Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzüldüm,hiç ummadığın zamanda RABBİM yüzünü güldürsünMaalesef yine olumsuz, öncekiler gibi.Çok mutsuzum.
Hurre, inşallah senden güzel haber gelir.
Maalesef yine olumsuz, öncekiler gibi.Çok mutsuzum.
slm kızlar transferım 5.cı gunum dua edın bana
kizlar inanin ki cok ama cok moralim bozuk. bugün aksam posta kutusundan birtakim test sonuclari cikti. FSH degerimi zaten biliyordum 5.38 ama AMH degeri bir tokat gibi yüzüme vurdu. AMh degeri 0.2. henüz doktorumla konusmadim ama sanirim bu sebeple biriktirme isine girmek istedi. ne kadar vaktim kaldi acaba. FSH bu kadar düsük seyrederken AMH nasil böyle bir deger cikti bir türlü anlam veremedim.
hersey olacagina varir ama sanirim beni en sonunda yumurta donasyonu paklar. iki dondurulmus yumurtam olmasina karsin artik hic umudum kalmadi. nereye kadar. demek ki artik dogurganlik sinirda...
hepinize hayirli güzel bir aksam ve güzel bir haftasonu dilerim. benimki berbat gececektir eminim((
hopecim canım bu değerle doğal hamile kalan var.ama öyle sık oluyormu bilmiyorum.neden umutların bitiyor canım ya.bence sen yumurtalarını burda biriktirseydin inşaAllah sonuca ulaşırdın.yanlış hatırlamıyorum dimi yurt dışındaydın.iki yılı aşkındır bu forumdayım öyle fazla yurt dışından pozitif duymadım.ha olmuyormu oluyordur.ama şans türkiyede daha fazla.hakkında hayırlısı oldun.
ben fsh bitkisel kürlerle düşürdüm.aslanpençesi,hayıt tohumu.tavşancılotu çayını hep içtim.bir başka topikten bir arkadştan branca ursulai adlı bitkisel ilacı en sonunda buldum ve kullandım.bal polençöerkotu yedim.ama bu ilaç gerçekten fark ettirdi çünkü daha kullanırken beyaz akıntılarım olmuştu.bana veren arkadaşımda ilk kutuda hamile kalmış.romanyada satılıyor bu ilaç,getirtme imkanınız varsa hiç beklemeyin .bunu bi deneyin sonra tüp bebek düşünün bence.benimde adetim 2 gün sürüyodu hatta kahverengi akıntı halindeydi.bu ilaç gerçekten mucize.
Sağolun arkadaşlarım, desteğiniz için. İnanırmısınız ağlayamadım bile. Ben yıllarıma ve emeğime üzülüyorum. Bir iş bu kadar mı zor olur, bu kadar mı yılını çalar insanın.İnşallah kendiliğinden olur.
Hurre, sen ne yaptın, sonucun ne oldu?