeter... Güzel haberlerini alacağız inşallah...

Güzel dileğin için çok çok teşekkürler sevgili hope... Ben bu topiğin yakında, sizlerin de güzel haberleriyle daha da şenleneceğine inanıyorum.

alarahan canım bu son tedavin olur inşallah.. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inş.
bol bol dua et.. Zekeriya Peygamberin duasını oku birde yasin suresinin 82.ayetini özellikle
paylaşmıştım önceki sayfalarda tekrar paylaşıyorum..

innemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn (Yasin/82)
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

Bu duanın sırrına inanıyorum canım ben "KUN FE YEKÛN" OL der hemen OLUR..
Ben aşılama esnasında sürekli bunu okudum sonrasında da hep devam ettim şükürler olsun Rabbime
OL dedi OLDU.. Hadi şimdi sıra sende Alarahan tez zamanda müjdeler getirmen dileğiyle :49:
:38:

Tweety ve Hopeful72 , gercekten coook seviniyorum sizin icin. Sanki yeni bir ummut bizim icin de.
Alarahan insallah senden de boyle bir haber alacagiz. Sikma kendini, negatif dusunme, bakalim neler olacak.
Sevgiler herkese.

Tweety ve Hopeful72 , gercekten coook seviniyorum sizin icin. Sanki yeni bir ummut bizim icin de.
Alarahan insallah senden de boyle bir haber alacagiz. Sikma kendini, negatif dusunme, bakalim neler olacak.
Sevgiler herkese.

çok teşekkürler kampacım darısı tez zamanda başına inşallah.. :31:

herkese sonsuz teşekkürler maicim değerim 1013 çıkmış bilmiyorum nasıldır adetim 6 gün geçmişti
doktora perşembe günü gideceğim kısmetse 10 gün geçince gel demişti hakkımızda hayırlısı
Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride göstersin inşallah.. darısı sizlere tez zamanda olsun inşallah
ben aşılama esnasında yasin suresinin 82.ayetini ve sonrasında da sürekli olarak okumuştum..

innemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn (Yasin/82)
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin....

alarahancım transferin hayırlı olsun canım.ne olur negatif düşünme eğer Allah şimdi ol dediyse zamanı şimdidir.olucak tamamdır gözüylede bakma tabi sonradan hüsrana uğramamak için ama bilinçaltına negatif sinyallergönderme demek istediğim.

Alkancim
Nasil oldu annen guzel haberler ver insallah

canım alkanın annesinin tekirdağ üniversitesine yatırmışlar.dün konuştum hafta sonu olduğu için dr lar yokmuş,oyüzden bu gün bakılacak.rabbim pamuk annelerini başlarından eksik etmesin amin.

Back
X